بررسی گوشی پوکو F5 پرو؛ زیبا و قدرتمند با قیمت مناسب

۲۶ آبان ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۶ دقیقه
بررسی پوکو F5‌ پرو

پوکو به داشتن گوشی‌های قدرتمند و در عین حال مقرون به صرفه معروف است و طی چند سال فعالیتی که در بازار کشور ما داشته، خود را به بهترین شکل ممکن به کاربران ثابت کرده است. پوکو F5 پرو هم یکی از جدیدترین و بهترین محصولات این برند چینی است که در این مطلب قصد داریم به بررسی کامل و تخصصی آن بپردازیم. پس با ما همراه باشید تا ببینیم آیا این گوشی ارزش خرید دارد یا خیر.

گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F5 Pro دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - گلوبال

بررسی گوشی پوکو F5 پرو


مقدمه

شیائومی در تاریخ ۹ مه ۲۰۲۳ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲) از گوشی پوکو F5 پرو به عنوان جدیدترین گوشی پرچم‌دار خود رونمایی کرد. محصولی با توان سخت‌افزاری بسیار بالا و امکانات نرم‌افزاری متعدد که به راحتی می‌تواند گوشی‌های بالارده را به چالش بکشد. البته این گوشی برای رقابت با پرچم‌داران پریمیوم نظیر آیفون ۱۴ پرو / پرو مکس یا گلکسی S23 اولترا راهی بازار نشده بلکه رقیب مستقیم گوشی‌هایی مثل گلکسی S23 پلاس، آیفون ۱۴ و مواردی از این دست است که به شکل قابل توجهی هم از آن‌ها ارزان‌تر است. پوکو این گوشی را به هرآنچه که یک گوشی قاتل پرچم‌دار نیاز دارد مجهز کرده تا کاربر هیچ کم و کاستی را احساس نکند. اما آیا واقعا در عمل می‌توان روی این گوشی و توانایی‌هایش حساب کرد؟


مشخصات فنی پوکو F5 پرو


نام گوشی پوکو F5 پرو
ابعاد و وزن ۸٫۶ × ۷۵٫۴ × ۱۶۲٫۸ میلی‌متر – ۲۰۴ گرم
کیفیت ساخت پنل پشت از جنس شیشه و فریم از جنس پلاستیک
اندازه و نوع نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ از نوع AMOLED
وضوح، رفرش‌ریت و سایر قابلیت‌های پنل ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل – ۱۲۰ هرتزی با پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن و +HDR10 – تراکم پیکسلی ۵۲۶ پیکسل بر هر اینچ
نسبت پنل به بدنه ٪۸۷٫۵
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۳ / MIUI 14
مدت زمان پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی ۳/۲ سال
پردازنده و گرافیک اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ – هشت هسته با ترتیب ۱ +‌۳ + ۴ – هسته‌ی نخست از نوع Cortex-X2 با فرکانس ۳٫۰ گیگاهرتز، سه هسته‌ی دوم از نوع Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی آخر از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز – گرافیک آدرنو ۷۳۰
ترکیب رم و حافظه‌ی داخلی ۲۵۶/۸،‌ ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت
نوع حافظه‌ی داخلی UFS 3.1
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 – بهره‌مندی از فوکوس خودکار و لرزشگیر اپتیکال
دوربین دوم ۸ مگاپیکسلی فوق عریض با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه
دوربین سوم ماکرو ۲ مگاپیکسلی
کیفیت فیلم‌برداری ۸K@24 – 4K@30/60 – 1080p@30/60/120/240
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.5
کیفیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰p@30/60
بلندگوی استریو دارد
جک هدفون ندارد
باتری ۵۱۶۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژر ۶۷ واتی
شارژر درون جعبه دارد
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم بله با سرعت ۳۰ وات
قیمت از ۲۳ تا ۳۰ میلیون تومان

محتویات درون جعبه

به همراه این گوشی یک شارژر بسیار سریع ۶۷ واتی، کابل شارژر از نوع Type-C و یک قاب ژله‌ای عرضه می‌شود. این قاب برچسب‌های محافظ صفحه‌ی شخص ثالثی را که از فروشگاه‌های ثانویه تهیه می‌کنید بلند می‌کند در نتیجه شاید خیلی به کارتان نیاید. هرچند بودن آن بسیار بهتر از نبودش است.

امتیاز: ۹.۵/۱۰


بررسی پوکو F5 پرو؛ طراحی و کیفیت ساخت

طراحی و کیفیت ساخت پوکو F5 پروروی پنل جلوی این محصول گوریلا گلس ۵ را به عنوان محافظ صفحه شاهد هستیم. پنل پشتی هم از جنس شیشه است اما اعلام نشده چه شیشه‌ای؛ انتظار داشتیم با این کیفیت ساخت، این محصول از فریم آلومینیومی بهره می‌برد که اینطور نشد و پلی‌کربنات ماده‌ای بود که در نهایت پوکو تصمیم گرفت از آن در ساخت فریم پوکو F5 پرو استفاده کند. این گوشی همچنین از استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP53 هم بهره می‌برد که برای یک گوشی با این قیمت، خیلی استاندارد خوبی نیست.

گوشی در دست حس بسیار خوبی را به شما القا خواهد کرد. اگرچه اندکی سر است و جاذب اثر انگشت به خصوص در رنگ مشکی. اما آنچه که نمای پشتی گوشی را زیبا کرده، خطوط مورب کربنی است که البته نمی‌توان قاطعانه گفت زیباست چون زیبایی یک المان سلیقه‌ای است و هرکسی می‌تواند نظر خاص خود را داشته باشد.

پوکو F5 پرو

پنل شیشه‌ای پشت به سمت فریم‌ها خمیدگی دارد که این یک ضعف در طراحی این گوشی محسوب می‌شود چون حس خوبی نمی‌دهد. چون وقتی گوشی را در دست می‌گیرید، یک حس برآمدگی در کناره‌ها به شما القا می‌شود که شاید خیلی خوشایند نباشد. هرچند در کشور ما تقریبا کسی را نمی‌بینیم که گوشی را بدون قاب استفاده کند. در نتیجه این ضعف قابل چشم‌پوشی است.

روی فریم این محصول چیزی خلاف عادت وجود ندارد. اسپیکر نخست به همراه پورت USB-C، حفره‌ی میکروفون و درگاه سیم‌کارت در فریم پایین، اسپیکر دوم و فرستنده‌ی مادون قرمز در فریم بالایی و کلیدهای پاور و کنترل صدا روی فریم راست. روی فریم سمت چپ هم چیزی به چشم نمی‌خورد.

پوکو F5 پرو یک گوشی ۲۰۴ گرمی با ضخامت ۸٫۶، عرض ۷۵٫۴ و ارتفاع ۱۶۲٫۸ میلی‌متر است که با در نظر گرفتن اندازه‌ی صفحه، می‌توان گفت پوکو در کاهش حواشی آن عملکرد بسیار خارق‌العاده‌ای داشته چرا که این محصول علی‌رغم داشتن نمایشگری بزرگ، باز هم ابعاد نسبتا مناسبی دارد. لازم به ذکر است نسبت پنل به بدنه در این محصول به ۸۷٫۵٪ می‌رسد که کاملا قابل قبول است. وزن نسبتا مناسبی که گوشی با توجه به اندازه و کیفیت ساخت دارد باعث شده تا در دست داشتن آن حس خیلی بدی به شما ندهد.

به صورت کلی پوکو F5 پرو در این بخش امتیاز خیلی خوب را دریافت می‌کند اما نبود استاندارد ضد آب IP67، فریم آلومینیومی، طراحی تخت پنل پشتی و جاذب اثر انگشت بودن، نمی‌تواند عالی باشد.

امتیاز: ۷/۱۰


بررسی پوکو F5 پرو؛ نمایشگر

نمایشگر پوکو F5 پرو

پنلی ۶٫۶۷ اینچی از جنس OLED با وضوح عالی ۱۴۴۰ × ۳۲۰۰ پیکسل که از رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی هم بهره می‌برد و یک پنل با عمق رنگ ۱۲ بیت یاست. این یعنی شما می‌توانید از لحاظ تئوری رنگ‌ها را به دقیق‌ترین شکل ممکن در نمایشگر این محصول مشاهده کنید. پشتیبانی از فناوری‌های دالبی ویژن و +HDR10 هم مزید بر علت شده تا بدین ترتیب این نمایشگر در عمل هم کم‌نظیر باشد.

در حالت دستی، میزان روشنایی حداکثری این پنل به ۵۲۰ نیت می‌رسد اما در حالت خودکار، این میزان ۱۰۵۹ نیت است که یعنی بیشتر از پرچم‌دارانی نظیر گلکسی S22 و پیکسل ۷ که رقبای اصلی این گوشی محسوب می‌شوند. این در حالی است که پوکو مدعی شد بیشینه‌ی روشنایی این گوشی به ۱۰۰۰ نیت می‌رسد اما در عمل حتی از آن هم فراتر رفت تا دیگر هیچ نگرانی از بابت خوانایی صفحه در زیر شدیدترین نور آفتاب هم نداشته باشید. البته یک مورد دیگر هم ادعایی است که پوکو در رابطه با بیشینه‌ی روشنایی این محصول در حالت تماشای محتوای HDR مطرح کرده و گفته به ۱۴۰۰ نیت هم می‌رسد.

دقت رنگ هم همانطور که در بالا اشاره کردیم، استثنائی است. البته در حالت پیش‌فرض عالی نیست چرا که پنل در این حالت یک سایه‌ی آبی رنگ از سفید و خاکستری ایجاد می‌کند. اما اگر حالت نمایش رنگ را روی Original قرار دهید، درصد خطای ۰.۸ را دریافت می‌کنید که تقریبا بی‌نظیر است.

از لحاظ رفرش‌ریت هم هیچگونه تطبیق‌پذیری مشاهده نمی‌شود و صفحه مادامی که روی ۱۲۰ هرتز تنظیم شده باشد، همه چیز را با این رفرش‌ریت نشان می‌دهد مگر اینکه خود اپ از این حالت پشتیبانی نکند. البته اگر نمایشگر را به حال خود رها کنید، رفرش‌ریت را به صورت خودکار از ۱۲۰ به ۶۰ هرتز کاهش می‌دهد تا انرژی کمتری مصرف شود.

امتیاز: ۹/۱۰

بررسی پوکو F5 پرو؛ طول عمر باتری و سرعت شارژر

طول عمر باتری و سرعت شارژر پوکو F5 پرو

از لحاظ طول عمر باتری، پوکو F5 پرو عالی نیست ولی برای محصولی با این کیفیت و رده، توانسته امتیاز خوبی کسب کند. سرعت شارژر این گوشی هم آنقدر بالا هست که بتوانید باتری پرظرفیت این گوشی را بعد از تخلیه‌ی کامل شارژ، در مدت زمان کوتاهی تا ۱۰۰٪ شارژ کنید. شما می‌توانید اطلاعات مربوط به باتری و شارژر این گوشی را در جدول زیر به شکل کامل و جامع‌تری مشاهده کنید.

نام محصول پوکو F5 پرو
ظرفیت باتری و سرعت شارژر ۵۰۰۰ / ۶۷
شارژدهی در مکالمه ۳۰ ساعت و ۳۵ دقیقه
شارژدهی در وب‌گردی ۱۳ ساعت و ۲۷ دقیقه
شارژدهی در پخش ویدیو ۱۹ ساعت و ۵۳ دقیقه
میزان شارژ در نیم ساعت اول ٪۸۶
زمان مورد نیاز برای شارژ کامل ۴۸ دقیقه

امتیاز: ۷/۱۰


بررسی پوکو F5 پرو؛ بلندگو

بررسی بلندگو پوکو F5 پرو

پوکو F5 پرو از بلندگوهای استریو بهره می‌برد که این یعنی شما باید انتظار کیفیت صدای بالایی را از آن داشته باشید خصوصا اینکه برای این منظور، دو بلندگو روی فریم بالا و پایین آن تعبیه شده است. اما با این حال طبق بررسی‌های صورت گرفته توسط تیم GSMArena، عملکرد این محصول حتی از پوکو F5 هم ضعیف‌تر بود تا امتیاز «خوب» برای آن ثبت شود در حالی که مدل استاندارد توانست امتیاز «خیلی خوب» را کسب کند. از جمله ضعف‌های این گوشی در این بخش مربوط به بلندی و شفافیت کم صدا بوده است. هرچند تن صدا در وضوح بالا وافعا مثال‌زدنی است. شما می‌توانید کیفیت صدای این گوشی را با گوش دادن به فایل صوتی زیر محک بزنید.

امتیاز: ۷/۱۰


بررسی پوکو F5 پرو؛ نرم‌افزار و سخت‌افزار

بررسی نرم‌افزار و سخت‌افزار پوکو F5 پرو

MIUI 14 و اندروید ۱۳ در کنار هم آنقدر قابلیت نرم‌افزاری جذاب به پوکو F5 پرو اضافه کرده‌اند که بعید است شما به چیزی نیاز داشته باشید اما نتوانید در این گوشی به آن دسترسی پیدا کنید. البته برای گوشی‌های سری پوکو F5 یک سری محدودیت وجود دارد. مثلا نمایشگر همیشه روشن فقط ۱۰ ثانیه می‌ماند، خبری از پوشه‌های بزرگ که در گوشی‌های ردمی و شیائومی در دسترس قرار دارد نیست، منوی برنامه‌ها را نمی‌توان غیرفعال کرد و موارد دیگر. از طرفی می‌توانید با دو بار ضربه زدن روی نمایشگر گوشی را قفل یا روشن کنید. قابلیتی که به صورت پیش‌فرض در رابط MIUI در دسترس نیست.

نرم‌افزار گوشی پوکو F5 پرو

یک ضعف دیگر هم که به پوکو F5 پرو در بخش نرم‌افزاری وارد است، به پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی آن بر می‌گردد. برای یک گوشی نسبتا پرچم‌دار که در بازه‌ی قیمتی ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان قرار دارد، اصلا جالب نیست که فقط ۲ نسخه اندروید دریافت کرده و ۳ سال از لحاظ امنیتی آپدیت شود. البته امیدواریم پوکو سیاست خود را در ادامه تغییر دهد ولی فعلا که به نظر می‌رسد نباید روی آپدیت نرم‌افزاری طولانی‌مدتناین گوشی حساب ویژه‌ای باز کنید.

از لحاظ سخت‌افزاری، F5 پرو باید حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد چرا که اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ در آن به عنوان قلب تپنده ایفای نقش می‌کند. پردازنده‌ای با ۸ هسته و ترتیب ۱ + ۳ + ۴ که شامل یک هسته از نوع Cortex-X2 با فرکانس ۳.۰ گیگاهرتز، سه هسته از نوع Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A510 با فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز می‌شود. این پردازنده توسط TSMC و با لیتوگرافی ۴ نانومتری ساخته شده و از مدل استاندارد خود به مراتب کم‌مصرف‌تر و سریع‌تر است.  شما می‌توانید عملکرد این پردازنده و گرافیک را در زیر مشاهده کنید.

نام گوشی پوکو F5 پرو
گیک‌بنچ تک و چند هسته‌ای ۱۲۷۵ / ۴۰۰۱
AnTuTu 9 ۱۰۵۷۹۷۷
GFX Aztek ES 3.1 High (onscreen) ۳۹
GFX Aztek Vulkan High (onscreen) ۴۱
GFX Aztek Vulkan High (offscreen 1440p) ۵۲
GFX Car Chase ES 3.1 (offscreen 1080p) ۱۰۳
GFX Car Chase ES 3.1 (onscreen) ۵۰
GFX Aztek ES 3.1 High (offscreen 1440p) ۴۶

گوشی پوکو F5 پرو

از لحاظ پایداری، پوکو F5‌ پرو به لطف خنک‌کننده‌ی مایع LiquidCool Technology 2.0 باید عملکرد خوبی داشته باشد. این خنک‌کننده مساحت نسبتا زیادی دارد اما با این حال در ۳۰ دقیقه‌ی ابتدایی تست، اگرچه پردازنده توان خود را تا بیش از ۸۰٪ حفظ کرد اما آنقدر داغ شد که توان گوشی حتی تا ۰٪ کاهش پیدا کرد. به صورت متوسط گوشی توانست ۶۰٪ از توان خود را در مدت ۱ ساعت فشار سنگین حفظ کند اما این نوسان عجیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بسیار شوکه‌کننده بود چون ندیده بودیم گوشی تا این اندازه افت کند. البته گوشی در شرایط واقعی بعید است کم بیاورد.

امتیاز: ۸/۱۰


بررسی پوکو F5 پرو؛ دوربین

دوربین گوشی پوکو F5 پرو

پوکو F5 پرو از یک دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی بهره می‌برد که از لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار بهره می‌برد. خبری از دوربین تله‌فوتو نیست در حالی که بسیاری از گوشی‌ها با این قیمت از آن بهره می‌برند. دوربین دوم این گوشی فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه‌ای و دوربین سوم هم ماکرو ۲ مگاپیکسلی است. این گوشی امکان فیلم‌برداری در وضوح ۸K@24 و ۴K@30/60 را هم دارد تا یکی از بهترین گوشی‌های بازار از لحاظ فیلم‌برداری باشد. دوربین سلفی این محصول هم ۱۶ مگاپیکسلی با امکان فیلم‌برداری در وضوح ۱۰۸۰P@30/60 است. شما می‌توانید با دیدن تصاویر زیر، دید بهتری از کیفیت دوربین این محصول داشته باشید.

دوربین اصلی حالت پیش‌فرض

پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو

دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی

پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو

دوربین اصلی حالت شب خاموش و روشن

پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو

دوربین اصلی زوم ۲ برابری نور روز

پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو

دوربین اصلی زوم ۲ برابری حالت شب خاموش و روشن

دوربین فوق عریض نور روز

دوربین فوق عریض حالت شب خاموش و روشن

دوربین ماکرو

پرتره

پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو
پوکو F5 پرو

دوربین سلفی

پوکو F5 پرو

فیلم‌برداری ۸K

فیلم‌برداری ۴K

فیلم‌برداری ۱۰۸۰P

فیلم‌برداری فوق عریض ۱۰۸۰P

فیلم‌برداری تست لرزشگیر در وضوح ۴k

به صورت خلاصه، عملکرد دوربین اصلی این گوشی در نور روز و شب واقعا خوب است، به خصوص  در نور روز که سیستم پردازشگر اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ شاهکار کرد. شارپنس عالی، جزئیات بالا، نویز کم، کنتراست بالا، رنگ‌های طبیعی و به صورت کلی هرچه که انتظار دارید. با وضوح ۶۴ مگاپیکسل اگرچه تصاویر جزئیات زیادی دارند اما در مقایسه با حالت عادی، نویزدارتر و نرم‌تر هستند. در زوم ۲ برابری چون دوربین اصلی با حالت دیجیتال وارد می‌شود، نباید انتظار کیفیت بالایی را داشته باشید. البته تصاویر اندکی نرم‌تر هستند اما نویز زیادی ندارند. کیفیت فیلم‌برداری هم عالی است به خصوص در وضوح ۸K.

در نور شب اما وضعیت اندکی برای مدل پرو بد پیش می‌رود. با این حال این گوشی تصاویر خیلی پایداری در نور شب ثبت نکرده و گاهی اوقات هم میزان نویز در تصاویر زیاد است. البته اگر حالت شب را فعال کنید، وضعیت به شکل قابل توجهی بهتر شده و بسیاری از ایرادات هم برطرف می‌شوند. نویز در آن‌ها کمتر شده و جزئیات هم بیشتر خود را نشان می‌دهند. البته شاید کمی تصاویر پلاستیکی به نظر برسند ولی دیگر محدودیت سنسور است که اجازه نمی‌دهد گوشی بهتر از این ظاهر شود.

در حالت زوم ۲ برابری هم تصاویر در حالت عادی چنگی به دل نمی‌زنند و میزان جزئیات کم است اما فعال کردن حالت شب همانقدر جزئیات را هم به خاطر حذف نویز از بین می‌برد. همچنین در این حالت اند.ی تصاویر بیش از حد شارپ می‌شوند ولی گستره‌ی دینامیکی بهتر است.

اما در رابطه با دوربین فوق عریض باید بگوییم در طول روز تصاویر نسبتا خوبی را ثبت می‌کند ولی در شب اصلا تصاویر ثبت شده توسط آن چنگی به دل نمی‌زنند. البته حالت شب را اگر فعال کنید کمی وضعیت قابل تحمل‌تر می‌شود. فیلم‌برداری با این گوشی هم نتایج لذت‌بخشی را برایتان در پی نخواهد داشت.

تصاویر ماکرو و پرتره هم در حد و اندازه‌های یک گوشی بالارده نیستند اما با این حال می‌توان تصاویر آن‌ها را در نور روز تحمل کرد. دوربین سلفی اما به مراتب وضعیت خوشحال‌کننده‌تری دارد و تصاویر ثبت شده توسط آن جزئیات و ظاهر طبیعی خوبی دارند. نویز هم در کمترین حالت قرار دارد.

امتیاز: ۶.۵/۱۰


سخن پایانی

نکات مثبت
  • نمایشگر فوق‌العاده باکیفیت AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی و پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن و HDR10+
  • دوربین اصلی عالی در نور روز و ویدیوهای بسیار باکیفیت با وضوح ۸K
  • حافظه‌ی داخلی ۲۵۶ گیگابایتی
  • طول عمر نسبتا خوب باتری
  • شارژر بسیار سریع
  • رابط کاربری غنی با امکانات بسیار بالا در کنار اندروید ۱۳
  • ظاهر زیبا و جذاب
نکات منفی
  • عملکرد نه چندان خوب مجموعه‌ی دوربین در شب
  • ضعف در یک سری قسمت‌ها در مقایسه با پوکو F5
  • عملکرد ضعیف دوربین فوق عریض در تمامی شرایط
  • عدم پایداری بالای پردازنده زیر فشار سنگین
  • استاندارد ضد آب IP53
  • فریم پلاستیکی

امتیاز کلی: ۷.۵/۱۰

به نظر شما آیا پوکو F5 پرو با تمام این تفاسیر ارزش خرید دارد یا خیر؟

loading...
آیا پوکو F5 پرو ارزش خرید دارد؟
گوشی موبایل شیائومی مدل Poco F5 Pro دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - گلوبال

منبع: GSMArena

سوالات متداول درباره گوشی پوکو F5 پرو
آیا این گوشی ضد آب است؟
پوکو F5 پرو در برابر پاشش آب مقاومت خوبی دارد اما ضد آب نیست.
آیا این گوشی با شارژر درون جعبه عرضه می‌شود؟
بله. یک شارژر ۶۷ واتی درون جعبه‌ی آن قرار دارد.
آیا این گوشی جک هدفون دارد؟
خیر.
آیا پوکو F5 زیر فشار سنگین داغ می‌کند؟
اگر به مدت زیاد به آن فشار وارد شود، داغ می‌کند اما به صورت کلی این گوشی قادر است تمام نیازهای شما را برطرف کند.
راهنمای خرید گوشی موبایل
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه