شیائومی روی فناوری شارژ ۱۵۰ واتی برای گوشی‌های نسل بعد کار می‌کند

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

شیائومی دیروز از گوشی هوشمند گیمینگ جدید خود یعنی ردمی K50 رونمایی کرد. یکی از نکات جالب توجه‌ی این گوشی پشتیبانی از فناوری شارژ ۱۲۰ واتی است که باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپر ساعتی آن را به سرعت شارژ می‌کند. در حالی که این فناوری شارژ سریع از سرعت شارژ بسیار بالایی برخوردار است اما شایعات و گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن هستند که این شرکت روی فناوری شارژ سریع‌تری که احتمالاً ۱۵۰ واتی است کار می‌کند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده از افشاگر معروف Digital Chat Station در شبکه اجتماعی وبیو، این شرکت بار دیگر قصد دارد تا مرز‌های فناوری شارژ سریع را با معرفی سرعت شارژ بیشتر جابه‌جا کند. با نگاهی به محصولات این شرکت چینی در می‌یابیم که سری گیمینگ ردمی K50 و ردمی K50 پرو از سرعت شارژ ۱۲۰ و ۱۰۰ واتی پشتیبانی می‌کنند. این سرعت شارژ به لطف باتری ۶ سلولی دو گانه‌ی این گوشی‌ها در دسترس کاربران قرار گرفته است.

با پشتیبانی از شارژر ۱۲۰ وات، نسخه‌ی گیمینگ ردمی K50 می‌تواند در مدت تنها ۱۷ دقیقه شارژ شود. بنابراین بدیهی است که فناوری شارژ ۱۵۰ واتی این شرکت می‌تواند گوشی‌های هوشمند را در مدت زمان کمتر از ۱۷ دقیقه به شارژ کامل برساند. این افشاگر در این راستا می‌گوید که این شرکت چینی به فناوری شارژ سریع‌تر از ۱۲۰ وات نیز دسته یافته و اکنون آماده است تا تولید انبوه آن را آغاز کند. این فناوری شارژ سریع که احتمالاً ۱۵۰ وات خواهد بود به نظر می‌رسد که در نسل بعدی پرچم‌داران نظیر شیائومی ۱۲ اولترا و یا سری شیائومی میکس آینده این شرکت شاهد استفاده از آن باشیم.

پیش‌‌تر شایعه شده بود که غول فناوری چینی با تکنولوژی شارژ سریع ۲۰۰ واتی از راه می‌رسد. برای یادآوری باید بگوییم که طبق اعلام شیائومی، شارژ ۲۰۰ واتی این شرکت می‌تواند باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را در کمتر از ۸ دقیقه شارژ کند. در حال حاضر هنوز تاریخ مشخصی برای ارائه‌ی این تکنولوژی اعلام نشده است. اما مدتی قبل اعلام شد که شیائومی در سه‌ماهه‌ی سوم ۲۰۲۲ این تکنولوژی را به دست کاربران می‌رساند. همچنین این شرکت می‌گوید بعد از ۸۰۰ مرتبه شارژ کردن و خالی شدن انرژی باتری، ظرفیت باتری به بالای ۸۰ درصد ظرفیت اولیه می‌رسد.

معمولا کمی بیش از دو سال استفاده، ۸۰۰ مرتبه فرایند شارژ و خالی شدن باتری گوشی صورت می‌گیرد و این یعنی طی این مدت ظرفیت باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی به حدود ۳۲۰۰ میلی‌آمپر ساعت می‌رسد. از طرف دیگر، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی هم بعد از این مدت می‌تواند از حدود ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت استفاده کند.

باید به این نکته اشاره کرد که بیشتر شرکت‌های فناوری چینی روی تکنولوژی شارژ سریع کار می‌کنند. علاوه بر شیائومی، از ریلمی و اوپو نیز می‌توان در این حوزه یاد کرد. در رابطه با اوپو هم به‌تازگی گزارشی مبنی بر آغاز تولید انبوه شارژرهای ۱۲۵ وات منتشر شده است. همچنین طبق آخرین اطلاعات منتشر شده از منابع موثق، گوشی‌های هوشمند آینده شرکت ریلمی از سرعت شارژ ۸۰ وات و ۱۵۰ وات پشتیبانی می‌کنند. باید اشاره کنیم که این گوشی‌های هوشمند مجهز به تراشه‌ی Dimensity 8000 مدیاتک خواهند بود.

در این راستا باید خاطر نشان کرد که شرکت ریلمی در ژوئن سال ۲۰۲۰ از فناوری شارژ ۱۲۵ وات UltraDArt خود رونمایی کرد که احتمال می‌رفت برای اولین بار در گوشی هوشمند ریلمی GT 2 پرو از آن استفاده شود. اما برخلاف انتظارات این گوشی هوشمند با شارژر ۶۵ واتی در بازار گوشی‌های هوشمند در حال فروش است. اطلاعات منتشر شده از توییتر DigitalChatStation نشان می‌دهد که ریلمی روی گوشی‌های هوشمند جدیدی کار می‌کند که تراشه‌ی Dimensity 8000 مدیاتک آن‌ها از سرعت شارژ ۸۰ وات و ۱۵۰ وات پشتیبانی می‌کند.

اگرچه این اطلاعات در حال حاضر بیشتر به شبیه به شایعه هستند تا واقعیت، اما اگر صحت داشته باشند می‌توان گفت که غول‌های چینی فناوری شارژ سریع را در دستان خود گرفته‌اند و در این رقابت خبری از غول‌های کره‌ای و آمریکایی دنیای تکنولوژی یعنی سامسونگ و اپل نیست. باید دید در نهایت این شرکت‌های فناوری در روزهای آینده از چه فناوری‌های جدیدی رونمایی می‌کنند.

منبع: Gizmochina

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما