چگونه استریمر شویم؟ راهنمای خرید تجهیزات استریم کردن

۱۱ تیر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه
تجهیزات استریم

لایو استریم یا پخش زنده یکی از محبوب‌ترین فرم‌های محتوای آنلاین امروزی است و در سال‌های اخیر به طور پیوسته در حال رشد بوده است. این شکل از محتوا از زمان آغازش در دهه‌ی ۱۹۹۰ میلادی تاکنون راه درازی پیموده است و از استریم‌هایی خاص که افراد کمی آن را تماشا می‌کردند، به صنعت چند میلیارد دلاری تغییر پیدا کرده است. طبیعی است که با توجه به رشد این حوزه، بسیاری تمایل داشته باشند که به این سمت و سو حرکت کرده و از آن کسب درآمد کنند. در نتیجه این سوال که چگونه استریمر شویم و بررسی تجهیزات استریم کردن اهمیت زیادی پیدا کرده است.

اگر می‌خواهید از صفر شروع کنید، جهش به دنیای استریم ممکن است کمی دلهره‌آور باشد. قطعا می‌دانید که تجهیزات خاصی برای شروع استریم مانند میکروفون یا وبکم وجود دارد، اما تجهیزات بیشتری مورد نیاز است که برای استریم کردن ضروری هستند و برخی نیز کار شما را راحت‌تر می‌کنند. حال طی این مقاله برای کمک به شما در ایجاد یک لایو استریم که از ظاهر و صدایی عالی برخوردار باشد، راهنمای خرید تجهیزات استریم را همراه با چند پیشنهاد دیگر که ارزش اضافه شدن به لوازم شما را دارند، گردآوری کرده‌ایم. به طور کلی در اینجا تمام تجهیزاتی که برای شروع استریم نیاز دارید، وجود دارد.

چگونه استریمر شویم


تجهیزات استریم


 

سیستم گیمینگ؛ از ضروری‌ترین لوازم استریم

قبل از شروع باید گفت که شما اول از همه در میان وسایل استریم به یک رایانه‌ی شخصی مخصوص بازی قدرتمند با پردازنده و کارت گرافیک بالا نیاز دارید. در غیر این صورت، بهتر است که سیستم خود را در اسرع وقت ارتقا دهید، زیرا هنگام اجرای همزمان بازی و استریم، رایانه‌‌ی شما به توان پردازشی بالایی نیاز خواهد داشت. از طرفی وجود یک اتصال اینترنتی باکیفیت ضروری است. در واقع بدون سرعت آپلود بالا، استریم شما قطعا از کیفیت پایین ویدیو رنج خواهد برد و بینندگان شما بدون شک از آن راضی نخواهند بود. گفتنی است که اکثر استریمرها با رزولوشن ۱۰۸۰p بازی می‌کنند و بهتر است که شما نیز این وضوح را انتخاب کنید.

بازی با رزولوشن ۱۰۸۰p برای رایانه‌ی شما هزینه‌ی بسیار کمتری دارد زیرا باید همزمان ویدیوی آن را به صورت زنده نیز پخش کند. همچنین در این حالت نرخ فریم بسیار بالاتری را در بازی نسبت به کیفیت ۱۴۴۰p یا ۴K دریافت خواهید کرد. البته توجه داشته باشید که وضوح بازی روی صفحه نمایش شما می‌تواند با وضوحی که لایو استیم شما روی آن تنظیم شده است، متفاوت باشد. استریم کردن با کیفیت فول اچ‌دی یا بالاتر هم برای رایانه‌های شخصی و هم برای اتصال اینترنت شما می‌تواند بیش از حد باشد، بنابراین حتی استریمرهای حرفه‌ای نیز کیفیت استریم خود را ۷۲۰p یا ۹۰۰p انتخاب می‌کنند.

کارت گرافیک از تجهیزات استریم

کارت گرافیک؛ ضروری برای تدارک یک سیستم استریم مناسب

برای تدارک دیدن یک سیستم استریم، به قطعات اصلی مناسبی نیاز دارید. انکود کردن و پخش گیم‌پلی خود در توییچ، یوتیوب یا هر سایت دیگری برای هر پردازنده و کارت گرافیکی کاری سنگین خواهد بود. کارت گرافیک به بالا بردن گرافیک بازی‌های شما و انکود کردن و پخش استریم شما کمک می‌کند، بنابراین به مقدار قابل توجهی از قدرت نیاز دارد. برای شروع کارت گرافیک Nvidia توصیه می‌شود. AMD در رقابت با رقیب همیشگی خود دستاوردهای خوبی داشته است، اما پردازنده‌های گرافیکی انویدیا به خصوص برای کارهایی سنگین مانند بازی با نرخ تازه‌سازی بالا همچنان عملکرد بهتری دارند. همچنین، کارت گرافیک به شدت با رزولوشن انتخابی شما ارتباط دارد. در واقع هر چه رزولوشن را بالاتر ببرید، به قدرت بیشتری نیاز خواهید داشت.

به طور کلی بهتر است که برای استریم کردن از کارت گرافیکی ضعیف‌تر از GeForce GTX 1660 Ti شروع نکنید. کارت گرافیک‌های ضعیف‌تر از مورد ذکر شده حتی توانایی اجرای بازی‌ها با نرخ فریم بالا در رزولوشن ۱۰۸۰p را ندارند و برای استریم نیز اصلا پیشنهاد نمی‌شوند. از طرفی کارت‌های سری GeForce RTX انویدیا بهترین گزینه هستند زیرا شامل انکودرهای سخت‌افزاری تخصصی برای بهبود لایو استریم و بهینه‌سازی برای نرم‌افزار محبوب استریم یعنی OBS می‌شوند.

خرید کارت گرافیک از فروشگاه دیجی‌کالا

پردازنده رکن اساسی سیستم استریم

پردازنده؛ بخش کلیدی سیستم استریم

پردازنده بخش مهمی از سیستم شما خواهد بود. پردازنده‌های چند هسته‌ای این روزها عادی هستند و حتی تراشه‌های مدرنی که برای استفاده‌ی روزمره در نظر گرفته شده‌اند، تحت فشار استریم بعضا کم می‌آورند و کیفیت بازی و استریم شما را پایین می‌آورند. با اینکه می‌توانید از کارت گرافیک خود برای کمک به حجم کار انکودینگ استفاده کنید، اما پردازنده‌ی شما همچنان باید منابعش را بین بازی، لایو استریم و اجرای همه‌ی برنامه‌های مرتبط با آن تقسیم کند. استفاده از پردازنده‌هایی مانند Ryzen 7 و Core i7 اینتل، می‌توانند کار شما را به خوبی انجام دهند. اگرچه بسته به سطح کار شما، سطح قدرت این پردازنده‌ها ممکن است کاملا کافی نباشد. به عنوان مثال استفاده از پردازنده‌ای نسبتا قدیمی مانند Core i7-9700K برای بازی و استریم می‌تواند بعضا شما در شرایطی مانند استفاده از چندین مانیتور اذیت کند.

با این حال اگر قصد دارید که استریمی حرفه‌ای داشته باشید، خرید پردازنده‌های Core i9 یا Ryzen 9 توصیه می‌شود. این پردازنده‌ها از افت نرخ فریم تا حد زیادی جلوگیری می‌‌کنند و می‌توانید از کیفیت استریم بهتری بهره ببرید. از طرفی می‌توانید به پردازنده‌های پیشرفته‌تر AMD و اینتل نظیر پردازنده‌های Ryzen Threadripper ای‌ام‌دی و پردازنده‌های Core X-Series اینتل رجوع کنید که بسیار سریع هستند. با این حال این پردازنده‌ها گران هستند. استفاده از ۱۶ گیگابایت رم نیز در کنار تجهیزات ذکر شده برای تجربه‌ای روان و استریمی باکیفیت پیشنهاد می‌شود. گفتنی است که لپ‌تاپ‌ها نیز می‌توانند برای استریم استفاده شوند، اما استفاده از آن‌ها به طور کلی دور از ایده‌آل است زیرا استریم کردن به این دستگاه‌های جمع‌وجور فشار زیادی می‌آورد و حتی همه‌ی آن‌ها دارای پورت‌های اترنت برای اتصال سیمی مطمئن‌تر نیستند.

خرید CPUهای اینتل از فروشگاه دیجی‌کالا خرید CPUهای ای‌ام‌دی از فروشگاه دیجی‌کالا

در رابطه با تجهیزات دیگر می‌توان به به طور کلی به هفت دسته‌ی زیر اشاره کرد:

  • میکروفون (Microphone)
  • وبکم (Webcam)
  • کارت کپچر (Capture card)
  • استریم دک (Stream deck)
  • صفحه نمایش ثانویه
  • تجهیزات نورپردازی
  • پرده سبز (Green screen)

میکروفون؛ کلید ارتباط با مخاطبان در میان تجهیزات استریم

میکروفون از تجهیزات استریم

پس از آماده کردن سیستم استریم مناسب در ادامه مسیری که باید برای پاسخ به سوال چگونه استریمر شویم طی کنیم به میکروفون می‌رسیم. یکی از جذابیت‌های اصلی هر لایو استریمی، شخصیتی است که آن را به نوعی میزبانی می‌کند. برای ارتباط بهتر با مخاطبان خود، به دو عامل ضروری نیاز دارید که صدا و چهره‌ی آراسته محسوب می‌شود. برای داشتن صدای بهتر باید یک میکروفون مناسب برای خود بگیرید تا بینندگان شما بتوانند صدای شما را به وضوح بشنوند. البته این بدان معنا نیست که نیاز به میکروفون‌های حرفه‌ای و مخصوص خوانندگی نیاز دارید.

خوشبختانه در حال حاضر تعداد زیادی میکروفون عالی و مقرون به صرفه در دسترس هستند که می‌توانید به عنوان وسایل استریم استفاده کنید، بنابراین گرفتن یک میکروفون عالی برای پخش لایو استریم کار سختی نیست. اگر فضای میز شما برای قرار دادن میکروفون کم است یا به دنبال موقعیت بهتری برای میکروفون خود در حین استریم هستید، افزودن یک پایه‌ی میکروفون می‌تواند کار شما را بهبود ببخشد زیرا دامنه‌ی حرکتی زیادی برای میکروفون خود خواهید داشت. در رابطه با میکروفون‌هایی که می‌توانید برای شروع تهیه کنید، می‌توان به گزینه‌هایی مانند Blue Yeti USB ،Razer Seiren Mini ،RØDE NT-USB و پایه‌ی میکروفون B PLUSE اشاره کرد.

میکروفن کندانسر بلو مدل Yeti USB

میکروفن کندانسر ریزر مدل Seiren mini

میکروفن کندانسور رود مدل NT-USB

پایه میکروفون مدل B PLUSE

وبکم؛ رکن ضروری وسایل استریم

چگونه استریمر شویم

این استریمر است که تصمیم می‌گیرد که می‌خواهد تصویر خود را حین پخش بازی نمایش دهد یا خیر. در هر صورت اگر این کاری است که شما می‌خواهید انجام دهید، به یک وبکم یا دوربین نیاز دارید. البته برای شروع کار استفاده از وبکم مقرون به صرفه‌تر است. مانند میکروفون‌ها، وبکم های بسیار خوبی در حال حاضر با قیمت‌های نسبتا مناسب در دسترس هستند.

شما به راحتی می‌توانید وبکم‌هایی باکیفیت ۱۰۸۰p را با قیمتی در حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار پیدا کنید. البته اگر به دنبال استریم با کیفیت ۴K هستید، باید هزینه‌ی بیشتری بپردازید که برای شروع به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود. از طرفی اگر از دوربین DSLR استفاده می‌کنید، به یک انکودر ویدیو برای ضبط ویدیو برای استریم خود نیاز دارید. در رابطه با وبکم‌هایی که می‌توانید برای شروع تهیه کنید، می‌توان به گزینه‌هایی مانند Logitech C922 ،Razer Kiyo و PowerConf C300 اشاره کرد.

وب کم لاجیتک مدل C922 Pro

وب کم استریمینگ ریزر مدل Kiyo Streaming

وب کم انکر مدل PowerConf C300

کارت کپچر؛ کلید استریم بازی در کنسول

کارت کپچر از وسایل مورد نیاز استریم

اگر به دنبال استریم بازی‌های خود از کنسول‌ها هستید، به یک کارت کپچر نیاز خواهید داشت. این وسیله همانطور که از نامش پیداست، از یک منبع خارجی فیلم گرفته و سپس آن را به کامپیوتر شما منتقل می‌کند. این یک قطعه‌ی کاملا ضروری برای استریم بازی در کنسول است و اولین چیزی است که باید بخرید. برخی از کارت‌های کپچر دارای نرم‌افزار مخصوص به خود برای ضبط و پخش هستند که می‌تواند کار شما را راحت‌تر کند.

در غیر این صورت اگر از نرم‌افزار مخصوص به خود بهره نبرد، باید از نرم افزارهایی مانند XSplit یا Open Broadcaster Software استفاده کنید. همچنین اگر قصد دارید که از دو سیستم برای استریم استفاده کنید (یکی برای بازی و دیگری برای استریم کردن)، به کارت کپچر نیاز خواهید داشت. در رابطه با کارت کپچرهایی که می‌توانید برای شروع تهیه کنید، می‌توان به گزینه‌هایی مانند Elgato HD60 S ،Razer Ripsaw HD و Elgato HD60 Pro اشاره کرد.

کارت کپچر الگاتو مدل HD60 S 1080P60

استریم دک؛ از تجهیزات مفید استریم

استریم دک از وسایل استریم

المان‌های متحرک زیادی در یک لایو استریم وجود دارد. با تعداد بسیار زیادی از رابط‌های مختلف که در هر لحظه روی رایانه‌ی شخصی شما باز می‌شود، کنترل آن‌ها می‌تواند کمی سخت باشد. استریم دک یکی از آن تجهیزات مفید است که برای کمک به اجرای راحت‌تر و مدیریت آسان‌تر استریم شما طراحی شده است.

این دستگاه در میان وسایل مورد نیاز برای استریم مانند یک سوئیچر کار می‌کند که می‌توانید آن را سفارشی کنید. به عنوان مثال اگر از چند دوربین استفاده می‌کنید می‌توانید بین آن‌ها سوییچ کنید، صدای خود را ببندید یا جلوه‌های ویژه‌ای را با فشار تنها یک دکمه نمایش دهید. با استفاده از استریم دک دیگر نگران مرتب‌سازی پنجره‌های باز سیستم خود نخواهید بود. از استریم دک‌هایی که می‌توانید برای شروع خریداری کنید می‌توان به Elgato 10GAA9901 و یا مدل حرفه‌ای تر Elgato Stream Deck XL اشاره کرد.

استریم دک الگاتو مدل 10GAA9901

صفحه نمایش ثانویه؛ راه تعامل بهتر در میان لوازم استریم

چگونه استریمر شویم

با اضافه شدن یک مانیتور ثانویه به لیست تجهیزات شما، می توانید آن را به صفحه‌ی چت مخاطبان خود اختصاص دهید و با آن‌ها تعامل بهتری داشته باشید. از طرفی همچنین با کمک آن می‌توانید تا پیش‌نمایشی را از استریم خود مشاهده کنید. بنابراین می‌توانید مطمئن شوید که آنچه می‌بینید، در واقع همان چیزی است که بینندگان شما تماشا می‌کنند. تلاش برای مشاهده‌ی چت‌ بینندگان و مواردی از قبیل این، در کنار اثری که در حال تجربه‌ی آن هستید، آن هم روی یک صفحه نمایش می‌تواند مقداری کار شما را سخت کند. خرید صفحه نمایش ثانویه چیزی است که کاملا بسته به استفاده‌ی شما دارد و اگر تنها برای خواندن چت بینندگان از آن استفاده می‌کنید، می‌توانید به گزینه‌های بسیاری ارزان نیز اکتفا کنید.

خرید انواع مانیتور از فروشگاه دیجی‌کالا

تجهیزات نورپردازی

چگونه استریمر شویم

نورپردازی مناسب به استریم شما کمک می‌کند تا حرفه‌ای‌تر به نظر برسد. هرچند می‌توانید فقط از چراغ‌هایی استفاده کنید که از قبل در اتاق شما قرار داشته باشند، با این حال بسیار بعید است که آن‌ها به شما بازدهی خوبی بدهند. لامپ سقفی اتاق شما نور را به گونه‌ای پخش نمی‌کند که تصویر شما در استریم واضح به نظر برسد. اگر فقط نور ساده‌ی گرم یا سرد می‌خواهید، استفاده از یک رینگ لایت قابل تنظیم، گزینه‌های متعددی را در مورد روشنایی ارائه می‌دهد که خرید آن در میان وسایل مورد نیاز استریم ضروری به نظر می‌رسد. البته استفاده از نوارهای نوری ال‌ای‌دی یا لامپ‌های هوشمند نیز می توانند فضای اتاق شما را برای بیننده جذاب‌تر کند. تجهیزاتی که امروزه آن‌ها در استریم‌های زیادی مشاهده می‌کنیم.

خرید رینگ لایت و انواع تجهیزات نوورپردازی از فروشگاه دیجی‌کالا

پرده سبز مکمل تجهیزات استریم

پرده سبز مکمل تجهیزات استریم

اگر تمایلی به استفاده از اتاق خود به عنوان پس‌زمینه‌ی استریم خود ندارید، استفاده از یک پرده سبز در میان لوازم استریم، سرمایه‌گذاری ارزشمندی خواهد بود و نیاز به خرید وسایل دکور و غیره ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یکی از این صفحه‌های سبز (یا آبی) را در پشت خود قرار دهید و آن را در نرم‌افزارهای استریم مانند OBS با تصویری دلخواه جایگزین کنید. بسته به کار شما، طیف وسیعی از گزینه‌ها در این بخش وجود دارد که می‌توانید بسته به نیاز خود از آن استفاده کنید.

خرید پرده سبز از فروشگاه دیجی‌کالا

منبع: Kotaku

صفحه اصلی بازی - اخبار بازی - تریلر بازی - نقد و پیش نمایش | دیجی‌کالامگ

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه