سری اوپو رینو ۸ با تراشه‌های Dimensity و اسنپدراگون روانه‌ی بازار می‌شود

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه

طبق جدیدترین خبرهای منتشر شده، سری اوپو رینو ۸ تا آخر ماه جاری میلادی (مه) در کشور هند به کاربران این برند معرفی خواهد شد. قرار است این سری جانشین سری اوپو رینو ۷ شود که نوامبر سال ۲۰۲۱ (آذر ماه ۱۴۰۰) در بازار چین معرفی شد و در اوایل سال ۲۰۲۲ در دسترس کاربران در هند قرار گرفت. همانند نسل قبلی، سری ۸ نیز سه عضو با نام‌های اوپو رینو ۸، رینو ۸ SE و رینو ۸ پرو خواهد داشت. در همین راستا گفته می‌شود قلب تپنده‌ی دو گوشی این سری را پردازنده‌های Dimensity مدیاتک برعهده دارد و تنها یک گوشی از این سری مجهز به اسنپدراگون کوالکام خواهد بود.

اوپو یکی از معروف‌ترین برندهای چینی در زمینه‌ی تولید گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آید که با وجود ناشناخته بودن آن در بین کاربران، گوشی‌های بسیار خوبی هم تولید و راهی بازار کرده است. مدل گوشی‌های این شرکت از اقتصادی تا پرچم‌دار متغیر است اما آنچه شرکت چینی قصد دارد در آینده‌ی نزدیک معرفی کند، سری اوپو رینو ۸ خواهد بود که گویا از اسنپدراگون کوالکام و تراشه‌های پیشرفته Dimensity به‌عنوان مغز متفکرشان بهره می‌برد. این خبر را یکی از معروف‌ترین افشاگران حوزه‌ی فناوری یعنی «Digital Chat Station» در فضای مجازی منتشر کرده است.

بر اساس افشاگری‌های صورت گرفته این افشاگر باسابقه، گوشی اوپو رینو ۸ اولین گوشی هوشمندی خواهد بود که از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۷ نسل ۱ به عنوان قلب تپنده بهره می‌برد. درباره‌ی این تراشه‌ی جدید میان‌رده باید بگوییم که گویا کوالکام از همان معماری ARM استفاده شده در اسنپدراگون ۸ نسل ۱ استفاده کرده است. گفته می‌شود که اسنپدراگون ۷ نسل ۱ کوالکام از چهار هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲/۳۶ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A510 با فرکانس ۱/۸۰ گیگاهرتز تشکیل خواهد شد. همچنین این SoC، یک تراشه ۴ نانومتری خواهد بود که مجهز به پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 662 است.

باید خاطر نشان کنیم که گوشی اوپو رینو ۸ پیش‌تر در بنچمارک معتبر گیک‌بنچ دیده شد و توانست در تست‌های تک‌هسته‌ای و چند هسته‌ای این بنچمارک به ترتیب ۷۱۲ و ۲۳۸۵ امتیاز بدست آورد. علاوه بر این Digital Chat Station در توضیحات خود آورده که دو گوشی دیگر این سری از پردازنده‌های Dimensity مدیاتک به عنوان مغز متفکر خود استفاده می‌کنند. بر همین اساس، اوپو رینو SE احتمالاً مجهز به Dimensity 1300 است و قدرتمندترین گوشی این سری یعنی رینو ۸ پرو از Dimensity 8100 بهره می‌برد.

باید اشاره کنیم که تراشه‌ی Dimensity 8100 مجهز به ۴ هسته‌ی A78 با فرکانس کاری ۲/۸۵ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی A55 با فرکانس ۲/۰ گیگاهرتز است. همچنین در کنار پردازنده‌‌ی Dimensity 8100 که با نسل چهارم فناوری ساخت ۵ نانومتری TSMC تولید شده‌، Mali-G610 MC6 به‌عنوان پردازنده‌ی گرافیکی به پردازش تصاویر خواهد پرداخت. دیگر تراشه‌ی مدیاتک این سری یعنی Dimensity 1300، از هشت هسته با چینش ۴+۳+۱ بهره می‌برد. اولین هسته‌ی این پردازنده از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۳ گیگاهرتز، ۳ هسته‌ی دیگر هم از همان نوع با فرکانس ۲/۶ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی دیگر هم از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز هستند. این پردازنده را TSMC و با فرایند ۶ نانومتری خود تولید کرده که توانایی سخت‌افزاری بالا و مصرف بسیار بهینه‌ای هم دارد. همچنین در کنار این تراشه، پردازنده‌ی گرافیکی ۹ هسته‌ای Mali-G77 به انجام وظیفه می‌پردازد.

جدا از مقوله‌ی پردازنده، گفته می‌شود که اوپو رینو ۸ از یک نمایشگر ۶.۵۵ اینچی AMOLED با رزولوشن FHD+، نسبت تصویر به بدنه‌ی ۹:۲۰ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی بهره می‌برد. لنز اصلی دوربین این گوشی که سونی IMX766 است، دقتی ۵۰ مگاپیکسلی دارد. همچنین سنسور ۸ مگاپیکسلی اولترا واید به همراه یک سنسور عمق میدان ۲ مگاپیکسلی در کنار سنسور اصلی این گوشی دیده می‌شود. روی پنل جلویی این گوشی هوشمند اوپو سنسور ۳۲ مگاپیکسلی سلفی IMX709 سونی قرار خواهد داشت که کاربران می‌توانند از آن برای برقراری تماس‌های ویدیویی و گرفتن عکس‌های سلفی بهره ببرند. همچنین یک باتری با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی به‌عنوان منبع تغذیه درون این گوشی قرار خواهد گرفت که با شارژر سریع ۸۰ وات انرژی مجدد خود را به‌دست می‌آورد.

منبع: Mysmartprice

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه