سامسونگ گوشی‌های سری گلکسی S22 را معرفی کرد

۷ اسفند ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
گلکسی S22

سامسونگ دقایقی قبل از گوشی‌های سری گلکسی S22 رونمایی کرد. البته با توجه به اینکه طی ماه‌های گذشته گزارش‌ها و تصاویر زیادی در رابطه با این گوشی‌ها منتشر شده، طرفداران سامسونگ از مدت‌ها قبل از تقریبا تمام جزئیات این گوشی‌ها خبردار شده‌اند. این خانواده بار دیگر از ۳ عضو تشکیل شده که در این میان گلکسی S22 و S22 پلاس از نظر طراحی تفاوت خاصی با نسل قبلی خود ندارند و سامسونگ بیشتر توجه خود را معطوف به گلکسی S22 اولترا کرده که علاوه بر طراحی جذاب‌تر نسبت به نسل قبلی، از جایگاه مختص قلم S Pen هم بهره می‌برد. در ادامه به مشخصات این سه گوشی می‌پردازیم.

گلکسی‌ S22 اولترا

گلکسی S22

این گوشی در نگاه اول یادآور سری گلکسی نوت است. از یک طرف با لبه‌های گرد سروکار نداریم و از طرف دیگر باید به وجود جایگاه مختص قلم s Pen هم اشاره کنیم. در پنل پشتی هم دیگر ماژول دوربین برجسته دیده نمی‌شود و ۴ دوربین به طور جداگانه روی این پنل تعبیه شده‌اند. این گوشی از نمایشگر ۶.۸ اینچی سوپر امولد بهره می‌برد که مبتنی بر رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۰۸۰ و رفرش ریت متغیر تا ۱۲۰ هرتز است. همچنین حداکثر روشنایی این نمایشگر به ۱۷۵۰ نیت می‌رسد. بر روی پنل پشتی و جلویی این گوشی شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس ویتکوس پلاس تعبیه شده که مقاومت این دو بخش را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

همان‌طور که گفتیم، این بار گوشی S22 اولترا فقط از قلم S Pen پشتیبانی نمی‌کند بلکه جایگاه اختصاصی این قلم هم دارد. سامسونگ اعلام کرده که در این گوشی میزان تأخیر قلم به فقط ۲٫۸ میلی‌ثانیه رسیده و این یعنی نسبت به نسل قبلی تجربه‌ی کاربری بسیار جذاب‌تری ارائه می‌کند.

تمام مدل‌های سری S22 همراه با اگزینوس ۲۲۰۰ یا اسنپدراگون ۸ نسل ۱ راهی بازار می‌شوند. مطابق معمول، فقط تعداد اندکی از کشورها مانند آمریکا و چین مدل‌های مبتنی بر چیپست اسنپدراگون را دریافت می‌کنند و کاربران ساکن بیشتر مناطق جهان مدل دارای اگزینوس ۲۲۰۰ را دریافت خواهند کرد. هر دو چیپست مبتنی بر فناوری ساخت ۴ نانومتری هستند و در زمینه‌ی پردازنده هم از هسته‌های پردازشی مشابه بهره می‌برند. مهم‌ترین تفاوت‌ آن‌ها پردازنده‌ی گرافیکی است و همان‌طور که احتمالا می‌دانید، اگزینوس ۲۲۰۰ برای اولین بار از پردازنده‌ی گرافیکی مبتنی بر معماری شرکت AMD استفاده می‌کند.

گلکسی S22

ماژول دوربین این گوشی از دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی، تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری و دوربین پریسکوپی ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۱۰ برابری تشکیل شده است. در کنار این دوربین‌ها یک سیستم فوکوس خودکار لیزری دیده می‌شود. در حفره‌ی نمایشگر آن هم یک دوربین ۴۰ مگاپیکسلی وظیفه‌ی ثبت عکس‌های سلفی را بر عهده دارد. سامسونگ مدعی شده که در این گوشی با بهره‌گیری از الگوریتم‌های هوشمند، کاربران در محیط‌های تاریک با عکس‌ها و ویدیو‌های بسیار بهتری روبرو می‌شوند. یکی از قابلیت‌های جذاب این گوشی Auto Framing نام دارد که با استفاده از دوربین اولترا واید می‌تواند فریم عکس را برای قراردادن تعداد نفرات زیاد تنظیم کند.

همان‌طور که انتظار داشتیم، سامسونگ برای این گوشی دو حافظه‌ی رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی را در نظر گرفته و در کنار آن کاربران می‌توانند از بین مدل‌های مبتنی بر ۱۲۸ تا ۱ ترابایت حافظه داخلی دست به انتخاب بزنند.

انرژی این گوشی از طرف باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تأمین می‌شود که سرعت شارژ آن به ۴۵ وات می‌رسد. البته مانند نسل قبلی، در جعبه‌ی گوشی‌های سری S22 خبری از شارژر نیست و کاربران باید به طور جداگانه شارژر لازم را خریداری کنند. ارزان‌ترین مدل این گوشی که از ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بهره می‌برد، ۱۱۹۹ دلار قیمت دارد و گران‌ترین مدل هم با قیمت ۱۵۹۹ دلار راهی بازار می‌شود. فروش تمام گوشی‌های سری S22 از تاریخ ۶ اسفند آغاز خواهد شد.

گلکسی S22 پلاس

گلکسی‌ S22

در ادامه باید به مدل پلاس بپردازیم که از نظر طراحی تفاوت چندانی با S21 پلاس ندارد. در این گوشی با نمایشگر ۶٫۶ اینچی سوپر امولد سروکار داریم که از رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ و رفرش ریت متغیر بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد و در ضمن کاربران می‌توانند از حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیتی این صفحه‌نمایش هم استفاده کنند. اگرچه سامسونگ برای این گوشی از همان طراحی ماژول دوربین نسل قبلی استفاده کرده، ولی حالا با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی سروکار داریم که در کنار آن تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری و اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی به چشم می‌خورند. همچنین نباید استفاده از دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی را از قلم بیندازیم.

کاربران برای خرید این گوشی باید به ۸ گیگابایت رم بسنده کنند ولی بین ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی قادر به انتخاب هستند. باتری این گوشی مبتنی بر ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی است که مانند مدل اولترا، از سرعت شارژ ۴۵ وات پشتیبانی می‌کند که بدون شک این مشخصه با استقبال کاربران روبرو می‌شود. ارزان‌ترین مدل این گوشی ۹۹۹ دلار قیمت دارد و مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی آن هم با قیمت ۱۰۴۹ دلار راهی بازار خواهد شد.

گلکسی S22

گلکسی‌ ‌S22

در نهایت نوبت ارزان‌ترین عضو خانواده یعنی گلکسی S22 است که در زمینه‌ی سخت‌افزاری و ظاهری تفاوت زیادی بین این گوشی و مدل پلاس دیده نمی‌شود. این گوشی با نمایشگر ۶٫۱ اینچی مبتنی بر رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ و رفرش ریت متغیر بین ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز به دست کاربران می‌رسد و حداکثر روشنایی آن ۱۳۰۰ نیت است. برخلاف نسل قبلی که با بدنه‌ی پلاستیکی عرضه شد و همین موضوع سروصدای زیادی ایجاد کرد، سامسونگ برای S22 از پنل پشتی شیشه‌ای بهره برده است که به لطف شیشه‌ی محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس مقاومت بالایی دارد.

ماژول دوربین S22 هم مشابه مدل پلاس است و به همین خاطر کاربران می‌توانند از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی و اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی استفاده کنند. در حفره‌ی نمایشگر هم دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی قرار دارد. ظرفیت باتری گلکسی S22 به ۳۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت می‌رسد که البته برخلاف دو مدل دیگر، سرعت شارژ آن ۲۵ وات است. مدل پایه‌ی این گوشی با قیمت ۷۹۹ دلار راهی بازار می‌شود و برای خرید مدل دارای ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی هم باید ۸۴۹ دلار بپردازید.

منبع: GSM Arena

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۵ دیدگاه
  1. محمد

    اس ۲۲ اولترا طراحیش خیلی بده به دل نمیشینه شبیه کیف زنونه هست

  2. نامینو

    بهترین گوشیه با اینکه متنفرم از سامسونگ ولی اس ۲۱ش به اون زیبایی اخه چرا اینطوریش کردی.ولی دوربینشو هم سطح بدنه کرد ینی حرکت رو به جلو.گوشیا دیگه ماه اول دورببین عالی ماه بعد دوربین وی جی ای

    1. بی نام

      S22ultra با این عظمت ر اومدن روش دوربین های a32 پیاده کردن

      بخدا به کجا دارن میرین اینا

  3. کیان

    اس ۲۲ اولترا اجاق گاز ۵ شعله ای ک طراحیش مال ۲۰ سال قبل تاریخ هست، خیلی طراحی مضحکی داره واقعا، حتی در حد برندهای درجه ۲ چینی هم نیست واقعا

    1. حسینی

      منم از طراحی سری نوت خوشم نمیومد البته تا یه شمارش طراحیش مثل سری اس بود فقط با یه قلم اضافه و بزرگتر ولی این اواخر خیلی عوض شده. اینکه اومدن اس رو با نوت ترکیب کردن رو دوست نداشتم.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه