۵ نکته دربارهی جوکر؛ اتلاف وقت محض یا برنامهای جذاب؟

کپیکاری از برنامههای خارجی در حال تبدیل شدن به یک رویهی مرسوم در تلویزیون و شبکهی نمایش خانگی است. شاید اگر برنامهسازان به دنبال غنا شدن به برنامههایشان بودند و برنامههایی با بار محتوایی بالا تولید میکردند، میزان انتقادات به آنها کمتر میشد ولی وقتی سازندگان برنامههای تلویزیونی کاری به کیفیت و محتوای برنامههایشان ندارند مورد شدیدترین انتقادات قرار میگیرند.
نبود خلاقیت و بدون ایده بودن در برنامهسازی تلویزیونی به یک معضل بزرگ تبدیل شده است. اینکه برنامهسازان منتظر مینشینند تا در کشوری برنامهای گل کند و بعد کپیاش را بسازند هنر خاصی نمیخواهد. تمام هنر و جذابیت برنامههای تلویزیونی به داشتن خلاقیت و ایدهی جذاب برمیگردد.
احسان علیخانی که در تلویزیون «عصر جدید» را با کپی کردن از مسابقهی «گات تلنت» دارد، این بار یک برنامهی ژاپنی را برای کپی کردن انتخاب کرده و «جوکر» را ساخته است. جوکر در شروع برنامهاش خیلی صریح و رک مینویسد کپی از یک برنامهی ژاپنی به نام «داکیو منتال» است و بر اساس همان ایده و الگو ساخته شده است. احتمالا اگر سازندگان جوکر همان اول کار صداقت به خرج نمیدادند، مدتی بعد مردم در فضای مجازی از کپی بودن برنامه میگفتند و بیصداقتی سازندگانش را زیر سؤال میبردند.
مدتی است که برنامهسازان تلویزیونی علاقهی زیادی به ساختن برنامههایی حول محور سلبریتیها نشان دادهاند. از «شام ایرانی» و «مافیا» تا «دورهمی» و «خندوانه» و چندین برنامهی دیگر همه حول محور حضور چهرههای معروف و تماشای حرفهای بی سر و تهشان میگذرد. برنامههایی که زمانشان را با حضور چند سلبریتی پر میکنند و جز بیهودگی و تلف کردن عمر دستاورد دیگری ندارند.
شاید برخی بگویند در شرایط ناخوشایند اقتصادی و اجتماعی کشور چنین برنامههایی خنده را روی لب مردم مینشاند، اما کارکرد موقتی این برنامهها دردی از کسی دوا نمیکند. اتفاقا در چنین زمانهای مردم بیشتر از هر چیزی تشنهی برنامههایی باکیفیت هستند تا آوردهای برای سبک زندگیشان داشته باشد یا بر آگاهیشان بیفزاید.
جوکر هم با استفاده از همان فرمول حضور سلبریتیها، قصد سرگرم کردن مردم را دارد. در حال حاضر چنین برنامههایی در برهوت برنامهسازی تلویزیون دیده میشوند اما سؤال اصلی اینجاست این سبک از برنامهها چه مزایا و آوردهای برای بینندگانش دارد؟ جوکر ضعفهای ساختاری زیادی دارد و نشان میدهد کپی کاری بدون ایده جز اتلاف وقت و عمر دستاورد دیگری برای بینندگانش ندارد.
۱) همان همیشگیها
تا به حال در چند برنامه شاهد حضور امیرمهدی ژوله، سام درخشانی، هومن حاجی عبداللهی، هومن برقنورد، امین حیایی، بهنام تشکر و… بودهاید؟ انگار این عده با برنامهسازان قرارداد بستهاند که هر جایی قرار است برنامهای ساخته شود این چهرهها هم حضور داشته باشند. این سلبریتیها از برنامهای بر برنامه دیگر میروند، پولشان را میگیرند، در رسانهها دیده میشوند، میخندند و در آخر مردم باید شاهد حرفها و کارهای پوچ و مبتذلشان باشند.
انگار برنامهسازان توانایی آوردن چهرههای دیگری به برنامهشان را ندارند و در حد حضور ژوله و درخشانی در برنامههایشان قناعت میکنند و سعی میکنند با همین چهرههای تکراری برنامهشان را بسازند.
برای نمونه بازیگری مثل سام درخشانی تا به حال در خندوانه، دورهمی، مافیا، شام ایرانی و همرفیق حضور داشته و حضور دوبارهاش در جوکر چه جذابیتی میتواند داشته باشد؟ مگر این بازیگر چقدر حرف و سخن دارد که مدام بین این برنامهها میچرخد. یا سهیل مستجابیان که نهایت هنرش دابسمش بازی در فضای مجازی بوده، حضورش چقدر برای مخاطبان جالب خواهد بود. بقیهی چهرههای جوکر مثل ژوله و سیامک انصاری و .. هم چنین وضعیتی دارند.
کاش کسی باید به دوستان برنامهساز بگوید بینندگان هر چه هنر بود از این سلبریتیها دیدهاند و اگر میتوانند چهرههایی که کمتر در برنامههای تلویزیونی ظاهر میشوند را به برنامههایشان بیاورند. در غیر این صورت مردم دیگر از دیدن این چهرههای تکراری در برنامههای مختلف اشباع شدهاند و جذابیتی برای کسی ندارند.
۲) داشتن تایم بیخودی و پرت زیاد
اگر هر قسمت جوکر را به طور میانگین چیزی حدود ۶۰ دقیقه در نظر بگیریم، از این زمان شاید بتوان به ۱۵ یا ۲۰ دقیقهاش خندید و بقیه برنامه را رد کرد و رفت. برنامهای جذابیت دارد که در طول تماشایش بیننده پای تلویزیون، مانیتور و موبایل میخکوب شود و از هر لحظهاش استفاده ببرد. اینکه برنامهای در طول یک ساعت تنها به چند تک موقعیت متکی باشد تا از بینندهاش خنده بگیرد، قدرت زیادی ندارد.
برنامهسازی اصولی و درست یعنی اینکه شما برای هر قسمت، ایده و برنامهی خاصی داشته باشید اما وقتی برنامهتان را بر روی چند موقعیت خندهدار میسازید و برای دیگر زمانها برنامه چندانی ندارید، به ضعف برنامهسازیتان برمیگردد. پر کردن زمان هر قسمت با دورهمی دوستانه و جوک و خاطره گفتن هنر خاصی نمیخواهد.
۳) گفتن حرفهای بی سر و ته
جوکر همانند برنامهای مثل «بفرمایید شام» به صورت انفرادی با شرکتکنندگان صحبت میکند و مشخص نیست از این صحبتها چه میخواهد در بیاورد. شرکتکنندگان هم در چنین زمانی یا دارند میخندند یا حرف خاصی برای گفتن ندارند. وقتی شما شرکتکننده را روی صندلی مینشانید و با او صحبت میکنید تا حرفهای جالبی از او بیرون بکشید ولی وقتی شرکتکننده چیزی جز خنده تحویل بیننده نمیدهد چرا باید تایم برنامه را اینگونه پر کرد.
استفاده از این ایدهی سوخته بیشتر به دلیلی بر پر کردن زمان برنامه برمیگردد. مسابقه به تنهایی قابلیت زیادی برای پر کردن یک قسمت جذاب را ندارد و سازندگانش به ناچار مجبورند از چنین حربههایی استفاده کنند. باید به سازندگان جوکر گفت این ایده برای این برنامه جواب نمیدهد و هیچ جذابیتی ندارد.
۴) لودگی بیش از حد
گاهی با دعوت از چند کمدین خلاق میشود برنامهای جذاب ساخت ولی وقتی بیشتر شرکتکنندگان از نمک خاصی برخوردار نیستند و نمیتوانند با حرکاتشان خنده روی لب بیننده بیاورند مجبورند رو به لودهبازی بیاورند. میزان لودگیها در هر قسمت جوکر بیش از حد است و بیشتر از اینکه از مخاطب خنده بگیرد باعث انزجارش میشود.
تماشای بیمزگی و لودهبازی چند سلبریتی در یک دورهمی احساس خوشایندی به کسی نمیدهد. مردم از تماشای کسی لذت میبرند که بتواند با فکر و ایده لحظات کمیک خلق کند و بانمک بودن را در ذات خودش داشته باشد. وقتی چهرهای آدم بامزهای نیست و نمیتواند در کلام و رفتار خنده روی صورت کسی بیاورد، چه اصراری به حضورش در چنین برنامه وجود دارد. زمان زیادی از جوکر برای همین لودگیها میرود. باید به سازندگان جوکر گفت خنده گرفتن از مخاطب کار سختی است و نمیتوان همینطوری افراد را به برنامه دعوت کرد و انتظار جذابیت داشت.
لودگی یک برنامه سبب میشود تا برخی چهرهها قید حضور در برنامه را بزنند. به طور مثال امیرعلی نبویان در گفتوگویی اعلام کرده که قید حضور در جوکر را زده چون اگر در برنامهی جوکر شرکت میکرد، تبدیل به یک آدم نُنُر و نچسب میشد و از چشم مردم میافتاد. همین اظهارنظر بار و عیار برنامه را نشان میدهد.
۵) قسمتهای آخر خستهکننده
مبنای جوکر بر حضور افراد در برنامه است و وقتی در هر قسمت تعداد شرکتکنندگان کم شود، قسمتهای آخر خیلی بیرمق دنبال خواهد شد. معمولا چهرههای نچسبتر به مرحله فینال میرسند و بیننده در قسمتهای آخر باید شاید نبرد میان چهرههایی باشد که هیچ جذابیتی ندارند.
در چنین برنامهای معمولا چهرههای بانمک و خوشخنده در همان قسمتهای ابتدایی حذف میشوند و آنها که عبوستر و جدیتر هستند به مراحل پایانی راه پیدا میکنند. همین حذف چهرههای بانمک عاملی میشود تا قسمتهای پایانی جذابیتش را از دست دهد.
در فصل اول جوکر این اتفاق افتاد و رقابت میان هومن حاجیعبداللهی و سهیل مستجابیان به یخترین شکل ممکن برگزار شد. هیچ کدام از این شرکتکنندگان نمیتوانستند لحظات خندهآوری خلق کنند و از جذابیت برنامه کم میکردند. در فصل دوم حضور چهرههایی مثل شهرام قائدی و هومن برقنورد هم چنین اتفاقی را تکرار کرد تا نشان دهد جوکر در قسمتهای پایانی خالی از جذابیت میشود.
اینکه رو مبل خونه ات بشینی و مشکلات شخصی ات و عصبانیت رو به
نقد اضافه کنی مسخره است . همین است که انقدر از منتقدین متنفرم .
هیچ برنامه ای بی نقص نیست و همین نشان دهنده این است که
منتقدین کاری پوچ و پوشالی دارند .
با تشکر از دیجی کالا مگ .
سلام اقای احمد محمدتبریزی
اگه از برنامه جوکر یا خندوانه و یا دورهمی یا هر برنامه ایرانی دیگه ای خوشتون نمیاد لطفا نگاه نکنین خیلی هم اینا قشنگه
چرا زیاد سخت میگیرین شمایی که نشستین تو خونه و برای خودتو تکس در میارین فلان برنامه کپی هس ، فلان برنامه جفنگیات میگن توش اگه خیلی هنر دارین برین خودتون برنامه بسازین
واقعا متاسفام برای طرز فکرتون
موفق باشید و به صحبت هاتون بیشتر فکر کنید 🤙👎👎👎
اینها نقد هستن یعنی چی یعنی در این مقاله ضعف های این برنامه گفته شده تا شاید سازندگان فکری کنند و برنامه بهتر بشه اگه کسی نقدی نده هیچ وقت ضعف ها دیده نمیشن
جوکرو ندیدم ولی توی ایران اسم “طنز” و “کمدی” رو که می شنوم، کهیر می زنم. این هم دیگه تبدیل به یه فرمول شده که “کمدین” هر چقدر مشهورتر باشه، شدت دل به هم زن بودن کارش بیشتره (فرقی نمی کنه این کمدین بازیگر باشه، مجری باشه، فیلمنامه نویس یا کارگردان باشه یا همۀ اینا با هم). اصلا توی این سال ها کمدی و طنز داشتیم؟
پ ن : تاکید می کنم که این ها راجع به جوکر نیست چون ندیدمش.
کپی بودن برنامه اصلا و ابدا عیب محسوب نمیشه …عصر جدید هم کپی بود ولی برنامه مفید و تاثیرگذاری بود . ای کاش همان برنامه رو علیخانی ادامه میداد تا برنامه بی محتوا و بی مزه ای مثل جوکر . حقیقت اش من فقط دو سه بار با این برنامه خندیدم . و از هر کسی هم میپرسم میگه برای ما هم خنده دار نیست و کار به لودگی بازی بازیگر ها رسیده . نمیدونم چجوری در فیلیمو اینقدر لایک گرفته واقعا . تنها برنامه تلویزیونی هم که میبینم مسابقه شهروند و مافیاست .
تموم شد ؟ خیلی تاثیر گذار بود
به نظرمن سریال عالیه و اینکه فقط بدی هاش رو بگیم غیر منصفانه
خیلی مزخرفه!
خیلی هم باحال
هرکسی که با دید باز جوکر رو دیده باشه و کمی هم توانایی تحلیل داشته باشه به حرفهای نویسنده میرسه. کافیه یکم بتونید برنامه رو از لحاظ تکنیکی سبک سنگین کنید. درسته بیننده رو میخندونه اما نقاط ضعفش به قوتش سنگینی میکنه. واقعن انتقاد به جایی هست و کاش به گوش مافیای برنامه سازی برسه
نمیدونم چه اصراری داریم که ما انسانهای فرهیخته ای هستیم و با تمام دنیا فرق داریم
خوب وقتی یک برنامه در کشوری مثل ژاپن با اون سرانه مطالعه بالا گل میکنه و مورد توجه قرار میگیره
چطور وقت ما ایرانی ها که تمام زندگیمون در صف و ترافیک و تاخیر و انتظار حروم میشه را تلف میکنه ؟
حالا ۵۰ تا متخصص مغز و اعصاب کشور جوکر نگاه نکنن بقیه ببینن والا
علی جان من هیچوقت نفهمیدم این “سرانۀ مطالعۀ بالا” دقیقا چه فضیلتی داره [۱]. ضمن این که کسی که خوشش می یاد، خوشش می یاد و کسی هم که خوشش نمی یاد، خوشش نمی یاد دیگه.
پی نوشت: ۱. اگه صلاح دونستی گفت و گوی کورش علیانی با سروش صحت در برنامۀ “کتاب باز” رو ببین.
اقای تبریزی قرار نیست همه بنویسند یا منتقد بشوند لطفا شغلتون رو عوض کنید حتما در یک کاری استعداد دارید.
ممنونم
برنامه خوبی هست انصافا همش نیمه خالیه لیوان رو نگاه نکنید یه نیمه پری هم هست بنده که خیلی خندیدم خدایی دمشون گرم👏👏👏👏
فصل ۱ و ۲ خیلی جذاب بودند حتی همون سام درخشانی
حتی اگر نقد درستی هم بود، اونقدر بی ادبانه و با لحن بد نوشته شده بود که بیشتر برای نویسنده ناراحت شدم
جوکر عالیه بی نظیره بعد از خندوانه و دورهمی واقعا عالیه .خودتون بلد نیستین یه برنامه بسازین مثله فراستی ایراد میگیرید.اگه سوژه ندارین واسه سایتتون برنامه های موفق و زیر سوال نبرین
نویسنده این نقد معنای نقد رو بلد نیست مشخصا نمی دونه که اساس نقد توهین به نوشته یا برنامه نیست و قرار نیست در نقد چیزی کوبیده بشه بلکه به صورت لایه لایه بررسی کردن رو می گن نقد من از جوکر دفاع نمی کنم اما اگر بخوایم نقد کنیم باید بگیم چرا و چطور به این کلمه که برنامه خوب نیست و چه مبنای محکمی براش داریم؟بخش های انتقادی این نقد درسته مهمان تکراری نداشتن ایده برای گپ های بین اتفاقات بامزه و نداشتن ایده برای قسمت های پایانی و زمانی که مهمان ها کم شده اند و دیگر بعد از گذشت پنج ساعت خسته شده اند این ها درسته و نقد وارد هستند اما اینکه بگیم اساسا برنامه ای پوچ و وقت طلف کن و بی معنا رسما مفهوم سرگرمی رو زیر سوال می بریم سرگرمی یعنی همین یعنی ساعتی چیزی رو بببینی کاری رو بکنی که قرار نیست تو رو به جایی برسونه صرفا قراره استراحتی برات باشه شهر بازی رفتن بازی کردن یا فیلم کمدی اب گوشتی ذیذن قرار نیست ارزش فرهنگی داشته باشه
بسیار عالی گفتین.دقیقا همینطوره.من فصل اول رو نگاه کردم ولی فصل دوم دیدم جز چرت و کارای تکرارری چیزی نداره کلا از ذوق دیدن ادامش افتادم.واقعا میگم.کاری به نقد و اینحرفام ندارم واقعن به این نتیجه رسیدم
شما بلدی بهترشو بساز… اگرم نه که خب بیا پایین سرمون درد گرفت
به نظر من خیلی برنامه اش عالیه واقعا جذابه بهتره زیاده روی نکنی آقایی که این متن رو نوشتی و انتقاد کردی .
عزیزانی که طرفداری میکنید از این برنامه نصف بیشترس کارای بیخودی و لوس هست که فقط تایم پر بشه و بتونن چهار قسمت کنن همین یعنی توهین به من و شما که هزینه میکنیم تا ببینیم فکر نکنم بقیشو بخام تماشا کنم
صرف کپی کار بودن اشکالی ندارد. اما نکته این جاست که این برنامه بیشتر بر لودگی می چرخه و خیلی آب بستن توش
به نظر من این متن فقط جهت تخریب بود نه سازندگی
کسی که نویسندگی این متن رو داشت لطفا معرفی کنید و از کار هایی که انجام داده و نو آوریهایی که در نویسندگی داشته بنویسید
ما برای انتقاد باید از خود شروع کنیم
البته ما در کشورمان از نظر نویسندگی ضعیف هستیم و احتیاج به نفرات جدید و تحصیل کرده در این رشته است .
ولی تخریب کسایی که در همین حد هم باعث شادی مردم بشوند صحیح نیست .
وقتی سینما مون خالتور و تگزاس و غیره ست وقتی همه همهجا باند و پارتی بازی بشه، وقتی
مدرک بازیگری رو با چشم و ابرو و رابطه و قر و غمزه میفروشن و میخرن، وقتی نمیزارن فیلم خوب ببینی نقد خوب بنویسی وقتی کارکرد هنر به پایین ترین سطحش برسه، وقتی تقوایی و صیاد و پناهی و عیاری ها رو.. گوشه نشین می کنن، وقتی تهیه کنندگی برادر پول شویی میشه، سریال های ژانر اجتماعی ت میشه کپی برابر اصل سریال ترکیه ای، وقتی همه صب تا شب سگ دو بزنن برا خرج زندگی، مگه وقتی میمونه برای انتخاب ، اصلا انتخاب مگه میمونه، انتخاب چی هس اصلا، همه میخندن چون یادشون دادند باید بخندی، همون جور که رای دادنیه، خنده هم کردنیه، فعلشو میگم،
این که نشد نقد، نقد در لغت یعنی جدا کردن خوب از بد ، این فرهنگ ما ایرانیها شده که وقتی میخوایم انتقاد کنیم فقط بدیهارو میگیم، به نظرم دیجی باید تو انتخاب نوبسنده هاش وسواس بیشتری به خرج بده
نقدتون درست وبجا بود،سند درستی نقد شما به ماهیت کپی و خالی از محتوا بودن ساخته های وطنی، همین رویکرد مخاطبین به شبکه های ماهوارست.
این مردم مثل سام را همه دوست دارند و بعد
آخرش داشتن خود شأن را می کشتن که هم
مردم و هم آن ها بخندند مخصوصاً فصل ۲
پیام تون پیش از حد بود ولی خوب
واقعا حیف وقت انسان که پای چنین برنامه هایی تلف بشه، متاسفانه از کامنت ها میشه متوجه شد انقدر برنامه مزخرف و سطح پایین تحویل مردم داده شده که تا این حد سطح توقع مون از یک برنامه طنز اومده پایین و دچار بی سلیقگی شدیم، واقعا چندین ساعت دراز کشیدن و دست رو زیر سر زدن یک سلبریتی که نهایت هنری که به خرج داده پوشیدن زیر شلواری و عرق گیر و کشیدن شلوار تا بالای شکم بوده ارزش دیدن و خندیدن داره؟! سلبریتی که اتفاقا بابت بی مزه بودنش به فینال همین برنامه میرسه و غیر از دستمزد، چندین میلیون پول به جیب میزنه به ریش مردمی که پول بابت خرید این برنامه دادند می خنده
خدایی زر زدی
خفه شی کسی نمیگه لالی
عین اون منتقدسینما بیسواد
دقیقا مثل این نقد هایی که میکنی میشه خودتو نقد کرد.
سیامک انصاری و بقیه کسایی که میان یک عمر تورو خندوندن. بعد یه روز باخودت گفتی چطوره کمی چرت و پرت بنویسم و اینو نوشتی
کاملا موافقم با نقدتون، اتفاقا خیلی هم مورد توجه قرار نگرفته این برنامه، فقط احسان علی خانی مثل همیشه دوست داره خودش و شرکت کننده هاش اینو هی تلقین کنه به بیننده که ما خیلی مورد توجه قرار گرفتیم و عالی بودیم در صورتی که اینطور نیست
نکته نظرات نویسنده به جای خود قابل تامل است ولی بهتره این موضوع را در نظر بگیرید که اولا پخش این برنانه خانگیه و هر کی دوست داشته باشه وقتشو برای دیدن اون هزینه میکنه و نکته مهم بعدی اینکه برنامه سازنده دیگه ای که شما میگین به اندازه کافی در رسانه ها موجود است شاید یکی دوست داشته باشه لودگی نگاه کنه
کسی که این انتقاد نوشته است از ادبیات طنز و نویسندگی هیچ چیز نمی دانند ما در ادبیات نویسندگان بزرگی همچون سعدی داریم که دیوانی به عنوان هزلیات دارند و فقط با مردم شوخی می کنند و قرار نیست در برنامه شوخی ما چیزی یاد بگیریم و باید فقط لحظات به دور از جدیت های زندگی باشیم و از چهره ای معروف استفاده شده نکته مثبت و جذابیت کار هست و نکته دیگر تقلب از کارهای دیگران اصلا کار بدی نیست اگر کسی برنامه قشنگی تولید می کند هیچ اشکالی ندارد که ما هم تقلید بکنیم تقلب یکی از پایه و اساس علم می باشد
پرورش یک ایده خودش هنره . شما همین سایت داغون دیجی کالا رو از کجا ساختید ؟ یه وقت از امازون و امثالهم که کپی برداری نشده ؟! پس کپی بد نیست . اینکه تهش بیمزه میشه رو راست میگه .
مردم با سلبریتی ها همزاد پنداری میکنن ، خودشونو جای شخص میزارن و لذت میبرن – سخت نیست درک این مطلب .
باید دقت کرد که این برنامه ها در چهار چوب یک سانسور شدید ساخته میشه و نه برنامه ساز و نه بازیگر دستش تو شوخی باز نیست وگرنه پتانسیل بالایی دارن شرکت کننده ها اصولا .
روان ادم نیاز داره که مدتی به هیچی فکر نکنه ، بزار با دیدن هجویات بگذره و ۵ دقیقه هم بخندن مردم
بله درسته این برنامه ضعف های زیادی دارد اما این همه نه !! بله درست که باید برنامه ریزی میکردند که چه نمایشی انجام بدند که خنده دار باشه ولی بعضیا بازی رو جدی گرفتن و به قول آقای ژوله ته خیار هستند و حتی چیز خنده دار نمیگن و واقعا دنبال پول هستن نه خنداندن مردم
یک نقد کاملاً درست. فقط به درد ذهنهای مریض میخوره که از صبح تا شب از همه چیز ناراضی هستند و با دیدن این چندتا خنده که واقعاً خندههای سالمی هم نیست دارند و بعدش هم دوباره برمیگرده به ناراضی بودنش. چرا؟ چون دقیقاً خود کسانی که سعی میکنند خنده دار باشند، با مریضبازیهای بی سر و ته این کار رو میکنن؛ مثل جوکرتایم آقای درخشانی. (البته چندتا صحنه ی خوب داره، مثل شعبده بازی آقای نیکخواه، ولی خب کمه.)
واقعا آقا حسامخیلی قشنگ پاسخ این به ظاهر منتقد را دادند! البته من هم قصد سخنرانی و بالا رفتن از منبر را ندارم ولیکن باید عرض کنم که تا زمانیکه در دنیا سخن گفتن برای صغیر و کبیر و حتی بلانسبت گوساله نیز، آزاد باشد، اینگونه افراد که در حالت معمول دوغ را از دوشاب هم تشخیص نمی دهند به یکباره و از سر بیکاری و گهگاه بر اثر مرضی که دارند، اینگونه با مردمو شادی آنانبههر قیمتی شده، مبارزه می نمایند!! و لذا بنظر من بهتر است با لینگونه افراد کاری نداشته باشیمچرا که واقعا مشخص است که خداوند اینان را از بدو تولد زده است و گناه دارد! بگذارید چیز خود را بخورد و راحت باشند! به حرف گربه سیاه که بارون نمی باره!
سالهاست نه فیلم و سریال ایرانی میبینم، نه موزیک ایرانی گوش میدم. انقدر ملت از جوکر تعریف کردن، محض کنجکاوی نشستم یک قسمتش رو دیدم. واقعا تعجب کردم همچین برنامه داغونی چطور این همه طرفدار پیدا کرده. شما ببین سلیقه مردم ایران تا چه حد تنزل کرده که از برنامه آشغالی مثل این لذت میبرن و ازش دفاع هم میکنن!
کپی کردن از برنامه های خارجی معتبر نمیتونه نقطه ضعف محسوب بشه. نزدیک صد ساله تو دنیا برنامه های مختلفی در تلویزیون تولید میشه و دیگه کمتر برنامه ای میشه ساخت که تا الان مشابهش ساخته نشده باشه. نویسنده این متن میتونه طرح برنامه ای رو بده که تا الان در هیچ کشوری ساخته نشده باشه؟!
خیلی خنده داره من خودم چند
دفعه میبینم. چون خیلی خنده دار هستش.
ولی این بازیگر ها مثل امین حیایی.عباس
جمشیدی همیشه بامزه هستند. و خواهند ماند.
خیلی تند رفتی و با قسمتی که گفتی مثل دورهمی و خنداونه مخالفم چون اونا فرق دارن
نویسنده ای که این متن رو نوشتی، قالب نوشتنت و نوع انتقادت ، کپی از نوشته های منتقد قبل از خودت هست؟ شما در این تفسیر نقد، چه بار معنایی به مخاطبین اضافه کردی؟
خیل زیاده روی دیگه کردی برنامش خوبه
فصل دوم هم خیلی خوب بود کجا اخرتش خشک بود رقابت هومن برق نورد و شهرام قایدی خیلی حذاب بود
بهتر از شما نویسنده محترمه که فقط نشستی عیب کار دیگرانو میگید.
کاش اخر نظراتونم مینویشتید نویسنده مطلب رو.
…
اولش نوشته که جناب احمد محمد تبریزی
https://www.digikala.com/mag/user/255980/
واقعا مسخره شده تو این قسمت آخری دیگه.
تموم شد؟ خیلی تاثیرگذار بود
اصلا شما یه جمله ی بانمک از شهرام قائدی یا هومن حاج عبدالهی یا سپند امیر سلیمانی و آرش نوذری و بهنام تشکر شنیدید؟
مبنای گزینشی ندارند هیچ متنی آماده نکردند و فقط به نیت پول گرفتن اومدن. شما وقتی برا هر کاری پول میگیری باید براش وقت بگذاری .
مثل عباس جمشیدی یا امیر مهدی ژوله یا رضا نیکخواه یا بیژن بنفشه خواه یا ایمان صفا و…
فی البداهه ست ، متن چیه ؟!شهرام قاعدی تو برنامه طنز هم هیچ هنری نداشت چه برسه اینجا که نیاز به خلاقیت داره
من خودم به شخصه این ریالیتی شو رو دوست دارم ولی خوب واقعا بعد قسمت دوم دیگه اون جذابیت رو ندارن و این باعث میشه که از کیفیت این برنامه بیفته.
البته باید در نظر بگیریم که به هر حال این یک مسابقه هستش و قانونش این هستش که شما نباید بخندید و بعد اینکه چند نفر هم از بازی می روند بیرون دیگه قلق کار دست بازیکنان می اد و دیگه نمی خندند و این به یک نوعی کسل کننده میشه.
خداروشکر پخش خانگی هست و هر کس دوست داره میتونه خریداری کنه و ببینه.
از نظر شما لودگی محسوب میشه نخرید خوب!!!
اگه برای مردم کسل کننده بود چرا اینقدر استقبال شد پس؟
استقبال از اینجور برنامه هابخاطر موفقیتشون نیست ، دلیلش بدسلیقه شدن مردم هست ،نسل جدید فوق العاده بدسلیقه و بدعادت شدند و همین رو به بزرگترها منتقل کردند ، بعنوان مثال موسیقی هایی که در چندسال اخیر جوانها گوش میدن واقعا بی محتوا و در شعر و وزن و کل داستان مزخرف هست . دلیلش بدسلیقگی هست
کلا همین شده یه چیزی میسازن،گرفت خدا بده برکت تا شورش رو ذرمیارن ول نمیکنن،نگرفت؟همون فصل اول کنسل میکنن گور بالای بیننده
آقای عزیز نویسنده!
یک نقد درست و منصفانه طبقه بندی و انسجام داره و اول ک مقدمه نوشته میشه برای اون متن نقد، باید بعدش طبق طبقه بندی درست و کاربلدانه ای از مزایا و معایب اون گفته بشه و نه فقط تخریب، ک این طور نوشته اساسا یک نقد حرفه ای محسوب نمیشه و فقط نوعی تخریب و پارادوکس ایجاد کردن در ذهن بیننده هست، شاید کمی از حرفاتون درست باشه اما خب نباید فراموش کنیم ک این برنامه هر چند تقلید شده از برنانه خارجی، مزایایی هم داره وگرنه استقبال این چنینی نمیشد و اینکه باید در آخر کلام عرض کنم ک خنداندن مردم خیلی کار ضروری مخصوصا تو این دوران هست و جوکر ب خوبی از پس این کار براومده💎
حالا چند نفر پیدا شدن زحمت میکشند مردم رو شاد کنن شما اومدی وراجی میکنی این شمایید که دنبال حاشیه و وقت هدر کردن مردم هستین شما اصلا فکر کردین کی هستید که بخواین دیگران رو نقد کنین
عادت کردین فقط به ماتم و عزا و غم
دونفر پیدا شدن دارن مردم میخندونن شما چرا داری میسوزی دوست دارین مردم ایران همش تو ماتم و بدبختی باشند
انتقاد باید سازنده باشد، شما که ایراد می گیرید،لااقل راهکار هم ارائه بدین
از نویسنده عزیز تقاضا دارم بیاد پایین سرمون درد گرفت
در غیر این صورت ازشون خواهش میکنم دیگه مطلبی ننویسند
حقققققققققققق
از قضا هیچ برنامهای من جمله برنامههای مهران مدیری و یا برنامههای رامبد جوان اصلا برام خندهدار نیست جز جوکر که واقعا تنها برنامهای هست که باعث شد بخندم
برای مردم نسخه اشتباه نپیچید. از خنده مردم ناراضی هستید انگار