۱۰ ایده‌ی عالی برای ساختن فضای کار ایدئال در خانه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
ساخت فضای کار در منزل

فضای کاری زیبا و آرامش‌بخش، بهره‌وری و تمرکز شما را افزایش می‌دهد و کاری می‌کند که در زمان کار، هم آرامش داشته باشید و هم بهتر کار کنید. خلاص شدن از شر آشفتگی و به‌هم‌ریختگی، اضطراب و احساسات منفی را کاهش می‌دهد و شما می‌توانید به جای تمیز کردن دفتر و میز کار، روی پروژه‌های خود تمرکز کنید. وقتی مکان کار شما آرام، زیبا و خلوت باشد، احساس آرامش بیشتری می‌کنید و می‌توانید پروژه‌های سخت خود را به‌خوبی انجام دهید. در این نوشته با ایده‌های جالب برای ساخت فضای کار در منزل آشنا خواهید شد پس با ما همراه باشید.

۱۰ ایده برای ساخت فضای کار در منزل

استفاده از نظم‌دهنده در فضای کار

۱. با قرار دادن نظم‌دهنده‌ها، میز کار خود را ساده و تمیز نگه دارید

شما تمام کارهای خود را روی میز کارتان انجام می‌دهید؛ حالا اگر میز کار شما تمیز باشد، احساس بهتری خواهید داشت. با خرید لوازم جانبی کارآمد و نظم‌دهنده‌ها، می‌توانید ظاهر ساده‌تر و زیباتری به میزتان ببخشید. مثلا می‌توانید خودکارها را داخل یک فنجان قرار دهید و از یک نگهدارنده‌ی مجله برای پوشه‌ها و کتاب‌های کوچک استفاده کنید. همچنین می‌توانید داخل کشوهای میز از نظم‌دهنده‌ها استفاده کنید و کاغذها و وسایل کوچک خود را درون آن‌ها قرار دهید. با این کار هم از شلوغی جلوگیری خواهید کرد و هم وسایل خود را از جلوی دیدتان خارج می‌کنید.

۲. از قفسه‌های باز استفاده کنید

ساخت فضای کار در منزل

اگر در اتاق کارتان کمد ندارید، نگران نباشید؛ زیرا می‌توانید از قفسه‌های باز برای نظم بخشیدن به دفتر کار خود استفاده کنید. با کمک قفسه‌های باز، هم از فضای خالی دیوار به خوبی استفاده می‌کنید و هم می‌توانید داخل قفسه‌ها وسایل نورپردازی قرار دهید تا محیط کارتان روشن‌تر شود. برای نگه داشتن کتاب‌های خود هم می‌توانید از وسایل دکوری و تزئینی کمک بگیرید. همچنین شما می‌توانید در طبقات این قفسه‌ها از سبدهای بزرگ استفاده کنید تا وسایل کارتان را درون آن‌ها قرار دهید و همه چیز را مرتب کنید.

۳. روی دیوار اتاق کار، تقویم قرار دهید

قرار دادن تقویم روی دیوار به شما کمک می‌کند تا به برنامه‌های کاری خود توجه بیشتری داشته باشید. نوشتن کارها در تقویم کاری باعث می‌شود که روی زمان خود کنترل بیشتری داشته باشید و بسیار کارآمدتر کار کنید. شما می‌توانید تقویم کاری خود را با استفاده از مقوا درست کنید و با ماژیک آن‌ها را به تعداد روزهای هفته خط کشی کنید و برنامه‌های خود را داخل آن‌ها بنویسید.

۴. گل و گیاهان را روی شلف قرار دهید

وجود گل و گیاه در اتاق کار

وجود گل و گیاهان در اتاق کارتان، بهره‌وری شما را بیشتر می‌کند و به شما کمک می‌کند تا آرامش بیشتری در هنگام کار کردن داشته باشید؛ پس در اتاق کار خود حتما گل و گیاهان سرسبز را قرار دهید تا هوای داخلی را تمیز کرده و فضا را زیباتر کند. برای قرار دادن گل و گیاهان می‌توانید شلف و قفسه‌های دیواری را نصب کنید.

۵. میز و صندلی اتاق کارتان را هوشمندانه انتخاب کنید

برای انتخاب میز و صندلی برای ساخت فضای کار در منزل، باید راحتی و سلامتی بدنتان را در اولویت قرار دهید و با توجه به نوع فعالیت خود، میز و صندلی استاندارد و مناسب را انتخاب کنید. عرض میز باید به گونه‌ای باشد که وسایل شما به صورت مرتب روی میز قرار بگیرد. ارتفاع میز هم باید به قدری باشد که به گردن شما آسیبی وارد نشود. انواع میزها با ارتفاع ۷۰ تا ۷۵ سانتی‌متر برای اتاق کار عالی هستند.

اگر می‌توانید کمی بیشتر هزینه کنید و میزهایی را انتخاب کنید که ارتفاع آن قابل تنظیم باشد. صندلی مناسب برای کار باید با ساختار بدن انسان متناسب باشد؛ زیرا صندلی نامناسب بسیار به ستون فقرات آسیب می‌زند و به کمر و شانه‌های شما اثر منفی می‌گذارد. در انتخاب میز و صندلی باید به زیبایی محیط هم توجه داشته باشید.

۶. نورپردازی محیط کار را جدی بگیرید

اگر می‌خواهید در زمان کار احساس خستگی و افسردگی نکنید، اتاقی را برای دفتر کار خود در نظر بگیرید که نور طبیعی و پنجره‌های بزرگ داشته باشد. علاوه بر نور طبیعی آفتاب، می‌توانید از لامپ‌های زرد و سفید نیز در محیط کارتان استفاده کنید تا چشم‌های شما خسته نشوند و کمتر احساس خستگی کنید.

۷. کمد لباستان را به اتاق کارتان تبدیل کنید

تغییر کمد لباس و ساخت دفتر کار

یکی از امن‌ترین و ساکت‌ترین مکان‌های خانه، کمد لباس‌ها است. اگر کمد بزرگی در خانه خود دارید، می‌توانید لباس‌ها و وسایل خود را از کمدتان بیرون بیاورید و کمد لباستان را به اتاق کار خود تبدیل کنید. با این کار در یکی از ساکت‌ترین و آرام‌ترین فضاهای خانه به کارهای خود می‌رسید و وسایل کار خود را از بچه‌ها دور نگه می‌دارید! فضای کمد یکی از بهترین گزینه‌ها برای ساخت فضای کار در منزل است.

۸. فضای انباری و زیرپله را به کارتان اختصاص دهید

انباری و زیرپله از مکان‌های خلوتی هستند که میزان سروصدا و تردد کم است و در این مکان‌ها شما می‌توانید با آرامش، به کارهای خود برسید. برای ایجاد دفتر کار در این فضاها باید وسایل اضافی را بردارید و میز و صندلی کارتان را در زیرپله یا انباری قرار دهید. همچنین می‌توانید زیرپله یا انباری را قفسه‌بندی کنید و وسایل خود را داخل آن‌ها بگذارید.

۹. اکسسوری‌های اتاق کار را به درستی انتخاب کنید

انتخاب اکسسوری‌های دفتر کار

شما می‌توانید در طراحی داخلی اتاق کارتان از وسایل و عناصر هماهنگ استفاده کنید. اگر می‌خواهید در اتاق کار آرامش داشته باشید، بهتر است در استفاده از وسایل تزیینی زیاده‌روی نکنید؛ زیرا خلوت بودن محیط به تمرکز بهتر شما کمک می‌کند. برای ایجاد یک فضای کاری انگیزاننده و جذاب از خلاقیت خود کمک بگیرید. مثلا می‌توانید از تخته سیاه یا وایت برد در محل کار استفاده کنید و برنامه‌های هر روز را روی آن‌ها بنویسید.

۱۰. دفتر کارتان را در فضای بیرون منزل طراحی کنید

راه‌اندازی دفتر کار روبروی پنجره

حالا که بسیاری از مشاغل به صورت دورکاری انجام می‌شوند، حضور در دفتر کار زیبا و لذت‌بخش، اهمیت بیشتری پیدا کرده است. برای حضور در طبیعت حتما نیازی نیست که به بیرون بروید! شما می‌توانید میز و صندلی خود را در حیاط خلوت، بالکن یا فضای پاسیو قرار دهید تا نسیم دل‌انگیز بهاری به صورت تان بخورد و در طبیعت حضور داشته باشید. برای این کار می‌توانید از وسایل مینیمالیستی و رنگ‌های ارگانیک در دفتر کارتان استفاده کنید. چراغ مطالعه و وسایل نورپردازی را به میز کار بچسبانید و وسایل مهم خود را درون قفسه‌های میز قرار دهید. سعی کنید فضای کارتان را به میز و صندلی خود محدود کنید تا بتوانید در هوای آزاد بنشینید و کار کنید.

منبع: thespruce



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

۲ دیدگاه
  1. 💖✨آلا ✨💖

    خیلی عالی بود من کلاس چهارم هستم و برای کلاس مجازی از این ترفند استفاده کردم 😍💖🎀💜

    1. چقدر خوبه که محل درس خوندنت رو به یه جای آروم و دنج و آرامش بخش تبدیل کردی 🙂
      اینطوری میتونی از درس خوندنت بیشتر لذت ببری و روی مطالب بهتر تمرکز کنی
      خلاصه دمت گرم حسابی و ممنونم که نظر خوبت رو برام نوشتی…

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما