فیلم «گودزیلا و کونگ» بعد از دو هفته صدرنشینی تسلیم «جنگ داخلی» شد (باکس آفیس هفته)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه
فیلم جنگ داخلی

فیلم هیجان‌انگیز دیستوپیایی «جنگ داخلی» (Civil War) به کارگردانی الکس گارلند با 25.7 میلیون دلار در گیشه خوش درخشید. این اولین فیلم A24 است که در آمریکای شمالی پیشتاز جداول فروش می‌شود و رکورد افتتاحیه را برای این استودیو به ثبت می‌رساند. علاوه بر این «جنگ داخلی» اولین فیلم درجه R سال جاری است که به چنین جایگاهی می‌رسد.

پیش‌بینی شده بود که «جنگ داخلی» با 15 تا 20 میلیون دلار کار خود را در گیشه آغاز کند. این فروش بلیت برای سبقت گرفتن از فیلم «موروثی» (Hereditary) در سال 2018 (که با 13.6 میلیون دلار افتتاح شد و در جایگاه چهارم قرار گرفت) به عنوان بزرگ‌ترین اکران افتتاحیه A24 کافی بود. اما «جنگ داخلی» با بازی کریستن دانست در نقش روزنامه‌نگاری که از آمریکای درگیر جنگ داخلی عبور می‌کند، از تبلیغات شفاهی تماشاگران سینما و فرمت‌های پریمیوم بزرگ مانند سینماهای آیمکس و دالبی سود برد و بیشتر از حد انتظار ظاهر شد. به گفته استودیو A24،  «جنگ داخلی» در مناطقی مثل لس‌آنجلس و ال پاسوی تگزاس عملکرد بهتری داشت.

«جنگ داخلی» در سینما اسکور امتیاز B- به دست آورد که ممکن است در تبلیغات شفاهی به ضررش تمام شود. اما A24، استودیوی سازنده فیلم‌های خاص و متفاوت با یک فیلم هنری دیگر زمینه‌ی غم، شادی و بحث‌های ناتمام را برای سینماروها فراهم کرده است. «جنگ داخلی» 50 میلیون دلار هزینه داشت، بنابراین گران‌ترین فیلم این استودیو تا به امروز است. A24 در حال حاضر حقوق خود را به بازارهای خارجی فروخته است. این تصمیم به استودیو کمک می‌کند تا سرمایه خود را حتی قبل از نمایش فیلم در آمریکای شمالی جبران کند.

به طور کلی، باکس آفیس این هفته تقریبا 16 درصد از همان نقطه در سال 2023 و 31 درصد نسبت به دوران قبل از همه‌گیری کرونا عقب است. «جنگ داخلی» تنها اکران جدید این هفته بود و «گودزیلا و کونگ: امپراتوری جدید» (Godzilla x Kong: The New Empire) محصول برادران وارنر و لجندری انترتینمنت پس از دو هفته صدرنشینی به رتبه دوم سقوط کرد. این فیلم در سومین هفته اکران 15.4 میلیون دلار فروش داشت و مجموع درآمد داخلی خود را به 157.9 میلیون دلار رساند.

فیلم «شکارچیان روح: امپراتوری یخ‌زده» (Ghostbusters: Frozen Empire) محصولی از سونی با 5.8 میلیون دلار از 3350 سینما در جایگاه سوم باقی ماند. پس از چهار هفته اکران در پرده بزرگ، این دنباله کمدی علمی-تخیلی 96 میلیون دلار در باکس آفیس داخلی و 160 میلیون دلار در سراسر جهان فروخت. این یک نتیجه متوسط برای فیلمی با بودجه 100 میلیون دلاری است.

انیمیشن«پاندای کونگ‌فوکار ۴» (Kung Fu Panda 4) محصول مشترک یونیورسال و دریم‌ورکس با 5.5 میلیون دلار در ششمین هفته اکران به رتبه چهارم صعود کرد. این انیمیشن خانوادگی تاکنون ۱۷۳ میلیون دلار در آمریکای شمالی و بیش از ۴۵۲ میلیون دلار در سطح جهانی فروش داشته است. «پاندای کونگ‌فوکار 4» 85 میلیون دلار هزینه داشت، بنابراین در اکران سینمایی خود جایگاه خوبی دارد.

«تلماسه: قسمت دوم» (Dune: Part Two) با فروش 4.3 میلیون دلاری در هفتمین هفته اکران در بین پنج عنوان برتر قرار گرفت. این حماسه علمی-تخیلی 272 میلیون دلار در آمریکای شمالی و 683 میلیون دلار در سطح جهانی به دست آورده و به بالاترین درآمد سال برای یک فیلم رسیده است.

فیلم اکشن «مرد میمونی» (Monkey Man) در دومین هفته اکران در رتبه ششم قرار گرفت. این فیلم به کارگردانی و با بازی دو پاتل این هفته 4.1 میلیون دلار فروخت و مجموع درآمد خود را در آمریکای شمالی به 17.76 میلیون دلار رساند. بودجه فیلم تنها 10 میلیون دلار بود و توانسته است در همین دو هفته فروش قابل توجهی داشته باشد و به زودی به سوددهی خواهد رسید.

فیلم ترسناک «اولین طالع نحس» (The First Omen) هفتمین عنوان باکس آفیس این هفته است. این فیلم که دومین هفته اکران خود را پشت سر می‌گذارد این بار با 3.78 میلیون دلار توانست مجموع درآمد خود را در آمریکای شمالی به 14.63 میلیون دلار برساند. «اولین طالع نحس» با توجه به نقدها و نظرات و بودجه 30 میلیون دلاری، راه درازی برای جبران هزینه‌هایش در پیش دارد.

درام «بازی طولانی» (The Long Game) که بر اساس رمانی نوشته‌ی اومبرتو گارسیا ساخته شده است، هشتمین فیلم جدول این هفته است. این فیلم که داستان واقعی گروهی از جوانان مکزیکی-آمریکایی واقع در دل ریوی تگزاس به نام سن فیلیپ موستانگ را روایت می‌کند در دهه 1950 اتفاق می‌افتد. گروه شروع به بازی گلف در یک باشگاه محلی سفیدپوستان در شهر می‌کنند و با وجود تعصب، با غلبه بر موانع قهرمان ایالت تگزاس در سال 1957 می‌شوند. این فیلم در اولین هفته اکران 1.39 میلیون دلار درآمد داشت.

فیلم «بازی طولانی»

فیلم «بازی طولانی»

نهمین عنوان جدول این هفته انیمیشن «شرک 2» (Shrek 2) است که به مناسبت بیستمین سالگرد اکرانش بار دیگر در سینماها روی پرده رفت. این انیمیشن محبوب محصول کمپانی دریم‌ورکس توانست 1.35 میلیون دلار فروش داشته باشد. این انیمیشن در زمان اکرانش در سال 2004 با 919 میلیون دلار فروش در سراسر جهان عنوان پرفروش‌ترین فیلم سال و پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما را به خود اختصاص داده بود.

و در نهایت مستند 90 دقیقه‌ای «فیلم تور شوگا» (SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE) از اعضای گروه موسیقی پاپ کره‌ای دهمین عنوان این هفته است. این مستند که به طرفداران شوگا تجربه دست اولی از تور جهانی پرانرژی این خواننده در سال 2023 را با نام هنری خودش ارائه می‌دهد، توانست در اولین هفته اکران خود 990 هزار دلار در آمریکای شمالی درآمد داشته باشد.

نام فیلم هفته اکران فروش آخر هفته فروش کلی
جنگ داخلی
Civil War
1 25.71 25.71
گودزیلا و کونگ: امپراتوری جدید
Godzilla x Kong: The New Empire
3 15.45 157.93
شکارچیان روح: امپراتوری یخ‌زده
Ghostbusters: Frozen Empire
4 5.80 96.96
پاندای کونگ‌فوکار 4
Kung Fu Panda 4
6 5.50 173.68
تلماسه: بخش دوم
Dune: Part Two
7 4.32 272.10
مرد میمونی
Monkey Man
2 4.10 17.76
اولین طالع نحس
The First Omen
2 3.78 14.63
بازی طولانی
The Long Game
1 1.39 1.39
شرک 2
Shrek 2
1 1.35 1.35
فیلم تور کنسرت شوگا
SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE
1 0.99 0.99

* رقم فروش بر اساس میلیون دلار است و فروش داخلی فیلم‌ها در آمریکای شمالی را شامل می‌شود.

منبع: boxofficemojo



برچسب‌ها :
دیدگاه شما

پرسش امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما
X