۱۱ اپلیکیشن اندرویدی که گوشی شما را به ابزاری بسیار کاربردی‌تر تبدیل می‌کنند

۱۷ مهر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
شخصی‌سازی اندروید

شخصی‌سازی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سیستم عامل اندروید است. کافی است وارد یکی از فروشگا‌ه‌های نرم‌افزاری این پلتفرم شوید تا دنیایی از اپلیکیشن‌ها و ابزارهای متفاوت برای شخصی‌سازی گوشی‌ هوشمند اندرویدی‌تان پیش روی شما قرار گیرد. اما این شخصی‌سازی‌ها تنها به تغییرات ظاهری محدود نمی‌شوند.

اپلیکیشن‌های جذاب بی‌شماری وجود دارند که نحوه‌ی تعامل شما با گوشی‌های اندرویدی را محتول خواهند کرد. بعضی از این اپ‌ها رابط کاربری را بهبود می‌بخشند، بعضی دیگر وظایف معمول را به‌صورت خودکار به اجرا در می‌آورند و تعدادی از آن‌ها هم ویژگی‌های محبوب اندروید را به سطحی بالاتر ارتقا می‌دهند.

در ادامه با دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا با ۱۱ نمونه از این اپلیکیشن‌ها آشنا شویم.

۱. Lynket Browser

شخصی‌سازی اندروید

شبکه‌های اجتماعی یکی از ابزارهای مهم برای آشنایی با اخبار و مقالات در دنیای وب هستند، اما لزوما بهترین راه برای مطالعه‌ی آن‌ها نیستند. گاهی اوقات بهتر است چند مقاله را به‌روشی ذخیره و بعدا آن‌ها را مطالعه کنیم. این همان کاری است که Lynket Browser برای ما انجام می‌دهد.

این مرورگر صفحات وب را در پس‌زمینه باز می‌کند و هر زمان که کاربر بخواهد، می‌تواند با انتخاب حباب‌های شناور روی صفحه‌ی دستگاه به آن‌ها دسترسی داشته باشد.

این اپ ساده اما کاربردی بدون اینکه نیاز باشد آن را به مرورگر پیش‌فرض تبدیل کنید هم به‌خوبی کار خود را انجام می‌دهد و با استفاده از اجرا کردن نسخه‌ی AMP لینک‌های دلخواه شما، زمانی که صرف وب‌گردی می‌کنید را کاهش می‌دهد.

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم Lynket Browser امکان مطالعه‌ی مطالب در حالت Article moode است که ظاهری ساده‌تر و بدون المان‌های اضافی را ارائه می‌کند.

اگرچه مدت‌هاست به‌روز رسانی بزرگی برای این اپ عرضه نشده است، اما هنوز هم به‌خوبی از پس انجام وظیفه‌اش برمی‌آید.

دانلود Lynket Browser

۲. Popup Widget 3

ویجت

ویجت‌ها یکی از کاربردی‌ترین بخش‌های سیستم عامل اندروید هستند، اما اگر بخواهید از همه‌ی آن‌ها بهره ببرید، صفحه‌ی هوم شما بسیار شلوغ می‌شود و حتی ممکن است جابه‌جایی‌ها هم کندتر انجام شوند.

برای حل این مشکل می‌توانید از Popup Widget 3 استفاده کنید. این اپ تمامی ویجت‌های شما را در قالب یک آیکن ۱×۱ روی صفحه‌ی هوم نمایش می‌دهد و هنگامی که این آیکن را انتخاب کنید، با فهرست ویجت‌های مورد نظر خود مواجه می‌شوید.

استفاده از این اپ تعامل شما با ویجت‌ها را کاربردی‌تر و سریع‌تر خواهد کرد و دیگر لازم نیست اپ را به‌صورت کامل اجرا کنید تا از آخرین تغییرات و اتفاقات آگاه شوید.

دانلود Popup Widget 3

۳. Notepin

نت پین

Notepin قابلیتی دارد که پس از آشنایی با آن، قطعا شما هم تعجب خواهید کرد چرا این ویژگی بخشی از سیستم عامل اندروید نیست. این اپ امکان ایجاد یادداشت‌ها و سپس سنجاق کردن آن‌ها به پنل اعلان‌ها در قالب یک یادآور را برای کاربر فراهم می‌کند.

استفاده از Notepin دشوار نیست و شما به‌راحتی می‌توانید یادداشت‌های خود را به‌ترتیب اولویت یا اضافه شدن آن‌ها به‌ لیست دسته‌بندی کنید. همچنین، می‌توانید هر یادداشت را با رنگی جداگانه مشخص کنید. پس از سنجاق کردن یادداشت‌ها، تا زمانی که آن‌ها را به‌صورت دستی حذف نکنید، در پنل اعلان‌ها نمایش داده می‌شوند.

گرچه این اپ کار شگفت‌انگیزی انجام نمی‌دهد، اما قطعا برای بسیاری از کاربران اندرویدی یک ویژگی مهم محسوب خواهد شد که در سروسامان دادن به وظایف‌ روزانه به کمکشان خواهد آمد.

دانلود Notepin

۴. MacroDroid

ماکرودروید

با استفاده از MacroDroid که در واقع مجموعه‌ای از فرمان‌ها با امکان اجرای خودکار است، می‌توانید انجام وظایف معمول در گوشی خود را از حالت یکنواخت خارج کنید.

اگر پیش از این تجربه‌ی استفاده از اپ Tasker را داشته‌اید، متوجه شباهت MacroDroid با این اپ خواهید شد. اما استفاده کاربردی از Tasker برای وظایف پیچیده‌تر نیاز به یادگیری دارد، در حالی‌ که MacroDroid به محض نصب آماده‌ی استفاده است.

شما برای راه‌اندازی اجرای خودکار فرمان‌ها در این اپ باید فقط دو چیز را مشخص کنید؛ فعالیتی که باید به‌صورت خودکار انجام شود و محرکی که باعث اجرای آن فعالیت خواهد شد. برای مثال، به‌محض اتصال هدفون به گوشی، اپ اسپاتیفای اجرا و تنظیمات صدای مشخص شده فعال شوند.

از جمله مثال‌های دیگر می‌توان به تغییر وضعیت گوشی به Airplane mode (فعالیت) در شب (محرک) اشاره کرد. همچنین، می‌توانید از این اپ بخواهید در وضعیتی که در حال رانندگی هستید، پیام‌های متنی‌تان را برای شما بخواند.

از جمله قابلیت‌های دیگر این اپ، امکان اضافه کردن الزاماتی برای ارتقا شرایط اجرای اپ است. این ویژگی قدرت بیشتری را برای اپ به ارمغان می‌آورد و طیف وسیعی از فعالیت‌ها، از ساده‌ترین تا پیچیده‌ترین‌ها نیازهای شما را پشتیبانی خواهد کرد.

دانلود MacroDroid

۵. IFTTT

شخصی‌سازی اندروید

در حالی‌ که MacroDroid یکی از بهترین گزینه‌ها برای تنظیم خودکار وظایف است، IFTTT عمل مشابهی را برای سرویس‌های وب انجام می‌دهد. این اپ امکان ایجاد applet با قابلیت اتصال دو سرویس اینترنتی یا دستگاه را فراهم می‌کند که گوشی اندرویدی نقش هاب مرکزی آن‌ها را ایفا می‌کند.

کاربردهای بی‌شماری برای این اپ وجود دارند. شما می‌توانید با استفاده از IFTTT ابزارهای هوشمند خود را کنترل کنید، به‌صورت خودکار توییت ارسال کنید، برای آگاهی از قرارهای ثبت شده در تقویم گوگل خود SMS دریافت کنید یا با دریافت اعلان از کاهش قیمت کالاهای مد نظر خود آگاه شوید.

دانلود IFTTT

۶. Full Screen Gestures

شخصی‌سازی اندروید

نسخه‌های جدید اندروید ژست‌های کنترلی مختلفی را پشتیبانی می‌کنند، اما بعضی از کاربران معتقدند که این ژست‌ها محدود هستند و باید از فرمان‌های بیشتری پشتیبانی کنند. در واقعیت هم اکثر این ژست‌ها وظیفه‌ی دکمه‌های ناوبری سنتی اندروید را انجام می‌دهند و کارکردی فراتر از آن ندارند.

اپ Full Screen Gestures با توجه به همین موضوع، از ژست‌های حرکتی در لبه‌های چپ، راست و پایین نمایشگر پشتیبانی می‌کند. هر یک از این ژست‌های حرکتی از دو کارکرد متفاوت پشتیبانی می‌کند که بسته به کوتاه یا طولانی شدن کشیدن انگشت به‌جهت دلخواه، متفاوت خواهند بود.

با استفاده از این اپ می‌توانید فرمان‌های مختلف، مانند تنظیم میزان صدا، اجرای گوگل اسیستنت، روشن کردن چراغ قوه و بسیاری دیگر را تنها با یک ژست حرکتی اجرا کنید.

دانلود Full Screen Gestures

۷. MightyText

شخصی‌سازی اندروید

در حالی‌ که نسخه‌ی وب پیام‌رسان‌هایی مانند واتساپ به شما اجازه می‌دهند از طریق رایانه خود پیام بفرستید، MightyText امکان ارسال SMS را فراهم می‌کند. این اپ از طریق یک افزونه‌ی مرورگر با سیستم عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس همگام می‌شود و به شما اجازه می‌دهد در صفحه‌ای بزرگ‌تر به پیامک‌های روی گوشی خود دسترسی داشته باشید.

با استفاده از MightyText می‌توان پیامک‌ها را خواند، پاسخ داد و یا گفت‌وگوی جدید ایجاد کرد. علاوه بر این‌ها، می‌توان اعلان‌های مرتبط با سایر اپ‌های گوشی را هم مشاهده کرد. اما مهم‌تر از همه این است که می‌توانید بدون برداشتن گوشی خود و از طریق رایانه، حتی تماس تلفنی هم برقرار کنید.

در نسخه‌ی رایگان این اپ محدودیت‌هایی برای ارسال پیام در هر ماه وجود دارد، اما امکان پرداخت درون‌برنامه‌ای برای آن در نظر گرفته شده‌است.

دانلود MightyText

۸. Universal Copy

یونیورسال کپی

کپی و پیست کردن در اندروید کار چندان سختی نیست، اما ممکن است بعضی از اپ‌ها یا وب‌سایت‌ها امکان کپی کردن را ارائه نکنند. در این‌صورت، Universal Copy یکی از گزینه‌های مناسب برای کپی و پیست کردن هر نوع متنی از هر اپلیکیشن یا حتی از یک تصویر خواهد بود.

این اپ با یکپارچگی بی‌وقفه با سیستم، می‌تواند به‌خوبی نیاز شما را برطرف کند. تنها کاری که شما باید انجام بدهید این است که درخواست دسترسی‌های مربوط را تأیید کنید. پس از آن، هر بار که خواستید متنی را کپی کنید، فقط از طریق لینکی که در نوار اعلان‌ها وجود دارد، اپ را باز کنید و سپس با یک لمس طولانی روی متن، آن را کپی کنید. برای کپی کردن متن‌های موجود در تصاویر هم باید حالت Scanning را فعال کنید.

دانلود Universal Copy

۹. Sesame

شخصی‌سازی اندروید

Sesame یک سیستم جست‌وجو و ایجاد میا‌ن‌بر جامع است. اگر مدتی با این اپ کار کنید، به‌سادگی می‌تواند به پراستفاده‌ترین اپ روزانه‌ی شما تبدیل شود.

این اپلیکیشن می‌تواند با جست‌وجو در تمامی اپ‌های شما، پیام‌های موجود در پیام‌رسان محبوبتان یا پلی‌لیست اسپاتیفای شما را روی صفحه‌ی هوم نمایش دهد. همچنین، می‌تواند برای امکانات و بخش‌های اپلیکیشن‌های دیگر یک میان‌بر ایجاد کند. پس از آن، شما فقط باید به اندازه‌ی لمس یک گزینه‌ روی نمایشگر گوشی به خودتان زحمت بدهید.

دانلود Sesame

۱۰. Nova Launcher

نوا لانچر

لانچرها یکی از بهترین راه‌کارها برای تغییر ظاهر کلی دستگاه اندرویدی شما هستند. با توجه به گستردگی کاربران اندروید، لانچرهای بسیار متفاوتی وجود دارند که نیازها و سلایق کاربران را پوشش می‌دهند، اما شاید یکی از بهترین‌های آن‌ها Nova باشد.

نوا لانچر کم‌حجم، پایدار و سریع است و قابلیت‌های شخصی‌سازی بی‌شماری را ارائه می‌کند. تنظیمات پیش‌فرض این لانچر کاملا قابل قبول هستند، اما ویژگی‌های اضافی دیگری هم برای آن در نظر گرفته شده‌اند که ممکن است از آن اطلاع نداشته باشید؛ ویژگی‌هایی مانند پشتیبانی از آیکن پک‌ها تا قابلیت تغییر سایز ویجت‌ها.

مهم‌ترین قابلیت این لانچر، ژست‌های کنترلی آن است. به‌کمک نوا لانچر می‌توان عملکردهای خاص (از فعال کردن تنظیمات تا ناوبری و باز کردن اپ‌ها) را با استفاده از لمس، کشیدن انگشت به اطراف و جمع‌کردن انگشت‌ها به‌سمت یکدیگر اجرا کرد.

دانلود Nova Launcher

۱۱. Super Status Bar

شخصی‌سازی اندروید

با وجود این که کاربران اندرویدی به شخصی‌سازی ظاهر گوشی‌های خود اهمیت زیادی می‌دهند، اما یکی از بخش‌هایی که شاید کمترین توجه را دریافت می‌کند، نوار وضعیت است.

با استفاده از Super Status Bar شما می‌توانید این بخش را هم متحول کنید. برای مثال، برای تنظیم میزان روشنایی صفحه یا میزان صدای دستگاه، می‌توانید انگشتتان از بالای نمایشگر به پایین بکشید.

از تغییرات دیگر این بخش می‌توان به تنظیم ساعت برای پیش‌نمایش پیام‌ها و اعلان‌های دریافتی اشاره کرد. همچنین، می‌توانید به ژست‌های کنترلی، پایش عمر باتری یا تغییر ظاهر کلی بخش نوار وضعیت دسترسی پیدا کنید.

Super Status Bar امکانات بسیاری دارد و حتی اگر دستگاه شما روت شده باشد، به ویژگی‌های بیشتری برای شخصی‌سازی دسترسی خواهید داشت.

دانلود Super Status Bar

منبع: Make Use Of

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۷ دیدگاه
  1. آریا

    یک اپ برای رکورد ضبط مکالمه تلفنی معرفی کنین ، برای اندروید ۱۰ ب بالا ظاهرا نرم افزار بدرد بخوری وجود نداره چون هیچکدومشون صدای مخاطب رو با وضوح ضبط نمیکنن یا مشکلات دیگه دارن حتی cube

    1. HarLy

      برنامه cube Arc دانلود کن

  2. حمیدرضا حسن شاهی

    بسیار عالی بود مطلبتون. استفاده کردم

  3. کسری

    من دو تا از اپ های معرفی شده رو نصب کردم و کاملاً جواب دادن و واقعا دستتون درد نکنه. در واقع یه سری دستورات رو مدتها بود با IFTT میخواستم برنامه‌ریزی کنم که نمیشد، ولی با اپ MacroDroid به راحتی انجام شد. اطلاعاتتون بسیار مفید و عالی بود👍👍

  4. سیامک

    جایگزین های خیلی بهتری نسبت چیزهایی که اینجا عنوان شده وجود داره. با خوندن عنوان انتظار داشتم یه مطلب جدید ببینم. یه سری اپ های نه چندان کاربردی. یعنی کاربر لزومی نمیبینه برای ۴تا قابلیت بیشتر این همه اپ نصب کنه. همینطوریش هم با ۴ گیگ رم وقتی یه مرورگر باز میکنیم‌. اندروید وی‌پی ان رو میبنده.همین سنگینی اپ ها و سیستم مدیریت رم اندروید باعث میشه این اپلیکیشن ها در پس زمینه بسته شن و کاربردشون کمتر از قبل شه. چه لزومی داره مثلا بخوایم برای پیامک یه اپ دیگه نصب کنیم و اونو در صفحه ای بزرگ‌ ببینیم؟ اونم زمانی که پیامک دیگه کاربردی جز تبلیغات نداره معرفی کردن اپ براش جالب نیست. بقیه موارد هم غیرضروری هستن.

  5. اکبر

    خسته نباشید ولی هیچکدوم به درد نمیخورن

  6. قالب اینستاگرام ارتیک

    نوا لانچر یکم گوشی رو سنگین و کند میکنه برای کسایی که گوشیشون رم و پردازنده ضعیف تری دارن بهتره از همون لانچر اصلی گوشیشون استفاده کنند چون بهینه سازی شده برای خود گوشی

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه