پرفروش‌ترین گوشی‌های دنیا در تمام دوران

۲۴ مهر ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
پرفروش ترین گوشی های جهان

فهرست پرفروش‌ترین گوشی‌های جهان احتمالا مطابق انتظارات شما نیست. در این فهرست ده‌تایی، نه‌تنها سری گوشی‌های گلکسی اس و نوت سامسونگ جایی ندارند، بلکه هیچ گوشی اندرویدی هم نتوانسته یکی از این ۱۰ مقام را از آن خود کند. گوشی‌های نوکیا در این فهرست حضور پررنگی دارند و به غیر از این برند می‌توانیم به برندهای سامسونگ، موتورولا و اپل هم اشاره کنیم. در ادامه به ۱۰ رتبه اول در لیست پرفروش‌ترین گوشی‌های دنیا در تمام دوران نگاهی می‌اندازیم.

۱۰. موتورولا Razr V3

فروش: بیش از ۱۳۰ میلیون دستگاه

موتورولا Razr V3

موتورولا Razr V3 در بین پرفروش‌ترین گوشی های جهان در رتبه‌ی دهم قرار دارد. طراحی زیبای آن تأثیر زیادی در محبوبیت این گوشی داشت و به دلیل بهره‌گیری از مشخصه‌های جذاب، این گوشی به یکی از موفق‌ترین گوشی‌های تاریخ بدل شد. علاوه بر این رتبه، باید بگوییم این گوشی پرفروش‌ترین گوشی تاشو جهان هم محسوب می‌شود. هرچند با معیارهای امروزی مشخصات این گوشی اصلا قابل توجه نیست، اما در زمان خود یکی از قدرتمندترین و زیباترین گوشی‌های موجود محسوب می‌شد.

۹. نوکیا ۲۶۰۰

فروش: بیش از ۱۳۵ میلیون دستگاه

نوکیا 2600

این گوشی در سال ۲۰۰۴ معرفی شد و یک گوشی معمولی با نمایشگر ۱.۵ اینچی به حساب می‌آمد. نه از دوربین بهره می‌برد و نه از بلوتوث و نه از هیچ مشخصه‌ی پرسروصدای دیگری. اما به دلیل عمر باتری بالا و قیمت مناسبی که داشت، محبوبیت زیادی پیدا کرد و میلیون‌ها نفر در سرتاسر جهان این گوشی را خریداری کردند.

۸. سامسونگ E1100

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

سامسونگ E1100

یکی دیگر از پرفروش‌ترین گوشی ها، گوشی سامسونگ E1100 است که همانند نوکیا ۲۶۰۰ بدنه‌ی حجیمی داشت و از عمر باتری بالایی بهره می‌برد؛ در حقیقت باتری این گوشی در حالت استندبای ۱۳ روز دوام می‌آورد. این گجت در سال ۲۰۰۹ معرفی شد و علاوه بر عمر باتری بالا، به واسطه‌ی قیمت مناسب و عرضه‌ی آن در سرتاسر جهان، به گوشی بسیار پرفروشی بدل شد. این گجت از نمایشگر ۱.۵۲ اینچی، فقط ۱ مگابایت حافظه داخلی و چراغ‌قوه بهره می‌برد.

۷. نوکیا ۵۲۳۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا 5230

نوکیا ۵۲۳۰ یک گوشی هوشمند پایین‌رده‌ی مجهز به نمایشگر ۳.۲ اینچی و سیستم‌عامل سیمبین بود. این گوشی همچنین از اینترنت ۳G، تراشه جی‌پی‌اس، دوربین دو مگاپیکسلی و ۱۲۸ مگابایت حافظه رم هم بهره می‌برد. در ضمن این گجت نمی‌توانست به شبکه وای‌فای وصل شود، اما این موضوع برای خریداران این گوشی اهمیت چندانی نداشت.

۶. نوکیا ۶۶۰۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا 6600

اولین چیزی که در مورد این گوشی توجهات را به خود جلب می‌کرد، طراحی خاص آن بود. طراحی نوکیا ۶۶۰۰ طوری بود که کاربر یا به طرفدار پروپاقرص این گوشی بدل می‌شد یا اصلا چشم دیدن آن را نداشت. با توجه به اینکه بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه از این گوشی در سرتاسر جهان به فروش رسیده است، پس به نظر می‌رسد تعداد زیادی از افراد مجذوب این گوشی شده بودند. در سال ۲۰۰۳ این گوشی مشخصات چشمگیری داشت و از بین آن‌ها می‌توانیم به نمایشگر ۲.۱ اینچی، دوربین ساده و باتری ۸۵۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کنیم. البته این گوشی اصلا ارزان‌قیمت نبود و افراد برای خرید آن باید حدود ۷۰۰ دلار پرداخت می‌کردند.

۵. نوکیا ۱۲۰۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا 1200

مهم‌ترین مشخصه‌ی نوکیا ۱۲۰۰ باتری آن بود که می‌توانست انرژی لازم برای ۷ ساعت مکالمه و ۳۹۰ ساعت در حالت استندبای را تأمین کند. نوکیا ۱۲۰۰ که در مقام پنجم پرفروش‌ترین گوشی ها قرار دارد، از چراغ‌قوه هم بهره می‌برد که با فشردن طولانی دکمه‌ی جهت بالا، روشن می‌شد. به غیر از این، این گوشی ویژگی شاخص دیگری نداشت. علاوه بر قیمت پایین، عرضه‌ی همه‌جانبه‌ی این گوشی منجر به فروش بالای این گجت شد.

۴. نوکیا ۳۲۱۰

فروش: بیش از ۱۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا 3210

نوکیا ۳۲۱۰ یک گوشی بسیار قدیمی محسوب می‌شود زیرا در سال ۱۹۹۹ به بازار عرضه شده است؛ زمانی که گوشی‌ها فقط از پس گرفتن تماس و ارسال و دریافت پیام‌ها برمی‌آمدند. به لطف بدنه‌ی محکم و بادوام، رنگ‌های متنوع، ظاهر جذاب و دیگر موارد، این گوشی سروصدای زیادی ایجاد کرد. در کنار این مشخصه‌ها، مهم‌ترین ویژگی این گوشی بازی مار (Snake) موجود در آن بود که ساعت‌ها کاربران را مشغول می‌کرد.

۳. آیفون ۶ و ۶ پلاس

فروش: بیش از ۲۲۰ میلیون دستگاه

آیفون 6 و 6 پلاس

این دو گوشی که در سال ۲۰۱۴ عرضه شده‌اند، از دیگر گوشی‌های این فهرست بسیار جوان‌تر هستند. یکی از عوامل موفقیت این دو گوشی، حرکت اپل از آیفون ۵s چهار اینچی به گوشی‌های مجهز به نمایشگرهای ۴.۷ و ۵.۵ اینچی بود. این افزایش اندازه مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت. در ضمن تا مدت‌ها آیفون ۶ فروش بسیار بیشتری نسبت به برادر بزرگ‌تر خود داشت که به اعتقاد کارشناسان یکی از دلایل این اختلاف فروش به خاطر اختلاف قیمت این دو گوشی بوده است.

۲. نوکیا ۱۱۱۰

فروش: بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا 1110

نوکیا ۱۱۱۰ یکی دیگر از پرفروش‌ترین گوشی های تمام دوران محسوب می‌شود که البته از هیچ ویژگی شاخصی بهره نمی‌برد. این گوشی برخلاف نوکیا N70 و دیگر گوشی‌های عرضه شده در سال ۲۰۰۵ نه دوربین داشت و نه نمایشگر رنگی و از طراحی جذابی هم بهره نمی‌برد. با این وجود، تقریبا در سرتاسر جهان میلیون‌ها نفر که فقط به‌دنبال گوشی‌های ساده برای گرفتن تماس و ارسال و دریافت پیام بودند، این گوشی را خریدند.

۱. نوکیا ۱۱۰۰

فروش: بیش از ۲۵۰ میلیون دستگاه

نوکیا 1100

پرفروش‌ترین گوشی تاریخ، نوکیا ۱۱۰۰ است که در سال ۲۰۰۳ عرضه شد. این گوشی از طراحی ساده و نسبتا خمیده، نمایشگر کوچک سیاه‌وسفید و چراغ‌قوه بهره می‌برد. این گوشی هم مانند دیگر گوشی‌های پرفروش نوکیا، دارای بدنه‌ی بادوام و طراحی جذاب بود و قیمت پایینی داشت. شبکه‌ی فروش گسترده نوکیا در سرتاسر جهان موفق شد این گوشی را به اقصی نقاط جهان صادر کند که همین موضوع نقش مهمی در موفقیت این گوشی داشت.

بیشتر بخوانید: گوشی‌های نوستالژیک نوکیا

منبع: Android Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۵ دیدگاه
  1. س

    دم اپل گرم

  2. وفا محمودی

    وقتی این مقاله را خواندم گفتم ببینم سامسونگی ها به اپل تاختند یا نه ولی دیدم بازم از اینکه اپل را جلوتر دیدهند شروع به کوبیدن اپل کردند. من طرفدار هیچکدام نیستم ولی نمی دانم یک عده تو ایران چرا بی دلیل سر این دو شرکت اینقدر تعصب دارند.

  3. HoSsEiN

    جای N73 نوکیا تو این لیست واقعا خالیه گوشی بود که دو نسخه ساده و موزیکال داشت و خیلی هم پرفروش بود هم بخاطر اسپیکرهای قوی و با کیفیتش و هم دوربین ۳/۲ مگاپیکسلیش که برای اون زمان واقعا با کیفیت بود.

  4. م.الف

    جای نوکیا ۵۸۰۰ اکسپرس موزیک خالیه.شاید اون از همه گوشیا هم پرفروش تر بود.۴تاش ک فقط تو خانواده خودمون بود ????????

  5. مهدی مسکنی

    آیفون ۶ و ۶ پلاس
    اینا که شدن دوتا!!!!
    همون زمان یادمه بی بی سی می گفت به دلیل سایز نامناسب مورد استقبال قرار نگرفته، حالا چطور شده پر فرووووش!

    1. شایان آخوندزاده

      بی بی سی حرف زیاد میزنه

  6. سارا

    خیلی مسخره است … چجوری دو تا گوشی رو یکی حساب میکنید ؟ ۶ و ۶s ؟ از این حرکتای دیجیکالایی زدید

    1. شایان آخوندزاده

      ۶ و ۶s رو نگفتین استاد
      ۶ و ۶plus رو گفتن

  7. صادق

    جای nokia 5800 هم توی این فهرست فکر می کنم خالی باشه چون واقعا یک زمانی ازش به شکل عجیبی استقبال شد و تو دست مردم زیااااد این گوشی دیده می شد!

  8. فرهام

    بابا پ کا جوادو یادتون رفت k750 sony 😀

  9. بابک

    خیلی جالب بود
    نکته ای که جالب تر هست اینه که ۶۶۰۰ تو ایران به اسم ۶۶دوخز بود ولی الان که میبینم ایفون از اون هم خزتر ولی اسمش عوض نشده 🙂

  10. hashna

    فقط نوکیا ۱۲۰۰ البته من فکر می کنم آمارش بالاتر از همه باشه چون نسخه های تقلبی و چینی اون تا دو سه سال پیش کل بازار را گرفته بودن که باید به امار این گوشی اضافه کرد

  11. امیر

    آیفون ۶ و ۶ پلاس دو گوشی هستند نه یک گوشی!!
    هیچوقت نتونستم بفهمم چرا طرفداران اپل همیشه بنحوی سعی دارند در هر مقاله ایُ مربوط یا نامربوط! نامی از آیفون و اپل برده بشه؟

    1. محمد حسن

      احسنت
      دوستان اپل به غیر از تبلیغات مستقیم ، هزطنه گذافی هم برای تبلیغات غیر مستقیم میکند

      اپل برای تبلیغات غیر مستقیم میرود سراغ روزنامه نویس ها و بهشون سفارش میده که چند روزی است اسمی از اپل در خبرایتان نیامده است و سفارش میدهد که برایش مقاله ای بسازند

      مثلا در این مقاله نام نوکیا ۳۳۱۰ کاملا خالی است ۳۳۱۰ هم فروش عجیبی داشت

      اپل ۶ به تنهایی تعداد فروش بالایی نداشته و به همین خاطر سفارش داده که دوتاشو کنار هم بنویسند تا تعدادد بره بالاتر

      البته دیجی کالا در این بین بی تقصیر است چون اکثر مقالاتش ترجمه مقالات خارجی است

      1. محمد حسن

        پول رو کس دیگه گرفته و دیجی کالا در حکم ستون پنجم مجانی برای اپل تبلیغ میکنه

        یه نکته مهم هم در خبر این بود که فکر نکنید فقط گوشی های ارزان و قدیمی خیلی فروش داشتند و اپل در لیست پر فروش های امروزی قرار دارد

        مقامی که هیچ شرکت دیگری به آن نائل نیامده

        در این لیست گوشی های قدیمی تمام شرکت ها بود ولی تنها شرکتی که گوشی نسبتا جدیدش در این لیست قرار دارد اپل است

        می خواهد به خواننده تلقین کند که اون گوشی نوستالوژیک قدیمی که دنبالش میگشتی خیلی از تو دور نیست و میتونی اپل بگیری

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه