توسعه‌دهندگان روسیه جایگزینی برای گوگل پلی استور می‌سازند

۱۰ فروردین ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
گوگل پلی استور حریم خصوصی

از آن‌جایی که توسعه‌دهندگان روسیه به خاطر تحریم این کشور برای تولید اپلیکیشن هیچ دست‌مزدی دریافت نمی‌کنند، جمعی از توسعه‌دهندگان این کشور تصمیم گرفتند نسخه‌ای را به عنوان جایگزین گوگل‌پلی طراحی و عرضه کنند.

روسیه بعد از حمله به کشور اوکراین باعث شد بسیاری از کشورها و شرکت‌ها علیه آن موضع منفی بگیرند. یکی از این شرکت‌ها گوگل است که سیستم پرداخت گوگل‌پلی و یوتیوب را در این کشور مسدود کرده تا بدین ترتیب توسعه‌دهندگان این کشور منبع درآمد بزرگی را از دست بدهند.

حالا در پاسخ به این تحریم‌ها، یک سازمان متشکل از توسعه‌دهندگان روسی تصمیم گرفته فروشگاهی اختصاصی طراحی کرده که مختص کاربران روسی است تا در نتیجه توسعه‌دهندگان این کشور بتوانند با ساخت اپلیکیشن‌های خود، درآمد کسب کنند.

این فروشگاه، NashStore نام دارد که به معنای《Our Store》به زبان انگلیسی و《فروشگاه ما》به زبان فارسی است تا به نوعی یادآور اتحاد مردم این کشور در مقابل تحریم‌ها نیز باشد. این فروشگاه همچنین از سیستم پرداخت میرکارد (Mir card) روسی نیز پشتیبانی می‌کند تا بدین ترتیب توسعه‌دهندگان بتوانند کسب درآمد کنند.

ولادمیر زایکوف، نماینده‌ی یکی از سازمان‌های پلتفرم دیجیتال روسیه به منابع خبری در رابطه با این موضوع اینطور گفت:《متأسفانه کاربران روسی نمی‌توانند به صورت عادی از گوگل پلی استور استفاده کنند تا بتوانند اپلیکیشن بخرند و در نتیجه توسعه‌دهندگان ما دیگر از این راه نمی‌توانند کسب درآمد کنند. به همین خاطر تصمیم گرفتیم فروشگاه NashStore را توسعه دهیم.

این فروشگاه جدید در تاریخ ۹ مه سال میلادی جاری (۱۹ اردیبهشت) یعنی درست در روز پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم در دسترس قرار خواهد گرفت تا بدین ترتیب یادآوری باشد بر پیروزی این کشور در این جنگ.

فروشگاه NashStore را نمی‌توان نخستین فروشگاه محلی روسیه بدانیم چرا که پیش‌تر Yandex هم به عنوان یک فروشگاه بسیار بزرگ به عنوان جانشین گوگل پلی استور در دسترس قرار گرفت و هم اکنون هم در دسترس قرار دارد. اما بعید است هیچ یک از این دو فروشگاه خیلی موفق عمل کنند چون توسعه‌دهندگان دیگری برای آن اپلیکیشن طراحی نمی‌کنند.

جالب‌تر اینکه این نخستین‌باری هم نیست که می‌بینیم تحریم‌ها علیه یک کشور، روی فروشگاه اپلیکیشن‌ها تأثیر منفی می‌گذارد‌. پیش از این هواوی هم دقیقا مشمول تحریم آمریکا و سپس گوگل و بعدها تمام شرکت‌های تولید پردازنده قرار گرفت تا مجبور شود فروشگاه اختصاصی خود را با نام اپ‌گالری و سرمایه‌گذاری هنگفت ۱ میلیارد دلاری پایه‌گذاری کند. هرچند این فروشگاه هم نتوانست کاربران این شرکت را به ماندن متقاعد کند و اکنون هواوی حتی در لیست ۵ شرکت برتر تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند هم دیده نمی‌شود. در حالی که دو سال قبل به عنوان برترین شرکت تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند، موفق شده بود در مقطعی سامسونگ را هم کنار بزند.

در حال حاضر شرکت‌های بسیار زیادی روسیه را به خاطر حمله به اوکراین تحریم کرده‌اند تا بلکه این کشور حمله‌ها را متوقف کند. اما فعلا که این اتفاق رخ نداده و روسیه همچنان به حمله‌هایش ادامه می‌دهد. از آن طرف تحریم‌ها نه تنها بهتر نمی‌شوند بلکه روز به روز به شدت آن‌ها اضافه می‌شود. فعلا که این کشور در شرایط بسیار بدی قرار دارد و حتی فیفا هم که با شعار ورزش از سیاست جداست، سال‌ها بود مسائل سیاسی را از ورزش جدا می‌دانست، سرانجام تصمیم گرفت روسیه را از انجام فعالیت‌های فوتبالی نیز محروم کند. حال باید منتظر ماند و دید در نهایت کدام طرف از موضع خود کوتاه خواهد آمد که به نظر می‌رسد آن طرف، روسیه باشد.

منبع: Andorid Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه