مقایسه اپل واچ سری ۷ با سری ۸؛ ارتقای جزئی اما هوشمندانه

۱۱ آذر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
مقایسه اپل واچ سری 8 با سری 7

در این مطلب به مقایسه اپل واچ سری ۸ و سری ۷ می‌پردازیم تا ببینیم آیا اپل در مقایسه با نسل قبل، تغییرات خاصی در نسل جدید اعمال کرده یا خیر.

اپل واچ سری ۸ یکی از سه مدل ساعت هوشمندی است که اپل در رویداد Far Out دو شب قبل رونمایی کرد. شاید سه مدل برای یک سال زیاد به نظر برسد اما برای شرکتی که می‌خواهد در این زمینه پیشتاز باشد، کاملا طبیعی است. در حال حاضر در بازار ساعت‌های هوشمند، این اپل است که با اختلاف زیادی در صدر جدول قرار دارد. این شرکت آمریکایی فقط در سه ماه دوم امسال بیش از ۸ میلیون ساعت هوشمند فروخته و اکنون هم با بیش از ۲۶٪ سهم از بازار، بالاتر از سامسونگ، هواوی و سایر رقبا به جایگاه نخست تکیه زده است.

با ورود ساعت‌های سری گلکسی واچ ۴ و ۵ به بازار، سامسونگ اما توانسته فعلا نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب و حتی از رشد سریع اپل در این زمینه هم جلوگیری کند. رشد سامسونگ در جلب رضایت مشتریان زنگ خطری است برای اپل چرا که رقیب کره‌ای‌اش آنقدری در بین کاربران محبوب هست که بتواند خیلی زود به خطری جدی برای آن تبدیل شود. در نتیجه امید کاربران اپل به اپل واچ سری ۸ است که بتواند به عنوان رقیبی قدرتمند برای گلکسی واچ ۵، مثل همیشه بازار را به نفع اپل بگرداند. اما آیا اپل واچ سری ۸ همان محصولی است که انتظارش را داشتیم؟ در ادامه خواهیم دید.


مقایسه اپل واچ سری ۸ با سری ۷


طراحی، نمایشگر و کیفیت ساخت

اگر کسی اپل واچ سری ۷ و ۸ را از فاصله‌ای چند متری در دست داشته باشد، امکانش خیلی کم هست که بتوانید آن‌ها را از هم تشخیص دهید. نمی‌توان این را یک نکته‌ی منفی در نظر گرفت چون اپل واچ سری ۷ از لحاظ ظاهری ضعف خاصی نداشته که به دنبال تغییری محسوس در این زمینه باشیم. آنچه که مهم است، قابلیت‌ها و امکاناتی هستند که یک محصول با خود به همراه دارد که از این حیث اپل واچ سری ۸ دو ارتقای خوب داشته است:

  • اپل واچ سری ۸ اکنون از سنسور دماسنج بهره می‌برد که به بانوان در پایش چرخه‌ی قاعدگی و تخمگ‌گذاری کمک می‌کند.
  • اپل واچ سری ۸ از سنسورهای پیشرفته‌ای برای تشخیص تصادف بهره می‌برد تا در هنگام وقوع حادثه با مراکز اضطراری تماس بگیرد.

تمام قابلیت‌های خوب اپل واچ سری ۸ خلاصه می‌شود در همین دو مورد و دقیقا همین‌ها هستند که آن را به شکل معناداری از سری ۷ متمایز کرده‌اند. حتی در رنگ‌بندی این ساعت‌ها هم تغییر خاصی را شاهد نیستیم جز اینکه رنگ آبی و سبز حذف شده و به‌جای آن‌ها، مشکی (نیمه‌شب) اضافه شده است.

مقایسه اپل واچ سری 7 و 8

نمایشگر این ساعت بزرگ است و به کاربران فضای زیادی برای تعامل با اپ‌های مختلف می‌دهد. اضافه شدن نمایشگر همیشه روشن هم سبب شده کاربران دیگر برای مشاهده‌ی ساعت و تاریخ مجبور نباشند ساعت را روشن کنند. البته این قابلیت‌ها همگی در نسل قبل هم وجود دارند.

هر دو ساعت در اندازه‌های ۴۱ و ۴۵ میلی‌متری در دسترس قرار دارند تا کاربر متناسب با ابعاد مچ خود یکی را انتخاب کند. شیشه‌ی ضد خش، استاندارد ضد گرد و غبار IP6X و استاندارد ضد آب WR50 (امکان شنا کردن با این ساعت وجود دارد) هم از جمله قابلیت‌های خوب نسل قبل به حساب می‌آیند که در نسل جدید هم شاهد حضور آن‌ها هستیم.

باتری و نگه‌داری شارژ

در این بخش هم تغییر خاصی را شاهد نیستیم. هر دو محصول طبق ادعای شرکت می‌توانند در صورت استفاده‌ی معمولی تا ۱۸ ساعت کاربران را همراهی کنند و اگر هم قابلیت بهینه‌سازی مصرف انرژی جدید که به لطف سیستم‌عامل WatchOS 9 به این دو محصول آمده فعال شود، این میزان تا ۳۶ ساعت هم افزایش پیدا می‌کند که البته در این حالت تقریبا می‌توان گفت تمام قابلیت‌های اصلی ساعت از جمله نمایشگر همیشه روشن و تشخیص خودکار فعالیت ورزشی غیرفعال می‌شوند.

از لحاظ سرعت شارژ شدن هم دو ساعت وضعیت مشابهی دارند و در مدت ۳۰ دقیقه می‌توان هر دو را طبق ادعای شرکت تا ۵۰٪ شارژ کرد. شارژ کامل اپل واچ سری ۷ حدودا ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه طول می‌کشد اما در رابطه سری ۸ اطلاعاتی منتشر نشده که پیش‌بینی می‌شود در همین حدود باشد.

قابلیت‌های نرم‌افزاری

تفاوت اپل واچ ها

از لحاظ قابلیت‌های نرم‌افزاری، هر دو ساعت چون از سیستم‌عامل WatchOS 9 بهره می‌برند، به تعداد زیادی واچ فیس، تاریخچه‌ی فیبریلاسیون دهلیزی، آریتمی قلب (بررسی نامنظم بودن ریتم قلب) و… هم دسترسی خواهند داشت. اما برگ برنده‌ی اپل واچ سری ۸ در این زمینه همان سنسور دماسنج آن است که به بانوان در پایش وضعیت قاعدگی و تخمک‌گذاری به دقیق‌ترین شکل ممکن کمک می‌کند.

یک قابلیت دیگر هم تشخیص تصادف است. اپل واچ سری ۸ (و آیفون ۱۴) از یک ژیروسکوپ ۳ محوره بهبود یافته و شتاب‌سنج نیروی G بهره می‌برد که طبق گفته‌های اپل، می‌توند تا ۲۵۶ G فشار را اندازه‌گیری کند. همچنین نرخ الگوبرداری این محصول اکنون ۴ برابر سریع‌تر از قبل شده و به ۳۰۰۰ بار در ثانیه رسیده است. این باعث می‌شود زمان برخورد به شکل دقیقی اندازه‌گیری شود. وقتی که این امکانات را با قابلیتی که اپل آن را «الگوریتم سنسور پیشرفته» می‌نامد ترکیب کنید، قابلیت جدیدی تحت عنوان Crash Detection خلق می‌شود که می‌تواند زندگی شما را در شرایط خطرناک نجات دهد.

مقایسه اپل واچ سری ۷ و ۸؛ نتیجه

درست همانطور که در ابتدای متن هم گفته شده، اپل واچ سری ۸ تغییراتی بسیار ناچیز اما هوشمندانه از سوی اپل داشته که باعث می‌شود کاربران به خرید آن رغبت بیشتری نشان دهند. خصوصا اینکه قیمت مدل پایه‌ی این ساعت ۴۰۰ دلار است؛ همان قیمتی که اپل برای سری ۷ در نظر گرفته بود. به صورت دقیق‌تر، نسخه‌های مختلف اپل واچ سری ۸ با قیمت زیر به فروش می‌رسند؛

  • اپل واچ سری ۸ آلومینیومی ۴۱ میلی‌متری با GPS: شروع از ۴۰۰ دلار
  • اپل واچ سری ۸ آلومینیومی ۴۵ میلی‌متری با GPS: شروع از ۴۳۰ دلار
  • اپل واچ سری ۸ آلومینیومی ۴۱ میلی‌متری با GPS و LTE: شروع از ۵۰۰ دلار
  • اپل واچ سری ۸ آلومینیومی ۴۵ میلی‌متری با GPS و LTE: شروع از ۵۳۰ دلار
  • اپل واچ سری ۸ از جنس فولاد ضد زنگ ۴۱ میلی‌متری با GPS و LTE: شروع از ۸۰۰ دلار
  • اپل واچ سری ۸ از جنس فولاد ضد زنگ ۴۵ میلی‌متری با GPS و LTE: شروع از ۸۵۰ دلار

نظر شما در رابطه با تغییرات صورت گرفته در اپل واچ سری ۸ در مقایسه با سری ۷ چیست؟ فکر می‌کنید محصول جدید اپل ارزش خرید بیشتری از نسل قبل دارد؟

منبع: PhoneArena

راهنمای خرید آیفون
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه