بهترین مارک‌های رنگ روغن برای نقاشان مبتدی و حرفه‌ای

۱۵ فروردین ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه
بهترین مارک‌های رنگ روغن برای نقاشان مبتدی و حرفه‌ای

چه شما نقاشی را تازه شروع کرده باشید چه نقاش حرفه‌ای باشید، احتمالش هست که بخواهید به سراغ نقاشی با رنگ روغن بروید. از رامبراند تا مونه، رنگ روغن مشخصه‌ی کار استادان بزرگ نقاشی است. فرایند آهسته‌ی خشک شدن این نوع رنگ به آرتیست‌ها این اجازه را می‌دهد که زمانی طولانی در اختیار داشته باشند تا تابلوی نقاشی و ایده‌های خود را بسط دهند. به این شکل بستر مناسبی برای پیاده‌سازی خلاقیت ایجاد خواهد شد. تاریخ می‌گوید رنگ روغن از زمان یونان باستان وجود داشته است و در در دوران رنسانس شمالی استفاده‌ی آن رایج شد.

رنگ روغن از رنگدانه‌های معلق در روغن خشک‌شونده – اغلب تخم کتان – می‌تواند با مواد مختلف مانند سقز مخلوط شود تا قوام و درخشندگی رنگ تغییر کند. رنگدانه‌های طبیعی مرسوم دیگری هم که در این نوع رنگ استفاده می‌شود وجود دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به اکسید روی، سینا، عنبر و کادمیوم اشاره کرد. از آنجا که در بعضی رنگدانه‌ها مقداری سم وجود دارد، همیشه عاقلانه است که اقدامات احتیاطی را انجام دهید، اگرچه رنگدانه‌های مصنوعی دیگر روز به روز بیشتر در برابر نور مطمئن شده‌اند.

در حالی که بسیاری از نقاشان مبتدی مرعوب روغن‌ها هستند، این وسیله‌ای است که می‌تواند دنیایی از فرصت‌ها را به رویشان بگشاید. از نقاشی رنگ روغن روی بوم فوق واقعگرایانه‌ی آلیسا مانکس گرفته تا پرتره‌های رنگ روغن جاشوا میلز که امضایش خطوط کاردک نقاشی است، رنگ روغن مدیومی است که از نقاشی تاریخی تا هنر معاصر خودش را حفظ کرده است. بنابراین اگر دارید به این فکر می‌کنید آکریلیک را کنار بگذارید و بروید سراغ رنگ روغن یا اگر فقط کنجکاو هستید که میان برندهای رنگ روغن، برندی تازه را امتحان کنید، ما فهرستی از بهترین مارک‌های رنگ روغن را جمع‌آوری کردیم تا در مسیر حرفه‌ای نقاشی با کمک آن‌ها  به ون گوگ یا فریدای بعدی شوید.

معیارهای خرید رنگ روغن چیست؟

قیمت رنگ روغن نقاشیقیمت رنگ روغن

یکی از بزرگ‌ترین تفاوت‌های بین رنگ روغن و آکریلیک قیمت است. به دلیل استفاده از رنگدانه‌های خالص، قیمت رنگ روغن معمولاً بسیار بالاست. در واقع، موقع خرید این نوع رنگ به سرعت متوجه تفاوت قیمت‌هایشان بسته به نوع و میزان رنگدانه‌های استفاده‌شده در آن می‌شوید. در رنگ‌هایی که کارخانه‌ها برای آرتیست‌های بزرگ تولید می‌کنند، معمولاً عددی یا حرفی برچسب روی تیوپ‌های حاوی رنگ وجود دارد که درجه و کیفیت رنگدانه‌هایش را تعیین می‌کند؛ هرچه عدد یا حرف بالاتر باشد، رنگدانه باکیفیت‌تر و بیشتر است و به طبع آن قیمت بیشتر.

بنابراین اگر می‌خواهید صرفه‌جویی کنید، رنگ روغن‌های سطح دانشجویی یا هنرآموزی با قیمتی مناسب گزینه‌ای به‌صرفه به شمار می‌روند. برای کاهش هزینه‌ها حجم‌دهنده و تثبیت‌کننده به رنگدانه‌ها و روغن اضافه می‌شود. با اینکه این کار رنگ‌های مناسب برای دانشجویان را ارزان‌تر می‌کند اما می‌تواند روی رنگ هم تأثیر داشته باشد؛ یعنی ممکن است باعث شود رنگ‌ها در ترکیب با هم ناشفاف از آب درآیند. به طور کلی در این نوع رنگ به جای رنگدانه‌های خالص و طبیعی از رنگدانه‌های مصنوعی استفاده می‌شود که می‌تواند ناهمگنی به وجود بیاورد.

رنگ‌های مخصوص آرتیست‌ها، با خالص‌ترین رنگدانه‌ها و روغن بذر کتان یا خشخاش، طوری ساخته می‌شوند که تا حد امکان زنده و باقوام باشند. اگرچه این نوع رنگ‌ها گران هستند، اما اگر با تیوپ‌های کوچک‌تر یا پالت‌های رنگی محدودتر کارتان را شروع کنید، بی آنکه بیش از اندازه هزینه کنید، می‌توانید تجربه‌ی کار با رنگ‌های باکیفیت و حرفه‌ای را داشته باشید. و از آنجا که میزان رنگدانه‌های به‌کاررفته در این نوع رنگ‌ها بیشتر است، شما برای اینکه رنگ زنده‌ای در نهایت روی بوم ببینید، کمتر مصرف خواهید کرد، بنابراین صرفه‌جویی هم اتفاق می‌افتد.

خرید رنگ روغن

بافت و قوام رنگ روغن

هر مارک بافت خاص خودش را خواهد داشت، این به خود آرتیست بستگی دارد که ببیند چه برندی برایش مناسب است و به کارش می‌آید. بعضی رنگ‌ها چرب و روغنی خواهند بود و بنابراین با پالت پخش‌شان آسان‌تر خواهد بود، این در حالی است که بعضی‌ها زبری کمتری روی بوم دارند. در هر حال، هر یک بسته به آنچه شما به دنبالش هستید، نتیجه‌ی جالب و متفاوتی خواهند داشت.

قوام هم روی زمان خشک شدن رنگ تأثیر دارد. توجه داشته باشید که نقاشی با رنگ‌های روغنی بین سه تا یک سال زمان می‌برد که تمام لایه‌هایش کاملاً خشک شود. به طور کلی، رنگ‌های سفت و سخت‌تر سریع‌تر از رنگ‌های آبکی‌ خشک می‌شوند. همچنین به خاطر داشته باشید که بعضی رنگ‌ها ممکن است دیرتر از سایرین خشک شوند. به عنوان مثال، سفید از آنجا که با روغن دانه‌های خشخاش ترکیب می‌شود، معمولاً دیرتر خشک می‌شود. این روغن را که آهسته‌تر خشک می‌شود، به جای روغن تخم کتان، که ممکن است به مرور زمان به زردی بگراید، استفاده می‌کنند.

بهترین مارک‌های رنگ روغن برای نقاشان مبتدی

رنگ روغن وینزو اند نیوتن

رنگ روغن وینزور اند نیوتن

رنگ روغن وینتون وینزور اند نیوتن را که تقریباً در هر فروشگاهی می‌توان پیدا کرد، دقیقاً رنگ مناسب دانشجویان است. با توجه به میزان رنگدانه‌ای که در آن استفاده شده است، قیمت بسیار مناسبی دارد و همچنین اگر به حجم زیادی رنگ احتیاج دارید، این بهترین گزینه برای شماست. رنگ‌های روغن وینتون همچنین به خاطر میزان بالای ترکیب‌پذیری‌ای که دارد معروفند و برای کسانی که می‌خواهند از رنگ آکریلیک به سراغ روغن بروند هم گزینه‌ی مناسبی است.

بسته‌ی مبتدی ده تیوپی این مارک طیف خوب و مناسبی از رنگ‌ها را، از قرمز پررنگ کادمیم و آبی سیر لاجوری فرانسوی تا حنایی آتیشی و سفید تیتانیومی، برای بیشتر پروژه‌ها در اختیار شما می‌گذارد. این برند سریع هم خشک می‌شود، تقریباً از دو تا هفت روز. اگر بخواهید انتخاب حرفه‌ای‌تری هم داشته باشید، می‌توانید رنگ‌های روغن آرتیستی وینزور اند نیوتن را هم امتحان کنید.

رنگ روغن ونگوگ

رنگ روغن ونگوگ

مارک ونگوگ در شصت و شش رنگ عرضه می‌شود و به کیفیت بالای رنگ‌هایش به عنوان برندی مناسب دانشجویان معروف است. این رنگ‌ها که وقتی نازک‌تر روی بوم قرار بگیرند، قوام بیشتری دارند، به طور ویژه برای تکنیک خیس در خیس نقاشی مناسب هستند. تمام رنگ‌های این مارک با روغن بذر کتان خالص ساخته می‌شوند؛ این در حالی است که سفید رویی و سفید تیتانیوم با روغن گلرنگ تولید می‌شوند.

گامبلین ۱۹۸۰

گامبلین 1980

گامبلین یک کارخانه‌ی امریکایی تولیدکننده‌ی رنگ است که به خاطر رنگ‌های روغن باکیفیت و تمرکزی که بر میزان امنیت محصولاتش دارد، معروف است. به عنوان مثال، در رنگ سفیدشان از سرب استفاده نمی‌کنند و یک سری تینر بدون حلال هم دارند که کار در استودیو را امن‌تر می‌کند. رنگ روغن ۱۹۸۰ گامبلین مخصوص دانشجویان تولید می‌شود که گزینه‌ی مناسب دیگری برای کسانی است که می‌خواهند مدیوم خود را عوض کنند. این برند در چهل رنگ عرضه می‌شود، رنگ‌ها بافت نرمی دارند، ترکیب کردنشان آسان است و غلظت خوبی دارند که برای پوشش بوم مناسب است.

رنگ روغن مایمری

رنگ روغن مایمری

این مارک ایتالیایی به محصولات باکیفیتش معروف است. ست مبتدی‌ای که در تصویر مشاهده می‌کنید، هر آنچه یک هنرجو یا دانشجوی هنر برای شروع نیاز دارد در خود دارد. تمام رنگ‌های این مارک از بهترین رنگدانه‌های غیرسمی ساخته شده‌اند، خیلی سریع خشک می‌شود و در برابر نور ثبات خوبی دارند.

رنگ روغن گرام‌باچر

گرام‌باچر

برند گرام‌باچر از زمان تأسیسش در سال ۱۹۰۵ برند رنگ محبوب هنرجویان بوده است. هر تیوپ این برند شامل میزان قابل توجهی رنگدانه و ته‌رنگ است و قیمت مناسبی هم دارد. ست رنگ ده تایی آکادمی این برند برای مبتدیان مناسب است و تمام رنگ‌های لازم برای شروع نقاشی را در خود دارد.

بهترین مارک‌های رنگ روغن برای نقاشان حرفه‌ای

رنگ روغن باب راس

رنگ روغن باب راس

گول اسم این برند رنگ را نخورید، حقه‌ای در کار نیست. رنگ باب راس صرفاً محض تفریح به نام استاد برنامه‌ی «لذت نقاشی» نامگذاری نشده است، گزینه‌ی بسیار مناسب میان رنگ‌های روغن به لحاظ قیمت است. میزان رنگدانه‌هایش به اندازه‌ی سایر رنگ‌های مخصوص آرتیست‌ها بالا نیست اما قیمتش مناسب و در تیوپ‌های بزرگ صد و پنجاه میلی‌متری در دسترس است. و البته، قوامش برای تکنیک خیس در خیس راس مناسب است.

نرم افزار آموزشی نقاشی رنگ روغن توسط باب راس

ویلیامزبرگ

ویلیامزبرگ

ویلیامزبرگ با قوام و ضخامت زیادش و رنگدانه‌های بسیار زیادی که دارد، برندی است که آرتیست‌ها روی اسمش قسم می‌خورند. این کمپانی را یک نقاش مستقردر بروکلین در دهه‌ی ۱۹۸۰ آن را راه انداخت و بعد در سال ۲۰۰۹ گلدن آن را خرید و کیفیتش بالایش به قوت خود باقی ماند.

البته این برند گران است ولی کیفیت رنگ‌هایش به هزینه‌ای که برایش می‌شود می‌ارزد. بنابراین اگر حرفه‌ای هستید و می‌خواهید رد ضربات قلمو را واضح روی بوم ببینید، این مارک بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

رنگ روغن سنلیر

رنگ روغن سنلیر

برند سنلیر که در ۱۴۴ رنگ عرضه می‌شود، از سال ۱۸۸۷ فعال است و به این خاطر که محصولاتش انتخاب هنرمندانی همچون پل سزان، هنری ماتیس و پابلو پیکاسو، و همین‌طور بسیاری از نقاشان حرفه‌ای معاصر، بوده است، به خود می‌بالد. در تولید رنگ‌های روغن سنلیر از روغن گلرنگ استفاده می‌شود نه روغن بذر کتان که به آن یک جور جلای ساتنی می‌دهد و از زرد شدنش جلوگیری می‌کند. همچنین فرایند خشک شدن رنگ را کمی سریع‌تر می‌کند. البته تمام این ویژگی‌ها باعث می‌شود که قیمت محصولات این کارخانه بالا باشد، ولی کیفیتشان هم به همان نسبت بالاست.

رنگ روغن بلاکس

رنگ روغن بلاکس

رنگ روغنی رده‌بالا با قیمتی بالا که از سال ۱۸۶۵ در بلژیک تولید می‌شود. رنگ‌های بلاکس ساخته‌شده از از رنگدانه‌هایی که روی آسیاب سنگی آسیاب می‌شوند، به قوام روغنی خود معروف و به لحاظ ثبات کامل در برابر نور تضمین‌شده هستند. رنگ‌های اکسید آهن، خاک و سیاه این برند از تخم کتان ساخته می‌شوند، این در حالی است که باقی رنگ‌ها با روغن خشخاش ترکیب می‌شوند که از زردشدگی جلوگیری می‌کند.

مایکل هاردینگ

مایکل هاردینگ

این برند بریتانیایی که مایکل هاردینگ هنرمند در لندن آن بنا نهاد، با قیمت به نسبت بالاش نشان از میزان بالای رنگدانه در ترکیب محصولاتش دارد که نتیجه‌اش رنگ‌های باکیفیت روی بودم است. خبر خوب درباره‌ی این برند این است که عدم وجود حجم‌دهنده‌ها به این معناست که هر تیوپ تا مدت‌ها دوام می‌آورد. یک مزیت دیگر این ویژگی منحصربه‌فرد این است که رنگ در گذر زمان پوسته پوسته نمی‌شود یا ترک نمی‌خورد.

اشمینک موسینی

اشمینک موسینی

رنگ‌های اشمینک موسینی از ترکیبی از روغن بذر کتان و صمغی که به روش سنتی تهیه می‌شود، ساخته می‌شود. همین ترکیب باعث می‌شود که رنگ‌های این برند یکدست‌تر خشک شود و چروک نشود.

این برند همچنین طیف نسبتاً کاملی از رنگ‌های شفاف و نیمه‌شفاف دارد که برای آرتیست‌هایی که دوست دارند اثر نهایی‌شان صیقلی باشد، گزینه‌ی بسیار مناسبی است.

اولد هلند

اولد هلند

یکی از معتبرترین برندهای رنگ روغن که از سال ۱۶۶۷ تا به حال فعال است و یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های تولید رنگ به شمار می‌رود. این برند نام بزرگان عرصه‌ی نقاشی مثل رامبراند و ورمییر را با خود به یدک می‌کشد و از این بابت به خود می‌بالد. همچون برند بلاکس، تمام رنگدانه‌های به کاررفته در رنگ‌های این کارخانه روی سنگ آسیاب می‌شود و به همین خاطر و وجود رنگدانه‌های غنی در این رنگ‌ها قیمت محصولاتش بالاست. میزان خالصی این رنگ که روی بوم ضخیم و سفت می‌ایستد، بی‌مانند است.

جک ریچسون

جک ریچسون

رنگ‌های جک ریچسون از میان بهترین‌هاای برندهای رنگ روغن برای هنرمندان حرفه‌ای به قیمت مقرون به‌صرفه‌اش، بی آنکه ارزش محصول زیر سؤال برود، معروف است. در واقع، تمام رنگ‎‌های این برند در تیوپ‌های کوچک عرضه می‌شود تا کیفیت بالایشان تضمین شود. در نتیجه، رنگ روغن‌های شیوا ریچسون هرگز تیره و زرد نمی‌شود، از بین نمی‌روند و ترک نمی‌خورند.

منبع: mymodernmet

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه