خودروی برقی آئودی Q8 E-Tron بردی ۶۰۰ کیلومتری دارد!

۱۹ آبان ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
آئودی Q8 E-Tron

آئودی اخیراً از جدیدترین خودروی الکتریکی خود با نام آئودی Q8 E-Tron رونمایی کرده است. پسوند E-Tron اضافه شده به نام این خودرو حاکی از آن است که مشتریان با اسیووی برقی جدید پرچم‌دار این برند مواجه هستند. این خودروساز آلمانی، Q8 E-Tron را در دو مدل استاندارد و اسپرتبک روانه‌ی بازار خواهد کرد و مدل اسپرتبک در واقع همان شاسی‌بلند کوپه استایل این شرکت به شمار می‌رود.

آئودی Q8 E-Tron طراحی به‌روزشده‌ای دارد و در نمای جلویی پروفیل جذاب و خاص آن به چشم می‌خورد. غول خودروساز آلمانی جلو پنجره‌ی این خودرو را مجهز به کرکره‌های الکترونیکی کرده که امکان باز و بسته شدن آن برای عبور یا جلوگیری از جریان هوا فراهم شده است.

آئودی Q8 E-Tron

آئودی Q8 E-Tron از ضریب درگ یا همان ضریب مقاومت هوایی ۰.۲۷ بهره می‌برد که در مقایسه با آئودی Q8 با ضریب درگ ۰.۲۸، بهبود نسبتاً خوبی پیدا کرده است. ضریب درگ در مدل اسپرتبک این خودرو نیز از ۰.۲۶ در نسل قبلی به ۰.۲۴ کاهش یافته است. جدیدترین شاسی‌بلند برقی آئودی با دو پک باتری با ظرفیت‌های مختلف و سه پیشرانه برقی متفاوت در اختیار طرفداران و علاقه مندان قرار می‌گیرد.

آئودی Q8 50 E-Tron استاندارد و اسپرتبک روی هر اکسل از یک پیشرانه‌ی برقی بهره می‌برند که در مجموع می‌توانند ۳۳۵ اسب بخار قدرت و ۶۶۴ نیوتن‌متر گشتاور در حالت بوست تولید و به چرخ‌ها انتقال دهند. پک باتری این مدل‌ها نیز ظرفیتی معادل ۹۵ کیلووات ساعت داشته و با بهره‌گیری از سیکل WLTP تنها با یک بار شارژ کامل در مدل استاندارد قادر است ۴۹۱ کیلومتر مسافت را طی کند. این مسافت در مدل اسپرتبک به ۵۰۵ کیلومتر می‌رسد.

آئودی Q8 55 E-Tron استاندارد و اسپرتبک هم به دو موتور برقی مجهز بوده که در مجموع قادر به تولید ۴۰۲ اسب بخار قدرت و ۶۶۴ نیوتن‌متر گشتاور در حالت بوست مد هستند. این مدل از پک باتری با ظرفیت ۱۱۴ کیلووات ساعت بهره می‌برد و در حالت شارژ کامل انرژی لازم برای پیمایش ۵۸۲ کیلومتر مسافت در مدل استاندارد و ۶۰۰ کیلومتر مسافت در مدل اسپرتبک را به دست می‌آورد.

در نهایت باید به SQ8 E-Tron استاندارد و اسپرتبک اشاره کنیم که قدرتمندترین مدل این خودرو بوده و از سه پیشرانه‌ی برقی (یکی روی اکسل جلو و دو تا روی اکسل عقب) بهره می‌برد. پک باتری این خودروها نیز ظرفیت ۱۱۴ کیلووات ساعتی داشته که به لطف آن، مدل استاندارد و مدل اسپرتبک قادر به پیمایش به ترتیب ۴۹۴ و ۵۱۳ کیلومتر مسافت خواهند بود.

آئودی Q8 E-Tron

از نظر عملکردی، باید اشاره کنیم که آئودی Q8 50 E-Tron در ۶.۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. مدل قدرتمندتر آئودی Q8 55 E-Tron طی ۵.۶ ثانیه می‌تواند از حالت سکون به مرز ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد. قدرتمندترین خودروی این مدل یعنی آئودی SQ8 E-Tron در عرض ۴.۵ ثانیه از سرعت ۰ به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

مدل‌های آئودی Q8 50 E-Tron و Q8 55 E-Tron حداکثر سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت را به رانندگان ارائه می‌دهند، اما آئودی SQ8 E-Tron می‌تواند تا حداکثر سرعت ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کند. این دو مدل مذکور تنها با ۳۱ دقیقه شارژ می‌توانند مسافت ۴۲۰ کیلومتری را طی کنند.

به صورت استاندارد این خودروها مجهز به شارژر ۱۱ کیلوواتی AC هستند که مشتریان می‌توانند به دلخواه خود شارژر ۲۲ کیلوواتی نیز برای آن‌ها سفارش دهند. آئودی برای جدیدترین محصول خود از سیستم تعلیق بادی استفاده کرده که بسته به شرایط، ارتفاع این خودروی برقی را تا ۷۶ میلی‌متر افزایش یا کاهش می‌دهد.

درون کابین این خودرو نیز امکانات بسیار خوبی به سرنشینان ارائه می‌شود. اول از همه باید به نمایشگرهای بسیار باکیفیت کابین این خودرو اشاره کنیم که شامل صفحه‌نمایش تمام دیجیتالی پشت فرمان، نمایشگر لمسی ۱۰.۱ اینچی برای سیستم مالتی‌مدیا، نمایشگر ۸.۶ اینچی برای سیستم تهویه و هدآپ دیسپلی می‌شود. در برخی بازارها این خودرو به جای آینه‌های جانبی، از دوربین‌های دید جانبی بهره می‌برد که تصاویر آن‌ها روی نمایشگرهایی که روی رودری‌ها تعبیه شده‌اند، به رانندگان نمایش داده می‌شوند.

آئودی Q8 E-Tron

آئودی Q8 E-Tron از فیلتر تصفیه کربن هوای داخل کابین بهره می‌برد. سیستم کمک راننده Q8 E-Tron مجهز به قابلیت پارک از راه دور است. به لطف این قابلیت بسیار پیشرفته رانندگان می‌توانند از راه دور و بدون اینکه داخل خودرو باشند، با استفاده از گوشی هوشمندشان، این خودرو را پارک کنند. هر دو مدل این خودرو فوریه ۲۰۲۳ روانه‌ی بازارهای اروپایی خواهند شد و مدل استاندارد آن ۷۸ هزار دلار قیمت خواهد داشت.

منبع: Motor 1

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

یک دیدگاه
  1. Avatar علی

    خرید خودروهای برقی در این زمان کار اشتباهی است فن اوری باطری ها هنوز در ابتدای راه است و عمر پایین قیمت بالا وزن سنگینی دارند البته همیشه همینطور بوده و بمرور این فن اوری به اوج خود میرسد مثلا شارژ با نور خورشیدی و باطری های اتمی ایمن با انرژی و توان سالانه ولی تا ان وقت بهترین روش این هست خودروی هیبرید و دوگانه یعتی باطری و موتور بنزینی در نقش ژنراتور شارژ کننده باطری اگر ژنراتدر کم مصرفی ساخته شود که بتواند با یک تک سیلندر باطری خودرو را شارژ کند مصرف سوخت و الایندگی بسیار پایین میاید شرکتها باید روی ساخت ژنراتورهای بسیار پیشرفته و بهینه تمرکز کنند نه خودروهای تمام برقی چون باطری ها هنوز مناسب این کارکرد نیستند بطور نمونه وقتی خودرو حرکت میکند میتواند توربین بادی در خودرو قرار داد تا با حرکت خودرو و چرخش توربین برق تولید نمود و روی سقف و صندوق عقب باطری خورشیدی نصب کرد و یک ژنراتور دیزلی هم در جلو و یک توربین بادی در زیر خودرو باطری باید نقش ذخیره گر موقت داشته باشد نه تنها نیروی محرکه در خودرو اینگونه نیاز به منبع خارجی برای شارژ بسیار محدود خواهد بود به امید ان روز البته اغلب فن اوری هایی که لازم است را داریم و فقط کافیست انها را درخوذرو متمرکز کنیم مصرف انرژی بالا و فرسایش بالایی و الایندگی زیادی خودروها دارند و خودروهای اکنون ما بسیار ابتدایی و اولیه هستند کافیست صنعت هوایی وارد صنعت خودرو شود انوقت خواهید دید چه جهش بزرگی اتفاق میافتد

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه