شما بگویید: اندروید نوقا یا iOS 10؟

۲۴ مهر ۱۳۹۸ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
اندروید نوقا یا iOS 10 - اصلی

درست است که نسخه‌ی نهایی اندروید نوقا و iOS 10 هنوز منتشر نشده، ولی به لطف نسخه‌های بتا ما همین الان هم تصور نسبتا روشنی از نسل بعدی دو سیستم‌عامل موبایل محبوب داریم. در طول زمان اندروید و iOS برخی از قابلیت‌ها و ایده‌ها را از هم وام گرفته‌اند ولی همانند همیشه گوگل و اپل برای مشکلات مشابه راه‌حل‌هایی متفاوت دارند. در نتیجه اندروید نوقا و iOS 10 علی‌رغم برخی از شباهت‌ها همچنان رویکردهای کاملا متفاوتی را ارائه می‌کنند. حال این سؤال مطرح می‌شود که کدام سیستم‌عامل در مسیر بهتری گام برداشته و آینده‌ای هیجان‌انگیزتر و بهتر را می‌توان برای آن متصور شد؟ در مطلب «شما بگویید» این هفته قصد داریم با مقایسه‌ی برخی از قابلیت‌ها و رویکردهای جدید این دو سیستم‌عامل با کمک شما به سؤال پاسخ دهیم. نظر شما چیست: اندروید نوقا یا iOS 10؟ با دیجی‌کالا مگ همراه باشید.

اندروید نوقا یا iOS 10: رابط کاربری

نه اپل و نه گوگل قصد ندارند از نظر ظاهری و رابط کاربری در نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل موبایل خود تغییرات اساسی بدهند. البته این بدین معنی نیست که هنگام کار کردن با اندروید نوقا یا iOS 10 متوجه هیچ تغییر بارزی نخواهید شد. برای مثال اپل در iOS 10 پیشرفت قابل‌توجهی در زمینه‌ی استفاده از فناوری ۳D Touch دارد. اگر جزو کاربران آیفون ۶s باشید، در iOS جدید، فشار آوردن روی آیکن برنامه‌ها به‌جای این‌که تنها فهرستی از میان‌برها را نمایش دهد ویجتی کامل را نمایش خواهد داد. بدین ترتیب می‌توانید حتی بدون باز کردن اپلیکیشن‌ها به‌سرعت به برخی از عملکردهای اصلی آن‌ها دسترسی داشته باشید. آیکن‌های کنترل سنتر هم در iOS 10 به فشار حساس هستند و با استفاده از ۳D Touch روی آن‌ها می‌توانید کارهایی نظیر تغییر شدت نور چراغ‌قوه یا تعیین مقدار خاصی برای تایمر را انجام دهید.

در رابطه با ویجت‌ها، اپل در iOS 10 امکان دسترسی به آن‌ها روی لاک اسکرین و هوم اسکرین را هم فراهم کرده است. البته نحوه‌ی دسترسی و استفاده از ویجت‌ها در iOS نسبت به ویجت‌های بسیار قدیمی اندروید رویکرد متفاوتی دارد. همچنین در iOS 10 قابلیتی اضافه شده که می‌تواند با بلند کردن آیفون یا آیپد از روی یک سطح تخت، صفحه‌نمایش آن را روشن کند. این در واقع راه‌حلی است که اپل برای حل سرعت بالای سیستم تاچ آیدی در آیفون ۶s در نظر گرفته که در iOS 9 باعث می‌شود پیش از دیدن نوتیفیکشن‌ها مستقیم به هوم اسکرین آیفون بروید.

۰۱ - اندروید نوقا یا iOS 10

تمرکز iOS 10 روی بهبود قابلیت‌های تعاملی است و در این زمینه پیشرفت‌های خوبی داشته. از سوی دیگر احتمالا اندروید نوقا جایگاه برتر سیستم‌عامل گوگل را در زمینه‌ی چندوظیفگی حفظ خواهد کرد. برای مثال در اندروید نوقا می‌توانید با دو بار ضربه زدن روی دکمه‌ی Recent Applications به‌سرعت بین آخرین اپلیکیشن‌هایی که استفاده کرده‌اید جابجا شوید. همچنین می‌توانید با تقسیم صفحه‌نمایش به دو بخش به‌طور هم‌زمان از دو اپلیکیشن در کنار هم استفاده و حتی متن و نوشته‌ها را بین آن‌ها جابجا کنید. جالب است که اپل این قابلیت را در iOS 10 به آیفون و حتی نسخه‌ی بزرگ‌تر پلاس اضافه نکرده است.

در مورد نوتیفکیشن‌ها، هم در iOS 10 و هم در اندروید نوقا شاهد تحول بیشتری هستیم. در سیستم‌عامل اپل بار دیگر نقش ۳D Touch برجسته است که اجازه می‌دهد نوتیفیکشن‌ها را بسط داده، به آن‌ها پاسخ داده یا واکنش‌های دیگری را روی آن‌ها انجام دهید. منوی نوتیفیکیشن‌ها هم ساده شده و دیگر خبری از بخش Today View نیست. در واقع بخش Today View به صفحه‌ای مستقل در سمت چپ لاک اسکرین و هوم اسکرین منتقل شده تا پنل نوتیفیکشن‌ها کمتر کاربر را گیج کند. همچنین سرانجام اپل دکمه‌ی Clear All را برای پاک کردن تمام نوتیفیکیشن‌ها اضافه کرده است.

نوتیفیکشن‌ها در اندروید نوقا نسبت به نسخه‌های قبلی فضای بیشتری از صفحه‌نمایش را اشغال می‌کنند و در نتیجه می‌توانند اطلاعات بیشتری را ارائه دهند. همچنین برای دسترسی به بخش تنظیمات سریع (Quick Toggles) که حالا قابلیت شخصی‌سازی را هم دارد، دیگر نیاز نیست دو بار پنل را رو به پایین بکشید. گوگل حتی قابلیت دسته‌بندی کردن نوتیفیکشن‌ها بر اساس اپلیکیشن را هم به اندروید نوقا اضافه کرده که پیش‌ازاین شکل دیگری از آن iOS موجود بود. قابلیت مفید دیگر اندروید نوقا افزایش تعداد اپلیکیشن‌هایی است که امکان ارسال پاسخ سریع از طریق پنل نوتیفیکیشن را فراهم می‌کنند.

اندروید نوقا - تقسیم صفحه

به نظر می‌رسد گوگل در زمینه‌ی استفاده از صفحه‌نمایش حساس به فشار از اپل پیروی و در اندروید نوقا زمینه‌ی نرم‌افزاری لازم برای آن را پی‌ریزی کرده باشد. در آخرین نسخه‌ی بتای اندروید نوقا شواهدی از وجود میان‌برهایی برای آیکن‌ها دیده می‌شود که احتمالا قرار است همانند iOS از طریق صفحه‌نمایش حساس به فشار فعال شوند. بنابراین ممکن است برتری iOS 10 در زمینه‌ی قابلیت‌های تعاملی رابط کاربری هم دوام زیادی نداشته باشد. البته این موضوع به حمایت سخت‌افزاری تولیدکنندگان از این قابلیت و نحوه‌ی پیاده‌سازی آن از سوی گوگل بستگی دارد.

اندروید نوقا یا iOS 10: اپلیکیشن پیام‌رسان

در حال حاضر اپلیکیشن‌ها و سرویس‌هایی نظیر واتس‌اپ، مسنجر فیسبوک و تلگرام در زمینه‌ی پیام‌رسانی پیشرو هستند. قطعا اپل و گوگل از این‌که در این حوزه عقب افتاده‌اند احساس رضایت نمی‌کنند و بازتاب این موضوع را می‌توان در iOS 10 و اندروید نوقا مشاهده کرد.

اپل در iOS 10 سرویس iMessage خود را به‌شدت بهبود داده و در این زمینه کاملا رقبای دیگر را در نظر گرفته است. در iOS 10 می‌توانید پیام‌های خود را با انیمیشن‌ها و آیکن‌هایی خاص تزیین کنید، ایموجی‌ها به معنی دقیق کلمه نقش بزرگ‌تری را بازی می‌کنند و حتی می‌توانید پیام‌های دست‌نویس به کار ببرید. حالب‌تر این‌که iMessage حالا اجازه می‌دهد حتی اپلیکیشن‌های متفرقه‌ی دیگری را هم به آن اضافه کنید. این اپلیکیشن‌های الحاقی اجازه خواهند داد بدون نیاز به باز کردن یک اپلیکیشن مجزا یا حتی استفاده از منوی به اشتراک‌گذاری iOS، انواع و اقسام محتوای مختلف را برای دیگران ارسال کنید یا وظایف پیشرفته‌ای را انجام دهید.

رویکرد گوگل به پیام‌رسانی در اندروید نوقا شاید در ظاهر کمتر جلب‌توجه کند ولی احتمالا پتانسل ایجاد تغییرات بزرگ‌تری را دارد. گوگل تصمیم دارد اپلیکیشن پیام‌رسان مستقل خود به‌نام «الو» (Allo) را به‌صورت پیش‌فرض در اندروید نوقا بگنجاند. گفتنی است اپلیکیشن الو برخلاف iMessage که تنها مختص اکوسیستم خود اپل است، علاوه بر اندروید برای iOS هم منتشر خواهد شد و ازاین‌جهت می‌تواند گستره‌ی بسیار وسیع‌تری از کاربران را پوشش دهد.

۰۲ - اندروید نوقا یا iOS 10

ویژگی اصلی اپلیکیشن پیام‌رسان الو این است که از تکنولوژی‌های قدرتمند جست‌وجو و یادگیری ماشینی گوگل بهره می‌گیرد. این ویژگی اجازه می‌دهد علاوه بر جستجوهای گوگل، وظایف و عملکردهای بی‌شمار دیگری را هم از داخل اپلیکیشن الو انجام دهید. این اپلیکیشن همچنین به مرور زمان نکاتی را در مورد گفت‌وگوهای شما فرامی‌گیرد و می‌تواند بر اساس متون یا تصاویری که برای شما فرستاده شده، پاسخ‌هایی را پیشنهاد دهد. مواردی نظیر پیام‌های موقت (پیام‌هایی که پس از مدت‌زمان مشخصی خودبه‌خود از بین می‌روند)، امکان تغییر اندازه‌ی متن پیام و کشیدن خطوط روی عکس پیش از ارسال هم از قابلیت‌های دیگر الو محسوب می‌شود.

اندروید نوقا یا iOS 10: مدیریت تصاویر

در این مورد باید بپذیریم این اپل است که تلاش دارد خود را به گوگل برساند. اپل در iOS 10 قابلیت‌های جدیدی را به اپلیکیشن Photos افزوده که به‌راحتی می‌توان منبع الهام آن‌ها را فهمید. برای مثال اپلیکیشن Photos در iOS 10 می‌تواند به‌صورت خودکار عکس‌ها را بر اساس چهره‌ی افراد دسته‌بندی کند یا اسلایدشوهایی را بر اساس عکس‌های مرتبط به هم ترتیب دهد. بله، این‌ها قابلیت‌هایی است که پیش از در Google Photos دیده بودیم. اپل تلاش دارد با اشاره به این نکته که در اپلیکیشن Apple Photos تمام این اتفاقات به‌صورت آفلاین انجام می‌شود ما را متقاعد کند که نسبت به Google Photos بهتر است، ولی به نظر می‌رسد هنوز برای رسیدن به گوگل در این زمینه باید تلاش بیشتری بکند.

اندروید نوقا یا iOS 10: دستیار هوشمند

شاید اپل در زمینه‌ی دستیار هوشمند صوتی با معرفی «سیری» (Siri) پیشگام بوده باشد ولی گوگل موفق شده با اتکا به طبیعت پیچیده و باز «گوگل ناو» (Google Now) گوی رقابت را از آن‌ها برباید. حال اپل قصد دارد در iOS 10 با باز کردن دسترسی اپلیکیشن‌های متفرقه به روی Siri خود را در کورس رقابت نگه دارد. بدین ترتیب در iOS 10 قادر خواهید بود همانند گوگل ناو در اندروید، از سیری درخواست کنید تا کارهایی را با استفاده از اپلیکیشن‌های متفرقه انجام دهد. برای مثال می‌توانید از او بخواهید پیامی را از طریق تلگرام برایتان ارسال کند.

۰۳ - کنفرانس WWDC 2016 اپل

گوگل دستیار هوشمند خود را به شکلی مستقل از سیستم‌عامل اندروید توسعه داده و به همین دلیل نمی‌توان در مورد قابلیت‌هایی از آن سخن گفت که مختص اندروید نوقا است. برای مثال دستیار هوشمند گوگل ناو حتی در اپلیکیشن گوگل برای iOS هم حضور دارد و بسیار جالب است بدانید که قابلیت کارت‌های گوگل ناو که در ایران روی اندروید فعال نیست، در نسخه‌ی iOS آن به‌خوبی کار می‌کند! البته به دلیل ماهیت بسته‌تر iOS قطعا گوگل ناو در آیفون یا آیپد نمی‌تواند به اندازه‌ی گوشی‌های اندرویدی مفید باشد. درهرحال نباید فراموش کنیم که گوگل پیش از هر چیز یک موتور جست‌وجو است که تلاش دارد اطلاعات کل جهان را مدیریت کند و بنا بر همین ماهیت علاوه بر محصولات خود نظیر اندروید از هر بستر دیگری هم برای گسترش خدماتش استفاده خواهد کرد.

جمع‌بندی

اپل و گوگل برای رساندن iOS و اندروید به وضعیت کنونی مسیرهای متفاوتی را طی کرده‌اند ولی با نگاهی به قابلیت‌های جدید iOS 10 و اندروید نوقا می‌توان گفت که این دو سیستم‌عامل به‌مرور در حال نزدیک‌تر شدن به هم هستند. برای مثال اپل با بهره گرفتن از ویجت‌ها و دادن دسترسی‌های بیشتر به اپلیکیشن‌های متفرقه قصد دارد فاصله‌ی خود را با گوگل کم کند و گوگل با پشتیبانی احتمالی از صفحه‌نمایش حساس به فشار تلاش می‌کند به اپل برسد. البته موارد بزرگ و کوچک دیگری هم وجود دارد که طبیعتا پرداختن به تمام آن‌ها در این نوشته ممکن نبود. نظر شما چیست؟ قابلیت‌های جدید کدام سیستم‌عامل به نظر شما هیجان‌انگیزتر به نظر می‌رسد؟ به نظر شما کدام سیستم‌عامل پیشرفت بیشتری داشته و در مسیر بهتری گام برداشته است: اندروید نوقا یا iOS 10؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید. جمع‌بندی نظرات شما دوستان خوب دیجی‌کالا مگ در انتهای هفته در مطلب جداگانه‌ای منتشر خواهد شد.

Drone_Ad

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۶۸ دیدگاه
  1. Saeed

    فقط iOS و دیگر هیچ.جزئیاتشم بچه ها توضیح دادن

  2. امین

    Just IOS 10

  3. Kingboy

    من خودم ایفون داشتم اما بعد که ای او اس ده بتا را روش نصب کردم متوجه ضعف های خیلی بزرگ طراحی شدم و اگر نظر منا بخواهید من صد در صد حق را به اندورید نوقا می دهم

    1. مرتضی

      دوست عزیز خود شما دارید میگید نسخه بتا! مشخصه که این نسخ از سیستم عامل ها دارای باگ و نقص هستند که هم گوگل و هم اپل ارائه کردند که با کمک کاربران نقص های انها را برطرف کنند من خودم هر دو نسخه را ازمایش کردم باید بگم که نوقا خیلی بیشتر از iOS باگ داشته و اگه شما با نسخه بتا کار کرده باشید متوجه نقص های اونم میشید پس منتظر نسخه نهایی باشید!

  4. احمدرضا

    به نظر من ios خیلی بهتره هم از نظر امنیت بالا هم اینکه اپدیت ها به صورت کلی در تاریخ مقرر برای همه گوشی ها ارایه میشه ولی اندروید اینطور نیست و معمولا تاریخ ارایه برای کشور ها فرق میکنه
    سرعت ios حس متفاوتی به آدم میده
    و اینکه میگن محدوده وقتی یه مدت باهاش کار کنی واقعا محدودیتی احساس نمیکنی همه چی محیاست

  5. مهران

    اندروید نوقا به خصوص با گوشی های نکسوس

  6. سعید اسداله نیا

    یکی از مهمترین مسائلی که توو این مقاله بهش اشاره نشده، استفاده بهینه سیستم عامل از سخت افزار گوشیه که از نظر بنده، ios به مراتب خیلی موفقتر از اندرویده.

    میشه این رو در سخت افزار استفاده شده در دو پرچمدار ios و اندروید یعنی Apple iphone 6s و Samsung S7 Edge مقایسه کرد:
    – آیفون ۶s از یک پردازنده دو هسته ای با فرکانس پردازنده ۱.۸ استفاده میکنه در حالیکه که سامسونگ s7 همزمان از دو پردازنده ۴ هسته ای (جمعاً ۸ هسته) با فرکانس های ۱.۶ و ۲.۳ استفاده میکنه.
    – آیفون ۶s از ۲ گیگابایت رم استفاده میکنه در حالیکه سامسونگ s7 از ۴ گیگابایت رم استفاده میکنه.

    با این حال پس از یک مدت طولانی استفاده و بروزرسانی اپ های گوشی، همچنان آیفونه که بدون کاهش سرعت کار میکنه!

    1. امیر

      البته من با نوت ۳ و نوت ۵ کار کردم و هیچ وقت اون کندی رو حس نکردم! ولی وقتی میبینم که اپل سخت فازار خیلی ضعیف تر رو با ۲ یا ۳ برابر قیمت واقعی میده احساس میکنم که ما رو …. فرض میکنه! و به این وسیله امپراطوری خودش رو بنا کرده!

  7. مهدى

    باید واقع بین بود نباید گفت فقط آى او اس خوبه یا اندروید.هر سیستم عاملی خوبی هاى خودشو داره به نظرم اندروید پلتفرمی باز تره و امکان شخصی سازى زیادى داره ولی آى او اس سیستم عاملی منظم تر و از همه مهم تر یکپارچه تر چه از نظر نرم افزار هاش چه از نظر هماهنگی با سخت افزار و از نظر آپدیت هاى منظم.به نظرم توى نسخه هاى جدید هم چیزى عوض نشده و فقط کمی از هم الهام گرفته اند.

  8. رحمان

    در کل اندروید مثل +O میمونه ، و به هممون میاد ولی IOS دردسرهای خاص خودشو داره و به کار همه نمیاد!

  9. بهنام

    با یک مرور سریغ به تاریخچه دو سیستم عامل iOS و Android، به راحتی می توان مشاهده کرد که اسااس و زیر ساخت طراحی Android بر پایه iOS استوار است و با مقایسه های خیلی سطحی پر واضخ است که سیسام عامل گوگل جایگاه کنونی خود را مدیون کپی کردن از iOS است. حال در ادامه اینکه بعضی تغییرات در نحوه استفاده از Android اعمال کرده است، فرق اساسی در کلیت داستان به وجود نمی آورد. (از شباهت محیط های مختلف برنامه ها تا دستیار صوتی که در حال اضافه شدن به Android است همه و همه مثال هایی از این دنباله روی هاست)
    اصولا سیاست اپل بر سنگین نکردن بی علت سیستم عامل است و در این راستا از برای اضافه کردن هر به ظاهر امکان یا قابلیتی، ابتدا میزان کاربردی بودن آنرا میسنجد.
    به عنوان مثال اضافه کردن قابلیت دو برنامه در کنار هم، نیاز به کار خارق العاده ای ندارد که در iOS امکان پذیر نباشد، ولی #اپل این نکته را مدنظر قرار میدهد که آیا بر مبنای بزرگترین سایز مخصول خود (ایفون پلاس) استفاده از دو برنامه در کنار هم به راستی تا چه میزان مناسب است (تصور کنید دوصفحه حدود ۲.۵ اینچی در کنار یکدیگر قرار بگیرند! به واقع چه میزان کارایی دارند؟!)
    – و شاهد این مدعا آن است که این قابلیت را در iPad اضافه کرده است.
    بعید میدانم که در روانتر بود iOS نسبت به Android پیش کسانی که از هر دو سیستم عامل استفاده کرده اند (و فقط بر مبنای تغصب نظر نمیدهند) شکی باشد.

    به هر ترتیب اینکه در اندروید امکاناتی هرچند با کارآمدی کم اضافه شود به نظر من خوب است زیرا در مسیر ارتقا سیستم عاملها مسیر پیشرفت هموارتر خواهد شد.

    1. محمدرضا

      درود بر شما که ظاهر را مقایسه کردید و به این نتیجه رسیدید که کپی برداری صرف بوده است.

      نظر شما را به هسته و زیر ساخت اندروید و کد باز بودن آن جلب میکنم. اگر مایل نیستید یا اهل بررسی این موارد نیستید نظر شما را به موارد ظاهری این چنینی جلب میکنم.
      ناتیفیکشن iOS از کدام سیستم عامل به بعد و به تقلیداز که بود؟
      قابلیت مالتی تسک iOS که از نسخه ۴ اضافه شد تقلید از کی بود؟
      اسپلیت اسکرین که خودتان اشاره کردید از کجا پدید آمد؟
      ویجت های لاک اسکرین نسخه دهم این سیستم عامل؟
      و…

      ظاهر بین نباشیم یا اگر هستیم منضف باشیم.

      الان دیگر هر دو سریع شده اند. روانی iOS و ویندوز موبایل زبانزد است ولی در سیستم های جدید اندرویدی (با قیمت مشابه) واقعا لگ نداریم.

      بحث کلی در مورد کارامدی امکانات را قبول دارم. اپل معمولا چیز اضافی نمیگزارد که کاربردی نباشد. مشکل من چیزهای کاربردی است که نمیگذارد. مثلا دسترسی باز همه اپ های به استوریج.

  10. حسین

    بااینکه من خیلی با سیستم عاملهای اپن سورس موافق نیستم ولی بین اندروید و ios ودرحال حاضر اندروید مسلما پیشرفتهای خیلی بیشتر و قابلیتهای بسیار کاربردی تری در سیستم عامل موبایل خودش اندروید داشته که باعث شده محبوب افراد حرفه ای و فنی شود درحالیکه ios صرفا با محدودیتهای بسیار یکه ایجاد کرده همچنین پیشرفتهای عامه پسند خودش که البته برخی از اونها مانند لمس سه بعدی جذاب هم هست و مسلما بودنش بهتر از نبودش هست ولی بیشتر برای افرادیکه با موبایل کارهای بسیار ساده صرفا درحد تماس و بازی انجام میدن جذابیت بیشتری داره باعث محبوبیت دربین عوام شده که صرفا از موبایل برای انجام امور بسیار ساده و ابتدایی استفاده میکنن البته ثبات بالاتر iosهم از مزایای اون هست که البته اندروید هم درحال رسیدن به چنین ثباتی هست و عقب نمونده پس در نتیجه اندروید بسیار پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته و محبوبیتش بسیار بیشتر هست بخصوص در بین افراد مشرف به کامپیوتر که دوست دارن موبایلشون کمترین محدودیت و براشون قائل بشه وشناخت بیشتری از مفاهیم و عملکرد سیستم عامل دارن ودرمقابل اپل برای افراد مبتدی و اشخاصیکه نمیخوان کار خاص و عجیب و غریب با موبایلشون انجام بدن محبوبیت بیشتری پیدا کرده واگر دقت کنید صددرصد این افراد اگر ازشون دلیل انتخابشون پرسیده بشه نمیتونن جواب بدن و حتی هرگز با اندروید کارهم نکردن البته این لپ کلام بود وگرنه بحث بسیار پیچیده تر و تخصصی تر ازاون هست که بتونم اینجا مطرح کنم.

  11. عرفان

    به نظر من نمیشه مقایسه کرد ، چون ۲ تا سیستم عامل متفاوت هستند و هر کدوم برتری داره نسبت به دیگری.
    ولی اگر مقایسه راجع به یک سیتم عامل باشه میشه نظر داد.مثلا اگر ازم بپرسند Ios 8 یا Ios9 ؟ صد در صد Ios 9 رو انتخاب میکنم ولی بین ۲ تا سیستم عامل بستگی به سلیقه و سبک استفاده روزمره هست.

  12. Amir

    من هیچی رو به اندروید ترجیح نمیدم مخصوصا اندروید ۷
    اندروید برنامه نویسی راحت تری داره تنوع نرم افزاراش بیشتره مثلا میای تلگرام دانلود کنی .تو فارسروید میزنی میبینی ده تا افزونه و نسخه متفاوت میده منظور از تنوع این بود ک آی او اس تو خواب هم نمیبینه.
    وهزاران قابلیت دییگه… راحت میشه اپ های پولی رو رایگان دانلود کرد. از اون گذشته نرم افزار ها و بازیاش خیلی بیشتره/اپ استور های مختلف داره.اما iOS فقط باید برنامه هاشو از اپ استور دانلود کنی.
    درکل باید بگم اندروید توی خیلی قسمت ها بهتره.
    باتشکر…

    1. سام

      خوب همون اپ استور نشانه امنیت بالاست
      و اندورید خیر فاقد امنیت کافیه یک برنامه تقلبی تایید نشده یا بد افزار بگیرید آن وقت چنان کند لگ و هنگ میشید که افسوس همین حرفی که اینجا زدید رو میخورید.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه