سیاهچاله چیست؟ سفری کوتاه به اعماق سیاهچاله

۲۹ تیر ۱۴۰۰

سیاهچاله چیست؟ چرا نام آن سیاهچاله است؟ چه اتفاقی می‌افتد اگر ما به داخل سیاهچاله برویم؟ این‌ها سؤالاتی هستند که سعی کردیم در اولین قسمت از این مجموعه به طور مختصر پاسخ دهیم.

وقتی ستاره‌ای بسیار بزرگ به پایان عمر خود می‌رسد، منفجر می‌شود و ذرات بخش داخلی آن آن‌قدر فشرده می‌شوند که منجر به اتفاقی خاص و به وجود آمدن سیاهچاله‌ می‌شود. سیاهچاله‌ها گرانش بسیار بالایی دارند و هیچ نوری از آن‌ها ساطع نمی‌شود که برای ما قابل دیدن باشند. از آنجا که تا حالا کسی به داخل سیاهچاله سقوط نکرده، دقیقا نمی‌دانیم که چه اتفاقی ممکن است بیفتد. اما نظریه‌های جالب زیادی درباره‌ی سقوط به سیاهچاله وجود دارد که قابل تأمل هستند و در این ویدیو به آن‌ها می‌پردازیم.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲۲ دیدگاه
  1. مصطفی عباسی

    من یک نظریه دارم. قبل از آنکه بگویم سیاهچاله چیست بایست درخصوص نور نظر خودرا بگویم. اصولا نور فوتون یا یک ذره انرژی دارای حرکت انتقالی از چشمه نور تا مقصد نیست بلکه ما در یک سیال از ذرات نوترونیوم زندگی می‌کنیم که مانند اقیانوس با ملکول‌های آب. آنها یک نوع بار همنام دارند که نه مثبت پروتون دارند نه منفی الکترون بلکه خاص خود میباشند. فاصله آنها از یکدیگر یا به عبارتی تراکم آنها برسرعت نور رابطه مستقیم دارد. هرچه متراکمتر سرعت نور بیشتر است. نور در واقع حاصل ذربات جابجایی الکترون‌ها مثلا در پیوند جوشی هیدروژن وتبدیل به هلیم است به نوترونیومهاست وارتعاش وانتقال ارتعاش آنها باعث خلق انرژی نور می‌شود مثل صدا که از ارتعاش ملکول‌های هوا صورت می‌گیرد. سیاهچاله درحقیقت جاییست که نوترونیوم وجود ندارد همانگونه که آب نمی‌تواند وارد حباب معلق شود نوترونیوم نیز قادر به ورود به سیاهچاله وانتقال نور درانرا ندارد. وقتی نور به سطح سیاهچاله می‌رسد دراصل می‌میرد چون نوترونیومی وجود نداردتا از نوترونیوم قبلی مرتعش شود. درست مانند اینست که یک جت در منتهای جو حرکت کند وصدای آن به بالای جو به دلیل فقدان اتم‌های جوی نمیرود. ولی سمت جو شنیده می‌شود. سیاهچاله درحقیقت مانند حباب در آب هستند که آب قادر به نفوذ درآنها نیست ولی می‌تواند آنرا خرد وبه حباب‌های کوچک تبدیل ویا حباب‌های کوچک به حباب‌های بزرگ با بلعیدن یکدیگر تبدیل شوند. سیاهچاله ها به دوشکل عمده خلق می‌شوند هم به صورت حجمی بسیار کوچک نانویی در هر فعالیت پیوند جوشی تبدیل هیدروژن به هلیوم درسطح ستارگان وبسیار ریز وغیرقابل تشخیص وهم به صورت عظیم هنگام انفجار ستارگان. به عبارتی سیاهچاله ها همه جا هستند ولی فعلا فقط غول پیکرهای آنها قابل رصد شدند.

  2. ناشناس

    از نظر من داخل سیاه چاله چیز خاصی نیست اخه داشتم تحقیق میکردم دانشمندا خودشون درباره فضایه خالی اتم ها خبر دارن و به گفته خودشون اگر فضای خالی بین اتم ها رو حذف کنیم زمین اندازه یک قاشق چایی خوری شکر میشه بعد از اونور اومدن گفتن اگر سیاه چاله زمین رو ببلعه زمین اندازه یک حبه قند میشه البته ۱ قاشق چایی خوری با ۱ حبه قند زیاد تفاوت انده نداره بعد چطور خودشون متوجه نشدن که وقتی سیاه چاله چیزی رو میبلعه در اصل فضای خالی اتم های اون رو از بین میبره و توسط گرانش این مواد یک جا جمع میشن البته از نظر من سیاه چاله های بزرگ چیز های بیشتری بلعیدن تا بزرگ تر شدن و از نظر من همه مواد در یک نقطه جمع نشده چون اگه قرار بود بشه خودشون نمیومدن بگن وقتی زمین رو میبلعه زمین اندازه یک حبه قند میشه تازه این رو هم بهتون بگم اطلاعاتتون بره بالا اتم ها ۹۹/۹۹۹۹۹۹۹۹۹٪ رو فضای خالی تشکیل میده

  3. Somi

    من عاشق آسمان، ماه، ستاره ها و کهکشان ها هستم و هیچ وقت فرصت نشد که علم و دانش رو به اندازه ی عشقی که بهشون دارم بالاببرم اسمان مخزن و مأمن اسرار نهفته ی کائنات است

  4. امیررضا

    از نظر من خب وقتی وارد سیاه چالا میشی هیچی اونجا وجود نداره یعنی سیاه کامل زمان و مکانی وجود نداره

  5. روزنامه علمی کانی سور

    این مقاله عالی بود در تیم ما یعنی (روزنامه علمی کانی سور) اینطور مقاله ها خیلی بحث بر انگیز هست

  • 1
  • 2
loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه