۵ ویژگی که دوست داریم در گلکسی واچ ۵ ببینیم

۲۹ فروردین ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۳ دقیقه
گلکسی واچ 5

سال گذشته سامسونگ از ساعت هوشمند گلکسی واچ ۴ رونمایی کرد و این گجت انتظارات را از پلتفرم Wear OS افزایش داد. این ساعت به لطف بهره‌گیری از قابلیت‌های متنوع در زمینه‌ی تندرستی، استفاده از چیپست پرسرعت و پشتیبانی از طیف وسیعی از اپلیکیشن‌ها یکی از جذاب‌ترین ساعت‌های هوشمند بازار محسوب می‌شود. همچنین باید خاطرنشان کنیم با نسل سوم Wear OS عرضه شده و این یعنی از نظر نرم‌افزاری ماه‌ها جلوتر از رقبای خود است. اما در نهایت نمی‌توانیم وجود برخی ضعف‌ها و مشکلات این ساعت هوشمند را کتمان کنیم و در ادامه به ۵ ویژگی که دوست داریم در گلکسی واچ ۵ ببینیم می‌پردازیم.

۱. افزایش عمر باتری و سرعت شارژ

گلکسی واچ 5

اگرچه عمر باتری گلکسی واچ ۴ بهتر از اپل واچ است، اما از طرف دیگر باید به ساعت‌های هوشمند شرکت‌هایی مانند فیت‌بیت و گارمین اشاره کنیم که باتری آن‌ها حدود یک هفته دوام می‌آورند. این در حالی است که کاربران گلکسی واچ ۴ باید به عمر باتری حدودا ۴۰ ساعته بسنده کنند. از طرف دیگر، پایین بودن سرعت شارژ هم کاربران زیادی را کلافه می‌کند.

خوشبختانه بر اساس شایعات مطرح شده، به نظر می‌رسد گلکسی واچ ۵ از نظر عمر باتری نسبت به نسل قبلی خود حرف بیشتری برای گفتن دارد. اگر استفاده از باتری ۲۷۶ میلی‌امپر ساعتی صحت داشته باشد، پس کاربران نیاز کمتری به شارژ کردن ساعت هوشمند خود خواهند داشت. اما از طرف دیگر، در زمینه‌ی عمر باتری عوامل زیادی تاثیرگذار هستند و باید ببینیم آیا سامسونگ می‌تواند میزان دوام باتری موجود در این ساعت را به طور قابل توجهی افزایش دهد یا نه.

۲. گوگل اسیستنت

گلکسی واچ 5

سامسونگ در مراسم رونمایی از گلکسی واچ ۴ وعده داد که گوگل اسیستنت را برای این ساعت ارائه می‌کند ولی بعد از دریافت چندین آپدیت، به نظر می‌رسد قرار نیست چنین مشخصه‌ای راهی این ساعت شود. اگرچه بیکسبی برای دستیار هوشمند یک ساعت هوشمند گزینه‌ی چندان بدی نیست، اما واقعیت این است که گوگل اسیستنت بهترین دستیار هوشمند موجود محسوب می‌شود و بسیاری از کاربران به امکانات و قابلیت‌های آن عادت کرده‌اند. به همین خاطر امیدواریم سامسونگ برای گلکسی واچ ۵ این مشخصه را ارائه دهد.

۳. سازگاری بیشتر با گوشی‌های دیگر شرکت‌ها

گلکسی واچ 5

تمام ساعت‌های مبتنی بر نسل‌های قبلی Wear OS و نسل‌های قبلی گلکسی واچ هیچ مشکلی با آیفون نداشتند ولی سامسونگ برای گلکسی واچ ۴ هیچ توجهی به این موضوع نشان نداده است. اگرچه مطمئنا بسیاری از کاربران آیفون به خرید اپل واچ تمایل دارند، اما در هر صورت باید چنین گزینه‌ای در اختیار آن‌ها قرار بگیرد تا به غیر از اپل واچ بتوانند گلکسی واچ را هم برای خرید در نظر بگیرند.

از طرف دیگر، متاسفانه برخی از قابلیت‌های مفید مربوط به تندرستی گلکسی واچ ۴ فقط زمانی قابل بهره‌گیری هستند که ساعت موردنظر به گوشی‌های سامسونگ وصل شود. به عنوان مثال کاربران دیگر گوشی‌ها نمی‌توانند از قابلیت نوار قلب این ساعت بهره ببرند که یکی از مهم‌ترین مشخصه‌ها برای بررسی وضعیت قلب است. حتی برای بررسی فشار خون هم باید از گوشی‌های سامسونگ استفاده کنید. به همین خاطر امیدواریم سامسونگ برای گلکسی واچ ۵ به این موضوع توجه ویژه‌ای نشان بدهد.

۴. استفاده از سنسور تشخیص دمای بدن

ساعت هوشمند سامسونگ

بسیاری از شایعاتی که برای ساعت‌های هوشمند مطرح می‌شوند معمولا درست از آب در نمی‌آیند ولی حداقل در یک مورد امیدواریم این شایعه به واقعیت تبدیل شود. به طور مشخص، گفته می‌شود گلکسی واچ ۵ با سنسور تشخیص دمای بدن راهی بازار می‌شود که چنین سنسوری برای تشخیص علائم اولیه‌ی کووید ۱۹ و دیگر عفونت‌ها می‌تواند مثمر ثمر واقع شود. در حال حاضر بسیاری از کاربران از ساعت‌های هوشمند عمدتا به خاطر قابلیت‌های مربوط به تندرستی و سلامتی استفاده می‌کنند و چنین سنسوری می‌تواند اطلاعات کامل‌تری را در مورد وضعیت سلامتی فرد موردنظر ارائه کند.

۵. تنوع بیشتر در طراحی

ساعت هوشمند سامسونگ

گلکسی واچ ۴ در دو مدل مدرن و کلاسیک راهی بازار شد و سامسونگ در این زمینه می‌تواند تنوع مربوط به طراحی را افزایش دهد. در زمینه‌ی بند ساعت هم باید بگوییم که اگرچه کاربران می‌توانند از بندهای ساخت دیگر شرکت‌ها بهره ببرند، اما سامسونگ هم می‌تواند برای بدنه‌ی اصلی از ایده‌های مختلفی استفاده کند تا کاربران برای خرید این ساعت به طراحی‌های جذاب‌تری دسترسی داشته باشند.

منبع: Android Authority

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه