اولین گوشی تاشوی وان‌پلاس احتمالا همان اوپو Find N خواهد بود

۲۰ فروردین ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
گوشی تاشوی وان‌پلاس

به نظر می‌رسد وان‌پلاس در حال آماده‌سازی یک گوشی تاشو است. یکی از افشاگران در کنار انتشار این خبر، اطلاعات کلیدی درباره‌ی این گوشی را هم فاش کرده است. این افشاگر مدعی شده که اولین گوشی تاشوی وان‌پلاس در حقیقت همان اوپو Find N است که چند ماه قبل راهی بازار چین شد. بنابراین به نظر می‌رسد وان‌پلاس قصد دارد این گوشی را با نامی جدید راهی بازارهای جهانی کند.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این گوشی تاشو، منطقی‌تر بودن نسبت تصویر نمایشگر در مقایسه با دیگر گوشی‌های تاشو است. به طور مشخص باید خاطرنشان کنیم که نسبت تصویر نمایشگر بیرونی به ۱۸:۹ می‌رسد و نمایشگر اصلی هم از نسبت تصویر ۸.۴:۹ بهره می‌برد و این یعنی اندکی باریک‌تر از یک مربع محسوب می‌شود. برای مقایسه باید بگوییم که نمایشگر بیرونی گلکسی زد فولد ۳ و شیائومی می میکس فولد به ترتیب ۲۵:۹ و ۲۷:۹ هستند. البته نباید نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ نمایشگر بیرونی هواوی میت ایکس را از قلم بیندازیم.

در پنل بیرونی این گوشی نمایشگر ۵٫۴۹ اینچی استفاده شده و اندازه‌ی نمایشگر اصلی هم به ۷٫۱ اینچ می‌رسد. به عبارت دیگر، ابعاد بدنه‌ی آن میان گوشی‌های تاشوی عمودی و گوشی‌های تاشوی افقی بزرگ‌تر قرار می‌گیرد. طبق اعلام اوپو، لولای این گوشی از ۱۳۶ قطعه تشکیل شده و دو وظیفه‌ی مهم را بر عهده دارد. اول از همه این لولا طوری ساخته شده که چین‌خوردگی نمایشگر را ۸۰ درصد کاهش می‌دهد. همچنین به لطف بهره‌گیری از این لولای پیشرفته، بعد از بسته شدن گوشی دیگر شکافی بین دو بخش نمایشگر اصلی دیده نمی‌شود. اگرچه نمایشگر این گوشی ساخت سامسونگ است، اما تغییرات مدنظر اوپو هم روی آن انجام شده و طی بررسی‌های صورت گرفته، بعد از ۲۰۰ هزار مرتبه باز و بسته شدن کماکان چین‌خوردگی چندانی در این نمایشگر دیده نخواهد شد. این نمایشگر امولد از فناوری LTPO بهره می‌برد و این یعنی با توجه به محتوای در حال نمایش، رفرش ریت آن بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز قرار می‌گیرد.

گوشی تاشوی وان‌پلاس

در پنل پشتی این گوشی سه دوربین دیده می‌شود که دوربین اصلی مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است و در کنار آن شاهد اولترا واید ۱۶ مگاپیکسلی و تله‌فوتو ۱۳ مگاپیکسلی هستیم. همچنین نباید وجود دو دوربین ۳۲ مگاپیکسلی در نمایشگر داخلی و بیرونی را از قلم بیندازیم. قلب تپنده‌ی گوشی اوپو Find N چیپست اسنپدراگون ۸۸۸ است که در کنار آن ۸ و ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت حافظه‌ی داخلی قرار دارد. با توجه به اینکه این چیپست قدیمی شده، ممکن است وان‌پلاس برای گوشی تاشوی خود از چیپست بهتری استفاده کند.

انرژی این گوشی از طرف باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تأمین می‌شود که از شارژ سیمی ۳۳ وات و شارژ بی‌سیم ۱۵ وات پشتیبانی می‌کند. همچنین نباید شارژ بی‌سیم معکوس با سرعت ۱۰ وات را از قلم بیندازیم. اگرچه بر اساس این گزارش، اولین گوشی تاشوی وان‌پلای همان اوپو Find N است، اما از طرف دیگر باید احتمال تغییر طراحی این گوشی را هم مطرح کنیم تا وان‌پلاس بتواند هویت خود را به عنوان یک شرکت مجزا حفظ کند.

مدتی قبل نقشه‌ی راه گوشی‌های وان‌پلاس برای سال ۲۰۲۲ لو رفت که در آن اثری از گوشی تاشو دیده نمی‌شود. به همین خاطر برخی بر این باور هستند که این گوشی در سال ۲۰۲۳ عرضه می شود. اما تا آن زمان بدون شک شاهد گوشی‌های تاشوی بسیار جذاب‌تری خواهیم بود و عرضه‌ی یک گوشی قدیمی با نامی جدید چندان منطقی نخواهد بود. به همین خاطر احتمالا طی هفته‌ها یا ماه‌های آینده اطلاعات بیشتری درباره‌ی این گوشی فاش خواهد شد.

منبع: gizmochina

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه