ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در مقابل میبرو لایت ۲؛ کدام را بخریم؟

۲۵ دی ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

در این مقاله به مقایسه دو ساعت هوشمند خوش‌قیمت و کارآمد از دو برند شناخته شده دنیای تکنولوژی یعنی شیائومی و میبرو می‌پردازیم؛ ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در مقابل میبرو لایت ۲. این دو ساعت هوشمند اگر چه با قیمت‌های بسیار نزدیکی نسبت به هم در بازار گجت‌های هوشمند به فروش می‌رسند، اما یک سری تفاوت‌های محسوس نیز دارند که شاید دانستن آن‌ها شما را در انتخاب ایده‌آل‌ترین گزینه خرید بین این دو ساعت یاری کند. اگر قصد خرید یک ساعت هوشمند جذاب با امکانات مناسب را دارید، حتما تا انتهای این مطلب همراه ما باشید، چرا که هر دو گجت پوشیدنی امتیاز خوبی از کاربران در فروشگاه دیجی کالا به دست آورده‌اند.

ساعت هوشمند شیائومی مدل poco watch
ساعت هوشمند میبرو مدل Watch Lite2 به همراه بند

مشخصات فنی ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در برابر میبرو لایت ۲ در یک نگاه


اکثر شما برند پوکو را با گوشی‌های هوشمند قدرتمند و قیمت‌مناسب آن در بازار می‌شناسید، اما این شرکت آن طور که به نظر می‌رسد قصد دارد در زمینه گجت‌های پوشیدنی نیز فعالیت کند و ساعت هوشمند پوکو واچ، اولین ساعت هوشمند خوش‌قیمت این برند در بازار به شمار می‌رود. این ساعت با ویژگی‌های خوبی که دارد تا حدودی توانسته نظر کاربران متعددی را به خود جلب کند و پوکو امید دارد که این روند خوب فروش گوشی‌های خود را نیز بتواند در مورد گجت‌های پوشیدنی‌اش نیز ببنید.

در سوی مقابل، میبرو لایت ۲ نیز یک ساعت هوشمند بسیار محبوب با رضایت‌مندی بیش از ۹۰ درصد خریدارانش در دیجی کالاست که به عنوان نسخه‌ی بهبودیافته میبرو لایت در اختیار کاربران قرار گرفته و ویژگی‌های بسیار خوبی را با یک قیمت مناسب به کاربران ارائه می‌دهد. در ادامه نگاهی به جدول مشخصات فنی این دو گجت پوشیدنی اقتصادی خواهیم داشت.

نام ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ پوکو واچ شیائومی
وزن و ابعاد ۴۴.۷ در ۴۴.۷ در ۱۱.۵ میلی‌متر / ۵۴.۲ گرم (با بند چرمی) – ۵۳.۸ گرم (با بند سیلیکونی) ۳۹.۱ در ۳۴.۴ در ۱۰ میلی‌متر – ۳۱ گرم
سیم کارت خیر خیر
کیفیت ساخت فریم از جنس آلیاژ آلومینیوم و پلاستیک – طراحی مربعی شکل – بند سیلیکونی ضد حساسیت فریم از جنس آلیاژ آلومینیوم و پلاستیک – طراحی مربعی شکل – بند سیلیکونی ضد حساسیت
نوع و اندازه نمایشگر AMOLED با ابعاد ۱.۳ اینچ نمایشگر ۱.۶ اینچی AMOLED
رزولوشن و روشنایی نمایشگر رزولوشن ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۹۱ پیکسل بر اینچ- پشتیبانی از قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always On Display) رزولوشن ۳۲۰ در ۳۶۰ پیکسل – تراکم پیکسلی ۳۰۱ پیکسل بر اینچ – حداکثر روشنایی ۴۵۰ نیت – پشتیبانی از قابلیت نمایشگر همیشه روشن (Always On Display)
سیستم‌عامل و نحوه اتصال به ساعت سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۵.۰ و بالاتر و iOS نسخه ۱۰.۰ و بالاتر سیستم‌عامل اختصاصی سازگار با اندروید ۵.۰ و بالاتر و iOS نسخه ۱۰.۰ و بالاتر
نوع هشدار ویبره
اسپیکر دارد ندارد
باتری باتری با ظرفیت ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی باتری با ظرفیت ۲۲۵ میلی‌آمپر ساعت
حسگرها حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2)، شتاب‌سنج، قطب‌نما
پیام‌رسانی اعلام نوتیفیکیشن‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی اعلام نوتیفیکیشن‌های دریافتی – نمایش پیام‌های متنی
فناوری بلوتوث نسخه‌ی ۵.۱ بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰
GPS ندارد دارد
میزان شاژردهی باتری تا ۱۲ روز (استفاده عادی) – تا ۸ ساعت (مکالمه) – تا ۷.۵ ساعت (پخش موزیک) – تا ۶۰ روز در حالت استندبای ۱۴ روز در استفاده‌های عادی و ۴ روز در استفاده‌های سنگین ( استفاده از GPS و سنسورهای سلامتی)
رنگ‌های قابل عرضه مشکی مشکی، آبی، استخوانی
سایر قابلیت‌ها قابلیت مکالمه دارد / فاقد ارتباطات سلولار / پشتیبانی از ۶۰ حالت ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، سنجش سطح اکسیژن خون، سنجش فشار خون، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت سلامت بانوان، مقاوم در برابر نفوذ آب تا فشار ۲ اتمسفر (عمق ۲۰ متری) قابلیت مکالمه ندارد /پشتیبانی از ۱۰۰ حالت ورزشی مختلف، پایش ضربان قلب، پایش وضعیت خواب، پایش وضعیت استرس، سنجش سطح اکسیژن خون، پایش وضعیت سلامت بانوان، مقاوم در برابر نفوذ آب تا فشار ۵ اتمسفر (عمق ۵۰ متری)

ساعت هوشمند Poco واچ شیائومی در برابر میبرو لایت ۲؛ طراحی و کیفیت ساخت


اگر به طراحی ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی و میبرو لایت ۲ نگاهی بیندازیم، در نگاه اول تفاوت‌های زیادی بین این دو گجت پوشیدنی قابل مشاهده است. با این حال، در این دو ساعت هوشمند چند شباهت جالب نیز وجود دارد. در ادامه، همه‌ی این شباهت‌ها را بررسی خواهیم کرد.

بارزترین تفاوت بین طراحی این دو ساعت، طراحی فریم آن‌هاست. شیائومی برای ساعت هوشمند پوکوی خود از یک فریم مربعی شکل استفاده کرده که قاب ساده و کلاسیکی اطراف نمایشگر آن را می‌پوشاند و ممکن است بسیاری از کاربران با نگاه به نمایشگر این ساعت هوشمند به یاد طراحی ساعت‌های هوشمند اپل بیوفتند. این ساعت به خوبی المان‌های یک ساعت هوشمند کلاسیک و اسپرت را در طراحی خود دارد و حاشیه‌های نسبتاً زیادی اطراف آن (به ویژه در بخش پایینی نمایشگر) دیده می‌شوند که البته برای یک ساعت هوشمند اقتصادی کاملاً طبیعی است. همچنین باید به لبه‌های خمیده فریم دور این نمایشگر این ساعت هوشمند پوکو اشاره کنیم که موجب می‌شود تا ساعت خیلی راحت روی مچ دست کاربران جای بگیرد. به تعبیری می‌توان گفت که این ساعت از طراحی ساعت شیائومی ۲ لایت نیز بهره برده است.

در سوی مقابل، ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ با یک فریم دایره‌ای شکل در اختیار کاربران قرار گرفته؛ فریمی که طراحی بسیار مینیمالی دارد و در عین سادگی جذابیت خاصی به مچ دست کاربران می‌دهد. برخلاف ساعت پوکو واچ، نمایشگر این ساعت را حاشیه‌های نسبتاً نازکی احاطه کرده‌اند. با این تفاسیر، طراحی این محصول برای کاربرانی که به طراحی‌های کلاسیک علاقه‌ مندند و دوست دارند حس و حال ساعت‌های مچی نوستالژی را دوباره تجربه کنند، گزینه‌ی بسیار جذابی به شمار می‌رود. از آنجایی که پوکو واچ شیائومی طراحی ساده‌تری دارد، از وزن کمتری نیز بهره می‌برد و سنگینی آن تنها به ۳۱ گرم می‌رسد. این در حالی است که میبرو لایت ۲ حدود ۵۳ گرم وزن دارد و بسته به بندهایی که برای آن استفاده می‌کنید، وزن آن می‌تواند بیشتر و یا کمتر شود.

اگر چه هر دوی این ساعت‌های هوشمند در رده‌بندی گجت‌های اقتصادی قرار دارند، اما از نظر کیفیت ساخت، بسیار بالاتر از این رده هستند؛ چرا که هر دو شرکت پوکو و شیائومی از آلیاژ آلومینیوم و پلاستیک برای تولید این ساعت‌های هوشمند خود بهره برده‌اند که مقاومت خوبی را در برابر ضربات احتمالی و خط‌وخش‌ها به کاربران ارائه می‌دهد، اما در هر صورت کاربران باید از این دو گجت پوشیدنی به شکل مناسبی مراقبت کنند. بندهای در نظر گرفته شده برای هر دو ساعت خاصیت آنتی باکتریالی دارند و به هیچ عنوان برای پوست دست کاربران حساسیت ایجاد نمی‌کنند. بدنه‌ی ساعت هوشمند میبرو لایت ۲، ساختاری براق دارد که از لحاظ بصری نسبت به بدنه‌ی مات پوکو واچ از جذابیت بیشتری بهره می‌برد. علاوه بر این، بدنه‌ی مات مشکلات متداول نظیر بر جای ماندن اثر انگشت و موارد این چنینی را نخواهد داشت، اما انتخاب این موضوع به سلیقه‌ی کاربران برمی‌گردد.

روی بدنه‌ی سمت راستی ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ دو دکمه‌ قرار گرفته که یکی از آن‌ها دکمه‌ی چرخان است که از طریق آن می‌توانید در محیط کاربری ساعت به اسکرول بپردازید و دیگری یک دکمه‌ی ثابت است که از طریق آن می‌توانید مستقیماً به منوی اصلی دسترسی پیدا کنید. این در جالی است که دکمه‌ی چرخان روی بدنه‌ی ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی دیده نمی‌شود و صرفاً یک دکمه‌ی ساده روی آن تعبیه شده که وظیفه‌ی روشن و خاموش کردن ساعت را بر عهده دارد و کاربران باید به صورت لمسی در محیط ساعت هوشمند به اسکرول بپردازند. در ساعت هوشمند میبرو لایت ۲، یک میکروفون در سمت راست و یک اسپیکر کوچک در سمت چپ بدنه قرار دارد که به کاربران امکان مکالمه و پخش موسیقی را از روی ساعت می‌دهد. با این حال، این دو ویژگی در ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی دیده نمی‌شود تا در کمال تعجب یکی از نقطه ضعف‌های مهم این گجت پوشیدنی در نظر گرفته شود.

به علاوه، بندهای هر دو ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ و پوکو واچ شیائومی از سیلیکون درجه یک ساخته شده‌اند و قابلیت تعویض دارند. این بندها در مدل‌ها و طرح‌های مختلفی در بازار عرضه می‌شوند. ضخامت بدنه‌ی ساعت میبرو لایت ۲ حدود ۱۱.۵ میلی‌متر است که این موضوع در مورد ساعت هوشمند پوکو واچ به ۱۰ میلی‌متر می‌رسد، بنابراین کاربران علاقه مند به ساعت‌های هوشمند ظریف حداقل در این زمینه باید به سراغ اولین ساعت پوکو بروند. همچنین میبرو لایت ۲ از بلوتوث نسخه‌ی ۵.۰ برای اتصال به دستگاه‌های هوشمند شما استفاده می‌کند و این در حالی است که ساعت هوشمند پوکو واچ از بلوتوث نسخه‌ی جدیدتر ۵.۱ برای این کار بهره می‌برد و بهینه‌سازی‌های خوبی روی آن صورت گرفته است. در مجموع طراحی و کیفیت ساخت این دو ساعت به هیچ عنوان در حد رده‌ی قیمتی که این گجت‌های پوشیدنی در آن به فروش می‌رسند نیست و می‌توانند تجربه‌ی خرید خوبی را برای شما رقم بزنند.


ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در برابر میبرو Lite 2؛ نمایشگر و ویژگی‌های آن


پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

با وجود تفاوت‌هایی که در بخش نمایشگر ساعت هوشمند لایت میبرو ۲ و پوکو واچ شیائومی وجود دارد، تعداد شباهت‌های بسیار بیشتری نسبت به تفاوت‌ها وجود دارد. این موضوع ممکن است انتخاب بین این دو ساعت را برای کاربران کمی سخت کند، اما با دانستن تفاوت‌های آن‌ها، کاربران به راحتی می‌توانند اولویت‌بندی مناسبی را برای خود ایجاد کنند.

اگر هنگام خرید یک ساعت هوشمند اقتصادی، اندازه‌ی بزرگ‌تر نمایشگر آن برای شما از اولویت بیشتری برخوردار است، بدون شک باید به سراغ ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی بروید. این ساعت هوشمند مجهز به یک نمایشگر بزرگ ۱.۶ اینچی از جنس AMOLED است که می‌تواند محتواهای تصویری بیشتری را نسبت به نمایشگر ۱.۳ اینچی از جنس AMOLED ساعت میبرو لایت ۲ برای کاربران به نمایش بگذارد. اما اگر کیفیت تصویر نمایشگر برای شما حائز اهمیت است و از علاقه مندان به نمایشگرهای با رزولوشن‌های بالا هستید، بدون شک باید به سراغ ساعت میبرو لایت ۲ بروید. چرا که این ساعت هوشمند محتواهای رسانه‌ای را با وضوح تصویر ۳۶۰ در ۳۶۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۳۱۰ پیکسل بر اینچ به کاربران ارائه می‌دهد. این در حالی است که ساعت پوکو رزولوشن ۳۲۰ در ۳۶۰ پیکسل دارد و تراکم پیکسلی آن نیز به ۳۰۱ پیکسل بر هر اینچ می‌رسد.

پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

ساعت پوکو حداکثر روشنایی ۴۵۰ نیتی دارد که موجب می‌شود کاربران در زیر نور شدید آفتاب نیز بتوانند از ساعت خود بهره ببرند. همچنین خوشبختانه هر دو ساعت از نمایشگر AMOLED بهره می‌برند و قابلیت بسیار محبوب و کاربردی نمایشگر همیشه روشن (Always On Display) را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهند. در این پنل، رنگ‌ها کنتراست بسیار خوبی داشته و عمق رنگ مشکی نیز به وضوح قابل مشاهده است. همچنین نمایشگر این ساعت‌ها از رفرش ریت ۶۰ هرتزی پشتیبانی می‌کنند و اسکرول روانی به کاربران ارائه می‌دهند.


ساعت هوشمند Poco واچ شیائومی در برابر میبرو Lite 2؛ ویژگی‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری


پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

در بخش قابلیت‌های نرم‌افزاری، تفاوت‌ها و شباهت‌های زیادی بین این دو ساعت هوشمند دیده می‌شود. اول از همه باید به این نکته بپردازیم هر دوی این ساعت‌های هوشمند با گوشی‌های اندرویدی و iOS سازگار هستند و اگر گوشی شما سیستم‌عامل اندروید ۵.۰ و iOS 10 به بالا دارد، مشکلی از بابت متصل شدن به این گجت‌های پوشیدنی نخواهید داشت.

کاربران برای اتصال گوشی خود به این ساعت‌های هوشمند باید از اپلیکیشن‌های مختلفی استفاده کنند. «Mibro Fit»، نام اپ اختصاصی میبرو برای گجت‌های پوشیدنی‌اش است که ویژگی‌ها کارآمدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. رابط کاربری این اپلیکیشن بسیار ساده و روان است و قابلیت‌هایی نظیر دسترسی به بیش از ۱۰۰ واچ‌فیس با تم‌های گوناگون، ارائه گزارش فعالیت‌های ورزشی روزانه‌ و دسترسی به تاریخچه استفاده از سنسورها را برای کاربران به همراه می‌آورد. در سوی مقابل، باید به اپلیکیشن «Mi Fitness»، به عنوان راه ارتباطی کاربران ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی با گوشی‌های هوشمندشان اشاره کنیم که بسیار ساده و روان طراحی شده و رابط کاربری یوزفرندلی دارد.

پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

یکی از ویژگی‌های سخت‌افزاری جذابی که ساعت پوکو از آن بهره می‌برد، مجهز بودن به GPS مستقل چند سیستمی است که ساعت میبرو فاقد آن است. تراشه‌ی GNSS دقیق داخلی این ساعت از موقعیت‌یابی ماهواره‌ای جهانی از طریق GPS، GLONASS، Galileo و BeiDou پشتیبانی می‌کند و شما این امکان را دارید تا با استفاده از این ویژگی، به ردیابی دقیق تمرینات ورزشی خود بپردازید. در طرف دیگر، میبرو لایت ۲ به طور کامل از زبان فارسی در سیستم‌عامل و رابط کاربری پشتیبانی می‌کند و پیام‌های شما را بدون بهم‌ریختگی فونتی به کاربران نشان می‌دهد. متاسفانه چنین ویژگی در ساعت هوشمند پوکو دیده نمی‌شود.


ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در مقابل میبرو لایت ۲؛ ویژگی‌های سلامتی و ورزشی


پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

بدیهی است که گجت‌های پوشیدنی با قیمت اقتصادی، قابلیت‌های سلامتی و ورزشی کاملی را نمی‌توانند فراهم کنند. با این حال، ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ و پوکو واچ شیائومی از لحاظ ویژگی‌های سلامتی در یک سطح قرار دارند و امکانات بسیار خوبی را به کاربران ارائه می‌دهند.

هر دو ساعت هوشمند از حسگر اپتیکال ضربان قلب با قابلیت محاسبه سطح اکسیژن خون (SpO2) بهره می‌برند. همچنین، در صورت وجود هرگونه مشکل در ضربان قلب شما، این دستگاه‌های پوشیدنی شما را به طور خودکار آگاه می‌کنند. علاوه بر این، این دو ساعت هوشمند چنین توانایی را دارند که به بررسی کیفیت خواب شما بپردازند. با تشخیص و آنالیز مدت زمان خواب، مدت زمان خواب عمیق و بیداری شما، این گجت‌های پوشیدنی به شما کمک می‌کنند تا به بهترین شکل ممکن به خواب عمیق و بهبود کیفیت خواب خود بپردازید. همچنین قابلیت پایش استرس، یک ویژگی کارآمد دیگر در این ساعت‌های هوشمند به شمار می‌رود که شیوه‌های بسیار خوبی را در این زمینه، در صورت زیاد بودن استرس کاربران به آن‌ها ارائه می‌دهد. از دیگر ویژگی‌های خوب هر دو ساعت می‌توان به مدیریت و ثبت دوره‌های قاعدگی و تخمک‌گذاری بانوان نیز اشاره کرد.

پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

از لحاظ ویژگی‌های ورزشی، اما این ساعت پوکو است که گوی سبقت را از ساعت میبرو ربوده، چرا که این گجت پوشیدنی از بیش از ۱۰۰ حالت ورزشی مختلف پشتیبانی می‌کند که شامل دویدن در فضای باز، تردمیل، دوچرخه‌سواری در فضای باز، دوچرخه‌سواری داخل سالن، پیاده‌روی در فضای باز، بسکتبال و موارد دیگر می‌شود. این در حالی است که که قابلیت‌های ورزشی ساعت هوشمند میبرو لایت ۲ صرفا به ۶۰ حالت پرکاربرد و مهم بسنده شده است.


ساعت هوشمند Poco واچ شیائومی در برابر میبرو Lite 2؛ ویژگی‌ ضدآب


پوکو واچ در مقابل میبرو لایت 2

خوشبختانه، هر دو ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در مقابل میبرو لایت ۲ ضد آب هستند. نماینده‌ی پوکو در برابر نفوذ آب تا فشار ۲ اتمسفر (عمق ۲۰ متری) می‌تواند دوام بیاورد و این در حالی است که گجت پوشیدنی میبرو قادر است تا فشار ۵ اتمسفر (عمق ۵۰ متری) در برابر آب مقاومت کند.


ساعت هوشمند پوکو واچ شیائومی در برابر میبرو لایت ۲؛ باتری و شارژدهی


Poco

از لحاظ باتری و شارژدهی، علی‌رغم اینکه ظرفیت باتری پوکو واچ شیائومی نسبت به میبرو لایت ۲ کمتر است، اما این ساعت هوشمند پوکو است که مدت زمان بیشتری می‌تواند شما را در کارهایتان همراهی کند. شیائومی برای گوشی پوکوی خود یک باتری با ظرفیت ۲۵۲ میلی‌آمپر ساعتی در نظر گرفته که قادر است در استفاده‌ی معمولی تا ۱۴ روز و در استفاده‌های سنگین تا ۴ روز دوام بیاورد. در سوی مقابل، باید به باتری ۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی میبرو لایت ۲ اشاره کنیم که در حالت استفاده عادی شارژدهی ۱۲ روزه خواهد داشت و در حالت استندبای نیز تا ۶۰ روز برای شما دوام خواهد آورد. فول شارژ شدن کامل هر دو ساعت هوشمند نیز به حدود ۲ ساعت زمان نیاز دارد.


ساعت هوشمند Poco واچ شیائومی در برابر میبرو Lite 2؛ جمع‌بندی و سخن پایانی


نکات مثبت پوکو واچ شیائومی
  • نمایشگر AMOLED
  • مجهز بودن به GPS
  • پشتیبانی از تعداد بالای ویژگی‌های ورزشی
  • مجهز بودن به سنسورهای سلامتی کاربردی
  • شارژدهی بسیار خوب
  • ضد آب
نکات منفی پوکو واچ شیائومی
  • عدم پشتیبانی از زبان فارسی
  • نداشتن قابلیت مکالمه
نکات مثبت میبرو لایت ۲
  • نمایشگر AMOLED با رزولوشن تصویر بالا
  • داشتن قابلیت مکالمه
  • ضد آب
  • پشتیبانی از طیف گسترده‌ای از حالت‌های ورزشی
  • شارژدهی مناسب
نکات منفی میبرو لایت ۲
  • نداشتن GPS

اگر داشتن ویژگی چون GPS برای شما اهمیت دارد، ساعت پوکو واچ انتخاب مناسب برای شما خواهد بود. در غیر این صورت میبرو لایت ۲ ویژگی‌های کاربردی‌تر را با پرداخت هزینه‌ای کمتر در اختیار شما قرار می‌دهد.

منبع: techradar

ساعت هوشمند شیائومی مدل poco watch
ساعت هوشمند میبرو مدل Watch Lite2 به همراه بند
سوالات متداول
آیا ساعت پوکو واچ و میبرو لایت ۲ قابلیت مکالمه دارند؟
فقط ساعت میبرو قابلیت مکالمه دارد.
آیا ساعت پوکو واچ و میبرو لایت ۲ ضد آب هستند؟
بله.
بین ساعت پوکو واچ و میبرو لایت ۲ کدام یک برای ورزش کردن مناسب‌تر است؟
پوکو واچ به دلیل مجهز بودن به GPS برای ورزشکاران مناسب‌تر است.
بین ساعت پوکو واچ و میبرو لایت ۲ کدام یک شارژدهی بهتری دارد؟
پوکو واچ
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه