تیک‌تاک از پلتفرم واقعیت افزوده‌ی خود با نام Effect House رونمایی کرد

۲۵ فروردین ۱۴۰۱ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

سال گذشته شایعه‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه تیک‌تاک روی پلتفرم واقعیت افزوده‌ی خود با نام Effect House کار می‌کند که این پلتفرم امکان استفاده از جلوه‌های واقعیت افزوده را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. اکنون طبق جدیدترین خبرهای منتشر شده تیک‌تاک به طور رسمی از این پلتفرم رونمایی کرد. تیک‌تاک Effect House را با بیش از ۴۵۰ تولید کننده‌ی محتوا از پاییز سال گذشته آزمایش کرد که طی این مدت این پلتفرم در ۱٫۵ میلیارد ویدیو استفاده شده و بیش از ۶۰۰ میلیارد بازدید داشته است.

اکنون که تیک‌تاک نسخه‌ی عمومی این پلتفرم را در اختیار کاربران قرار داده، با این کار در واقع به رقبایی نظیر اسنپ و متا گوشزد کرده که قصد دارد طیف وسیعی از ابزارهای واقعیت افزوده را همانند دو شرکت مذکور در دسترس کاربران قرار دهد. بدیهی است که هرچه قابلیت‌ها و جلوه‌های واقعیت افزوده بیشتری در اختیار کاربران قرار بگیرد، طبیعتا رضایت آن‌ها بیشتر خواهد شد. ساخت ابزارهای واقعیت افزوده با Effect House علاوه بر علاقه به این حوزه نیازمند دانش فنی هم هست.

به همین دلیل تیک‌تاک یک سری راهنما و مستنداتی را در دسترس قرار داده که به کاربران می‌آموزد چگونه از این پلتفرم برای ایجاد انواع خاصی از جلوه‌های AR نظیر Segmentation ،Face Mask ،Head Tracker ،Face Stretch، چهره سه‌بعدی و همچنین شیوه‌ی بهره‌گیری از بافت‌ها، مواد، نور و سایه‌های مختلف و سایر چیزهای را هم به آن‌ها آموزش می‌دهد. Effect House همچنین مجموعه‌ای از قالب‌ها، آموزش‌های آنلاین و آزمایشگاه دارد که در آن مهندسان این شرکت به صورت عملی روش ساختن جلوه‌های منحصربه‌فرد با استفاده از این پلتفرم را نمایش می‌دهند.

در همین راستا، یکی از نسخه‌های دموی موجود در این به پلتفرم به کاربران آموزش می‌دهد که چطور می‌توانند تیک‌تاک Bonk را بسازند و همچنین نکاتی درباره‌ی روش‌های ساخت جلوه‌های این چنینی را هم در اختیار کاربران قرار می‌دهد. تیک تاک علاوه بر این، مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های اختصاصی برای Effect House منتشر کرده که جزئیاتی درباره‌ی سیاست‌های مد نظر این شرکت به کاربران ارائه می‌دهد. بنابراین کاربران برای استفاده از این پلتفرم باید قوانین خاصی را رعایت کنند. برای مثال یکی از سیاست‌ها این است که کاربران نمی‌توانند در فیلترهای خود جراحی پلاستیک را تبلیغ کنند. برای مثال کاربران نمی‌توانید فیلتری بسازند که صورت را با پرکننده‌ی لب نشان دهد.

تیک‌تاک همچنین اعلام کرده که به طور دقیق همه فیلترهای منتشرشده در Effect House را مورد بررسی قرار خواهد داد تا از تطابق آن‌ها با قوانین این پلتفرم اطمینان یابد. باید دید کاربران چه واکنشی به این پلتفرم نشان خواهند داد.

منبع: Techcrunch

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه