[ویدیو] قابلیت اتوفوکوس دوربین DSLR کانن به پای گلکسی S7 نمیرسد

پرچمداران جدید سامسونگ، گوشیهای گلکسی S7 و S7 Edge که قابلیتهای جالب توجهی دارند، از بهترین دوربینهای روی گوشی بهرهمند هستند. برای تست قابلیت فوکوس خودکار دوربین این گوشیها، مقایسهای بین عکاسی با گلکسی S7 و عکاسی با دوربین کانن EOS 70D صورت گرفت و قدرت اتوفوکوس این دو دستگاه بررسی شد.
دیافراگم دوربین گلکسیهای جدید، نسبتا بسیار گسترده و f/۱٫۷ است که برای عکاسی در نور کم، کارایی خیلی خوبی دارد. ضمنا این دوربینکه با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل عکاسی میکند، سیستم فوکوس خودکار قدرتمندی هم دارد که برای تشخیص فاز، تا ۴ مگاپیکسل را استفاده میکند؛ این یعنی حدود ۳۳ درصد از کل. در حالی که دوربینهای رایج سایر گوشیها معمولا از ۵ درصد پیکسلها برای تشخیص فاز در اتوفوکوس استفاده میکنند. به این علت، دوربینهای گلکسی S7 بسیار سریعتر از بقیه کار میکند.
در این مقایسه دیده میشود که عملکرد فوکوس خودکار دوربین گلکسی S7 بهتر از دوربین کانن است.
در مقایسهای که بین دوربین این گوشی و یک دوربین کانن انجام شد، دیده شده که گلکسی S7 قادر به رقابت با دوربینهای DSLR است. برای این کار از یک مدل نه چندان جدید دوربینهای کانن استفاده شد که EOS 70D نام دارد و اولین بار، سه سال پیش تولید و عرضه شده بود.
در این مقایسه دیده میشود که عملکرد فوکوس خودکار دوربین گلکسی S7 بهتر از دوربین کانن است. با اینکه دوربین کانن یک مدل نسبتا قدیمی است، اما همین که دوربین یک گوشی هوشمند توانسته با یک دوربین DSLR رقابت کند و آن را پشت سر بگذارد، نشان میدهد که باید انتظار پیشرفتهای قابل توجهی در این زمینه در حوزهی گوشیهای هوشمند را داشته باشیم.
ویدیوی مقایسهی قدرت اتوفوکوس دوربین گلکسی S7 با دوربین کانن EOS 70D را تماشا کنید…
منبع: Ubergizmo
چه جالب … من فردا میرم 70دی م رو میفروشم تا وقتی اس7 اومد سریع بخرمش … واای چه دوربین خوبی ..! واای این از همه بهتره !!!
واقعا بی منظور و بدون جانبداری صحبت میکنم .. ببخشید .. ولی خیلی مسخرس ..در این که سامسونگ شرکت بزرگیه شکی نیست ولی این بیشتر از اینکه کیفیت باشه یه تبلیغ زیرکانس برای جذب مشتری هستش ..
البته معمولا اکثر شرکت ها از این شیوه استفاده میکنن و کالاشون رو با شیوه خاص از زاویه ای که خودشون فقط میخوان با بهترین ها مقایسه میکنن ..
جالب میشد اگه این دو رو کلا و از همه زوایا باهم مقایسه کنید .. البته یه توهین به حساب میاد برای 70دی !
موافقم!
با سلام خدمت شما
کاملا باهاتون موافقم این مثل این میومنه که مثلا هیوندای یه مدل جدید بسازه بعد بگه گه مثلا کیفیت مانیتور من از مثلا بنز ای کلاس سه سال قبل بهتره بعد بیاد کلی تبلیغ هم سر این قضیه بکنه درسته سامسونگ شرکت بزرگیه ولی ما داریم در مورد یکی از عیارهای عکاسی یعنی 70d صحبت می کنیم هر جور حساب می کنم اینها با هم جور در نمیان این کجا و آن کجا اینها همش حربه تبلیغاتی هستش و احتمالا از لنز استاندارد خود کانن استفاده کرده در حلی که اگه از یه لنز 1.7 یا 1.4 استفاده می کرد اونوقت فوکوس کردنو سامسونگ یاد می گرفت
هیج ربطی به استفاده از لنز با دریچه بازتر دیافراگم در این شرایط نوری نداره . من خودم طرفدار کانن 70D هستم اما به نظر من در این زمینه گلکسی فوق العاده بود . البته که در سایر زمینه ها به گرد پای 70 دی که هیچ به پای 700D هم نخواهد رسید اما در زمینه فوکوس خودکار با توجه به سند بالا کاملا و به شکل قاطعی از تمامی DSLR ها قویتره . لنزی که شما میگی نور بیشتری رو وارد دوربین میکنه و به لنز های سریع معروفه اما این سرعت ربطی به فوکوس نداره بلکه منظور این است که در سرعت های بالای شاتر مثل 1:4000 یا 1:8000
در شرایط نوری متوسط میشه شات های روشنی گرفت . البته که در فضاهای روشن فوکوس اتوماتیک بهتر انجام میشه اما در این ویدئو شرایط نوری مناسب بود .
این نکته هم اضافه بشه که نباید فراموش کرد که این ایده (ON chip phase detection ) برای اولین بار در کانن D700 و به طور پیشرفته در 70D ارائه شد و در حقیقت سامسونگ از کانن کپی برداری کرده . اما این کار رو خیلی خوب انجام داده چه اینکه از کانن هم بهتر . در هر حال تکنولوژی امسال باید هم بهتر از سه سال پیش کانن باشه …
چه کسی گفته استفاده از دیافراگم بازتر تاثیری در شرایط و سرعت فوکوس ندارد؟ اگه ایده از خودتون هست که بفرمایید یه کتاب یا مقاله چاپ کنید!
فوکوس در دوربین های DSLR تا حد بسیار زیادی به لنز بستگی داره دوست گرامی،
1. موقع عکاسی وقتی شما کلید شاتر رو نصفه نگه میدارید دوربین با بازترین دیافراگم لنز عمل فوکوس رو انجام میده.
2.در شرایط نوری کم (مثل فضای داخلی در این ویدیو) هرچه دیافراگم لنز باز تر باشد کمک بیشتری به فوکوس کردن دوربین شده
3. دیافراگم دوربین S7 همونطور که احتمالا نخوندید F/1.7 هست. و این کمک زیادی به جذب نور بیشتر میکنه
4. ما از دیافراگم لنز دوربین کنون و حتی نوع خود لنزش هم خبر نداریم.
5. کسی که حداقل سوادی در مورد دوربین های DSLR داشته باشه میدونه فوکوس در دوربین های DSLR در حالت Liveview و یا فیلم برداری بسیار بسیار کند تر از فوکوس در حالت عکاسی و استفاده از آینه هست. چون در تقریبا تمام تکنولوژی های فوکوس دوربین در حالتی عمل میکنه که آینه دخیل باشه وگرنه در حالت فیلم برداری که آینه بالارفته و دوربین هم نمیتونه دیافراگم رو برای فوکوس تغییر بده( چون توسط شخص تنظیم شده )نباید از دوربین انتظار زیادی داشت.
6. DSLR ها دوربین عکاسی هستند نباید سرعت فوکوسشون در فیلم برداری رو ملاک قرار داد.
7. موبایل ها آینه ندارند درنتیجه موقع فوکوس از سنسور استفاده میکنند طبیعی هست که در فیلم برداری از دوربین عکاسی با لنز و دیافراگم نامشخص بهتر عمل کنند.
8. اگر میخواهید این مقایسه واقعی باشه نه مثل کل کل دبیرستانی ها، در حالت عکاسی و بدون استفاده از Liveview انجامش بدین و نتیجه رو اعلام کنید. (با فشردن نصفه کلید شاتر)
با نظر شما کاملا موافقم و من هم پیشنهاد میکنم از دیجی کالا این دو کالا رو از لحاظ دوربین مقایسه کنه.
شوخی که نداریم بالاخره DSLR ری گفتن. دوبینی گفتن …
خوب این معلومه که دوبین حرفه ای با اون لنز بزرگش حداقل حدود چند میلیمتری در فوکوس با لنز کامپکت موبایل باید فرق داشته باشه، بیشتر باشه یا نه …
ضخامت لنز دوبین حرفه ای با ضخامت دوبین موبایل که یکی نیست.
در ضمن اندازه سنسورها هم یکی نیستن.
از ما گفتن بود.
حالا بیا و با یک چشم نگا کن.
دقيقا همينطوره مقايسه اين دو محصول كار كاملا اشتباهي است و تبليغات سامسونگ براي جلب توجه مي باشد.
نوع فوكوس دوربين ها كي DSLR با دوربين هاي موبايل كاملا متفاوت است.
همينطور به دوستاني كه فكر ميكنند با بزرگتر شدن دريچه ي ديافراگم دوربين تصاوير بهتري دريافت ميكنند بايد بگم كه درست هستش كه نور بيشتري به سنسور تصوير ميرسه ولي هرچه ديافراگم بزرگتر باشه عمق فوكوس كم تر ميشه وكسي توجه نكرده به اين موضوع. مثلا از فضاي داخلي عكس بگيريد سوژه هاي در فاصله ي محدودي داراي فوكوس كامل هستند در صورتي كه با دريچه ديافراگم بسته تر ميشه بازه ي فوكوس رو بيشتر كرد.
چه جالب منم گوشیمو می فروشم یه دونه هم Nikon D5500 دارم ، اونم می فروشم ، میرم یه گوشی از این شرکت کره ای می خرم. هرچی باشه فوکوسش بهتره دیگه، یعنی خیلی مقایسه …. ایه . اصلا بر فرض که فوکوسش بهتر باشه، توی دوربین فقط فوکوس مهمه؟ نمی دونم این تیپ مقایسه ها به چه دردی میخوره، لابد یه سری ها رو گول می زنه ، چه می دونم .
خیلی معتبر نیست این مقایسه …
همین تست را هم با سونی Xperia Z5 و یا X Performance انجام میشد, از این سامسونگ سریعتر بود. کما اینکه بسیاری از سایت ها به سرعت بالاتر Performance در مقایسه با Galaxy S7 اشاره کرده اند. علاوه براین performance یک قدم فراتر رفته و زوم خودکار اشیا در حال حرکت و بصورت بلادرنگ را انجام می دهد. این قابلیت تنها در سری Xperia X در گوشی ها مطرح شده است و در هیچ گوشی دیگری وجود ندارد.
با تشکر از سونی که چنین سنسوری را طراحی و ساخته است.
این هم یک شاهکار دیگه از سونی …. ولی به پای سنسور سری جدید سونی در گوشی های Xperia X و همپنین Z5 از نظر سرعت اتوفوکوس نمیرسه….
مگر قرار نبود سامسونگ دیگه از سنسورهای سونی استفاده نکنه و بجاش از سنسورهای خودش بنام ISOCell استفاده کنه؟ چرا باز هم از سنسور سونی برای S7 استفاده کرده؟
دقت کردین پسره چقدر مهاهنگ عمل میکرد!
روزی که اولین ویدیوی تست فوکوس ش رو از همین دیجی کالا دیدم باورم نمیشد که یه دوربین بتونه با همچین سرعتی فوکوس کنه چه برسه به دوربین یه اسمارتفون! به نظر میرسه استفاده از فناوری پیکس دوتایی سامسونگ تحول بزرگی برای دوربین اسمارتفون ها باشه
با تشکر از سونی…..
الان موجودات عجیبی پیدا میشن و میگن دوربین 70دی داغونه و هر گوشی ای میبرش!
بنظرم این مقاله رو اصلا نباید به دید مقایسه نگاه کرد . اصولا مقایسه دو دستگاه در دوتا دسته بندی مختلف با هم اشتباهه . حتی اگه یه دوربین compact یا سوپر زوم بخواد با یه DSLR مقایسه بشه ! مطمئنا هر دستگاهی کاربردها مزیت ها و ضعف های خاص خودش رو داره .
فارغ از شعارها و تبلیغات و … مطلبی که من دوست دارم از این مقاله به ذهن بسپارم تواناتر شدن دوربین های تلفن های هوشمنده . چند سالی هست که حداقل به صورت آماتور عکاسی میکنم و کار با انواع و اقسام تجهیزات عکاسی رو تجربه کردم . در این مدت آدمهای زیادی ابراز علاقه کردن که DSLR بگیرن وقتی پای صحبت نشستیم و اطلاعات بهشون دادم خیلیاشون به این نتیجه رسیدن که چیزی که اونا دنبالشن یه دوربین سوپرزوم یا کمپکت یا حتی یا اسمارت فون با دوربین خوبه …
هر ابزاری معایب و محاسن و کاربرد خاص خودش رو داره . مهمه که ابزار و توانایی هاش رو بشناسیم ، تا هم در خریدو هم در استفاده نهایت استفاده رو از شناختمون ببریم .
با سپاس از خانوم احسانی مؤید
لازم به ذکره که
1. فوکوس در دوربین های DSLR روی لنز هست نه روی بدنه دوربین. یعنی لنزهای متفاوت عملکرد متفاوت دارند. و این تست مسلما نمیتونه منجر به ضعیف بودن بدنه دوربین بشه. نوع لنز در این تست(!) مشخص نیست.
2. فوکوس در دوربین های DSLR عموما با فشاردادن نصف دگمه شاتر انجام میشه. نه به صورت خودکار. در این تست (!) هیچ کس پشت دوربین نیست.
3. به فرض فشار نصف دگمه شاتر هم، فوکوس دوربین DSLR حدودا یک ثانیه طول میکشه تا فوکوس رو انجام بده. چون دوربین غیر از فوکوس ، اتومیترینگ رو هم انجام میده.
4. لنزها یک حداقل فاصله ی فوکوس (MFD) دارند که برای عمده لنزهای معمولی (غیرماکرو) حدودا 40 سانت هست. که در این تست (!) که این دوستمون خودشو میچسبونه به دوربین، عملا امکان فوکوس وجود نداره.
اساسا این مقایسه نشون دهنده اطلاعات کم انجام دهنده اش از تفاوت ساختاری فوکوس هاست. ولی اینکه چرا چنین مطلبی تو دیجی مگ کار بشه جای سوال داره.
اینجانب در بین دوربین هایDSLR بیشتر علاقمند به محصولات نیکون و بدون آینه های فوجی هستم و در حال حاضر از نیکون D750 استفاده می کنم ولی بدون تعصب به برند خاصی آزمون فوق را به دلایل زیر غیرحرفه ای و غیر قابل استناد ارزیابی می کنم:
1- با توجه به اینکه دوربینهای عکاسی از بازترین گشودگی دیافراگم لنز برای فوکوس استفاده میکنند، بایستی برای دوربین 70D از لنز پرایم با f1.8 برای آزمایش استفاده شود.
2- با افزایش فاصله کانونی،عمق تصویر کاهش می یابد. برای تناسب با دوربین S7 و با توجه به مورد شماره 1 برای دوربین 70D می توان از لنز
Sigma 20mm F1.8 EX DG Aspherical RF استفاده کرد که با در نظر گرفتن قیمت 650$ بعید به نظر میرسد که آزمونگر چنین بودجه ای در اختیار داشته است.
3- با بزرگ شدن سنسور عمق تصویر شدیداً کاهش می یابد. با توجه به اینکه در اتاق محل برگزاری آزمون نهایت فاصله حدود 3متر است و تقریباً کل این فضا برای دوربین S7 در محدوده عمق تصویر قرار می گیرد، بنابراین لنز دوربین برای رسیدن به نقطه فوکوس نیاز به حرکت کمتری دارد. به این ترتیب این مقایسه نامتجانس است.
4- سنسور بزرگتر نیاز به لنز بزرگتر دارد و این موضوع فوکوس در فاصله نز دیک را ناممکن می سازد. مثلاًدر لنز کیت STM 18-135 دوربین 70D (که احتمالا در این آزمون از آن استفاده شده) حداقل فاصله فوکوس 35سانتیمتر می باشد که در این ویدئو آزمونگر شیئ را نزدیکتر به لنز می آورد که خارج از دامنه فوکوس لنز می باشد.
5- تکنولوژی Dual Phase و پروسسور استفاده شده در دوربین 70D مربوط به 3 سال پیش است. با توجه به پیشرفت های صورت گرفته در این حوزه و قدرت بالای پردازشگر S7 این آزمون فرصت طلبانه به نظر میرسد.
در نهایت شایان ذکراست که سرعت فوکوس خودکار دوربین 70D مخصوصاً در مود Live View هنوز هم در میان دوربین های DSLR یک برتری فوق العاده محسوب می شود.
با نگاهی بدون تعصب، دیگر نیازی به ذکر برتری های عکاسانه دوربین های DSLR مخصوصا 70D نیست و البته این موضوع به هیچ وجه قابلیت های جالب و مفید عکاسی با موبایل را زیر سؤال نمی برد.
کاربری این دو کاملا از هم جداست
دوربین موبایل یه جوری ساخته میشه که هر کسی بتونه راحت باهاش کار کنه
ولی هدف از ساخت دوربین های DSLR مثل 70D یه چیز دیگست
سلام
مقایسه این دو کار اشتباهی است دوربین های تلفن همراه با DSLR فرق دارند و هر کدام کاربری مجزایی دارند مثل این است یک فیلم طنز را با یک فیلم مستند مقایسه کنیم.در حال حاضر canon 70D بهترین سیستم فوکوس خودکار را دارد و بعد از canon 5d بهترین فیلم برداری در دوربین های DSLR را دارد.
موفق باشید