شما بگویید؛ سرفیس بوک یا مک‌بوک پرو؟

۳۱ تیر ۱۳۹۷ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه
سرفیس بوک یا مک‌بوک پرو

هفته‌ی گذشته اپل و مایکروسافت از آخرین دستاوردهای خود در زمینه‌ی رایانه‌های شخصی قابل‌حمل یا همان لپتاپ‌ها رونمایی کردند. ما هم مطلب «شما بگویید» این هفته را فرصت مناسبی یافتیم تا علاوه بر مقایسه کردن مشخصات و ویژگی‌های مدل‌های ۲۰۱۶ سرفیس بوک (Surface Book) و مک‌بوک پرو (MacBook Pro)، از شما بخواهیم نظر خود را در مورد آن‌ها با ما در میان بگذارید. در نگاه کلی هر دوی این گجت‌ها مشخصات فنی مشابهی دارند. تفاوت اصلی در نحوه‌ی استفاده کردن آن‌ها از ورودی‌هایی مانند صفحه‌نمایش لمسی است. مایکروسافت همچنان بر استفاده از صفحه‌نمایش لمسی و قلم تمرکز دارد ولی اپل تنها به اضافه کردن یک نوار لمسی (Touch Bar) در بالای کیبورد قناعت کرده. البته شاید نوار لمسی مک‌بوک پرو به ظاهر تغییر کوچکی باشد، ولی احتمالا در بهبود دادن شیوه‌ی تعامل کاربر با آن بسیار مهم خواهد بود. شما رویکرد کدام‌یک را می‌پسندید: سرفیس بوک یا مک‌بوک پرو؟ پیش از پاسخ دادن به این سؤال بیایید ابتدا با هم نگاهی دقیق‌تر به این دو محصول بیندازیم.

مشخصات فنی

مدل‌های جدید مک‌بوک پرو و سرفیس بوک، همگی از پردازنده‌های نسل ششم Core i5 و Core i7 اینتل استفاده می‌کنند. بنابراین در زمینه‌ی سرعت پردازش هیچ‌کدام برتری ویژه‌ای نسبت به دیگری نخواهند داشت. مدل‌های قوی‌تر سرفیس بوک (مجهز به Performance Base) علاوه بر پردازنده‌ی گرافیکی اینتل HD می‌توانند از پردازنده‌ی گرافیکی Nvidia GTX 965M موجود در بخش کیبورد هم برای پردازش‌های گرافیکی سنگین‌تر استفاده کنند. در سوی مقابل مدل ۱۳ اینچ مک‌بوک پرو تنها به پردازنده‌ی اینتل Iris مجهز است، ولی مدل ۱۵ اینچ با پردازنده‌ی گرافیکی رادئون پرو با اختلاف کمی بالاتر از سرفیس بوک قرار می‌گیرد.

سرفیس بوک مک‌بوک پرو
پردازنده نسل ششم اینتل Core i5 و Core i7 نسل ششم اینتل Core i5 و Core i7
اندازه صفحه‌نمایش ۱۳.۵ اینچ ۱۳.۳ و ۱۵.۴ اینچ
رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ پیکسل

۲۵۰۰ در ۱۶۰۰ پیکسل (۱۳.۳ اینچ)

۲۸۸۰ در ۱۸۰۰ پیکسل (۱۵.۴ اینچ)

کارت گرافیک اینتل HD + انویدیا GTX 965M اینتل Iris + رادئون پرو ۴۵۰ یا ۴۵۵
تاچ صفحه‌نمایش تاچ قابل جدا شدن نوار لمسی + حسگر اثر انگشت تاچ آیدی
پورت‌های USB ۲ پورت USB 3.0 Type-A

۴ پورت تاندربولت USB-C

(۲ پورت در مدل ۱۳ اینچ بدون نوار لمسی)

عمر باتری (طبق ادعای تولیدکننده) ۱۲ تا ۱۶ ساعت ۱۰ ساعت
ضخامت ۲۲.۸۶ میلی‌متر ۱۵.۲۴ میلی‌متر
وزن ۱.۴۹ تا ۱.۶۳ کیلوگرم

۱.۳۶ کیلوگرم (۱۳ اینچ)

۱.۸۱ کیلوگرم (۱۵ اینچ)

در زمینه‌ی دقت و رزولوشن صفحه‌نمایش، سرفیس بوک برنده‌ی بازی است. سرفیس بوک مایکروسافت به یک صفحه‌نمایش ۱۳.۵ اینچی با رزولوشن ۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ پیکسل مجهز است. در سوی مقابل اپل در مدل کوچک‌تر مک‌بوک پرو با صفحه‌نمایش ۱۳.۳ اینچی به رزولوشن ۲۵۰۰ در ۱۶۰۰ پیکسل و در مدل بزرگ‌تر با صفحه‌نمایش ۱۵.۴ اینچی به رزولوشن ۲۸۸۰ در ۱۸۰۰ پیکسل بسنده کرده است.

اتصالات

اپل همواره در زمینه‌ی حذف پورت‌های قدیمی و جا انداختن پورت‌های جدید نقش مهمی بازی کرده است. در مک‌بوک پرو جدید هم اپل با جایگزین کردن کامل پورت USB Type-A با پورت‌های تاندربولت ۳ که از کانکتور جدید USB Type-C استفاده می‌کنند روحیه‌ی آینده‌نگرانه‌ی خود را نشان داده. مدل‌های ۱۳ اینچی به دو پورت USB-C و مدل‌های ۱۵ اینچی به چهار عدد از آن‌ها مجهز هستند. از تمام این پورت‌ها می‌توانید برای شارژ کردن مک‌بوک پرو استفاده کنید. همچنین این پورت‌ها از استانداردهای DisplayPort، HDMI، VGA و انتقال اطلاعات با سرعت ۴۰ گیگابیت در ثانیه پشتیبانی می‌کنند. البته مک‌بوک پرو بر خلاف آیفون همچنان جک ۳.۵ میلی‌متری صدا هم دارد ولی دیگر خبری از شیار کارت‌خوان نیست. در سوی مقابل مایکروسافت در سرفیس بوک جدید روحیه‌ی محافظه‌کارانه‌تری داشته است. روی سرفیس بوک ۲۰۱۶ مجموعه‌ی آشناتری از خروجی‌ها و اتصالات را می‌بینیم که شامل دو پورت USB 3.0 سایز کامل (Type-A)، شیار کارت‌خوان SD، پورت Mini DisplayPort و جک هدفون است.

مک‌بوک پرو یا سرفیس بوک

عمر باتری

ظاهرا امسال مایکروسافت موفق شده اپل را در زمینه‌ی عمر باتری پشت سر بگذارد. مایکروسافت ادعا می‌کند که باتری سرفیس بوک جدید با هر بار شارژ کامل می‌تواند بین ۱۲ تا ۱۶ ساعت دوام بیاورد. در سوی مقابل اپل می‌گوید مدل‌های جدید مک‌بوک پرو در هر بار شارژ تا ۱۰ ساعت امکان کار مداوم را فراهم می‌کنند. البته توجه داشته باشید که این اعداد تا زمانی که نتایج تست‌های عملی مشخص نشده باشد تنها روی کاغذ اعتبار خواهند داشت.

سرفیس بوک

قابلیت‌های خاص

در حالی که سیستم‌عامل و محصولات مایکروسافت برای مدت نسبتا زیادی است که از صفحه‌نمایش لمسی پشتیبانی و استفاده می‌کنند، اپل همچنان فاصله‌ی خود را با این حوزه حفظ کرده است. نوار لمسی بالای کیبورد مک‌بوک پرو قطعا نمی‌تواند افرادی را که یک صفحه‌نمایش لمسی کامل می‌خواهند راضی کند ولی در نوع خود ابتکار جالبی است که انعطاف‌پذیری بیشتری را برای برنامه‌نویسان و امکان شخصی‌سازی بیشتری را برای کاربران به همراه خواهد آورد.

مک‌بوک پرو

مایکروسافت قابلیت ویژه‌ی جدیدی را به سرفیس بوک ۲۰۱۶ اضافه نکرده. البته سرفیس بوک از ابزار جدید مایکروسافت یعنی Surface Dial پشتیبانی می‌کند. Surface Dial امکان کنترل راحت تنظیمات و ابزارهای مختلف را در اپلیکیشن‌هایی که با آن سازگار هستند فراهم می‌کند. اما مهم‌ترین قابلیت خاص سرفیس بوک (که البته جدید نیست) امکان جدا کردن صفحه‌نمایش آن از بخش کیبورد است. در واقع سرفیس بوک می‌تواند علاوه بر لپتاپ در نقش یک تبلت بسیار قدرتمند هم ظاهر شود. چیزی که مک‌بوک پرو حتی خواب آن را هم نمی‌تواند ببیند.

سرفیس بوک

اپل همچنین مک‌بوک پرو جدید خود را به حسگر اثر انگشت تاچ‌آیدی نسل دوم هم مجهز کرده. در سوی مقابل سرفیس بوک از چنین قابلیتی بی‌بهره است. در سرفیس بوک می‌توانید از تشخیص چهره‌ی مبتنی بر قابلیت Windows Hello برای ورود به سیستم استفاده کنید؛ البته تنها در صورتی که مدل گران‌تر و قوی‌تر Performance Base را در اختیار داشته باشید.

قیمت

برای ساده‌تر شدن کار، باید مقایسه در زمینه‌ی قیمت را در دو سر طیف یعنی ارزان‌ترین مدل‌ها و گران‌ترین مدل‌ها انجام دهیم. ارزان‌ترین مدل مک‌بوک پرو با قیمت ۱۴۹۹ دلار، یک مدل ۱۳ اینچی است که نوار لمسی را هم ندارد. برای در اختیار داشتن نوار لمسی حداقل باید ۱۷۹۹ دلار بپردازید تا مدل ۱۳ اینچی مجهز به پردازنده‌ی ۲.۹ گیگاهرتزی Core i5، هشت گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی SSD و پردازنده‌ی گرافیکی اینتل آیریس را دریافت کنید. در سوی مقابل قیمت سرفیس بوک از مبلغ پایین‌تر ۱۳۴۹ دلار آغاز می‌شود. این مدل به یک پردازنده‌ی Core i5، هشت گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی SSD و پردازنده‌ی گرافیکی اینتل HD مجهز خواهد بود.

در سمت بالای طیف، می‌توانیم مک‌بوک پرو ۱۵ اینچی را با سرفیس بوک Performance Base مقایسه کنیم که هر دو قیمت مشابه ۲۳۹۹ دلار را دارند. این مک‌بوک پرو به یک پردازنده‌ی Core i7، شانزده گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی SSD و یک کارت گرافیک رادئون پرو ۴۵۰ با ۲ گیگابایت حافظه‌ی اختصاصی مجهز خواهد بود. سرفیس بوک Performance Base هم از پردازنده‌ی مشابه Core i7، ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی SSD و کارت گرافیک Nvidia GTX 965M استفاده می‌کند ولی تنها به هشت گیگابایت رم مجهز است. می‌توان این گونه جمع‌بندی کرد که با قیمتی یکسان، مایکروسافت یک صفحه‌نمایش لمسی کامل با امکان جدا شدن و استفاده به صورت یک تبلت را به شما می‌دهد، در حالی که اپل صفحه‌نمایش بزرگ‌تر و مقدار رم بیشتری را در اختیارتان قرار می‌دهد.

جمع‌بندی

هم مک‌بوک پرو‌ و هم سرفیس بوک جدید محصولاتی بسیار خوب هستند. اپل و مایکروسافت در لپتاپ‌های امسال خود سخت‌افزار نسبتا مشابهی را ارائه کرده‌اند و همان‌طور که در ابتدای بحث هم گفتیم اصلی‌ترین تفاوت آن‌ها در نحوه‌ی استفاده از ورودی‌هایی مانند صفحه‌نمایش لمسی است. البته مک‌بوک پرو نسبت به نسل‌های قبلی خود تغییرات وسیع‌تر و جدی‌تری نظیر اضافه شده نوار لمسی و استفاده از پورت‌های جدید USB-C را داشته است. در حالی که به نظر می‌رسد مایکروسافت ایجاد تغییرات جدی‌تر را به زمان معرفی نسل بعدی سرفیس بوک‌ها محول کرده.

سرفیس بوک یا مک‌بوک پرو

در نهایت به نظر می‌رسد این دو گجت بیش از این که از هم بهتر یا بدتر باشند با هم متفاوت هستند. مایکروسافت به تمرکز خود روی صفحه‌نمایش لمسی و استفاده از قلم ادامه می‌دهد و با معرفی Microsoft Dial شیوه‌های جدیدی را برای کنترل ورودی‌ها مهیا کرده. اپل هم با اضافه کردن نوار لمسی، امکان پدید آمدن شیوه‌های تعاملی بسیار متنوعی را به کاربران مک داده است. طبیعتا انتخاب یک فرد از بین این دو محصول تا حد زیادی به این بستگی دارد که پیش از این در چه اکوسیستمی بوده است. با این حال هر کدام از دو شرکت تلاش دارند با ارائه کردن قابلیت‌های جدید مشتریان رقیب را به مهاجرت به اکوسیستم خود ترغیب کنند.

شما چه فکر می‌کنید؟ به نظر شما قابلیت‌های کدام محصول کاربردی‌تر است؟ کدام یک نسبت به نسل قبل بهبود بیشتری داشته؟ هر کدام به درد چه افرادی می‌خورد؟ اساسا شما رویکرد کدام شرکت را بیشتر می‌پسندید؟ در نهایت اگر بخواهید بین این دو محصول یکی را با دلیل انتخاب کنید، دلیل شما چیست و کدام را ترجیح خواهید داد: سرفیس بوک یا مک‌بوک پرو؟

telegram_ad2_1

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۰۵ دیدگاه
  1. علیرضا

    با وجود اینکه اپل خیلی شیکه و کلاس داره و همه ته دلشون دوسش دارن … ولی من سرفیس بوک رو انتخاب میکنم ، چون ویندوزه ، قلم داره ، گرافیکش از مک بوک سر تره ، قابلیت تبدیل شدن به تبلت رو هم داره ، و همه پیز هایی که تو ویندوز میشه به راحتی و بدون محدودیت انجام داد … ( مثلا یکیش استفاده نرم افزار های کرک شده ) 🙂 البته دیگه بعضی از کرک شده ها رو نمیشه باهاشون کار کرد …
    حالا یکی بیاد سرفیس بما هدیه بده .فردا تولدمه .:):):):):)

    1. محمدعلي بهراميان

      تولدت مبارک ولی کی گفته مک برنامه کرک نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    2. محسن

      چطور نمیشه بعضی نرم افزار های کرک شده رو باهاش کار کرد ( سرفیس رو میگم )‌!!!!!!!!!!

  2. HP Probook 4540

    به نظر من هر دوی انها هیچ ارزشی برای خرید یا حتی استفاده ندارند
    وجود به صفحه نمایش فوق العاده در یه دستگاه ۱۳ اینجی احمقانه و شاید بی استفاده اس
    وجود یه پردازشگر با بالاترین قدرت پردازش برای یه دستگاه که ابعادی که به درد کارهای حرفه ای نمی خورد دیوانگی محض اس
    تنها نواوری وکار حرفه ای در این دو دستگاه وجود قلم سرفیس که فکر نمیکنم به قیمتش به صرفه باشد

  3. محسن

    آقا آقا لطفا تو نظر دادناتون دقت کنین که سرفیس پرو ۴ باید با آیپد پرو مقایسه بشه نه مک بوک پرو!!!
    سرفیس بوک هم لپ تاپه نه تبلت پس وزن زیاد رو دخیل نکنین* ( یکی از دوستان گفته وزن زیاد سرفیس بوک برای یه تبلت زیاده !!!! ) * حرفشون درسته ولی سرفیس بوک تبلت نیست
    خب از همه این ها و تعصبات بگزیرم با ید بگم که علاقه من نسبت به سرفیس بوک و همینطور مایکروسافت بیشتر و بیشتر باهاش حال کردم هرچند مدلای اپل رو هم امتحان کردم

    توی این زمونه همه چی لمسی شده در نتیجه لمسی نبودن لپ تاپ اپل یه نقطه ضعفه
    برای کارکرد درسی و دانشگاهی سرفیس بهتره چون علاوه بر سخت افزار قدرتمندش از یک قلم فوق العاده بهره می بره و همینطور عمر باتری بالا
    برای فیلم گوش دادن سرفیس بوک بهتره چون هم صفحه نمایش لمسی داره هم جدا میشه و هم دولا میشه و تو هر زاویه دلخواه تنظیم میشه
    برا وبگردی صفحه لمسی سرفیس بوک و مرورگر مایکروسافت اج و قلمش برای نوت برداری از اینترنت بهتره
    برا موسیقی مک بوک پرو بهتره چون به گزینه های مایکروسافت برای موسیقی گوش دادن نیازی نیست و همینطور راحتی سیستم عاملی که داره
    برا گیمینگ سیستم عامل ویندوز ۱۰ محبوب ترین سیستم عامل بین گیمر ها شده
    ولی در کل اگه برا خوش گذرونی می خواین مک بوک پرو بهتره
    و اگه می خواین برنامه نویسی حرفه ای کنین یا بازی سنگین کنین یا کلا کارای تخصصی سرفیس بهتره

    خلاصه من بعد از ۳ یا ۴ سال سردرگمی بین مکینتاش و ویندوز آخرش به مایکروسافت و سرفیس و ویندوز و … رسیدم
    توجه کنید در این سه چهار سال هم محصولات اپل دستم بوده هم مایکروسافت مثلا در زمینه گوشی من آیفون ۶S داشتم یه بار هنگ کرد بدجورم هنگ کرد خیلی خراب شد الآن لومیا ۶۴۰ از محصولات قدیمی مایکروسافت دسته ( توجه بشه که مایکروسافت اعلام کرته تمام سری لومیا میان رده بوده نه پرچمدار همشون !!!! ) هنوز هنگ نکرده فیفا ۱۷ راحت بالا میاره آسفالت ۸ بالا میاره خیلی خوبه کلا تازه ویژوال استودیو نصب میشه روش پاورپوینت و اکسل و ورد رو هم داره باتریش ۲۵۰۰ هستش دو روز ازش سخت کار میکشم می زنه !!!!!

    ممنون از اینکه وقتتون رو برای من گذاشتین و این مطلب رو خوندین
    و در آخر از متعصب هایی که از خوندن نظر بی طرف من ناراحت شدن و روی اپل پافشاری می کنن معذرت می خوام

    1. خودم

      مک بوک پرو رو با سرفیس استودیو هم نباید مقایسه کرد
      واقعا ناشیانست

    2. فرنام

      برای کارهای گرافیکی و طراحی کدوم مدلش مناسب هست ؟

  4. swordboy

    سرفیس بوک

  5. مهران

    هر کسی که یک بار مک بوک پرو را تجربه کرده باشه امکان نداره سراغ برند دیگه اَی بره. در ضمن اپل اگر صفحه نمایش لمسی روی مک قرار نمیده حتما دلیلی داره که خارج از درک ما مردم است . همین طور که میدانید تجربه اپل در ساخت سخت افزار و نرم افزار خیلی بیشتر از مایکروسافته و آینده نگری دقیقتری داره.

    1. سراج

      قبول دارم. حسی که مک بوک منتقل میکنه واقعا خوبه. اما راجع به صفحه نمایش لمسی مخالفم. به عنوان یک عکاس و ادیتور با صفحه نمایش لمسی خیلی راحت تر و لذت بخش تر میشه با Ps یا Lr کار کرد. اما خوب صفحه ی سرفیس کوچیکتره. یه ضعفه. من خودم چون گیمینگ رو هم دوس دارم بدم نمیاد که بتونم با لپ تاپم بازی هم بکنم. پس در کل اگر حس و حال، صفحه نمایش بزرگتر و لوگوی جذاب اپل رو کنار بزاریم سرفیس بهتره.

    2. hamed

      گوشیاشم میگفت آخرش ۴ اینچ باید باشه اما الان …
      ۱۰۰% صفحه لمسی هم میزاره و بعد میگه این نوآوری بینظیره و شما تا الان بدون این زندگی نمیکردین 😐

    3. امین

      خود دیجی کالا مگ هم مطلبی درباره اینکه چرا اپل صفحه نمایش لمسی نگذاشت داره
      و فکر میکنم اپل برای کارهایی که یا انجام نمیده یا دیر انجام میده دلایل قانع کننده ای داره

  6. مهران

    تا وقتی با مک بوک کار نکرده باشید نمیتونید این دو رو مقایسه کنید . متعصفانه اکثر کاربران ویندوز تجربه ای در مورد استفاده از مک ندارن و نظرشون بیشتر یک جانبه و از روی تعصبه ولی ما کاربران مک با ویندوز بزرگ شدیم و بعد به مکینتاش مهاجرت کردیم و تفاوت این دو را بیشتر وآگاهانه تَر میدانیم . به عقیده من ابتدا باید إگاهی سازی کرد و بعد نظر سنجی ( خصوصا در ایران) که مردم فقط ویندوز را میشناسند. وقتی هم که مک بوک میخرند روش ویندوز نصب میکنند و بزگترین جفا را در حق خودشان و این دستگاه میکنندد

    1. علیرضا

      دوست عزیز شما به غیر از برنامه های آفیس و فتو شاپ و غیره …
      از چه چیز دیگه مک خوشتون میاد و راحت هستین باهاش.

      1. محمدعلي بهراميان

        ۱- یک پارچگی سیستم عامل
        ۲- امنیت فوق العاده
        ۳- سرعت نصب و اجرای برنامه ها ( حدودا در ده دقیقه میشه تمام برنامه های شرکت ادوب رو نصب کرد )
        ۴- ویروس نمیگیره
        ۵- برنامه ی xcode که اونایی که برنامه نویسن خوب میدونن این برنامه چی هست ( نوشتن برنامه به هر زبانی در یک محیط مشترک البته آپشن هاش توی swift و objective c بیشتر از بقیه زبان هاست چون زبان انحصاری اپله )
        ۶- برنامه garageband که هر موزیسینی میشناستش ، فکر کن هرسازی رو بخوای رو بیت آهنگت پیاده کنی داره از ساز های اصیل ایران ، چین ، هند تا ساز های جدید نظیر گیتار برقی
        ۷- اکثر برنامه های رو سیستم انحصاریه ( مثلا : numbers – keynote – pages مثه آفیسه ماکروسافته )
        ۸- برنامه ی انحصاریه imovie که باهاش فیلم های سینمایی هم میسازن بصورت مجانی برای اونایی که دیوایس رو میخرن در نظر گرفته شده که البته نسخه pro ی اون پولیه ولی در ipad ها و macbook ها این نسخه هم رایگانه
        ۹- سینک شدن فوق العاده با بقیه idevice ها ( اونایی که میگن بولوتوث نداره بخونن : قابلیت airdrop که در دیوایس های اپل هست با سرعت خیلی خیلی بالاتر و شخصی سازی بیشتر کار بلوتوث رو انجام میده و قابلیت airplay که میشه از راه دور با apple tv ارتباط برقرار کرد و اگه دیوایس خودتون اندرویده و برای دوستانتون ios میتونید از zapya یا shareit استفاده کنید )
        ۱۰ – و هزاران راحتی و خوبی دیگه که به صورت تئوری نمیشه بازگوشون کرد

  7. R. Sh

    به نظر من مک بوک پرو بهتره. چون واقعا غیر از طراحی کردن لزومی نداره که یک لپتاپ صفحه لمسی داشته باشه و اپل این رو خوب میدونه و بخاطر همین تاچ بار رو طراحی کرد. اما سرفیس بوک هم صفحش لمسیه و هم جدا میشه که شبیه به یک تبلت میشه که در این صورت چه تفاوتی بین سرفیس بوک با سرفیس پرو وجود داره؟؟؟ همچنین مک بوک پرو هم نازکتر و هم باریکتر هستش و همچنین سیستم عاملی یکپارچه داره که برای کد نویسی و کار موزیک و طراحی راحت تر از ویندوز هستش، البته این از ارزش های ویندوز کم نمیکنه. در نهایت به نظرم مک بوک پیروز این مقایسس البته این به خود کاربر ها که چه استفاده ای از یک لپتاپ میخوان بکنن داره.

  8. ابوالفضل

    به نظر من هر دو لپ تاپ عالی هستن و خداییش از یکدیگر چیزی کم ندارن
    اما بنده به شخصه صفحه نمایش لمسی سرفیس رو به تمام امکانات مک بوک (که شاید بهتر از سرفیس هم باشن)ترجیح میدم.

  9. ارشاد

    از نظر بنده تاچ بودن و جداشدن صفحه ی سرفیس در عمل خیلی کارایی نداره مگر مواقعی که بخوایم با قلم طراحی کنیم، در ضمن وزن زیاد و سایز بزرگی هم داره که برای یک تبلت اصلا مناسب نیست.
    من مک بوک رو ترجیح میدم.

  10. يوسف

    تا وقتی که دوتا دستگاه دست کاربران و منتقدان نیاد نمیشه نظر قطعی داد ولی نسبت به نظرات مردم که خوندم همه اونایی که طرفدار مک بودن کلی دلیل اوردن براش حتی ده یا بیست خط ولی اونایی که طرفدار مایکروسافت بودن فقط یه کلمه اسمش رو بردن ولی دلیل منطقی ندادن.
    ولی این هم هست اونایی که ایکس باکس دارن یا گوشی ویندوز دارن واقعا سرفیس گزینه بهتریه براشون و در مقابل اوناییی که محصولات اپل رو دارن بی شک مک بهترین انتخابه

  11. محمدعلي بهراميان

    بسته به نیازتون باید انتخاب کنید ، هر دو محصولات کامل و بی نقصی هستند چه از نظر سخت افزار ، چه مهندسی ، چه نرم افزار
    بحث اینجا سره علاقست ، کاشی های ویندوز براتون جذاب تره یا نوار برنامه های مک با افکت دوست داشتنیش
    سرعت و امنیت براتون مهم تره یا آزادی تو اجرای هر فرمتی
    کار با ویندوز براتون راحت تره یا مک
    در کل به خودتون برمیگرده
    به شخصه مک رو بیشتر دوست دارم

  12. مصطفی

    همه می دونن که اپل شرکتیه که با حذف برخی آپشن ها و محدود کردن کاربر سعی می کنه بهترین و با کیفیت ترین خدمات رو در مورد چیزی که نیاز اصلی کاربر هست ارائه کنه. برای مثال شما هیچ وقت روی آیفون ها و آیپدها درگاه حافظه نمی بینید. این رفتار با اینکه علاوه بر گران تر شدن محصول، کاربر رو نیز در محدودیت بسیار جدی قرار میده، توانسته به یکی از مهمترین عوامل سرعت بالای اینگونه دیوایس ها تبدیل بشه. این مورد در همه ی تولیدات این شرکت به شکل های مختلف دیده میشه.
    نقطه ی مقابل اپل، گوگل و مایکروسافت و بسیاری از شرکت های دیگه قرار دارند که دیدگاه متفاوتی نسبت به این موضوع دارند. یعنی طیف گسترده ای از خدمات رو ارائه می کنن و در عوض در برخی از موارد تا حدودی به مشکل بر می خورند. برای مثال هنگ کردن ویندوز و اندروید نمونه ای از این موارد محسوب میشه.
    حال در مورد این دو دیوایس نمی توان به قطع بیان کرد که کدام یک بهتر از دیگری است. این کاربران هستند که می بایست با بررسی نیازها و حوزه ی کاری خود بهترین گزینه را انتخاب کنن.

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه