قابلیت Continuum ویندوز ۱۰ موبایل روی برخی گوشی‌ها وجود دارد

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه
قابلیت Continuum در ویندوز 10 موبایل

یکی از ویژگی‌های جذاب سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ برای موبایل، وجود قابلیتی به نام Continuum بود. با این ویژگی اگر تلفن‌های همراه ویندوز ۱۰ را به صفحه نمایش‌های بزرگ‌تر متصل کنید، محیط سیستم‌عامل به محیط نسخه‌ی کامپیوترهای شخصی ویندوز ۱۰ تبدیل می‌شود و کاربران می‌توانند تجربه‌ای شبیه به نسخه‌ی کامپیوتر این سیستم‌عامل را به‌دست بیاورند. کاربران با این قابلیت می‌توانستند صفحه کلید و ماوس هم به دستگاه خودشان متصل کنند و به کارکردن با نرم‌افزارهای مختلف مانند آفیس مشغول شوند؛ اما به نظر می‌رسد که قابلیت Continuum روی تمام گوشی‌هایی که با ویندوز ۱۰ عرضه می‌شوند، وجود ندارد.

برای اجرای قابلیت Continuum روی گوشی‌هایی با سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ به تراشه‌های اسنپ‌دراگون ۸۰۸ یا اسنپ‌دراگون ۸۱۰ نیاز است.

مایکروسافت به‌تازگی اعلام کرد که این قابلیت روی تلفن‌های همراهی فعال خواهد شد که از تراشه‌های اسنپ‌دراگون ۸۰۸ یا اسنپ‌دراگون ۸۱۰ بهره می‌برند. همچنین این تلفن‌های همراه هوشمند باید ۲ گیگابایت رم و ۸ گیگابایت حافظه داخلی به همراه بلوتوث ۴.۰ و وای-فای با استاندارد ۸۰۲.۱۱n هم داشته باشند.

مایکروسافت گفته که تلفن‌های همراهی که سه گیگابایت رم به همراه یک صفحه نمایش Full HD داشته باشند، تجربه‌ی بهتری از قابلیت Continuum را به کاربران منتقل خواهند کرد. به‌طور مثال تلفن‌های همراه لومیا ۹۵۰، لومیا ۹۵۰XL و Acer Jade Primo می‌توانند بهترین حالت از این قابلیت را به نمایش در بیاورند.

قابلیت Continuum در ویندوز 10 موبایل

همچنین مشخص شده که شرکت‌های سازنده باید این ویژگی‌ را در محصولات خودشان به‌وجود بیاورند و داشتن سخت‌افزار مورد نیاز، باعث نمی‌شود که گوشی آن‌ها ویژگی Continuum را به نمایش دربیاورد.

مایکروسافت یک داک مخصوص هم برای گوشی‌هایی که با ویندوز ۱۰ عرضه می‌شوند، تولید کرده است. کاربران می‌توانند صفحه کلید، ماوس و خود گوشی را به این داک متصل کنند و خروجی تصویر آن را به یک صفحه نمایش بزرگ‌تر وصل کنند. به این صورت می‌توان از قابلیت Continuum به همراه ماوس و صفحه کلید استفاده کرد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: Ubergizmo

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۷ دیدگاه
  1. Avatar اميرحسين

    ای بابا با خودم گفتم دیگه عمرا پول به گوشی نمیدم، ولی نمیتونم جلوی این مقاومت کنم! دیگه از شر لپتاپ هم راحت میشم! آخه من فقط برای وب گردی استفاده میکنم در یک کلام میشه گفت مایکروسافت اگر درست عمل کرده باشه و با یه محصولی مث سرفیس آر تی رو برو نباشیم!!! فاتحه الترا بوک و مک بوک ایر و دستگاه های این رده رو خونده!!!! دیگه کروم بکوک ها که خیلی خنده دارن!
    و در جواب دوستی که پرسیده برنامه های دسک تاپ روش اجرا میشه فقط میتونم بگم صبر کنه بیاد بازار ببینه میشه یا نه چون مایکروسافت با محصولی مث سرفیس ار تی نشون داد میتونه محصولات بیخود و احمقانه هم روانه بازار کنه

    1. Avatar A

      به این میگن هنر
      که مشتری رو جذب کنه

  2. Avatar هادی

    سوال اصلی اینه که آیا نرم افزارای دسکتاپ روی گوشی نصب میشن یا نه.تنها زمانی گوشی و گامپیوتر توی یه اتمسفر قرار می گیرن که نرم افزاراشون یکی باشه.اون موقع دیگه رقابت با ویندوز کار خیلی مشکلی میشه.چون نرم افزارایی که سالها بهینه شدن رو میشه روی گوشی استفاده کرد.

    1. Avatar فرزاد شریف زاده

      به طبع در نسخه های اولیه این امکان وجود نخواهد داشت و صرفا برنامه های به اصطلاح عمومی و یونیورسال ویندوزی مثل آفیس و مانند اون قابلیت نصب و اجرا روی این گوشی ها رو دارند. اما توجه به ۲ نکته زیر هست که اهمیت پیدا میکنه:

      ۱-وارد شدن بزرگترین و عمومی ترین سیستم عامل دنیا به عرصه ای که روی پلتفرمهای مختلف از گوشی موبایل و تبلت گرفته تا کنسول بازی ایکس-باکس و غیره قابل نصب باشه. به طبع شرکت عظیمی مثل مایکروسافت وقتی وارد این مرحله شد، چون مربوط به ویندوز، یعنی مهمترین سرمایشون میشه، دیگه از این راه بر نمیگرده و در نسل های آینده به این قابلیتها افزوده هم خواهد شد و مشکلات اولیه از بین میره و روزی میرسه که ویندوز روی گوشی دقیقا مشابه کامپیوتر است و با افزایش قدرت سخت افزاری از یک سو، و احتمالا تمرکز بیشتر مایکروسافت روی سبک سازی ویندوزش از سوی دیگر ما برنامه های مختلفی رو میتونیم رو گوشی (یا همون کامپیوتر همراهمون) داشته باشیم.

      ۲-در واقع حتی اگر هیچ وقت امکان نصب و استفاده همه برنامه های ویندوزی روی گوشی ها میسر نشه، باز هم نباید فراموش کرد که عمده مردم دنیا استفاده تخصصی، مهندسی، یا برنامه نویسی از کامپیوترهاشون ندارن و بیشترین استفادشون بر می گرده به برنامه های آفیس، دیدن فیلم، گوش دادن به موزیک، تماشای عکسها، وب گردی و استفاده از برنامه های مربوط به اینترنت، دانلود و کارهایی از این دست. نکته اینکه حتی کسانی که به صورت تخصصی از کامپیوتر استفاده میکنن و برنامه نویس هستن یا با برنامه های قوی مثل سالید ورکز، کتیا، برنامه های اتوماسیون صنعتی، برنامه های قوری ویرایش فیلم و موزیک، نقشه کشی، برنامه های گرافیکی قوی مثل مایا و تری-دی-مکس و رندرینگ های سه بعدی و برنامه های اینچنینی سر و کار دارند هم معمولا یک نوت بوک سبک و ارزان هم برای وب گردی و سایر کارهاشون دارن. بنابراین حتی در اینصورت هم باز این گوشی ها میتونن برای اکثریت مردم دنیا نقش کامل یک نوت بوک راحت همراه رو در همه جا بازی کنن. گرچه کارهای ساده رو با گوشی های هوشمند امروزی هم میشه انجام داد، ولی با این حال اگر توجه کنید همگی بعد از مدتی اطلاعات روی گوشیمون رو دوست داریم کپی کنیم و به سیستم ویندوزیمون انتقال بدیم. پلتفرم ویندوز برای عموم مردم معنای کامپیوتر و یک سیستم عامل کامل رو بازی میکنه و تفاوت در همینجاست.

      با تشکر

  3. Avatar آرمان احمدیان

    مایکروسافت به درستی فهمید که تنها راه رقابت در بازار پر تب و تاب تلفنهای همراه و سبقت از اندروید و آی او اس، استفاده از نقطه ی قوتش در سیستم عامل پی سی یعنی همون ویندوز هست…
    فقط امیدوارم بتونه به درستی این قابلیت رو به تلفن های همراهش وارد کنه.
    و اما دیجیکالا… ایکاش به قهر دوساله‌اش با گوشی های ویندوزی خاتمه بده.

  4. Avatar شایان

    این سرعت رشد تکنولوژی خیلی بده. امروز یه گوشی پرچمدار میخری باید انتظار داشته باشی که یه ماه بعد تکنولوژی هایی رونمایی بشه که حسرت داشتنشون رو بخوری 🙁

  5. Avatar مهدی

    خیلی عالیه
    دیگه واسه رفتن اینور و اونور نیازی نیست لبتاپ رو هم باخودمون بکشونیم
    میشه برای انجام کارهای روزمره ی کامپیوتری یه گوشی وینفونی خرید (که اگه دیجیکالا بیاره!) به همراه یه داک.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه