۷ انیمه‌ی پرانرژی که اگر «تد لاسو» را دوست داشتید باید ببینید

۳۰ آذر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
شاخص

در این دنیای ناخوشایند که پر از خبرهای بد و برنامه‌های تلویزیونی آزاردهنده است، سریال کمدی «تد لاسو» مثل یک هوای تازه می‌ماند. این سریال داستان یک مربی فوتبال آمریکایی است که مربی یک تیم فوتبال انگلیسی در لندن می‌شود. «تد لاسو» نگاه فوق‌العاده مثبتی دارد و داستان آدم‌های خوبی است که تلاش می‌کنند زندگی خوبی داشته باشند. چنین داستان و تفکری خیلی شبیه زیرگونه‌ای در دنیای انیمه است که به آن «برشی از زندگی» می‌گویند. انیمه‌های برشی از زندگی معمولا داستان‌های ساده و نه چندان پیچیده‌ای دارند و تنها به ترسیم زندگی روزانه‌ی چند شخصیت دوست‌داشتنی می‌پردازند که کارهایی که دوست دارند را انجام می‌دهند. انیمه‌های برشی از زندگی آرامش بخش و ساده‌ فهم هستند و می‌توانند بعد از یک روز سخت کاری، حسابی شما را سرحال بیاورند. به همین دلیل، در این مطلب به معرفی هفت انیمه‌ی برش زندگی می‌پردازیم که می‌توانید بعد از «تد لاسو» تماشا کنید.

۱. شیرینی و آذرخش (Sweetness and Lightning)

شیرینی و آذرخش

  • خالق: گیدو آماگاکوره
  • کارگردان: تارو ایواساکی
  • سال: ۲۰۱۶

کوهی اینوزوکا یک پدر مجرد و معلم مقطع دبیرستان است که هرکاری که لازم است انجام می‌دهد تا مطمئن شود سوموگی، دخترش، زندگی خوبی داشته باشد. اینوزوکا با وجود این که زندگی روزانه‌ی پرمشغله‌ای دارد، متوجه می‌شود که جای یک چیز خالی است: آن‌قدر خودش را مشغول خرید و خوردن غذاهای فوری کرده که آشپزی یادش رفته است. یک بار کوتوری لیدا، یکی از دانش‌آموزان او، اینوزوکا و سوگومی را به یک مهمانی شام در رستوران خودشان دعوت می‌کند. همان دعوت یک شبه به یک قرار همیشگی تبدیل می‌شود و کاری می‌کند که اینوزوکا و سوگومی در رستوران لیدا، آشپزی یاد بگیرند.

«شیرینی و آذرخش» یک انیمه‌ی بسیار بامزه است و حتی می‌تواند یک منبع آموزشی عالی برای یادگیری آشپزی باشد. کل داستان بی‌ریا و عالی است  و جنبه‌های دوست داشتنی زیادی دارد: از دانش‌آموز دبیرستانی درگیر دوران بلوغ گرفته تا پدری که تلاش می‌کند سرپرست خوبی برای دخترش باشد. کشمکش و بحران زیادی در این انیمه وجود ندارد، دیگر شدیدترین موردش این است که ممکن است یک استیک بسوزد یا پاستا خوب نپخته باشد! «شیرینی و آذرخش» را می‌توان یک انیمه‌ی گرم در نظر گرفت که به اندازه‌ی یک کاسه نودل مرغ، آرامش بخش است.

۲. تاناکا-کون همیشه بی‌حال است (Tanaka-kun Is Always Listless)

تاناکا-کون همیشه بی‌حال است

  • خالق: نوزومی یودا
  • کارگردان: شینیا کاواتسورا
  • سال: ۲۰۱۶

داستان‌های زیادی هستند که روی یک شخصیت با یک خواسته یا میل مشخص تمرکز می‌کنند. تاناکا هم فقط یک چیز می‌خواهد: یک زندگی راحت مملو از آسایش و راحتی. این دانش‌آموز دبیرستانی به حدی آرامش طلب است که حتی صرف مطرح کردن خواسته‌اش هم شاید او را نگران کند. تاناکا هرجا و مکانی گیرش بیاید استراحت می‌کند، همیشه هم گروهی از دوستانش از جمله اوتا همیشه وابسته و میانو فوق‌العاده فعال، دورش جمع می‌شوند.

آرامش بخش، بهترین واژه برای توصیف این انیمه است. خلق و خوی آرام و بی‌حاشیه‌ی تاناکا همچون آب داغی است که وارد چایی می‌شود، از روی صحنه به ذهن مخاطب می‌رسد و او را هم مثل تاناکا به آرامش می‌رساند. این شخصیت معتدل طوری است که تقریبا بیشتر وقت‌ها کسی او را نمی‌بیند، همین باعث می‌شود فضا برای خودنمایی کلی شخصیت مکمل عالی باز شود. بی‌حالی او باعث می‌شود انرژی فزاینده‌ی بقیه‌ی شخصیت‌ها دیده شود. این تضاد در شور و شخصیت نه تنها باعث درگیرکننده بودن شخصیت‌ها می‌شود، بلکه همچنین یک کمدی عالی به وجود می‌آورد و باعث می‌شود شاهد یکی از دوست‌داشتنی‌ترین‌ انیمه‌های عمرتان باشید.

۳. خدمتکار اژدهای خانم کوبایاشی (Miss Kobayashi’s Dragon Maid)

خدمتکار اژدهای خانم کوبایاشی

  • خالق: کولکیوسینیا
  • کارگردان: یاسوهیرو تاکه‌موتو
  • سال: ۲۰۱۷

کوبایاشی که یک برنامه‌نویس است، یک شب در شهر مست می‌کند و در جنگل قدم می‌زند، آن‌جا یک اژدهای زخمی می‌بیند. بعد از جراحی اژدها که تورو نام دارد، او کمی از ساکی خود به او می‌دهد، آن‌ها آن شب را مست با هم می‌گذرانند. صبح روز بعد که کوبایاشی بیدار می‌شود، فکر می‌کند اتفاق دیشب تنها یکی از عوارض مستی‌اش بوده و اصلا واقعی نبوده است، ولی تا به خودش می‌آید می‌بیند تورو جلوی در خانه‌اش خوابیده است. تورو حالا به یک انسان تبدیل شده و تنها یک وظیفه دارد: کاری کند کوبایاشی عاشقش شود!

«خدمتکار اژدهای خانم کوبایاشی» یک پیش‌فرض ساده انتخاب کرده و همان را به یک کمدی عالی تبدیل کرده است. کم‌کم اژدهایان دیگری از یک بعد فانتزی دیگر وارد زمین می‌شوند و کوبایاشی متوجه می‌شود زندگی معمولی‌اش با این انسان‌های عجیب و غیرعادی که همه به دنبال جذب او هستند، متحول شده است. بخش عمده‌ای از شوخی‌های این انیمه، از شرایط ناگواری پیش می‌آید که اژدهایان به وجود می‌آورند، ولی جدا از این‌ها، این انیمه داستان و شخصیت‌های جذابی دارد و ارتباط بسیار قوی بین این همه شخصیت عجیب و غریب ایجاد می‌کند.

۴. مونونوکه‌آن عبوس (The Morose Mononokean)

مونونوکه‌آن عبوس

  • خالق: کیری وازاوا
  • کارگردان: آکیرا ایواناگا، ایتسورو کاوازاکی
  • سال: ۲۰۱۶

«مونونوکه‌آن عبوس» داستان یک دانش‌آموز دبیرستانی به نام هانائه آشیا است که متوجه می‌شود یک روح سنتی ژاپنی به نام یوکای او را تسخیر کرده است، این اتفاق در همان هفته‌ی اول مدرسه رخ می‌دهد و او مریض می‌شود. او یکی از همکلاسی‌هایش را می‌بیند، شخصی عبوس به نام هارویتسوکی آبنو که به نظر می‌آید در بیرون کشیدن روح یوکای از بدن تخصص زیادی دارد. البته این کار قیمت سنگینی دارد و آشیا قادر به پرداخت آن نیست. او برای جبران کار آبنو، تصمیم می‌گیرد به او در انجام وظیفه‌اش کمک کند: آبنو می‌خواهد به یوکای‌های گم‌شده که بعضی‌هایشان هم خطرناک هستند، کمک کند به خانه‌ی خود برگردند.

در این فهرست، این انیمه از بقیه دراماتیک‌تر است، کلی شخصیت جذاب مختلف رو می‌کند و پیوسته ارواح مختلفی معرفی می‌کند، نقطه‌ی اوج داستان جایی است که خانواده‌ی آشیا هم وارد این مخصمه می‌شوند و قدرت‌های سیاسی جهان یوکای‌ها هم به کار گرفته می‌شود. ولی با وجود این همه تنش، هنوز با یک انیمه‌ی حال  خوب‌کن طرف هستیم. خوش‌بینی آشیا در نقطه‌ی مقابل ذات عبوس همکارش قرار دارد و باعث می‌شود او با هر یوکایی که می‌بیند رفیق شود، حتی آن‌هایی که کمی خطرناک‌تر از بقیه هستند.

۵. ووتاکوی: عشق برای اوتاکو سخت است (Wotakoi: Love Is Hard for Otaku)

 

عشق برای اوتاکو سخت است

  • خالق: فوجیتا
  • کارگردان: یوشیماسا هیرایکی
  • سال: ۲۰۱۸

«عشق برای اوتاکو سخت است» از این نظر با دیگر  انیمه‌های این فهرست متفاوت است که به جای چند دانش‌آموز دبیرستانی، روی چند انسان بزرگسال در محل کار تمرکز کرده است. این انیمه داستان نارومی و هیروتاکا است، دو همکلاسی قدیمی که بعدا در یک شرکت با هم همکار می‌شوند. این دو با هم قرار می‌گذارند و خیلی زود متوجه می‌شوند که هردو اوتاکوی دو آتشه هستند (در ژاپن، اوتاکو به افرادی گفته می‌شود که علاقه شدیدی به انیمه، مانگا یا بازی‌های ویدئویی دارند). هیچ‌کدام از این دو نفر خیلی اجتماعی نیستند، به همین دلیل رابطه‌ی‌شان پر از اتفاق‌های ناگوار و بامزه است.

این انیمه یک کمدی رمانتیک عالی است و با تمرکز روی رابطه‌ی دو انسان بالغ (به جای عشق‌های دوران دبیرستان)، خودش را از انیمه‌های مشابه متمایز می‌کند. این تمایز شاید لزوما از نظر داستانی خیلی به چشم نیاید، ولی مشکلاتی که این زوج با آن‌ها مواجه می‌شوند، از مدیریت شغل و رابطه‌ی خود گرفته تا زندگی اجتماعی نه چندان راحتی که هردو تجربه می‌کنند، در دنیای انیمه‌ها کاملا بدیع و تازه است. در پایان هر روز، این زوج متوجه می‌شوند که عاشقانه هم‌دیگر را دوست دارند و ارتباط محکمی با هم می‌سازند و تلاش می‌کنند حامی خوبی برای هم‌دیگر باشند.

۶. کاگویا-ساما: عشق جنگ است (Kaguya-Sama: Love Is War)

عشق جنگ است

  • خالق: آکا آکاساکا
  • کارگردان: شینیچی اوماتا
  • سال: ۲۰۱۹

در یک دبیرستان خصوصی که مخصوص دانش‌آموزان ممتاز است، دو دانش‌آموز بسیار محبوب همیشه به مدیر و معاون مدرسه مشاوره می‌دهند. این دو از نظر درس و رفتار، مایه‌ی افتخار مدرسه هستند، هردو هم در زمینه‌ی عشق به شدت بی‌تجربه هستند. با این وجود، این دو به شدت عاشق هم هستند، ولی هیچ‌وقت آن را مطرح نمی‌کنند، تنها تصور می‌کنند که طرف مقابل هم به همین اندازه عاشق است. میوکی و کاگویا در طول این انیمه با هم زیاد دست‌وپنجه نرم می‌کنند، پیوسته سعی می‌کنند شرایطی را به وجود بیاورند که طرف مقابل مجبور به اعتراف به عشق خود شود، و پیوسته منظور خود را پنهان می‌کنند.

«عشق جنگ است» یک انیمه‌ی فوق‌العاده است که با تماشایش کلی خوش می‌گذرد. کاگویا و میوکی پیوسته نقشه‌های دیوانه‌وارتری می‌کشند و سعی می‌کنند دیگری را مجبور به اعتراف کنند، اغلب هم رقابت‌شان برابر پیش می‌رود. نبردهای پیوسته‌ی آن‌ها مملو از شوخی‌های مسخره است. ولی تنها این دو نفر شخصیت‌های جذاب این انیمه نیستند. شورای دانش‌آموزی مدرسه کلی شخصیت بامزه‌ و جذاب دیگر هم دارد. ایشیگامی یو و چیکا فوجیوارا خودشان کلی جذابیت این انیمه را افزایش می‌دهند و به داستانی که می‌توانست یک عشق پرهیجان معمولی باشد، کلی کمدی اضافه می‌کنند.

۷. جایی فراتر از گیتی (A Place Further Than The Universe)

جایی فراتر از گیتی

  • خالق: یوریموی
  • کارگردان: آتسوکو ایشیزوکا
  • سال: ۲۰۱۸

نوجوانی یکی از باارزش‌ترین موهبت‌هایی است که زندگی در اختیار ما قرار می‌دهد. ماری تاماکی، دانش‌آموز دبیرستانی، یک روز صبح بیدار می‌شود و متوجه می‌شود بخش عمده‌ای از نوجوانی خودش را هدر داده است. او تصمیم می‌گیرد از این به بعد مشغول ماجراجویی باشد، در همین حین یک پاکت پول می‌بیند که حاوی یک میلیون ین پول است. این پاکت مال یکی از همکلاسی‌هایش به نام شیراسه کوبوچیزاوا است، او سال‌ها مشغول پس‌انداز این پول بوده است تا بتواند به قطب جنوب برود، درست مثل مادرش که وقتی شیراسه کوچک بود، به آن‌جا رفت و گم شد. ماری عاشق نقشه‌ی شیراسه می‌شود و به این نتیجه می‌رسد که این همان ماجراجویی است که با کمک آن می‌تواند نهایت بهره را از نوجوانی ببرد.

«جایی فراتر از گیتی» یک انیمه‌ی استثنائی برای هرکسی است که همیشه رویای ماجراجویی در سر داشته، یا هر کسی که احساس می‌کند کل عمرش در شهر زادگاهش گیر افتاده است. کم‌تر سریالی را می‌توان پیدا کرد که بتواند با این قدرت این میل به رفتن ما را به تصویر بکشد. شخصیت‌های مونث اصلی این انیمه تا دورترین نقاط جهان سفر می‌کنند و رس زندگی را بیرون می‌کشند. ماکی ساده، هیناتای با تجربه و یوزوکی خجالتی دیگر اعضاء این تیم دوست داشتنی هستند. شور و حس ماجراجویی جاری در این سریال مسری است، باعث می‌شود شما هم بخواهید همین الان از خانه بیرون بزنید و هرطوری شده یک ماجراجویی را آغاز کنید، حتی اگر این ماجراجویی این باشد که این بار از یک مسیر دیگر به خانه‌ی خودتان برگردید.

منبع: Collider

راهنمای تماشای سریال
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲ دیدگاه
  1. ERF

    هیچوقت فکر نمیکردم دیجیکالا انیمه تبلیغ کنه😶😂

  2. M.p

    انیمه اورامیچی اونیسان هم هست کمدی باحالی داره

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه