پنج قابلیت آسانسور فضایی کانادا

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱ دقیقه

شرکت Thoth Technology ایده‌ی جدیدی برای یک سکوی پرتاب ۲۰ کیلومتری ثبت کرده است؛ سکویی که قرار است توسط آن سفینه‌ای فضایی پرتاب شود.

آسانسور فضایی شرکت Thoth Technolody، فعلا به عنوان یک طرح ثبت شده است. اما این آسانسور ۲۰ کیلومتری که در استراتوسفر قرار می‌گیرد می‌تواند سفینه‌های فضایی را مستقیما به فضا بفرستد.

این آسانسور فضایی کانادایی که ThothX نام دارد، در شهر پمبروک اونتاریو نصب خواهد شد. در ادامه می‌توانید پنج نکته‌ی جالب درباره‌ی این سکوی پرتاب بخوانید:

– طول بیست کیلومتری این سکوی پرتاب، به این دلیل است که از لایه‌ی جوی استراتوسفر بلندتر نشود. چون در فاصله‌های ۲۵ هزار کیلومتری، ماهواره‌ها در حال گردش هستند.

– از بالای این آسانسور می‌توان سفینه‌‌های فضایی را در یک مرحله وارد گردش فضایی کرد. سفینه هم اگر نیازی به سوخت‌گیری داشته باشد، تنها لازم است تا دوباره به بالای این آسانسور بازگردد. بدنه‌ی این برج با استفاده از گاز پر می‌شود و محفظه‌ای دارد که توسط آن می‌توان بسته‌هایی را به سفینه‌های فضایی رساند. این برج با استفاده از چرخ لنگرهایی (فلای‌ویل) که در موقعیت‌هایی پیچیده قرار گرفته‌اند، ایستاده می‌ایستد و جابه‌جا نمی‌شود.

– حمل و نقل درون این برج با استفاده از خودروهایی که توسط فشار حرکت می‌کنند صورت می‌گیرد. در بیرون آن‌ هم خودروهایی مثل قطارهای کابلی حرکت می‌کنند.

– موشک‌ها برای پرتاب نیاز به مصرف انرژی و قدرت بالایی دارند. شرکت Thoth پیش‌بینی می‌کند که با استفاده از این آسانسور بتوان هزینه‌ی پروازهای فضایی را تا یک سوم کاهش داد. از این برج هم‌چنین می‌توان برای تحقیقات علمی، ارتباطات و یا تولید انرژی توسط توربین‌های بادی استفاده کرد.

– این آسانسور می‌تواند نیرویی به اندازه‌ی یک طوفان سطح ۵ را تحمل کند.

Elevator_Concept

با تمام اوصاف، این آسانسور فضایی فعلا فقط یک طرح است و احتمالا دهه‌ها تا دیدن چنین تکنولوژی‌هایی فاصله داریم.

منبع: National Post

دیدگاه شما

یک دیدگاه
  1. مهدی شمس نیا

    بسیار جالب بود ۲۵ کیلومتر!
    من تازگیها وارد این مباحث شدم از مطالب این بخش خیلی لذت میبرم مرسی از مطالب خوبتون

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما