راه حل مخترعان برای جلوگیری از قاچاق انسان

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

گروهی از قاچاقچیان انسان‌های زنده را با پنهان کردن آنها درون صندوق‌ها، واگن‌های قطار یا کانتینرهای صادراتی به طور غیرقانونی به کشورهای دیگر می‌فرستند. این موضوع مشکلات بسیاری برای دولت‌های کشورها ایجاد می‌کند.

یکی از طراحان و مخترعان یک شرکت علمی پژوهشی موفق به ساخت حسگری آکوستیک شده که به کمک آن می‌توان انسان‌های پنهان شده در کارگوها را پیدا کرد.

شناسایی انسان‌ها پشت دیواره‌ی فلزی کار آسانی نیست، مخصوصا اگر آنها خیلی ساکت و بی‌حرکت باشند، «فرانکلین فلبر» از طرف شرکت علمی پژوهشی Starmark واحد سن دیگو معقتد است که یک راه حل برای معضل قاچاق انسان یافته است. فلبر یک حسگر اکوستیک طراحی کرده است که حساسیت آن به اندازه‌ای است که می‌تواند صدای تنفس انسان را از ورای دیوارهای فلزی تشخیص دهد. این سیستم ۱۰ هزار دلاری او از یک مبدل اکوستیک چکش مانند استفاده می‌کند که به طور متوالی روی یک صفحه‌ی نازک فلزی ضربه می‌زند. این صفحه‌ی فلزی طوری طراحی شده که به دیوار کانتینرها متصل شود.

Smug1

صدای پی در پی چکش روی صفحه‌ با یک فرکانس خاصی طنین می‌اندازد و از فلز رد می‌شود. این سیگنال به یک دریافت کننده‌ی آکوستیک بازمی‌گردد و می‌تواند میان صداهایی که از اشیای ثابت منعکس می‌شود و بازتاب صدای اشیای متحرک تمایز قایل شود. همان‌طور که در بالا گفتیم، این سیستم می‌تواند حتی کوچک‌ترین حرکات، مثل افت و خیز سینه‌ی انسان را هنگام تنفس تشخیص دهد.

Smug2

فلبر مدعی است که این تکنیک می‌تواند در هر دقیقه دو کانتینر را بررسی کند. با این وصف، نمی‌توان با قاطعیت گفت که این روش برای هزاران کانتینر روی یک کشتی کارگو به اندازه‌ی کافی سریع است. علاوه بر این، برای گرفتن خروجی از این ساز و کار، این صفحه‌ی نازک فلزی باید به دیوار متصل شود و هیچ چیزی، به عنوان مثال آب و هوای نامساعد، در سیگنال آن اختلال ایجاد نکند. طبیعتا هنوز باید روی سیستم مورد بحث کار شود، اما این موضوع در مورد همه‌ی تکنولوژی‌های جدید صدق می‌کند.

منبع: Engadget

دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه