سود سامسونگ به لطف بخش تراشه و گوشی هوشمند رکورد شکست

۷ آبان ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴ دقیقه

سامسونگ در سه ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۱ رکورد درآمدزایی جدیدی را با مبلغ حدود ۷۳٫۹۸ تریلیون وون کره یا ۶۳٫۱ میلیارد دلار به نام خود ثبت کرده است. این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته داشته است. همچنین سامسونگ در این مدت سودی معادل ۱۵٫۸۲ تریلیون وون کره یا ۱۳٫۵ میلیارد دلار UD را گزارش کرده که ۲۶ درصد بیشتر از سه ماهه‌ی قبل بود.

با وجود شیوع پاندمی کرونا، تجارت بخش تراشه‌ این غول فناوری کره‌ای به لطف تقاضای زیاد پردازنده‌های کامپیوتری حدود ۲۶٫۴ تریلیون وون یا ۲۲٫۶ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است. فروش آیسی رم عمدتا برای سرورها، همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد و عامل اصلی کسب درآمد بسیار خوب سامسونگ در این بخش است. سامسونگ می‌گوید که با وجود مشکل کمبود جهانی تراشه، با عملکرد فوق‌العاده‌ی محصولات خود توانسته است مانند همیشه تجارت و کسب و کار خود را ادامه دهد.

سامسونگ

علاوه بر تجارت موفق چیپست‌ها، بخش گوشی‌های هوشمند سامسونگ هم سهم زیادی در شکستن رکورد درآمد سه ماهه‌ی سوم آن داشته است. این شرکت به لطف خط تولید قوی و فروش بالای مدل‌های پرچم‌دار، توانسته درآمد خود را با ۲۸٫۴۲ تریلیون وون یا ۲۴٫۲ میلیارد دلار نسبت به سه ماهه‌ی قبلی با افزایش قابل ملاحظه‌ای روبه‌رو کند. گوشی‌های هوشمند تاشوی سامسونگ نظیر گلکسی زد فولد ۳ و گلکسی زد فلیپ ۳ سهم بالایی در کسب این درآمد داشته‌اند. این شرکت اعلام کرد که گسترش سرمایه‌گذاری در بازاریابی گوشی‌های تاشو هم تأثیر بسزایی در این موفقیت داشته است.

در این میان، تجارت نمایشگر‌های سامسونگ به دلیل تقاضای زیاد گوشی‌های هوشمند این شرکت توانست ۸٫۸۶ تریلیون وون یا ۷٫۵ میلیارد دلار درآمد کسب کند. درآمد صفحه‌نمایش ‌های سامسونگ نسبت به سه ماهه‌ی قبل در درجه اول به دلیل تقاضای زیاد پنل‌های OLED در اندازه‌ی کوچک تا متوسط، برخلاف ​​تقاضای ضعیف پنل‌های با ابعاد بزرگ‌ افزایش چشمگیری پیدا کرده است.

سامسونگ به ادامه‌ی این روند خوب در سه ماهه‌ی چهارم و همچنین برای سال آینده خوشبین است. اما با توجه به اینکه مشکل کمبود جهانی تراشه صنایع مختلف را تحت تأثیر قرار می‌دهد، این شرکت باید رویکرد خاصی را برای تولید تراشه‌ی خود در نظر بگیرد. با این وجود، این شرکت انتظار دارد تا تقاضای بالای تراشه‌های کامپیوتری و سرورها ادامه یابد. به نظر می‌رسد که غول فناوری کره‌ای با عرضه‌ی گسترده‌ی تراشه‌های SoC و معرفی گوشی‌های هوشمند جدید ۵G در سال ۲۰۲۲، برای سه ماهه‌ی چهارم سال درآمد بسیار بیشتری را نسبت به قبل کسب کند.

یکی از این گوشی‌های هوشمند که به احتمال بسیار زیاد درآمد خوبی برای سامسونگ به همراه خواهد داشت، نسل جدید پرچم‌داران این شرکت یعنی گلکسی S22 خواهد بود. این روزها شایعه‌های بسیار زیادی درباره‌ی مشخصات فنی این سری از گوشی‌ها در فضای مجازی دست به دست می‌شود. طبق آخرین گزارشات، طراحی گلکسی S22 و S22 اولترا مشابه آیفون ۱۳ خواهد بود، البته همان‌طور که می‌توان انتظار داشت کره‌ای‌ها به سراغ ناچ نمایشگر نمی‌روند و این سبک طراحی مختص آیفون و البته نسل جدید مک‌بوک پرو باقی می‌ماند. حاشیه‌های متقارن اطراف نمایشگر تفاوتی با نسل کنونی پرچمدارهای سامسونگ ندارد، بنابراین شاید مقایسه آن‌ها با سری آیفون ۱۳ مربوط به نحوه‌ی طراحی فریم باشد. این احتمال وجود دارد که کره‌ای‌ها مانند آیفون‌ها پرچمدارهای بعدی‌ آن‌ها را به فریم تخت مجهز کنند. البته رندرهای گذشته از فریم گرد این محصولات خبر داده‌اند.

سامسونگ

انتظار می‌رود گلکسی S22 اولترا به‌عنوان قدرتمندترین پرچم‌دار سال آینده‌ی سامسونگ، قابلیت‌های زیادی داشته باشد. اما بهره‌مندی از قابلیت‌های زیاد تمام ماجرا نیست بلکه یک گوشی پرچم‌دار باید از بهترین قابلیت‌ها هم برخوردار باشد. این‌طور که به نظر می‌رسد، گلکسی S22 اولترا یکی از همین پرچم‌دارهاست که قرار است با یک سری ویژگی خاص و کاربردی راهی بازار شود. این گوشی هوشمند دوربین اصلی چهارگانه با سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ HM3 با دریچه دیافراگم f1.8 و زاویه دید ۸۵ درجه خواهد داشت. این دستگاه همچنین به دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولترا واید با زاویه دید ‍۱۲۰ دریچه، سنسور ۱۰ مگاپیکسلی پریسکوپی جدید سونی با قابلیت زوم ۱۰ برابری و دوربین تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی جدید سونی با قابلیت زوم اپتیکال ۳ برابری مجهز می‌شود.

گوشی‌های سری گلکسی S22 به نسل بعدی تراشه‌های موبایل، اسنپدراگون ۸۹۸ و اگزینوس ۲۲۰۰ مجهز می‌شوند که در چیپ اگزینوس، شاهد استفاده از پردازشگر گرافیکی AMD خواهیم بود. البته آنچه به‌تازگی یکی از وب‌سایت‌های خبری منتشر کرده است، در رابطه با وجود یک قابلیت لزوما نوآورانه نیست؛ بلکه پیشرفت چشمگیر سامسونگ در بخش‌هایی نظیر دوربین و نمایشگر را نشان می‌دهد. سوا از گوشی‌هایی با نمایشگر تاشونده، چند سالی هست که هیچ نوآوری خاصی از شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند شاهد نیستیم و فقط همان قابلیت‌ها با اندکی بهبود به نسبت سال قبل به‌کار گرفته می‌شوند. در رابطه با چینش قرارگیری دوربین‌ها روی پنل پشتی گلکسی S22 پلاس هم گزارش‌هایی منتشر شده است که با توجه به آن‌ها باید بگوییم گویا به‌جای ماژول، این‌بار لنزها به صورت مجزا روی پنل پشتی تعبیه خواهند شد. انتظار می‌رود این محصولات در اوایل سال آینده معرفی شوند.

منبع: Engadget

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه