از لگو بتمن تا تام و جری؛ ۹ انیمیشن استودیوی وارنر از بدترین تا بهترین

۲۰ آذر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
انیمیشن وارنر

در این مقاله ۹ انیمیشن جذاب و دیدنی استودیو وارنر را از بدترین تا بهترین ردیف کرده‌ایم تا نگاهی بیندازیم به کارنامه‌ی یکی از اصلی‌ترین رقیب‌های دیزنی و پیکسار.

بخش انیمیشن‌سازی استودیو وارنر که فیلم‌هایی مثل «هرج‌ومرج فضایی» (Space Jam) و «غول آهنی» (The Iron Giant) می‌ساخت، سال ۲۰۰۳ به کار خودش پایان داد و ۱۰ سال بعد یعنی سال ۲۰۱۳ «گروه انیمیشن وارنر» (Warner Animation Group) جایش را گرفت و به‌عنوان بخش رسمی انیمیشن‌سازی استودیو وارنر مشغول به کار شد. این استودیو جهان سینمایی لگو را به سینمادوستان معرفی کرد و با اکران ۹ فیلم انیمیشنی گوناگون موفق شد ۱.۷۵ میلیارد دلار در گیشه‌های دنیا بفروشد.

گروه انیمیشن وارنر که در ابتدا به خاطر فیلم‌های لگو شناخته می‌شد، سبک تازه‌ای از انیمیشن‌ها را ابداع کرد که تمرکز زیادی روی موقعیت‌های کمدی مبتنی بر ارجاعات فرهنگ عامه داشت و معمولا بازیگر‌های کمدی معروف را برای صداپیشگی شخصیت‌ها گرد هم می‌آورد، چهره‌هایی که ویترین جذابی برای فیلم به وجود می‌آوردند و فروش آن را تضمین می‌کردند.

اعضای گروه انیمیشن وارنر بعد از اینکه با «فیلم لگو» (Lego Movie) دنیای انیمیشن را حسابی تکان دادند (فیلمی که حقش بود نامزد اسکار بهترین انیمیشن سال شود)، ۸ فیلم دیگر ساختند و با اینکه در آن‌ها از شخصیت‌های مشهور و شناخته‌شده‌ی وارنر استفاده شده بود، به اندازه‌ی فیلم لگو در گیشه موفق نبودند و نقد و نظرهای مثبت دریافت نکردند. اما گروه انیمیشن وارنر تا حدودی نوپاست و هنوز کلی فرصت دارد تا جای پای خودش را در بازار انیمیشن محکم کند.

در این مقاله نگاهی انداخته‌ایم به انیمیشن‌هایی که استودیو وارنر ساخته، استودیویی که حالا یکی از جدی‌ترین رقبای دیزنی شده.

۹. فیلم لگو نینجاگو (The LEGO Ninjago Movie)

انیمیشن وارنر

  • محصول: ۲۰۱۷
  • کارگردان: چارلی بین، پل فیشر، باب لوگان
  • بازیگران: جکی چان، مایکل پنیا، دیو فرانکو، جاستین ثرو
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۵۶%

این فیلم با بودجه‌ای ۷۰ میلیون دلاری ساخته شد و در گیشه‌های جهانی به فروش ۱۲۳ میلیون دلاری رسید. گروه انیمیشن وارنر در پی موفقیت بزرگ و شگفت‌انگیز فیلم لگو، تصمیم گرفت سال ۲۰۱۷ دو فیلم جدید در دنیای لگو اکران کند؛ یکی همین لگو نینجاگو و دیگری فیلم لگو بتمن. این اولین باری بود که استودیو انیمیشن‌سازی وارنر در یک سال دو فیلم انیمیشنی اکران می‌کرد، ولی مشخص شد که فیلم نینجاگو تجربه‌ای بود که آن‌طور که انتظار می‌رفت جواب نداد.

فیلم بیشترین ضربه را از همین شخصیت نینجاگو خورد، چرا که مثل فیلم لگو یا بتمن نمی‌توانست با مخاطب‌های نوجوان ارتباط بگیرد و توجه بیشترش روی تماشاگران کودک و خردسال بود. درست ۸ ماه پیش از نینجاگو یک فیلم لگویی دیگر هم اکران شد و مردم حس می‌کردند همه چیز در حال تکرار شدن است و آن تازگی و طراوت اولیه را برایشان نداشت.

برای همین همه چیز روی دوش نینجاگو و برند آن افتاد که ثابت شد کالای پرطرفداری در این حوزه نیست و مردم راغب نیستند پول بلیت بخرند و نسخه‌ی فیلم‌شده‌ی این اسباب‌بازی را ببینند. نینجاگو ضعیف‌ترین عملکرد را در بین انیمیشن‌های وارنر داشت و تا به امروز بزرگ‌ترین شکست تجاری آن‌ها به حساب می‌آید.

سازندگان نینجاگو بیشتر تمرکزشان را روی جذب مخاطبان خردسال گذاشته بودند، به جای اینکه یک فیلم انیمیشنی جذاب با مضمون نینجاها تحویل تمشاگران دهند (نظیر کاری که دریم‌ورکس با پاندای کونگ‌فو کار کرده بود و به موفقیتی جهانی رسید). به همین خاطر است که نینجاگو جدای از بقیه‌ی تولیدات این استودیو می‌ایستد.

در نینجاگو از آن جزئیات حیرت‌انگیز و دلنشینی که در اولین فیلم لگو دیده بودیم خبری نیست و خود نینجاگو هم برند پرطرفداری در بین اسباب‌بازی‌ها به حساب نمی‌آمد، و به همین دلیل بدترین محصول این استودیو شکل گرفت.

۸. تام و جری (Tom & Jerry)

  • محصول: ۲۰۲۱
  • کارگردان: تیم استوری
  • بازیگران: کلوئی گریس مورتس، مایکل پنیا، کالین جست، کن جیونگ
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۵.۳ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۳۱%

فیلم لایو اکشن تام و جری با بودجه‌ای ۷۹ میلیون دلاری ساخته شد و در گیشه‌های جهانی ۱۳۱.۹ میلیون دلار فروش کرد، اما اثر بلاتکلیفی بود که هیچ ایده‌ای نداشت که مخاطب هدفش کیست یا می‌خواهد به کجا برسد. تام و جری، این دو شخصیت محبوب را با انیمیشنی جدید وارد دنیای واقعی کرده بودند تا بچه‌ها و خانواده‌هایشان را جذب فیلم کنند و خاطراتشان زنده شود، ولی داستان حول دختری جوان می‌گشت که هر کاری می‌کرد تا در شغل جدیدش خوب عمل کند و رؤسایش را تحت تأثیر قرار دهد.

داستان به شکلی روایت می‌شد که حس می‌کردیم تجار کهنسال آمریکایی می‌خواهند جوان‌های نسل جدید را موعظه کنند و به آن‌ها یاد بدهند که برای موفقیت در قرن ۲۱ باید چه کارهایی بکنند، آن هم در فیلمی که مثلا قرار بود راجع به سروکله زدن‌های موش و گربه‌ای کارتونی باشد.

به نظر می‌رسد فیلم‌نامه‌ی این فیلم تام و جری سال‌ها در انبارهای وارنر خاک خورده و بعد سراغش رفته‌اند و تغییراتی در آن داده‌اند تا به این دوره و زمانه بخورد ولی بوی کهنگی آن هنوز از بین نرفته. ولی مشکل اصلی داستانش است،‌ داستانی که اصلی‌ترین شخصیت‌هایش یعنی تام و جری را به حاشیه رانده و تمرکزش را روی مسائل غیرجذاب دیگری گذاشته.

با تمام این نقص‌ها، تام و جری لحظات مفرحی هم دارد و بعضی صحنه‌ها و موقعیت‌هایش در ذهنتان باقی خواهند ماند. اینکه تام و جری را به صورت شخصیت‌های کارتونی ۲ بعدی رندر کرده‌اند هم جذاب بوده و حس منحصربه‌فردی به فضاها می‌دهد، ولی اصل ماجرا فرقی نمی‌کند چون قصه و شخصیت‌ها از خلاقیت تهی هستند و ضعیف‌تر از سایر تولیدات وارنر طراحی شده‌اند، و به جز کلوئی گریس مورتس ستاره‌ی دیگری هم ندارد که این کمبودها را جبران کند.

۷. اسکوب! (!Scoob)

  • محصول: ۲۰۲۰
  • کارگردان: تونی سروون
  • بازیگران: فرانک ولکر، زک افرون، ویل فورته، آماندا سیفرید، جینا رودریگز
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۵.۷ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۴۸%

تماشای نسخه‌ای که گروه انیمیشن وارنر از اسکوبی دو ساخت برای مخاطبان معمول این عنوان معروف کار سختی بود، اساسا وارنر این فیلم را ساخت تا پتانسیل بازار VOD خودش را بسنجد و ببیند مردم نسبت به آثاری که مستقیم روی پلتفرم‌های آنلاین می‌آیند چه واکنشی نشان خواهند داد. اما نتیجه‌اش فاجعه‌بار بود چون اسکوب! شکست تجاری بدی خورد و حتی نتوانست هزینه‌های تولیدش را برگرداند.

اسکوب پتانسیل زیادی برای موفقیت و جذب مخاطب گسترده داشت. انبوهی از ستاره‌های معروف صداپیشگی شخصیت‌هایش را بر عهده گرفته بودند و کلی شخصیت جذاب و بامزه داشت و داستان‌ها و شوخی‌هایش هم بد نبودند. ولی انگار تکلیف فیلم با خودش روشن نبود و نمی‌دانست کدام دسته از مخاطب‌ها را هدف قرار دهد، و انیمیشن آن هم کیفیت پایینی داشت (حداقل در مقایسه با دیگر تولیدات وارنر).

در اسکوب! شخصیت‌های اصلی را به شکلی مدل‌سازی کرده بودند که هیچ بافت و جزئیاتی نداشتند و وضع شخصیت‌های فرعی از این هم بدتر بود و به نظر می‌رسید نسخه‌های آماده‌ای را چندین بار کپی کرده‌اند و حرکات و انیمیشن‌هایشان را هم تغییر کمی داده‌اند. از طرفی هم بعضی شوخی‌ها و اشارات فیلم مناسب بچه‌ها نبود و نمی‌فهمیدیم در این فیلم چه می‌کنند.

اما تعدادی لحظه‌ی تأثیرگذار در فیلم هست، و پیام اخلاقی آن هم صاف و ساده و بامزه است. ولی به دلایلی که گفتیم، موفق نشد تماشاگران گسترده‌ای را جذب خودش کند.

۶. هرج‌ومرج فضایی: میراثی جدید (Space Jam: A New Legacy)

انیمیشن وارنر

  • محصول: ۲۰۲۱
  • کارگردان: مالکوم دی. لی
  • بازیگران: لبرون جیمز، دان چیدل، کریس دیویس، زندایا، مایکل بی جوردن
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۴.۴ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۲۵%

میراثی جدید از همان اولین روزهای انتشار و اکرانش نقدهای منفی بسیاری برانگیخت و تقریبا همه از آن متنفر شدند، ولی به نسبت فیلم‌هایی که تا الان از آن‌ها یاد کردیم مزیت‌های بیشتری دارد و حداقل در ظاهر سعی کرده خلاق باشد و مؤلفه‌هایی دارد که مخاطب امروزی بتواند با آن ارتباط بگیرد.

در این فیلم شخصیت‌های محبوب لونی تونز بار دیگر به دنیای واقعی بازمی‌گردند و بلوا و غوغایی دیوانه‌وار به راه می‌اندازند. ویژگی‌های آشنا و همیشگی این کاراکترهای دوست‌داشتنی مثل گذشته بیننده را با خودش همراه می‌کند و خیلی جاها به خنده می‌اندازد، و حضورشان در کنار ورزشی دراماتیک و سینمایی مثل بسکتبال به همه چیز انرژی مضاعفی بخشیده.

بچه‌ها از تماشای تصاویر اغراق‌شده و طیف رنگی گسترده‌ی فیلم حسابی سر ذوق می‌آیند و حرکات بامزه‌ی شخصیت‌های لونی تونز حتی سخت‌گیرترین تماشاگران را هم به خنده وا می‌دارد. البته داستان اصلی هیچ عمق خاصی ندارد و بر خلاف بقیه‌ی تولیدات وارنر، در موقعیت‌های کمدی آن هم لایه‌های پنهانی نمی‌بینید. ولی آن‌طور که علیه آن نوشته‌اند فیلم ناجور و بدی نیست و سرگرمتان می‌کند.

۵. لک‌لک‌ها (Storks)

  • محصول: ۲۰۱۶
  • کارگردان: نیکولاس استولر، داگ سوئیتلند
  • بازیگران: اندی سمبرگ، کتی کراون، کلسی گرمر، جوردن پیل، جنیفر آنیستون
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۸ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۶۵%

نیکلاس استولر، مردی که در بازگشت «ماپت‌ها» (The Muppets) به سینما و نمایشش روی پرده‌ی بزرگ نقش داشت، یکی از نویسنده‌ها و کارگردان‌های این فیلم است. لک‌لک‌ها انیمیشنی است که درست مطابق با الگوهای همیشگی گروه انیمیشن وارنر پیش می‌رود: فیلم‌نامه‌ای زیر متوسط که با موقعیت‌های بامزه و صداپیشه‌های درجه‌یک پر شده.

داستان بر پایه‌ی حکایت قدیمی لک‌لک‌ها و اینکه بچه‌ها را سوار بر منقارشان دم خانه‌ی مردم می‌آوردند شکل گرفته، ولی منطق فیلم‌نامه‌اش از جهات بسیاری لنگ می‌زند. پیداست فکر زیادی صرف چفت‌وبست‌های منطقی ماجرا نکرده‌اند و همه چیز را روی دوش موقعیت‌های کمدی و طراحی شخصیت‌های بامزه گذاشته‌اند. اما این موقعیت‌های کمدی هم در بعضی موارد جواب نمی‌دهند و اصطلاحا بگیر و نگیر هستند، گاهی بامزه از آب در آمده‌اند و بیننده را می‌خندانند، گاهی بد اجرا شده‌اند و بی‌مزه به نظر می‌رسند.

کیفیت انیمیشن اما بالاست و تصاویر چشم‌نوازی دارد، و در آن از تکنیک‌های متفاوتی استفاده‌ کردند و با سبکی در فیلم لگو دیدیم فرق دارد. با اینکه لک‌لک‌ها ارزش تماشا دارد و موقعیت‌های کمدی‌اش آن‌قدری بامزه هستند که وقتتان را تلف نکند، ولی کلیت داستانش بی‌مایه است و مثلا در مقایسه با انیمیشن کوتاه «نیمه‌ابری» (Partly Cloudy) که دیزنی و پیکسار ۷ سال قبل این فیلم با مضمونی مشابه ساخت، چیزی برای عرضه ندارد و کهنه به نظر می‌رسد. لک‌لک‌ها لزوما فیلم بدی نیست، ولی دیزنی و پیکسار بهتر از آن‌ها موفق شدند به این موضوع بپردازند، با اینکه فیلمشان تنها ۶ دقیقه بود.

۴. پاکوچولو (Smallfoot)

انیمیشن وارنر

  • محصول: ۲۰۱۸
  • کارگردان: کری کرکپاتریک
  • بازیگران: چنینگ تیتوم، جیمز کوردن، زندایا، لبران جیمز
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۶ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۷۶%

این فیلم از لحاظ سبک انیمیشن بیشتر شبیه لک‌لک‌هاست تا فیلم لگو، و در میان آثار تولیدی گروه انیمیشن وارنر نظرات متناقض بیشتری برانگیخته. انیمیشن آن در بعضی موقعیت‌ها درخشان و بی‌نظیر است، و در موقعیت‌های دیگر معمولی. ایده‌ی مرکزی داستان چیز منحصربه‌فرد و تازه‌ای نبود، ولی محتوا و شخصیت‌هایش به حدی جذاب بودند که علاقه‌ی تماشاگر را به خودشان جلب کنند.

پاکوچولو با فروش ۲۱۴ میلیون دلاری در گیشه‌های جهانی، سومین فیلم پرفروش گروه انیمیشن وارنر به حساب می‌آید، ولی مثل بقیه‌ی آثار پرفروش این استودیو محبوب و پرطرفدار نشد. در قلب ماجراهای هیجان‌انگیز پاکوچولو، پیامی قدرتمند و تأثیرگذار قرار دارد که تجربه‌ی تماشای آن را برایمان دلپذیر می‌کند. فیلمی خانوادگی و سرگرم‌کننده و لذت‌بخش است که می‌توانید ساعتی را با تماشای آن بگذرانید، ولی آن‌قدر به‌یادماندنی نیست که بخواهید بارها و بارها سراغش بروید.

۳. فیلم لگو ۲: بخش دوم (The Lego Movie 2: The Second Part)

  • محصول: ۲۰۱۹
  • کارگردان: مایک میچل
  • بازیگران: کریس پرت، الیزابت بنکس، ویل آرنت، تیفانی هدیش، نیک آفرمن
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۶.۶ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۸۴%

قسمت دوم فیلم لگو غافلگیری ناخوشایندی برای گروه انیمیشن وارنر به حساب می‌آمد. با توجه به موفقیت عجیب‌وغریب قسمت اول در گیشه، خیلی‌ها از جمله خود وارنر توقع داشتند که قسمت دوم هم چنین مسیری را دنبال کند، ولی این تولید پرخرج و پرهزینه‌ی مارول موفق نشد دوبرابر هزینه‌ی تولیدش را در گیشه‌ها در بیاورد و با ۹۹ میلیون دلار بودجه، توانست ۱۹۲.۳ میلیون دلار در گیشه‌های جهانی بفروشد.

قسمت دوم فیلم لگو بدون اینکه جریان خاصی راه بیندازد و سر و صدا کند اکران شد و به کار خودش پایان داد. بخشی از این ماجرا به خود فیلم برمی‌گردد، چون به نسبت قسمت قبل مؤلفه‌های جذاب کم‌تری داشت و ایده‌های جدید زیادی به بیننده معرفی نمی‌کرد، و بخشی دیگر به خاطر فاصله‌ی زیاد پنج‌ساله‌ای است که بین دو قسمت ایجاد شد. همچنین در این ۵ سال چند فیلم لگویی دیگر هم اکران شدند که بازار و ذهن بیننده‌ها را اشباع کردند.

با اینکه فیلم لگو ۲ به نسبت دو فیلم اول این فهرست جادوی کمتری داشت،‌ ولی از آن چیزی که منتقدها می‌گویند بهتر است. یک فیلم انیمیشنی نسبتا خوب که موقعیت‌های بامزه‌ای دارد و کیفیت ساختش هم مثل بهترین آثار این کمپانی بالاست.

در هر صورت، فیلم لگو ۲ اثری فراموش‌شدنی ولی سرگرم‌کننده‌ است و عملکرد ضعیف و نامطلوب آن در گیشه باعث شد تا گروه انیمیشن وارنر برای همیشه با این عنوان و فرنچایز خداحافظی کند. حالا لگو سراغ استودیو یونیورسال رفته تا پنج سال آینده برنامه‌هایش را با این کمپانی پیش ببرد.

۲. فیلم لگو بتمن (The Lego Batman Movie)

انیمیشن وارنر

  • محصول: ۲۰۱۷
  • کارگردان: کریس مک‌کی
  • بازیگران: ویل آرنت، زک گالیفیاناکیس، مایکل سرا، رزاریو داوسن
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷.۳ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۰%

فیلم لگو بتمن با نگاهی کاملا تازه سراغ شوالیه‌ی تاریکی رفته بود، ابرقهرمان محبوب و پرطرفداری که بعد از اکران فیلم «بتمن در برابر سوپرمن: طلوع عدالت» (Batman v Superman: Dawn of Justice) حسابی درگیر بحث‌ها و جنجال‌های گوناگون شده بود.

فیلم لگو بتمن پر است از شوخی‌هایی که به آثار معروف دیگر اشاره و ارجاع دارند و از این نظر مؤثرترین انیمیشن وارنر تا به امروز به حساب می‌آید و تقریبا در تمام دقایقش لحظات بامزه‌ خوابیده. یک فیلم خانوادگی سرگرم‌کننده است که برای هر سن و هر سلیقه‌ای چیزی برای ارائه دارد.

این فیلم یک هجویه‌ی بی‌نقص و کامل و بامزه بود از دنیای سینمایی بتمن، دنیایی ک خود وارنر طی سالیان گوناگون روی پرده‌ی نقره‌ای آورده بود. در لگو بتمن هم با داستان فیلم‌های بتمن شوخی می‌کنند و هم دست روی نکات عجیب و غیرمنطقی و بعضا مسخره‌ای می‌گذارند که شاید از دید ما پنهان مانده. ولی هیچ‌وقت مرزها را نمی‌شکنند و تا جایی پیش نمی‌روند که خود بتمن زیر سؤال رود و جذابیتش را از دست بدهد.

در بطن قصه‌ی فیلم، رابطه‌ای جالب و بامزه بین بتمن و جوکر جریان دارد، به شکلی که سال‌ها بود در سینما ندیده بودیم (این ایده که بتمن و جوکر به هم نیاز دارند و همدیگر را در تعادل نگه می‌دارند). ارجاعات و اشاره‌های فیلم صرفا برای خنده گرفتن از تماشاگر به کار نرفته‌‌اند و در کنار خلق موقعیت‌های بامزه، به شخصیت‌های داستان هم عمق بیشتری می‌بخشند و در نهایت تأثیر احساسی فیلم را عمیق‌تر و ماندگارتر می‌کنند.

با اینکه سبک و مدل انیمیشن فیلم نسبت به قسمت اول فیلم لگو جزئیات کمتری داشت، ولی می‌توانید عشق و علاقه‌ و استعدادی را که پشت تمام نماهای فیلم خوابیده حس کنید.

۱. فیلم لگو (The Lego Movie)

  • محصول: ۲۰۱۴
  • کارگردان: فیل لرد و کریستوفر میلر
  • بازیگران: کریس پرت، ویل آرنت، ویل فرل، الیزابت بنکس، لیام نیسون، مورگان فریمن
  • امتیاز کاربران IMDb به فیلم: ۷.۷ از ۱۰
  • امتیاز راتن تومیتوز: ۹۶%

وقتی استودیو وارنر و لگو اعلام کردند که می‌خواهند یک فیلم انیمیشنی بلند بسازند، خیلی‌ها گمان کردند که این پروژه هدفی به جز مال‌اندوزی و تبلیغ برای برند لگو ندارد و قرار است سراسر تبلیغ باشد. اما واقعیت پیچیده‌تر از این حرف‌ها بود. گروه انیمیشن وارنر با یک فیلم لذت‌بخش، سرگرم‌کننده، واقعا بامزه و پر از ایده‌های نو و اصیل که پایانی غیرمنتظره داشت، وارد صنعت و رقابت انیمیشن شد و همه را شگفت‌زده کرد.

فیلم لگو هنوز هم پرهزینه‌ترین و پرسودترین تولید این کمپانی به حساب می‌آید (بخشی از هزینه‌های فیلم را Village Roadshow تأمین کرده بود، تا اگر پروژه‌شان شکست خورد وارنر پول زیادی از دست ندهد) و در آن به حدی جزئیات حیرت‌انگیز رعایت کرده‌اند که با دیدنش چیزی جز تحسین به زبانمان نمی‌آید. تک‌تک شخصیت‌ها را با چنان دقت و ظرافتی طراحی کرده‌اند که حس می‌کنید واقعا قطعات لگو هستند و فیلم به شکل استاپ موشن و با شخصیت‌های عروسکی لگویی ساخته شده، در حالی که همگی کامپیوتری و دیجیتالی هستند.

داستان فیلم هم در نوع خودش درجه‌یک بود. نه‌تنها قصه را از دل محصولات لگو در آورده بودند و به آن برند مرتبط بود، بلکه ایده‌ای اصیل و نو داشت:‌ اینکه خلاقیت‌های یک بچه نامحدود و بی‌نهایت است، و اگر این بچه دستش به لگوهای معروف برسد می‌تواند به معنای واقعی کلمه به این اجسام جان ببخشد. بخش تأثیرگذار ماجرا همین بود، و غافلگیری نهایی آن تمام تماشاگران را تکان می‌دهد و کاری می‌کند تا فیلم لگو برای همیشه در ذهن و خاطره‌ی آن‌ها بماند.

منبع: thefilmagazine

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۷ دیدگاه
  1. Avatar احمد

    انیمیشن پاکوچولو در ظاهر اومده تا با خرافات و عقاید باطل مبارزه کنه. اما متاسفانه به شدت المان های توی انیمیشن شبیه به المان های دینی هستش. یعنی بیشتر اومده با عقاید دینی مبارزه کنه تا عقاید خرافی. پیشنهاد می کنم نقد و بررسی پاکوچولو توی سایت آی نقد رو هم بخونید.

  2. Avatar ...

    من لگو رو ندیدم اما لکلک ها خیلی از پاکوچولو بهتر بود._.

  3. Avatar مسعود

    نمیدونم چرا اینقدر عاشق بتمن هستید همه جا باید رتبه بالا باشه حالا باز خوبه رتبه اول نشده ولی اگه می خواهید یکی از بهترین فیلمهای چند سال اخیر در حد فیلمهایی مثل همشهری کین یا پدرخوانده ببینید حتما فیلم بتمن علیه سوپرمن زک اسنایدر را ببینید ساعتها میخندید مخصوصا سکانسی احساسی زمانی که بتمن داره سوپرمن را میکشه و سوپرمن میگه مواظب مارتا باش و بتمن میگه اسم مادر من هم مارتا بود و بعدش سوپرمن را نمیکشه واقعا مگه داریم همچین سکانسی باید ساعتها ایستاده تشویق کرد خخخخخ

  4. Avatar منتقد

    رتبه بندی خوب نبود.واقعا هرج و مرج فضایی دو از اسکوب که هیچ از لگو نینجاگو هم بدتر بود
    لک لک ها هم از پاکوچولو بهتر بود
    ممنون از مترجم که زحمت کشید و این متن را ترجمه کرد

  5. Avatar هتلا

    همه امتیازا رو بر عکس دادن اخه لگو خیلی چیز چرتی هست

    1. Avatar Aylin

      درسته

  6. Avatar Ali1390

    همشو دیدم خیلی خوبن

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه