پاورقی دنبالهدار کتاب “امپراطوری اپ”

در سه چهار سال گذشته، تلفنهای همراه هوشمند نقش پررنگی در زندگی اکثر افراد جوامع پیدا کردهاند؛ جوری که با پیشرفت سریعشان، جایگزین تعداد زیادی از وسایل و دستگاههای الکترونیکی دیگر هم شدهاند. از طرفی با جدیتر شدن بحث حضور تلفنهای همراه هوشمند در زندگی کاربران، موضوع تولید نرمافزارها و اپلیکیشنهای بروز و کاربردی هم سر و شکل جدیدی پیدا کرده است.
با جا افتادن تلفنهای همراه هوشمند، حوزهی تولید اپ هم از فعالیتی حرفهای، به مقولهای عمومی تبدیل شد و کاربران باهوشتر متوجه شدند با استفاده از ایدههای نو و بکرشان میتوانند حرفهای زیادی در این حوزه برای گفتن داشته باشند. در نتیجه جریان تولید اپهای شخصی که با تغییر رویکرد فروشگاههای عرضهکنندهی برنامههای موبایل همراه بود، باعث گسترش چشمگیر این صنعت شد.
این پاورقی ترجمهی کتاب موفق «امپراطوری اپ» است که به قلم «چاد مورتا» در سال ۲۰۱۲ میلادی نگاشته شده.
حالا در سال ۲۰۱۵ طراحی و تولید اپ به مقولهای بینهایت جدی و بههمان نسبت عمومی تبدیل شده است. البته که ورود به این صنعت هم مثل تمام صنایع دیگر به دانش و برنامهریزی مناسب نیاز دارد و در مواردی میتواند همراه با ریسکهای فراوان باشد. بههمین خاطر هم تصمیم گرفتیم همزمان با شروع بهکار رسانهی آنلاین دیجیکالا مگ، پاورقی دنبالهدار «امپراطوری اپ» را برایتان منتشر کنیم. این پاورقی ترجمهی کتاب موفق «امپراطوری اپ» است که به قلم «چاد مورتا» در سال ۲۰۱۲ نگاشته شده. برای ترجمهی کتاب هم از یکی از بهترین مترجمان متون فنی و تخصصی کمک گرفتیم تا مطمئن شویم، آنچه در پایان کار در اختیار خوانندگان قرار میگیرد، مجموعهای از مطالب مفید و کاربردی است که میتوانند در راهاندازی امپراطوری اپ شخصیشان از آن کمک بگیرند.
عرض سلام و خسته نباشید خدمت مترجمین محترم این کتاب واقعا موثر . متاسفانه به دلیل مشغله ی بسیار زیاد موفق نشدم این کتاب را به صورت کامل مطالعه کنم. به همین دلیل درخواست دارم نسخه ی صوتی این کتاب را هم مد نظر قرار دهید . چون دست کم در مترو یا پشت فرمان ماشین گوش دادن به این کتاب، واقعا زنده کردن زمان های مرده ی یک شخص است. به شدت به کتاب های صوتی اعتقاد دارم چون دو کتاب “شیوه ی مدیریت استیو جابز” و “گوگل چگونه کار میکند” را از همین طریق به طور کامل گوش کردم و واقعا استفاده کردم.
««برای حفظ محیط زیست از کتاب های صوتی استفاده کنیم»»
آیا دیگر امکان مشاهدهٔ مطالب این کتاب در همین وبسایت وجود ندارد؟
درود
لطفا لینک Pdf نسخه کامل رو اصلاح کنید تا بتونیم دانلودش کنیم/
سپاس
لطفا لینک دانلود PDF رو درست کنید.
لینک دانلود همچنان ایراد دارد.
هیچ راه ارتباطی غیر از این نظرات وجود ندارد.
و ظاهرا هیچکس در دیجی کالامگ به این نظرات اهمیت نمیدهد.
ترجمه روان و عالی بود.فقط لینک دانلودش خرابه. لطفا بررسی کنید.
اگه امکانش هست بصورت pdf واسه دان بزارین.سپاس
با سلام و خسته نباشید به تیم بزرگ دیجی کالا
ممنون بابت ترجمه این کتاب
براتون ارزوی پیشرفت و موفقیت روز افزون رو دارم
انشا الله که که در سایه حق باشید
یاعلی . . .
سعید مودی
سلام
موضوع بسیار خوبی رو انتخاب کردید. امید وارم که ادامه دار هم باشد و وارد مباحث دیگر هم بشوید.
فقط یک نکته. اونقدری که من می دونم امپراطور اشتباه است و امپراتور درست است. چون کلمه امپراتور فارسی است و «ط» مخصوص کلمات عربی است و در کاملت فارسی «ط» وجود ندارد و باید از «ت» استفاده شود.
سلام.فصل نهم نیومد؟؟؟
با سلام لطفا و خواهشا نسخه ی کامل این کتاب (ترجمه) رو به صورت pdf یا چاپی بزارید تا ما بتونیم بخریمش امیدوارم نظرم مورد توجه شما واقع بشه ضمنا یه تشکری هم از سرکار خانم مریم قمری میکنم که این کتاب رو ترجمه کردن
سلام و خسته نباشید
فصل هفت بخش سوم چی شد؟؟؟
تازه رو بخش دوم هم وقتی کلیک میکنم بخش اول باز میشه، البته من قبلا بخش دوم رو خونده بودم ولی خب به هر حال این یه مشکل عجیبه…
امیدوارم که مشکلی پیش نیومده باشه.
سلام
چطور می توانم نسخه چاپی این کتاب را در اختیار داشته باشم؟
با تشکر از تیم دیجی کالا
سلام
ابتدا تشکر فراوان بابت ترجمه عالی یک کتاب عالی
دوم پیشنهاد تبدیل متون ترجمه به پی دی اف برای دانلود
به نام خدا
سلام
آقا وحید مرسی فوق العاده بود دم شما گرم.
با سلام و تشکر از شما و مترجم خوبتون و کار فوق العاده اتون برای انتشار ترجمه این کتاب ! می خواستم بپرسم بقیه ترجمه اش رو کی روی سایت قرار میدین ؟!
سلام.
پیشنهادی برای یک موضوع تکان دهنده امنیتی جهت انتشار در دیجی کالامگ به نظرم رسید. از اونجا که تنها راه ارتباطی خود را با شما بخش نظرات یافتم در نتیجه در اینجا مطرح میکنم !!!
مقایسه والدین خانواده به عنوان کوچکترین و در عین حال بزرگترین نهاد کنترلی جامعه رو با گوگل (نماینده ای از شرکتهای حوزه فناوری روز) به عنوان نهادی غیرواقعی و مجازی !!!!
– والدین ما اثر انگشتمان را ندارند در حالی که گوگل اثر انگشتمان را با بیشترین دقت در اختیار خواهد داشت
– والدین ما در ۲۴ ساعت شبانه روز ؛ از مکان هایی که حضور میابیم مطلع نیستند در حالی که گوگل به لطف فناوری هایش میتواند …
– والدین ما از این که ما با چه کسانی در ارتباطیم مطلع نیستند در حالی که گوگل …
-والدین ما از علائق و نیازهای عاطفی و فیزکی به اندازه گوگل مطلع نیستند در حالی که گوگل …
-والدین ما ….
در نهایت باید به این که گوگل ما را حتی از خودمان بهتر میشناسد اذعان کنیم !
در نتیجه …
دوست عزیز!
اتفاقا نویسندهی کتاب امپراطوری اپ داره توضیح میده که برای راهانداختن کسب و کار مبتنی بر اپلیکیشن نیازی نیست دولوپر باشید و این رو میتونید اوتسورس کنید به کسایی که کارشون اینه. پیشنهاد میکنم این کتاب رو با دقت بیشتری بخونید.
منتظر آپلود فصل های جدیدیم