اسکنر اثر انگشت گوگل پیکسل ۶ با تغییر دادن سرعت انیمیشن‌ها از کار می‌افتد

۱۵ آبان ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه

به نظر می‌رسد که گوشی‌های پرچم‌دار جدید گوگل یعنی پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو حواشی زیادی را به همراه داشته‌اند. اگرچه ما واقعا تحت تأثیر هر دو مدل قرار گرفتیم، اما مشکلات مختلفی از زمان عرضه‌ی رسمی این گوشی‌ها از کاربران مختلفی گزارش شده که این برای سری گوگل پیکسل ۶ که خیلی‌ها از آن‌ها به عنوان بهترین سری گوشی‌های اندرویدی یاد می‌کنند، اصلا جالب نیست.

مشکل امروز مربوط به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است. برخی از کاربران پیکسل ۶ مشکل عجیبی را گزارش کردند که براساس آن، آیکون اثر انگشت در گوشی‌هایشان هنگام فعال بودن حالت «always on display» ناپدید می‌شود. این مشکل فقط زمانی که نمایشگر را روشن می‌کنید برطرف می‌شود و این اتفاق ناامیدکننده‌ای به نظر می‌رسد. اکنون مشخص شده که ریشه‌ی مشکل در تنظیمات پیشرفته اندروید نهفته است. وب‌سایت ردیت از این مشکل با نام «شکسته شدن آیکون اسکنر اثرانگشت با تغییر مدت زمان انیمیشن» یاد کرده است. اگر سرعت اجرای انیمیشن را در قسمت Developer options تغییر دهید، آیکون اسکنر اثرانگشت با مشکل روبه‌رو خواهد شد و اصطلاحا می‌شکند.

این مشکل با برگرداندن تنظیمات سرعت انیمیشن، به سرعت پیش‌فرض آن (۱x) حل می‌شود. لازم به ذکر است که این مشکل بر روی گوشی کاربرانی که منوی Developer options را در اندروید ۱۲ فعال نکرده‌اند تأثیر نمی‌گذارد، بنابراین به خودی خود این یک اشکال به حساب نمی‌آید و در واقع با دستکاری تنظیمات گوشی این مشکل ظاهر می‌شود.

از زمان عرضه‌ی رسمی این گوشی‌ها، مشکلات زیادی از آن‌ها گزارش شده است. برخی کاربران از سوسو زدن صفحه‌نمایش گله کرده‌اند، یکی از کاربران هم از وجود دو حفره‌ی نمایشگر به جای یک حفره برای دوربین سلفی خبر داده است. گویا با فشردن دکمه‌ی پاور بیش از ۰٫۵ ثانیه، صفحه‌نمایش با مشکل چشمک زدن مواجه می‌شود. گوگل نسبت به این مشکلات اعلام شده توسط کاربران، هیچ واکنش رسمی نشان نداده است.

همچنین در همین رابطه خبر دردسرساز دیگری هم از AnandTech منتشر شد. تکنسین‌های این رسانه آزمایشاتی را با نمایشگر پیکسل ۶ پرو که روی حداقل روشنایی تنظیم شده بود انجام دادند تا متوجه شدند که این گوشی انرژی زیادی مصرف می‌کند. طبق اعلام این منبع، این مشکل با به‌روزرسانی نرم‌افزاری قابل حل نیست و حتی اگر بر عملکرد گوشی تأثیری نداشته باشد، می‌تواند منجر به کاهش طول عمر باتری گوگل پیکسل ۶ شود.

بد نیست بدانید که پرچم‌داران جدید گوگل یعنی گوگل پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو در رویداد ۱۹ اکتبر( ۲۷ مهر) امسال گوگل معرفی شدند. طراحان شرکت مستقر در مانتین‌ویو زمان زیادی را صرف طراحی پیکسل ۶ کرده‌اند، زیرا دیگر از بدنه فلزی با پوشش پلاستیکی خبری نیست و پیکسل‌های جدید مانند اغلب گوشی‌های پرچم‌دار روی فریمی فلزی با پنل‌های شیشه‌ای سوار شده‌اند، البته برآمدگی عجیب پیکسل ۶ آن را از باقی محصولات بازار متمایز می‌سازد. دوربین‌های پیکسل ۶ زیر نواری شیشه‌ای محدبی به‌ رنگ مشکی پنهان شده‌اند، نواری که بیش‌ از هرچیز چهره شخصیت Cyclops در مجموعه X-Men را در ذهن تداعی می‌کند.

هر دو گوشی از دوربین اصلی بسیار بزرگ ۵۰ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌برند، در حالی‌ که مدل پرو دوربین تله‌فوتو ۴۸ مگاپیکسلی با قابلیت بزرگ‌نمایی اپتیکال چهاربرابری را هم در بطن خود دارد. گوگل می‌گوید پیکسل ۶ پرو با کمک‌گرفتن از قابلیت نرم‌افزاری Super Res Zoom، بزرگ‌نمایی تا سقف بیست برابر را ارائه می‌دهد. دوربین ۵۰ مگاپیکسلی پیکسل ۶ به حسگر ۱/۱٫۳ اینچی GN1 ساخت سامسونگ مجهز است و با ترکیب هر چهار پیکسل، عکس‌ها را با وضوح ۱۲٫۵ مگاپیکسلی ثبت می‌کند. ابعاد بزرگ حسگر دوربین اصلی باعث می‌شود پیکسل‌های جدید اکنون ۱۵۰ درصد نور بیشتری در مقایسه‌ با گذشته جذب کنند و تجربه عکاسی بهتری در تاریکی ارائه دهند.

پیکسل‌های جدید از نخستین تراشه اختصاصی گوگل موسوم به تنسور قدرت می‌گیرند. به‌گفته گوگل، این تراشه می‌‌تواند عملکردی هم‌سطح تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ ارائه دهد، اما مهم‌ترین ماژول این تراشه، TPU یا واحد پردازش تنسور است که به پیکسل ۶ اجازه می‌دهد تا پردازش‌های مبتنی‌ بر هوش مصنوعی را روی خودِ دستگاه انجام دهد. تنسور نخستین تراشه‌ی دنیا با دو هسته پرقدرت Cortex-X1 به‌حساب می‌آید و این هسته‌ها به‌همراه دو هسته میانی و چهار هسته کم‌مصرف، پردازنده مرکزی را تشکیل می‌دهند.

گوگل می‌گوید در تراشه‌ی تنسور از پردازنده‌ی اختصاصی سیگنال تصویر (ISP) خود بهره می‌برد و به‌موجب آن، عکاسی محاسباتی (Computational Photography) با پیکسل ۶ را به سطوح بالاتری می‌رساند. این چیپست از واحد Titan M2 هم برای افزایش امنیت بهره می‌برد، واحدی که از عکس‌ها و متن‌ها و سایز داده‌های حساس شما محافظت می‌کند. گوگل می‌گوید گوشی‌های پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو به‌مدت پنج سال، به‌روزرسانی‌های امنیتی را دریافت خواهد کرد.

پیکسل ۶ به یک نمایشگر ۶٫۴ اینچی اولد با رزولوشن +FHD مجهز شده است. افزون بر این، نرخ رفرش ریت نمایشگر این گوشی هم به صورت خودکار و بسته به محتوایی که در حال تماشای آن هستید بین ۶۰ تا ۹۰ هرتز تنظیم می‌شود. اگر نمایشگر ۱۲۰ هرتزی بخواهید باید به سراغ مدل پرو بروید. با این حال پیکسل ۶ حداقل از نظر نرخ تازه‌سازی از آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ مینی برتر است چرا که نمایشگر هردو آن‌ها فقط از ۶۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. در حالت عادی حداکثر روشنایی نمایشگر گوشی جدید گوگل ۵۰۰ نیت و برای تماشای محتوای HDR در حالت High Brightness Mode حداکثر به ۸۰۰ نیت می‌رسد که قابل قبول است اما به روشنی پرچم‌داران دیگر شرکت‌ها نیست.

منبع: Phonearena

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه