اپل Face ID زیر نمایشگر را به Touch ID ترجیح می‌دهد

۱ شهریور ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه
Face ID زیر نمایشگر

این روزها آیفون ۱۳ در صدر اخبار دنیای فناوری است و روزی نیست که خبری از ویژگی‌های این خانواده منتشر نشود. اما گویا این سری همچنان نسبت به گوشی‌های اندرویدی از یک ویژگی بی‌بهره خواهند بود که همان اسکنر اثر انگشت درون نمایشگر است.

طبق ادعای مارک گورمن، خبرنگار بلومبرگ، احتمال اینکه نسل جدید آیفون به اسکنر اثر انگشت درون نمایشگر مجهز شوند تقریبا صفر است.

برای اولین بار، مینگ چی‌کو در سال ۲۰۱۹ به احتمال انتقال Touch ID به زیر نمایشگر آیفون‌ها اشاره کرد و گفت که اپل قصد دارد در سال ۲۰۲۱ هر دو سیستم تشخیص هویت بیومتریک خود، یعنی Touch ID و Face ID را به درون نمایشگر منتقل کند.

Touch ID زیر نمایشگر

البته پیش‌بینی‌های جدید او هم از این حکایت دارند که نظر اپل تغییر کرده است و این شرکت قصد دارد آیفون مجهز به Touch ID زیر نمایشگر را در سال ۲۰۲۲ راهی بازار کند.

اپل Touch ID زیر نمایشگر را روی آیفون ۱۳ آزمایش کرده است

گورمن مدعی است کوپرتینویی‌ها فناوری اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر خود را روی آیفون ۱۳ آزمایش کرده‌اند، اما قرار نیست این ویژگی در پرچم‌داران امسال آن‌ها حضور داشته باشد.

همچنین بر اساس اعلام وال استریت ژورنال، اپل قصد داشته خانواده‌ی آیفون ۱۳ را به نسل جدید فناوری‌های Touch ID و Face ID مجهز کند که هر دو در زیر نمایشگر دستگاه قرار می‌گیرند.

مارک گورمن معتقد است غول آمریکایی بیشتر روی Face ID سرمایه‌گذاری کرده است و احتمالا این فناوری به‌زودی به زیر صفحه نمایش دستگاه منتقل خواهد شد، تقریبا مشابه همان کاری که سامسونگ و چند تولید کننده‌ی اندرویدی دیگر با دوربین سلفی دستگاه‌های خود انجام داده‌اند.

اپل در حال حاضر مشغول توسعه‌ی ماژول‌های کوچک‌تری برای ناچ (بریدگی بالای نمایشگر) دستگاه‌های خود است. این شرکت با کاهش نزدیک به ۵۰ درصدی اندازه‌ی چیپی که وظیفه‌ی انجام پردازش‌های Face ID را برعهده دارد و همچنین نزدیک‌تر کردن اسپیکر به حاشیه‌ی بالایی نمایشگر، توانسته ناچ کوچک‌تری برای خانواده‌ی آیفون ۱۳ طراحی کند.

Face ID زیر نمایشگر

طبق پیش‌بینی گروهی از تحلیل‌گران Barclays، سیستم تشخیص چهره زیر نمایشگر اپل تا سال ۲۰۲۲ در دسترس نخواهد بود و احتمالا اپل پیش از اینکه آیفون‌های تمام صفحه را معرفی کند، به سراغ استفاده از حفره‌ی دوربین درون نمایشگر هم خواهد رفت.

گورمن می‌گوید کوپرتینویی‌ها در مقابل استفاده از Face ID زیر نمایشگر دو استراتژی دارند. نخست اینکه تنها نسخه‌های پرو به این فناوری مجهز شوند و نسخه‌های استاندارد با همان ظاهر قبلی (ناچ) راهی بازار شوند.

راه‌کار دوم اپل هم این است که مدل‌های پرو را به Face ID مجهز کند و در مدل‌های استاندارد به‌ جای Face ID از Touch ID تعبیه شده در زیر نمایشگر بهره بگیرد.

با توجه به شنیده‌ها، آیفون‌های امسال به چیپ قدرتمند و جدید A15 Bionic، دوربین‌های بزرگ‌تر، قابلیت‌های جدید در بخش ضبط ویدیو، باتری‌های بزرگ‌تر، نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی و حداکثر حافظه‌ی داخلی یک ترابایت (برای نسخه‌های پرو) مجهز خواهند شد.

منبع: Phone Arena

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

یک دیدگاه
  1. محمد

    به نظرم فیس آیدی هم کاربردی تر و هم کاربر پسند تره
    وقتی فیس آیدی با امنیت و سرعت فوق العاده داری که حتی در تاریکی مطلق گوشی رو آنلاک میکنه دیگه چه نیازی به هر دو هست؟
    وقتی اندروید سنسور فیس آیدی نداره و از یک دوربین سلفی همزمان به عنوان تشخیص چهره استفاده میکنه که نه تنها در تاریکی عملکرد نداره بلکه با یک عکس هم گوشی آنلاک میشه و سرعت پائینی داره براش اثر انگشت لازمه اما نه برای آیفون
    مشکل ماسک هم با اپل واچ حل شده در عوض مشکلات تاچ آیدی مثل دستکش یا دست خیص یا سرعت یا مشکلات مربوط به گلس برای اثر انگشت و این موارد هم نداره حتی فیس آیدی آیفون امنیت بالاتری به نسبت تاچ آیدی داره چون حتما باید هوشیار باشی و به گوشی نگاه کنی تا آنلاک بشه ولی تاچ آیدی اگر خواب باشی یه نفر میتونه انگشتت رو بزاره رو سنسور تاچ آیدی و گوشی رو آنلاک کنه بدون اینکه متوجه بشی!

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه