۱۰ فیلم جذاب خانوادگی که شبیه انیمیشن میشل‌ها علیه ماشین‌ها هستند

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه
فیلم های نتفلیکس

فیلم «میشل‌ها علیه ماشین‌ها» (The Mitchells Vs The Machines) در حال حاضر یکی از بهترین فیلم‌های خانوادگی سال است و ۱۰ فیلمی که در ادامه معرفی می‌کنیم پروژه‌های مشابه و به همان اندازه جالب هستند.

میشل‌ها علیه ماشین‌ها، محصول جدید انیمیشن سونی و نتفلیکس، با استقبال منتقدان و مخاطبان همراه شده است. این فیلم که به‌عنوان یک کمدی سفر جاده‌ای خانوادگی و همچنین یک داستان کنایی علمی-تخیلی ساخته شده، به خانواده‌ی میشل‌ها می‌پردازد که برای نجات کره‌ی زمین با ربات‌ها مبارزه می‌کنند.

این فیلم علاوه بر توجه به اندازه به کلیشه‌های آشنای این ژانر، به شکل سرگرم کننده‌ای فرهنگ خانوادگی معمول و اعتیاد نسل جدید به فناوری را هم با یکدیگر ترکیب می‌کند. به علاوه، این فیلم معتبر و قابل تحسین دیگری از کارگردان مایکل ریاندا است که تا قبل از آن به‌عنوان خالق «آبشار جاذبه» (Gravity Falls) شناخته می‌شد.

۱۰. میس سان‌شاین کوچولو (Little Miss Sunshine)

فیلم میس سان شاین کوچولو

  • کارگردان: والری فاریس، جاناتان دیتون
  • بازیگران: ابیگل برلین، پال دینو، آلان آرکین
  • محصول: ۲۰۰۶
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۰ از ۱۰۰

میس سان‌شاین کوچولو در قاب یک کلاسیک مدرن، مضامین ناکارآمد خانوادگی را در پس‌زمینه‌ی یک سفر جاده‌ای بررسی می‌کند. این فیلم در حالی که در به تصویر کشیدن جزئیات بسیار موفق بوده، در حین کاوش ناامنی‌های عمیق هر یک از شخصیت‌ها، از پرداختن به واقعیت‌های تلخ و گزنده هم فروگذار نمی‌کند.

هنگامی که یک دختر جوان (با بازی ابیگیل برسلین) به همراه خانواده‌ی آشفته‌ی خود برای شرکت در یک مسابقه‌ی زیبایی سفر می‌کند، زخم‌های قدیمی دوباره باز شده و در کنارش پیوندهای جدیدی هم شکل می‌گیرد. نویسندگی تراژدی-کمدی این فیلم را کنار بگذاریم، از بازیگرانش همچنان به‌عنوان یکی از بهترین گروه‌های بازیگری در سال‌های اخیر یاد می‌شود.

وجه تشابه: سفر جاده‌ای، رابطه‌های عاطفی کمرنگ شده‌ی خانوادگی، تمرکز بر کاراکتر دختر نوجوان، داستان آموزنده‌ی نهفته در قالب طنز، پایان‌بندی مشابه

۹. ویلوبی‌ها (The Willoughbys)

فیلم ویلوبی ها

  • کارگردان: کریس پیرن
  • محصول: ۲۰۲۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۸ از ۱۰۰

خانواده‌ی ویلوبی مملو از نخبگان خلاق و بسیار تحصیل کرده است. با این حال، والدین این خانواده در ارتباط برقرار کردن با فرزندان به اندازه‌ی کافی سهل‌انگار هستند تا فرزندان از آن‌ها متنفر شوند. کودکان که از پدر و مادر خود خسته شده‌اند با کشیدن نقشه‌ای آن‌ها را به مسافرت می‌فرستند تا با یتیم جلوه دادن خود، به دنبال یک خانواده‌ی به نظرشان مناسب بگردند.

این سفر در نهایت به والدین درس‌های ارزشمند زندگی می‌دهد زیرا آن‌ها می‌دانند دانشی که در دانشگاه و بین کتاب‌هایشان آموخته‌اند در دنیای واقعی ناکارآمد است. تصاویر پر زرق و برق و طنز عجیب این انیمیشن به دوچندان شدن جذابیت ویلوبی‌ها در یک زمان کوتاه ۹۰ دقیقه‌ای کمک می‌کند و نتیجه‌ای که در انتهای فیلم به آن می‌رسیم دیدنش را برای کودکان و بزرگسالان ارزشمندتر می‌کند.

وجه تشابه: رابطه‌های عاطفی کمرنگ شده‌ی خانوادگی، داستان آموزنده در قالب طنز

۸. ربات‌ها (Robots)

فیلم روبات ها

  • کارگردان: کریس وج
  • محصول: ۲۰۰۵
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۴ از ۱۰۰

ربات‌ها فیلمی است که کاملا حول دنیای شخصیت‌های رباتی خود می‌گردد. رادنی کاپرباتم (با صدای ایوان مک‌گرگور) یک مخترع مشتاق و با انگیزه است که برخلاف خواسته‌ی والدینش برای کشف شهری جدید و ملاقات با اسطوره‌های خود راهی سفری پرماجرا می‌شود.

رادنی در حین تلاش برای ایجاد فناوری‌های مفید و در دسترس، توطئه‌ای را کشف می‌کند که ممکن است سرنوشت ربات‌های قدیمی را تغییر دهد و از آن‌ها با وعده‌ی به روزرسانی‌های گران قیمت کلاهبرداری کند. ربات‌ها با وجود لحن شاد و کودکانه، تفسیری درباره‌ی رذایل طمع سرمایه‌داری کنترل نشده‌ی صنعت‌گران ارائه می‌کند.

وجه تشابه: وجود کاراکترهای رباتی، تلاش گروهی برای مقابله با پلیدی، کاراکتر فرزند بلند پرواز 

۷. ابری با حتمال بارش باران کوفته قلقلی (Cloudy With A Chance Of Meatballs)

فیلم باران کوفته قلقلی

  • کارگردان: فیل لرد، کریس میلر
  • محصول: ۲۰۰۹
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۶ از ۱۰۰

ابری با احتمال بارش باران کوفته قلقلی به کارگردانی فیل لرد و کریس میلر (که تهیه‌کنندگی میشل‌ها علیه ماشین‌ها را برعهده داشتند) یکی دیگر از انیمیشن‌های کلاسیک سونی با مضامین علمی تخیلی و خانوادگی است. فلینت لاکوود مخترع (با صدای بیل هیدر) ماشینی را تولید می‌کند که قادر است آب را به غذا تبدیل کند. اما هنگامی که عملکرد دستگاه از کنترل خارج می‌شود، طوفان غذایی غیر قابل کنترلی باعث به خطر افتادن تمام دنیا می‌شود.

این فیلم نه تنها از نظر طراحی شخصیت و فرضیه‌اش شبیه میشل‌ها علیه ماشین‌ها است بلکه در هسته‌ی اصلی آن رابطه‌ی پریشانی پدر و پسر (مانند رابطه‌ی پدر و دختری در انیمیشن میشل‌ها) هم دارد. مانند شخصیت دنی مک‌براید در میشل‌ها، جیمز کان در نقش پدر فلینت بازی می‌کند، یک ماهیگیر تکنوفوبیک (قدیمی و از تکنولوژی به دور) سختگیر که به پسرش بسیار اهمیت می‌دهد.

وجه تشابه: تلاش گروهی برای نجات دنیا، رابطه‌ی عاطفی کمرنگ شده‌ی خانوادگی، پدر تکنوفوبیک، کاراکتر فرزند بلندپرواز

۶. کاپیتان خارق‌العاده (Captain Fantastic)

فیلم کاپیتان خارق‌العاده

  • کارگردان: مت راس
  • بازیگران: ویگو مورتنسن، جورج مکای، آنالیس باسو
  • محصول: ۲۰۱۶
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۲ از ۱۰۰

یک زن و شوهر و شش فرزندشان در بیابان زندگی می‌کنند و از جامعه‌ی مدرن جدا شده‌اند. به نظر می‌رسد که آن‌ها زندگی متعادل و خودکفائی را به دور از خطرات مصرف‌گرایی و ماشین‌آلات برگزیدند. با این حال، هنگامی که مادر فرزندان از دنیا می‌رود، پدر به‌عنوان سرپرست خانواده قصد دارد که هنگام شروع سفر جاده‌ای، تصمیمات مهمی برای آن‌ها بگیرد که ممکن است مسیر زندگی‌ا‌شان را تغییر دهد.

وی همچنان بین معرفی مجدد آن‌ها به جامعه‌ی بشری و یا ادامه‌ی زندگی عشایری بر سر دوراهی قرار گرفته. با یک بازی فوق‌العاده توسط ویگو مورتنسن در نقش اصلی، کاپیتان خارق‌العاده به لطف برداشتی کاملا پخته و فراتر از همه‌ی کلیشه‌های یک فیلم خانوادگی ظاهر می‌شود.

وجه تشابه: پدر تکنوفوبیک، سفر جاده‌ای

۵. نسل بعدی (Next Gen)

فیلم نسل بعدی

  • کارگردان: جو سندر، کوین آر‌ آدامز
  • محصول: ۲۰۱۸
  • امتیاز متاکریتیک: –

نسل بعدی یک انیمیشن علمی تخیلی است که جوهر دوستی را در زمان فناوری و فاصله‌های ناخودآگاه به تصویر می‌کشد، حتی اگر این دوستی بین یک نوجوان سرکش و یک ربات مسلح باشد. با ترسیم آینده‌ی رباتیک و قهرمانانی که نام بردیم، این انیمیشن می‌تواند موازی با فیلم‌های مشابه دیگر مانند «شش قهرمان بزرگ» (Big Hero 6) باشد.

گرچه به نظر می‌رسد که با یک داستان تکراری در این ژانر مواجه هستیم، اما نسل بعدی همچنان با ساخت لحظات سرگرم کننده و یک گروه صداپیشه شامل جان کرازینسکی، چارلین یی، جیسون سودیکیس و مایکل پنیا سعی دارد داستانش را به شکل متفاوتی بیان کند.

این فیلم به تفصیل درباره‌ی موضوعاتی صحبت می‌کند که اکثر فیلم‌های سینمایی برای کودکان به دنبال آن نمی‌روند. نسل بعدی دیدگاه متفاوت بسیاری از کودکان نسبت به دنیای پیرامون خود را نشان می‌دهد. در کنار نشان دادن ارزش دوستی که همه‌ی انسان‌ها به تکیه بر آن نیازمندند، قسمت‌های اکشن آن به هجوم آدرنالین می‌انجامد و لحظات آرام آن واقعا احساسات شما را برمی‌انگیزد. نسل بعدی کمدی سرگرم کننده‌ای دارد و در کنارش به ریشه‌یابی شخصیت‌های اصلی خود هم می‌پردازد.

وجه تشابه: وجود کاراکترهای رباتی، کاراکتر دختر بلند پرواز، تلاش گروهی برای نجات دنیا

۴. فرکانس (Frequency)

فیلم فرکانس

  • کارگردان: جورج هابلیت
  • بازیگران: جیمز کاویزل، دنیس کواید، الیزابت میچل
  • محصول: ۲۰۰۰
  • امتیاز متاکریتیک: ۶۷ از ۱۰۰

در فیلم علمی-تخیلی و هیجان‌انگیز فرکانس، جیمز کاویزل نقش کارآگاهی را بازی می‌کند که به صورت اتفاقی و یافتن یک فرکانس رادیویی این امکان را پیدا می‌کند که در گذشته با پدر مرده‌ی خود (با بازی دنیس کواید) ارتباط برقرار کند. همان‌طور که انتظار می‌رود، تعاملات ادامه‌دار بین وی و پدرش منجر به تغییر موجودیت زمان و مکان می‌شود.

با وجود صحنه‌های نفس‌گیر، فرکانس داستانی در مورد از دست دادن و چگونگی پناه بردن پسری به نیروهای ناشناخته‌ی فناوری برای جبران این ضایعه است. این فیلمی است که هم شما را می‌خنداند و هم به شدت احساسات را در شما برمی‌انگیزد تا جایی که متوجه گذر زمان نخواهید شد. دنیس کواید در این فیلم بی‌نظیر ظاهر می‌شود و دیگر بازیگران راهی برای اثبات توانایی نقش‌آفرینی خود پیدا می‌کنند.

وجه تشابه: تلاش برای برقراری ارتباط والد و فرزندی به شکلی متفاوت

۳. مردان، زنان و کودکان (Men, Women, & Children)

فیلم زنان مردان و کودکان

  • کارگردان: جیسون رایتمن
  • بازیگران: انسل الگورت، کیتلین دیور، آدام سندلر
  • محصول: ۲۰۱۴
  • امتیاز متاکریتیک: ۳۸ از ۱۰۰

کمدی-درام جیسون رایتمن با نام مردان، زنان و کودکان نگاهی طنزآمیز به افزایش اعتیاد آنلاین در این قرن در میان بخش‌های مختلف سنی دارد. این فیلم متکی به امضای معمول شوخ‌طبعی رایتمن است و فرضیه‌ی آن بیش از هر زمان دیگری به امروز ما مرتبط است، خصوصا از آنجا که همه‌گیری‌ کرونا انسان را دوباره به یک حباب فناوری محدود کرده و سلامت روحی و جسمی آن‌ها را در این روند تحت تأثیر قرار می‌دهد.

مردان، زنان و کودکان با وجود داستان قوی، زیادی شخصیت محور و طولانی است و ریتم کندی دارد که ممکن است شما را خسته کند. اما اینکه از دید هر کاراکتر به موضوع درخور تحسین آن نگاه می‌شود، بُعد احساسی آن را برجسته‌تر کرده و شما را به فکر فرو می‌برد. لحظات خنده‌دار آن به نشاندن شما تا پایان فیلم کمک زیادی می‌کند که نباید آن را نادیده گرفت.

وجه تشابه: تسلط دلهره‌آور تکنولوژی بر زندگی، رابطه‌ی عاطفی و کمرنگ شده‌ی خانوادگی، داستان آموزنده در قالب طنز

۲. مرد عنکبوتی؛ به درون دنیای عنکبوتی (Spider-Man: Into The Spiderverse)

فیلم مرد عنکبوتی

  • کارگردان: پیتر رمزی، رودنی روتمن، باب پرسیچتی
  • محصول: ۲۰۱۸
  • امتیاز متاکریتیک: ۸۷ از ۱۰۰

به درون دنیای عنکبوتی که به تازگی برنده‌ی جایزه‌ی اسکار و یک کارگردانی دیگر توسط زوج لرد و میلر شده است، یک پکیج کامل از اکشن ابرقهرمانی و درامی صمیمانه و تجربه‌ی بصری خیره کننده است. شامیک مور به جای کاراکتر مایلز مورالس صحبت می‌کند، پسری که پوشش مرد عنکبوتی را فقط برای همبازی شدن با مرد عنکبوتی از ابعاد دیگر برای سرنگونی اشرار و برقراری تعادل انتخاب کرده است.

قسمت هیجان‌انگیز آن را کنار بگذاریم، فیلم همچنین یک داستان ارزشمند در خود دارد که مورالس جوان در حالی که به عموی خود آرون دیویس (با صدای ماهرشالا علی) و پیتر بی‌پارکر (با صدای جیک جانسون) نگاه می‌کند می‌آموزد که هر قدرت بزرگی مسئولیت زیادی هم به همراه دارد.

وجه تشابه: مبارزه‌ی گروهی علیه پلیدی، داستان آموزنده در قالب طنز

۱. رالف اینترنت را خراب می‌کند (Ralph Breaks The Internet)

فیلم رالف اینترنت را خراب می‌کند

  • کارگردان: فیل جانسون، ریچ مور
  • محصول: ۲۰۱۸
  • امتیاز متاکریتیک: ۷۱ از ۱۰۰

دنباله‌ی «رالف خرابکار» (Wreck-It Ralph) با نام رالف اینترنت را خراب می‌کند شخصیت‌های بازی و گیم را به ورطه‌ی دیجیتال و اینترنت پرت می‌کند. رالف بزرگ غول پیکر و مهربان در کشف این دامنه‌ی جدید هیچ سرنخی ندارد و ساده‌لوحی او در وب لحظات خنده‌داری را بوجود می‌آورد که با طنز اینترنتی و مرسومات فرهنگ پاپ آراسته شده است.

این طنز سرانجام به داستانی دل‌انگیز تبدیل می‌شود زیرا هر دو شخصیت اصلی یعنی رالف خرابکار (با صدای جان سی ریلی) و ونلوپ (با صدای سارا سیلورمن) از راه‌های خاص خود با تنهایی مبارزه می‌کنند. دوستی و جایگاه آن‌ها در اینترنت تا حد زیادی آزمایش می‌شود و در یک لحظه‌ی احساسی به اوج خود می‌رسد.

وجه تشابه: تلاش برای برقراری ارتباط دوستانه، داستان آموزنده در قالب طنز

منبع: Screenrant

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۱۱ دیدگاه
  1. پارسا

    اون کسی که میگه میراکلس مال دیزنی

    اولا دیزنی میراکلس رو نساخته و نخواهد ساخت

    دوما اگه میراکلس مال دیزنی بود یه پرنسس بودو تو دیزنی اند بود اسمش ولی نیست

    من از میراکلس متنفرم و میراکلس فنا یکم اطلاعات داشته باشن

  2. آرمان

    نیمی از آثار معرفی شده واسه تماشا با خانواده اصلا مناسب نیست

  3. امیر

    مایکل ریاندا کجاش حالق ابشارجاذبه بود؟ کمک نویسنده بود .‌‌.. خالق آبشارجاذبه الکس هیرش هست که همین کار که مایکل ریاندا تو آبشارجاذبه کرده رو تو میشل های علیه ماشین ها کرده …
    و جدا از این اونی که گفت جای میراکلس خالی باید بگم میراکلس یکی از مزخرف ترین انیمیشن هاس چرا باید بیاد تو اینا؟

    1. SS.D

      داداش تو میراکلس رو دیدی که میگی چرته؟

    2. abollfazl43

      خدااااااااییش بلاخره یکی هم عقیده من پیدا شد.
      نمیدونم چرا همه از میراکلس خوششون میاد. خدایی خیلی مسخره س 😐

      1. کت نوار

        تو مسخره ای،میراکلس جزء بهترین انیمیشن هاست.فصل ۴ اومده،یک عالمه سینمای قراره بیاد و چند تا اومده،فصل پنج هم کم کم میاد

  4. رز

    عالیه من رالف اینترنت را خراب میکند مرد عنکبوتی و ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی و ویلوبی ها رو دیدم همشون عالین حتما نگاه کنید ولی جای فیلم سینمایی انیمیشن زندگی مخفی حیوانات خانگی خالیه بهترین فیلمه قسمت یک و دوش رو حتما نگاه کنید بهترینه ممنونم

  5. ....

    جای میراکلس بین اینا خالیه
    لطفا اضافش کنید

    1. .......

      میرلکس هیچ وقت بدرد نخورده نمیخوره و نخواهد خورد:/

      1. ♡zahra♡

        دوست نداری و سر در نمیاری هیت نده عزیز میرکلس از کمپانی دیزنی یکی از پرطرفدارترین انمیشین دنیاس و انقدر امسال به کمپانی دیزنی درخواست دادن که فصل چهارش کی میاد فقط یک برنامه سه ساعته درمورد همین درخواستا ساختن شاید تو خوشت میاد اما به اعقیاد بقیه احترام بزار

  6. علی

    عالی شکلاتی

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه