همه‌ی آن‌چه در مورد اندروید ۶.۰ مارشمالو باید بدانید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۹ دقیقه
اندروید ۶

با معرفی هر نسخه‌ی جدید اندروید، همه‌ی کاربران مشتاقانه سایت‌های فناوری را دنبال می‌کنند، به این امید که دستگاه آن‌ها هم در زمره‌ی دریافت‌کنندگان آخرین به‌روزرسانی باشد. اما خیلی وقت‌ها این اشتیاق چندان آگاهانه نیست و کمتر به این‌که نسخه‌ی جدید سیستم عامل چه نوآوری‌هایی در خود دارد توجه می‌شود. در ادامه همراه ما باشید تا به معرفی ویژگی‌های اندروید مارشمالو (۶.۰) بپردازیم.

‌‌‌    ‌    ‌‌‌   ‌‌‌
پیش از شروع بد نیست به مطلب زیر هم نگاهی داشته باشید:
لیست کامل گوشی‌هایی که آپدیت اندروید ۶.۰ مارشمالو را دریافت خواهند کرد
‌‌‌‌   ‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌
بازطراحی قسمت اپ‌ها
احتمالا اولین موردی که نظرتان را جلب می‌کند همین تغییر ظاهر در قسمت اپ‌ها است. این قسمت که اصطلاحا به آن «کشوی اپ‌ها» (App Drawer) هم گفته می‌شود برخلاف نسخه‌های پیشین، عمودی بالا و پایین می‌شود. گوگل ادعا دارد این تغییر باعث سرعت بیشتر در پیدا کردن اپلیکیشن موردنظر خواهد شد.
علاوه بر این، حالا کاربر می‌تواند میله‌ی اسکرول را بگیرد و با توجه به حرف اول اپلیکیشن، آن را پیدا کند. اپلیکیشن‌های دیگری مثل مخاطبان (Contacts) را هم به همین شیوه بازطراحی شده‌اند.

اندروید
اما اگر حوصله‌ی بالا و پایین کردن اسکرولر را ندارید می‌توانید به کمک نوار جست‌وجوی تعبیه‌شده در بالای صفحه به‌سادگی به مقصود خود برسید. همچنین پرکاربردترین اپلیکیشن‌هایتان را هم همیشه در ردیف اول در اختیار دارید.
‌‌‌‌    ‌‌‌
مختصر تغییر در صفحه‌ی قفل
این بخش در نسخه‌ی قبلی اندروید به‌‌خوبی طراحی شده بود و گوگل نیاز به تغییر بنیادی در آن ندیده؛ فقط میان‌بر فرمان صوتی را جایگزین میان‌بر شماره‌گیر کرده.

اندروید۲

ظاهرا از دید مهندسان گوگل فرمان‌های صوتی از تماس با افراد، مهم‌تر است.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌
صفحه‌ی اصلی هم تغییر زیادی نکرده
تغییر زیادی در این قسمت ایجاد نشده؛ در واقع اندک تغییراتی که دیده می‌شود مختص اندروید ۶.۰ نیست. مثلا نوار جست‌وجو پررنگ‌و‌لعاب‌تر شده، بعضی آیکون‌ها هم همین‌طور؛ ولی این‌ها مواردی هستند که از طریق فروشگاه گوگل پلی به‌دست همه‌ی کاربران می‌رسند.

اندروید۳

به‌جز این‌ها باقی، همان تجربه‌ی کاربری نسخه‌ی قبل است. صفحات جدید در سمت راست صفحه اصلی قرار می‌گیرد و سوایپ به چپ شما را به گوگل نو (Google Now) می‌برد.

‌‌‌‌    ‌‌‌‌   ‌‌
بخش اعلان‌ها (نوتیفیکیشن‌ها)
معمولا در طول روز با این بخش زیاد سروکار دارید. گوگل در نسخه‌های اخیر اندروید توانسته اعلان‌ها را به بهترین شکل ممکن به کاربر نمایش دهد. از اندروید  ۵.۰ شاهد نمایش دو مرحله‌ای اعلان‌ها هستیم که این رویه در مارشمالو هم حفظ شده؛ یک‌بار پایین کشیدن اعلان‌ها را نشان می‌دهد و با تکرار این کار به منوی تنظیمات سریع دسترسی پیدا می‌کنید.

اندروید۴

به‌هرحال این‌جا هم به‌جز اندکی تغییرات ظاهری در کل تحولی صورت نگرفته.
‌‌‌‌‌‌‌‌
Google now on Tap
موقع معرفی نسخه‌ی جدید اندروید تاکید زیادی روی این قسمت شد. در واقع جست‌وجو به‌عنوان قلب تپنده‌ی گوگل در این‌جا خودنمایی می‌کند. کافی است دکمه‌ی خانه (Home) را اندکی بیشتر نگه دارید تا به این قسمت هدایت شوید. مشغول هر کاری باشید با ورود به گوگل نو (Google Now) اطلاعاتی مرتبط با آن را دریافت می‌کنید.

اندروید۵

بااین‌حال هنوز این سرویس آن‌چنان‌که باید تکمیل نشده و مشخصا جای کار زیادی دارد. هرچند تا همین‌جا هم ممکن است کاربرد زیادی برای کاربران ایرانی نداشته باشد.
‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌
حالت چُرت (Doze) – عمر باتری بیشتر، کاربران راضی‌تر
از وقتی تلفن‌های هوشمند جای تلفن‌های همراه قدیمی را گرفته‌اند شارژ هفتگی به آرزویی دور و دراز تبدیل شده. هر شرکتی راه‌کار خود را با سروصدای زیاد معرفی می‌کند ولی پای عمل، هیچ‌کدام چیزی جز نام‌هایی جذاب نیستند.
گوگل می‌گوید راهکاری نه برای موقع کارکردن که به جهت زمان بلا‌استفاده ماندن تلفن دارد و به آن حالت Doze یا چُرت می‌گوید. با فعال کردن این حالت وقتی دستگاه مشغول کار نیست، سیستم به سطحی می‌رود که تا حد ممکن انرژی کمتری مصرف کند.

اندروید۶

روی کاغذ باید بتوانید تلفن خود را رها کرده و چند هفته دیگر که به آن سر می‌زنید هنوز شارژ داشته باشد. ولی مساله همین‌جا است؛ این روش برای کاهش مصرف در چنین شرایطی یعنی استفاده نشدن طولانی‌مدت طراحی شده و گره‌ای از مشکل شارژ روزانه باز نمی‌کند. به‌علاوه توسعه‌دهنده‌ی اپلیکیشن، این امکان را دارد که با تعریف اولویت برای برنامه‌ی خود، ترفند گوگل را دور بزند و عملا آن را بی‌مصرف کند.
‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌    ‌‌
اپ‌های بی‌استفاده هم غیرفعال می‌شوند
اکثر کاربران، اوایل کار با تلفن هوشمند خود تعداد زیادی اپلیکیشن روی آن نصب می‌کنند که با مرور زمان بلااستفاده می‌مانند. درنتیجه علاوه بر اشغال ROM، برخی روی RAM هم فضا می‌گیرند. دیگر نیازی به ذکر این مطلب که عملکرد دستگاه کند شده و از باتری هم انرژی مضاعف کشیده می‌شود نیست. در اندروید مارشمالو، سیستم عامل با رصد وضعیت اپ‌ها چنین اپلیکیشن‌هایی را غیرفعال می‌کند.
‌‌‌    ‌‌
پشتیبانی بومی از اثر انگشت
گوگل همزمان با معرفی اندروید ۶.۰، API اثر انگشت را هم برای توسعه‌دهندگان ارایه کرد و به‌طور کامل و همه‌جانبه امکان استفاده از اعتبار‌سنجی بیومتریک را فراهم آورد.

اندروید۷

در واقع اثر انگشت نه‌فقط برای باز کردن تلفن که برای خرید، ورود به ایمیل و انواع حساب‌های کاربری قابل‌استفاده خواهد بود. یعنی راه برای خداحافظی با گذرواژه‌ها بیش‌ازپیش باز شده.

‌‌‌‌    ‌‌‌    ‌‌‌
اندروید پی (Android Pay)
با امکان استفاده از اثر انگشت، خرید از طریق تلفن هوشمند، مفهومی تازه پیدا می‌کند و گوگل شیوه‌ی جدید را با سرویس اندروید پی (Android Pay) مهیاتر کرده. این سرویس در اصل مشابه گوگل پی (Google Pay) است با این تفاوت که به‌طور ساختاری در سیستم عامل اندروید ادغام شده.

اندروید۸

مثلا موقع انجام عملیات خرید حتی لازم نیست اپلیکیشنی را باز کنید؛ فقط دستگاه را روشن می‌کنید و از طریق NFC و احراز هویت با اثر انگشت، کارها انجام می‌شود.

‌‌‌‌     ‌‌‌
اعطای مجوزهای موردی به اپلیکیشن‌ها
تاکنون یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها درباره‌ی حریم خصوصی این بود که اپ‌ها موقع نصب، درخواست دریافت مجوزهای زیاد و اغلب بی‌ربطی از کاربر می‌کنند و کاربر هم برای استفاده از آن اپلیکیشن، چاره‌ای جز موافقت ندارد.
اندروید۹
حالا در اندروید ۶.۰، می‌توانید هر اپی را نصب کنید و تک‌تک مجوزهای درخواستی آن را بررسی کرده و درصورتی‌که مشکلی نبود موافقت کنید. البته باید دقت کرد که مثلا اگر دسترسی به دوربین را به اپلیکیشنی برای عکاسی مسدود کنید، عملکرد آن را هم مختل کرده‌اید. اما به‌هرحال می‌دانید این امکان وجود دارد که اجازه‌ها را اعطا یا لغو کنید.

در مورد اپ‌هایی که از اندروید ۶.۰ پیشتیبانی نمی‌کنند گوگل دست‌به‌کار شده و با وارد کردن داده‌های غیر اصلی به اپ‌ها، خروجی آن‌ها را بعد لغو هر یک از مجوزها بررسی می‌کند تا کاربران با مشکل عملکرد مواجه نشوند.
‌‌‌‌
لینک‌های اپلیکیشن
اگر با اندروید کار کرده باشید حتما بسیار پیش آمده که با تپ روی لینکی که مثلا مربوط به فیسبوک است قسمتی ظاهر می‌شود و از شما می‌خواهد مشخص کنید که سیستم آن لینک را در اپ فیسبوک پی بگیرد یا با کروم باز کند.
اندروید۱۰
در اندروید ۶.۰ اپلیکیشن‌ها اختیار دارند عملیات لینک‌های مربوط به خود را به عهده بگیرند. البته کماکان قسمت تعیین اپ وجود دارد ولی خیلی کم‌تر با آن مواجه می‌شوید.

‌‌‌‌
تنظیم صدا ساده‌تر شده
در اندروید ۵.۰ کاربران زیادی از پیچیدگی تنظیمات مربوط به صدا شکایت داشتند؛ نتیجه‌ی این اعتراضات در اندروید ۶.۰ ساده‌شدن این بخش است.

اندروید۱۱

می‌توانید با فشردن کلید کاهش صدا تا حالت لرزش پیش بروید و با یک بار دیگر فشردن، حالت Do Not Disturb فعال می‌شود.

‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌
با انتخاب متن، پنجره‌ی مربوطه ظاهر می‌شود
انتخاب متن هیج وقت به‌خوبی در اندروید انجام نمی‌شد. گوگل کوشیده این ضعف را تا حدی در مارشمالو بکاهد. در اندروید ۶.۰ وقتی متنی را با نگه داشتن انتخاب می‌کنید همان کنار، پنجره‌ای با سه گزینه‌ی انتخاب همه، رونوشت یا اشتراک ظاهر می‌شود تا بسته به نیاز خود عمل کنید.
‌‌‌‌‌
سربرگ (Tab) شخصی‌شده‌ی کروم
عموم کاربران از مرورگر داخلی اپ‌ها رضایت ندارند. در اندروید ۶.۰ توسعه‌دهندگان می‌توانند با استفاده از کدهای کروم آن را برای اپلیکیشن خود شخصی کنند و در اختیار کاربر قرار دهند تا هم از جا‌به‌جایی غیرضروری بین اپ‌ها جلوگیری شود و هم کاربران بتوانند به تنظیمات خود در مرورگر کروم مثل فرم‌های از پیش پر شده دسترسی داشته باشند.

    ‌‌‌   ‌‌‌‌‌    ‌‌‌
System UI Tuner
اندروید امکانات زیادی در اختیار کاربرش قرار می‌دهد. اما خیلی از آن‌ها در زیر قسمت‌های مختلف از دید او پنهان می‌مانند. System UI Tuner آمده تا این مشکل را تا حدی رفع کند و تنظیمات زیادی را به‌راحتی جلوی دست کاربر بگذارد.

اندروید۱۲

برای نمونه اگر تمایل دارید ظرفیت مانده‌ی باتری دستگاه را به درصد ببینید به‌راحتی می‌توانید از این قسمت فعالش کنید.

‌‌‌‌‌    ‌‌‌
مدیریت حافظه‌ی RAM
در نسخه‌ی جدید اندروید یک بخش مجزا برای مشاهده‌ی رم مصرفی هر یک از اپ‌ها درست شده تا ببینید در پشت پرده چه می‌گذرد و رم دستگاه را کدام اپلیکیشن بیش‌از‌حد استفاده می‌کند.

اندروید۱۳

البته به‌جز تماشا کار دیگری ازتان بر نمی‌آید مگر این‌که به‌کل قید اپ پرمصرف را بزنید.

‌‌‌‌‌‌     ‌‌ ‌‌
پشتیبانی از USB Type-C  و USB 3.1
درگاه‌های فیزیکی همیشه مایه‌ی دردسر بوده‌اند؛ خصوصا تنوع بی‌مورد آن‌ها باعث سردرگمی مصرف‌کننده می‌شود. USB Type-C آمده تا این مشکل را برای همیشه حل کند. از درگاه شارژ تا پخش ویدیوی باکیفیت همه از طریق آن میسر است.

اندروید۱۴

به‌علاوه مشکل جهت اتصال که در نسخه‌های پیشین مشکل‌ساز می‌شد را هم ندارد. با این ویژگی‌های خوب، عجیب نیست در اندروید ۶.۰ شاهد پشتیبانی از این درگاه باشیم.

‌‌‌
امکان حذف اسکرین‌شات از قسمت اعلان‌ها
این امکانی است که قبلا توسط شرکای گوگل ارایه می‌شد ولی در نسخه‌ی جدید شاهد اضافه شدن آن به اندروید خالص هستیم. خیلی‌وقت‌ها اسکرین‌شات گرفته شده در همان ابتدا باب میل از آب در نمی‌آید. پیش‌تر لازم بود به اپ تصاویر رفته و از آن‌جا برای حذف تصویر اقدام شود. اما در مارشمالو می‌توانید بلافاصله از قسمت اعلان‌ها اسکرین‌شات نامطلوب حذف کنید.
‌‌‌‌    ‌‌
نهایت پشتیبانی از microSD
قبلا هم دستگاه‌های اندرویدی از microSD پشتیبانی می‌کردند، ولی آن‌چه در نسخه‌ی ششم تفاوت دارد حد پشتیبانی نسبت به گذشته است. اگر دستگاه شما امکان اتصال این نوع حافظه را دارد می‌توانید با امکانی به نام adoptable storage  به دستگاه اجازه دهید با microSD وارد‌شده مانند حافظه‌ی داخلی رفتار کند.

اندروید۱۵

این یعنی بعد از فرمت حافظه‌ی جانبی توسط دستگاه، دیگر نمی‌توانید آن را جا‌به‌جا کرده یا به‌وسیله‌ی دیگری متصل کنید؛ ولی در عوض میزان حافظه‌ی تلفن یا تبلت‌تان افزایش می‌یابد.
‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌
پشتیبان‌گیری از همه اپ‌ها و تنظیمات
یکی از بزرگ‌ترین دردسرها بعد از خرید یک دستگاه جدید، انجام تنظیمات دلخواه است که ساعت‌ها وقت کاربر را تلف می‌کند. از اندروید  ۶.۰ به بعد گوگل به‌کمک مصرف‌کننده آمده و امکان تهیه‌ی پشتیبان از بخش‌بخش تنظیمات را فراهم کرده. ازاین‌پس وقتی به دستگاه جدید مهاجرت می‌کنید بعد از ورود به حساب کاربری خود باقی کارها به‌طور خودکار انجام می‌شوند.
‌‌‌‌‌‌
تنظیمات گوگل در قسمت تنظیمات دستگاه ادغام شده
از ابتدا هم این دوگانگی کار درستی نبود و کاربر را به اشتباه می‌انداخت. بالاخره گوگل به این مساله پی برده و تنظیمات گوگلی مانند اندروید پی، گوگل فوتوز و غیره را به قسمت تنظیمات دستگاه منتقل کرده.
‌‌
اشتراک‌گذاری مستقیم
اغلب کاربران مطالب را از طرق خاص و با افراد خاص و معدود به اشتراک می‌گذارند. گوگل هم با علم به این موضوع ترتیبی اندیشیده تا سیستم عامل با رصد رفتار کاربر به عادات اشتراک‌گذاری او پی ببرد.

اندروید۱۶

درنتیجه موقع اشتراک‌گذاری، امکان خلاصه کردن مراحل را برای کاربر فراهم می‌کند تا بتواند یک‌باره مطلبی را توسط اپلیکیشن مورد نظر با افراد پرمراجعه به اشتراک بگذارد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌       ‌‌‌
اندروید ۶.۰.۱ چه چیز جدیدی دارد؟
در واقع آخرین نسخه‌ی اندروید تا زمان نگارش این مطلب ۶.۰.۱ است که از مهم‌ترین تغییرات آن می‌توان به افزایش تعداد شکلک‌ها و اضافه شدن تنظیم جدیدی در تبلت‌های اندرویدی برای دکمه‌های «خانه» و «برگشت» اشاره کرد. به‌علاوه بعد از این به‌روزرسانی، با دو بار فشردن کلید پاور، اپلیکیشن دوربین باز می‌شود. حالت Do Not Disturb هم پیشرفت‌هایی را شاهد بوده و می‌توان به‌طور خودکار اعلان‌ها را بعد از پخش صدای هشدار غیرفعال نگه داشت.

این فهرست طولانی و جالب وقتی بدانید که بسیاری از کاربران فعلی دستگاه‌های اندرویدی از دریافت آخرین نسخه‌ی اندروید محروم‌اند کمی باعث ناامیدی می‌شود. به نظر شما گوگل چگونه می‌تواند این ازهم‌گسیختگی در میان دستگاه‌های اندرویدی را حل کند؟ راستی کدام‌یک از ویژگی‌های اندروید ۶.۰ را مهم‌تر می‌دانید؟

‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌

منبع: Android Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۶۳ دیدگاه
  1. مهدي

    اندروید خیلی کسل کنندست بر عکس ios

    1. محسن

      کلا گوشی جات . اندروید و ios همشون کسل کننده ان . اکثر کسایی که از اینجور چیزا لذت میبرند دانش کامپیوتری کمی دارند.

  2. HamedMJ

    واقعا خیلی بده که دیر به دیر اندروید میرسه به دست مصرف کننده

    من خودم Z3 دارم با این که سونی معمولا سریع نسخه های اندروید رو عرضه میکنه ولی هنوز خبری نشده از اندرود ۶ برند های دیگه هم فکر میکنم همین طور باشه و خیلی از پرچمداران هنوز آپدیت نگرفته اند

  3. ziya

    قابلیت adoptable storage برای من خیلی پرکاربرده و مفیده، البته امیدوارم این قابلیت عالی کار کنه

  4. Mohammad

    سلام . اندروید جدید دقیقا چه زمانی برای galaxy s6 میاد ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

  5. one person

    درود بر گلکسی آلفا

  6. حسین

    سلام
    خیلی ممنون از این مطلب خوبتون…
    ببخشید سوالی داشتتم اینکه ماجرای اثر انگشت چیههه…یعنی برای مثال گوشی من که g4 هست واثر انگشت نداره میتونه با بروزرسانی به اندروید ۶ دارای اثر انگشت بشه؟؟؟؟

    با تشکر

    1. RM

      نه دوست عزیز تا قبل از این هر شرکتی که گوشی با حسگر اثر انگشت میداد باید قابلیت حسگر رو خودش تو رابط کاربریش قرار میداد ولی الان به طور پیش فرض در اندروید ۶ وجود داره.
      این کار دو نکته مثبت داره: ۱) نحوه کارکرد حسگر ایمن تره و امکان هک شدن دستگاه کمتره.
      ۲) همونجور که دیجی هم گفت بزودی رمز جیمیل و گوشی و خرید از پلی استور و … رو با حسگر میتونید انجام بدید.
      نگران اینم نباشد گوشیتون حسگر نداره. الان جزو امکانات جدیده و فقط تو پرچمدارا میزنن ولی تا ۲ ۳ سال دیگه حسگر اثر انگشت رو تو اکثر گوشی ها خواهیم دید.
      موفق باشید.

      1. حسین

        ممنون از راهنماییتون

    2. HamedMJ

      منظور اینه نیاز نیست برنامه api جدا گونه برای گوشی نوشته بشه سیستم عامل به صورت پیشفرض سنسور رو میشناسه !

      وقتی G4 سنسور نداره چطور بشناسه 😐

    3. بورالان

      باید سنسورش رو هم داشته باشه دیگه

    4. Ali seven

      من هم جی ۴ دارم میخواستم ببینم با اندروید ۶ قابلیت اپر انگشت پیدا میکنه

    5. اشکان

      این فقط برای گوشی های دارای اثر انگشت هست اگه مال شما این سنسورو نداره یه اپدیت نرم افزاری نمیتونه جای یه سخت افزارو بگیره این مورد شامل گوشی شما نمیشه در ضمن همچین استفاده خاصی هم نداره توی ایران که کل سرویس های پرداخت با موبایل کار نمیکنن برای سایت ها هم باید از مرورگر مخصوص گوشی استفاده بشه نه کروم و…

    6. Dr.Mehran

      اتفاقا این سوال برای بنده هم پیش اومده.گوشی منم G4 هست ینی ازین به بعد اثر انگشت خواهد داشت؟؟؟!!!

  7. اشکان

    به نظرم تغییر چندانی نکرده چیز جدیدی نیست
    نهایت پشتیبانی از کارت حافظه ، اعطای مجوز ، غیر فعال کردن اپ های بی استفاده حتی مدیریت رام کامل ترش توی گوشی های هواوی با emui 3 بالاتر هست گوگل اگه بجای این روی رام های هواوی کار کنه بیشتر موفق میشه اونایی که هواوی با اندروید کیت کت و بالاتر دارن میفهمن چی میگم تو این رام میشه تنظیم کردن دقیقا چه برنامه هایی تو پس زمینه فعال باشن تا رام اشغال نشه من تو هانر ۳ سی از ۲ گیگ همیشه ۱.۲ گیگ رم آزاد دارم ولی تو اس۶ ساموسنگ از ۲.۶ به زور ۷۰۰ مگ رم ازاد میکنم این مجور ها هم هست تو هواوی میشه کاری کرد برنامه دوربین از دوربین گوشی استفاده نکنه یا مثلا هیچ برنامه حق استفاده از نت رو نداشته باشه در ضمن الانم هواوی با کارت اس دی مثل حافظه داخلی رفتار میکنه و میشه گیم هارو بدون روت تو کارت اس دی نصب کرد
    انایی که هواوی با اندروید کیت کت دارن حتما تایید میکنن حرفامو

    1. محمد صادق جلیلی

      بله دوست گرامی بنده هم از محصولات هواوی استفاده میکنم و تک تک کلماتت رو تایید میکنم بسیار رابط کاربری خوب ، بدون لگ و قدرتمندی داره

    2. عارف

      سلام.شماچطور به کیت کت اپدیت کردید؟چون رام کیت کت واسه نسخه جهانی منتشرنشده.منظورم همون مدل ۳c-h30 u10 هست که توایرانم به فروش میرسه.
      ممنون میشم پاسخ بدید

    3. feribala

      هواوی کارش عالیه ، من گوشیم آنر تری سی ، همین کارایی ها رو داره ” میخوام بفروشمش آنر فور ایکس بخرم چون صفحه نمایش بزرگتری داره و ۴g هست و باتری و دوربین قویترری داره، در ضمن otg داره وو هشت هسته ای ۶۴ بیتی ، به نظرم هواوی کارش درسته اندرید شیش هم قراره برا فور ایکس بیاد ، عالی میشه دیگه ، با امکانات هواوی و اندروید شیش دیگه باتری گوشی دیر تر تموم میشه

    4. Javid

      در کل راضیم از هواوی EMUI 4استفاده میکنم رو گوشی honor4c…اندروید ۶تغییرات باطنی زیادی کرده بر خلاف اندروید ۵که بیشتر به ظاهرش رسیده بودن

  8. نوید

    سلام
    ممنون،خیلی مطلب جامع و کاملی بود .این مجوزهای موردی به اپ ها هم چیز جالبیه.
    مرسی

  9. ali

    هنوز هم خیلی از iOS عقبه.
    توی چند مورد کپی برداری کرده.ولی هنوزم خیلی جای کار داره.
    ولی وقتی اکثر گوشی ها نمیتونن به این ورژن آپدیت کنن هیچ فایده ای نداره !

    1. مانی

      واقعا یکی از مشکلات اندروید اینه که دستگاهاش آپدیت کمی دریافت می کنند و این برای سیستم عامل راحت و پرکاربردی مثل اندروید یک نقطه ضعف بزرگ هست .

    2. آریان

      هم با شما موافقم و هم مخالف.
      اینکه آی او اس بهتره یا اندروید کاملا به نظر کاربر بستگی داره.
      ولی اینکه گوشی های زیادی از گرفتن این آپدیت محرومند واقعا جای تاسفه برای این شرکت بزرگ. مخصوصا الان که اکثر گوشی های اندرویدی از سخت افزار قدرتمند بهره می برند و نوان اجرای اندروید جدید را دارند.

  10. حسام

    مهمترین، گزینه Adoptable Storage هست.

  11. محسن

    بسیار جالب بود
    حیف که دیگه گوشی من پشتیبانی نمیشه
    دیگه اندروید نمیگرم

  12. وحید

    تشکر، بنده از خیلی ویژگی های گفته شده در مقاله بی خبر بودم!
    ویژگی های زیر به نظرم بسیار مفیدترند:
    ۱- تنظیمات گوگل در قسمت تنظیمات دستگاه ادغام شده
    ۲- System UI Tuner
    ۳- حالت چُرت (Doze) – عمر باتری بیشتر، کاربران راضی‌تر
    ۴- نهایت پشتیبانی از microSD
    ۵- پشتیبان‌گیری از همه اپ‌ها و تنظیمات (ویژگی که سیستم عامل محبوب اندروید به آن بطور” صحیح”، بسیار نیاز داشت)

    1. ali

      بله من نظر منم با حال بودن

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه