روز پنجم جشنواره فیلم فجر ۹۸؛ مجموعه‌ای عصبی‌کننده از درام تا کمدی

۲۲ خرداد ۱۴۰۲

در ویدیوی بوم روز پنجم جشنواره فیلم فجر ۹۸ تنها فیلم کمدی حاضر در جشنواره یعنی «خوب، بد، جلف ۲: ارتش سری» را نقد و بررسی کردیم. پیمان قاسمخانی بعد از فروش خوب «خوب، بد، جلف» که شخصیت‌هایش از سریال «پژمان» نوشته‌ی خودش و ساخته‌ی سروش صحت آمده‌اند قسمت دوم این کمدی را ساخت که البته شکست مطلق است. فیلمی که در کمال تعجب انگار فیلمنامه‌ای برایش نوشته نشده و فقط یک طرح اصلی داشته که همان طرح اصلی هم نچسب از کار درآمده. برای کاراکترها شوخی نوشته نشده و بازیگران را به امان خدا جلوی دوربین رها کرده‌اند. درنتیجه دوئت پژمان جمشیدی و سام درخشانی که پیش‌تر بامزه بود حالا دیگر خنده‌دار نیست. شوخی‌هایشان نخ‌نما شده است. تنها بازیگر فیلم که میمیک و کنش و واکنش خوبی جلوی دوربین دارد حامد کمیلی است. از همه بدتر پایان فیلم است که به نوعی توهین به تماشاگر محسوب می‌شود. پیمان قاسمخانی فیلمش را روی هوا رها می‌کند و می‌نویسد که بعد از دو ساعت دیدن «ارتش سری» اگر دوست دارید بدانید چه بر سر قصه و شخصیت‌ها می‌آید «خوب، بد، جلف ۳: رادیواکتیو» را ببینید!

فیلم دیگری که در ویدیو معرفی شده «روز استخوان» ساخته‌ی حمیدرضا قربانی است که چند سال پیش با فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» در جشنواره‌ی فیلم فجر حضور داشت. فیلمی که فعلا در میان ده فیلم آرای مردمی جا دارد اما بعید است که تبدیل به فیلم برگزیده‌ی تماشاگران بشود. بازی پریناز ایزدیار در فیلم خوب نیست و ایده‌ی فیلمنامه هم عجیب و غریب است.

بهروز شعیبی هم فیلم «روز بلوا» را امسال در جشنواره دارد. فیلمی که تلفیقی از «رسوایی» مسعود ده‌نمکی و سریال «پرده‌نشین» بهروز شعیبی است. با همان ساختار تلویزیونی و پر از مدیوم شات. نه بازی بازیگران آن‌قدر خوب است که درگیر دو تا کلوزآپ از آن‌ها بشویم و نه فیلم مایه‌ای دارد که قابی در لانگ شات ببینیم. همه چیز متوسط و میان‌مایه با داستانی ظاهرالصلاح درباره‌ی روحانی که از فساد برادرش بی‌خبر است و بی‌گناه پای خودش هم به ماجراهای مالی کشیده شده است. یک فیلم کم بضاعت که از همان دقیقه‌ی اول تا آخرش را می‌خوانید و البته فیلم یک هکر دارد که سرپا روی کیبوردش تق تق می‌زند و اطلاعات مالی موسسات مالی و شرکت‌ها را هک می‌کند. کاری که پلیس مملکت نتوانسته بوده انجام بدهد! فیلم به همین اندازه ساده‌انگارانه است.

آخرین اخبار و اطلاعات درباره‌ی فیلم‌های مختلف جشنواره را در صفحه‌ی ویژه‌ی جشنواره فیلم فجر ۹۸ بخوانید.

بیشتر بخوانید:
در روزهای جشنواره‌ی فیلم فجر ۹۸ نویسنده‌ی دیجی کالا مگ بشوید

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲ دیدگاه
  1. حامد

    خیلی چرت نقد میکنید کلا از سینما چیزی نفهمیدید به نظرم من طرفدار فیلمهای متوسط جشنواره امسال نیستم ولی روز بلوا و مغز استخوان فیلمهای بدی نبودند لزوما تعداد پلانهای مدیوم شات یا کلوزآپ ربطی به خوب یا بد بودن یک فیلم ندارند تو مقایسه ی پلیس و هکر هم لزوما پلیس برنده نبوده هیچ کجا اتفاقا با این امنیت سایبری مملکت ما دور از ذهن هم نیست من در کل نقدهای تا به امروز اینجا را که خواندم چیزی بهم اضافه نکرد کاش یکم سواد سینمایی بالاتری داشتید در روز بلوا بازی حمیدیان تقریبا بی ایراد بود و فیلنامه اینبار بدون قضاوت و جهت گیری و بدون مصون نگاه داشتن روحانیت روایت شده دیالوگهای منتقدانه ای داریم که نه بی پروا و نه کلیشه طرح شده
    دوربین به نسبت فیلمهای دیگر جشنواره که با درتی شاتهای مضمن ازار دهنده هستند در این دو فیلم درست و به جا ایستاده و قاب مبیندد برای تماشاگر و ژانگولر نمیکند
    در مغز استخوان بازی ایزدیار بد نبود بلکه افتضاح و ضربه زننده بود ولی باز هم بابک در مغز استخوان نیز ثابت کرد که بازیگر قابلی است و …

  2. محمدرضا

    من فیلم خوب بد جلف ۲ رو ندیدم ولی باتوجه به توضیحاتی که دادین شاید اخر فیلم که گفته میشه اگه دوست دارین بدونین چی میشه قسمت سوم رو ببینین نشات گرفته از هجو و نهلیسم فیلمه. چیزی که تو پایان بندی قسمت اول هم دیدیم.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه