تفاوت تونر و میسلار واتر چیست؛ کدام محصول مناسب‌تری است؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۵ دقیقه
تفاوت تونر و میسلار واتر در چیست و چگونه بهترین برند هر یک را می توان برای پوست انتخاب کرد؟

تونر (Toner) و میسلار واتر (Micellar water) از محصولات بسیار محبوب مراقبت از پوست هستند. این ۲ محصول برای استفاده در مراحل اولیه‌ی روتین پوستی طراحی‌ شده‌اند، اما تاثیر متفاوتی روی پوست دارند. در این مقاله از دیجی‌کالا مگ درباره‌ی شباهت و تفاوت تونر و میسلار واتر صحبت می‌کنیم و مزایا و معایب آن‌ها را توضیح می‌دهیم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تونر چیست؟

قبل از اینکه به بررسی تفاوت تونر و میسلار واتر بپردازیم، بهتر است با تونر و کاربردهای آن‌ آشنا شوید. تونر محصول پرمصرفی است که برای متعادل کردن pH پوست استفاده می‌شود. هنگامی که سبوم روی پوست با عرق مخلوط می‌شود، اسید منتل (Acid mantle) را تشکیل می‌دهد که کمی اسیدی است (pH آن ۴ تا ۵/۵ است). اسید منتل از پوست در برابر باکتری‌ها محافظت می‌کند، اما شوینده‌ها یا صابون خشن روی اسید منتل تاثیر منفی دارند و آن را قلیایی می‌کنند. تونر به خنثی کردن pH قلیایی کمک می‌کند.

تفاوت تونر و میسلار واتر؛ مزایای استفاده از تونر

تونر شبیه‌ی آب به نظر می‌رسد، اما کاری که برای پوست انجام می‌دهد بیشتر از آب است. در این بخش به تعدادی از مهم‌ترین مزایای تونر اشاره می‌کنیم:

  • تونر می‌تواند سطح pH پوست شما را به محدوده‌ی طبیعی برگرداند و به حفظ نرمی و سلامت آن کمک کند.
  • هر چقدر هم که پوست خود را به‌خوبی تمیز کنید، همیشه این احتمال وجود دارد که آثاری از آرایش صورت و آلودگی روی آن باقی بماند. تونر می‌تواند تمام آلودگی‌ها را از بین ببرد.
  • تونر منافذ پوست را کوچک می‌کند و چربی اضافی آن را کاهش می‌دهد. به همین دلیل، برای پوست‌های مستعد آکنه بسیار مفید است.
  • تونر یک لایه‌ی محافظ اضافی روی پوست تشکیل می‌دهد و از ورود آلودگی‌های محیطی به آن جلوگیری می‌کند.
  • تونر می‌تواند مانند یک مرطوب‌کننده و روغن صورت عمل کند. بعضی از تونرها دارای هومکتانت (Humectant) هستند، یعنی موادی که رطوبت را از هوا جذب می‌کنند و آن را در اختیار پوست قرار می‌دهند.

تفاوت تونر و میسلار واتر؛ معایب تونر

معایب تونر چیست و میسلار واتر چه مزایایی نسبت به تونر دارد؟

تونر عارضه‌ی جانبی ندارد، به‌شرطی اینکه از محصولات حاوی الکل که ممکن است پوست شما را تحریک کنند اجتناب کنید. البته استفاده‌ی بیش از حد از تونر ممکن است باعث تحریک پوست شود. اکثر افراد می‌توانند ۲ بار در روز از تونر استفاده کنند. اما اگر پوست شما خشک یا حساس است، استفاده از آن را به یک بار در روز یا یک روز در میان محدود کنید.

میسلار واتر چیست؟

آشنایی با میسلار واتر به درک بهتر تفاوت تونر با میسلار واتر کمک می‌کند. میسلار واتر یک محلول پاک کننده آرایش صورت چند کاره است که با از بین بردن آلودگی‌ها می‌تواند پوست شما را تمیز، شفاف و شاداب ‌کند.

مزایای استفاده از میسلار واتر

از مزایای میسلار واتر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • چربی اضافی و آلودگی‌ها را از بین می‌برد و نفوذپذیری پوست را افزایش می‌دهد تا شوینده بتواند به لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ کند.
  • از آنجا که میسلار واتر پوست را تمیز و عاری از هر گونه آلودگی نگه می‌دارد، از مسدود شدن منافذ پوست که مهم‌ترین عامل بروز آکنه است جلوگیری می‌کند.
  • میسلار واتر به‌دلیل داشتن گلیسرین مانند سرم پوست به آبرسانی پوست کمک می‌کند و التهاب آن را تسکین می‌دهد. به همین دلیل، استفاده از آن باعث خشک یا زبر شدن پوست نمی‌شود.
  • میسلار واتر عاری از هر گونه مواد شیمیایی محرک یا مضری است که معمولا در صابون‌ها یافت می‌شوند. بنابراین، تقریبا همه‌ی مردم حتی کسانی که پوست حساس دارند می‌توانند بدون نگرانی از آن استفاده کنند.

 معایب میسلار واتر

این محصول می‌تواند برای موقعیت‌هایی که می‌خواهید آرایش خود را پاک کنید اما به آب دسترسی ندارید مناسب باشد. اما باید بدانید که هر آرایشی را نمی‌توان با میسلار واتر پاک کرد. بعضی از افراد از لوازم آرایشی ضدآب استفاده می‌کنند که تمیز کردن آن به چیزی بیشتر از میسلار واتر نیاز دارد. اگر آرایش چشم خود را به‌خوبی تمیز نکنید، ممکن است به یک بیماری به‌نام اختلال عملکرد غده‌ی میبومین (MGD) مبتلا شوید که از علائم آن می‌توان به خشکی و درد چشم اشاره کرد.

شباهت تونر و میسلار واتر

شباهت تونر و میسلار واتر در چیست؟

میسلار واتر و تونر ۲ محصول بر پایه آب هستند که اغلب همه‌ی افراد با هر نوع پوستی می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند. این محصولات به‌قدری ملایم هستند که می‌توان آن‌ها را به‌راحتی در روتین روزانه‌ی مراقبت از پوست خود گنجاند.

تونر و میسلار واتر به آبکشی و شست‌وشو نیاز ندارند. اما بهتر است پوست خود را بعد از استفاده از میسلار واتر با آب بشویید تا مطمئن شوید که بقای محصول روی صورت باقی نمی‌ماند و باعث تحریک آن نمی‌شود.

تفاوت تونر و مسیلار واتر

فرق میسلار واتر با تونر چیست؟ هنگامی که از تفاوت تونر و میسلار واتر صحبت می‌کنیم، باید به اجزای تشکیل‌دهنده‌ی آن‌ها اشاره کنیم. تونر از ترکیباتی مانند آنتی‌اکسیدان، هومکتانت مانند گلیسیرین و اسید تشکیل شده است، در حالی که برای تولید میسلار واتر از آب تصفیه شده، گلیسیرین و سورفکتانت‌های ملایم استفاده می‌شود.

یکی از مهم‌ترین فرق تونر و میسلار واتر به زمان استفاده از آن‌ها ارتباط دارد. میسلار واتر یک پاک کننده آرایش صورت ملایم است که باید از آن در مرحله‌ی پاکسازی پوست و قبل از شستن صورت با شوینده استفاده کنید. اما تونر بعد از شوینده استفاده می‌شود، چون همان‌طور که گفتیم برای متعادل کردن pH پوست و آماده‌سازی آن برای مرطوب کردن طراحی شده است.

بهتر است بلافاصله بعد از شستن صورت، زمانی که پوست هنوز مرطوب است، از تونر استفاده کنید. این کار به نفوذ بهتر سایر محصولات به داخل پوست کمک می‌کند. اگر شوینده‌ی شما pH متعادلی دارد، می‌توانید در صورت تمایل از تونر صرف‌نظر کنید.

آخرین موردی که می‌توان در بهداشت و مراقبت بدن از آن به‌عنوان تفاوت تونر و میسلار واتر یاد کرد، کاربرد این ۲ محصول است. شما می‌توانید از میسلار واتر برای پاک کردن آرایش سبک استفاده کنید، اما تونر برای این کار مناسب نیست.

کلام پایانی

در این مقاله درباره‌ی تفاوت تونر و میسلار واتر صحبت کردیم. اگر پوست حساسی دارید و نمی‌دانید که از تونر یا میسلار واتر استفاده کنید و می‌خواهید یک محصول ملایم برای پاک کردن آرایش سبک داشته باشید، از میسلار واتر استفاده کنید. اما گر پوست‌تان چرب است و به‌دنبال محصولی برای رفع این چربی اضافی می‌گردید، به‌سراغ تونر بروید. با این حال، تا زمانی که پوست شما بتواند این محصولات را تحمل کند، می‌‌توانید بسته به نیاز خود از هر ۲ استفاده کنید.

اگر به بیماری پوستی جدی مثل اگزما مبتلا هستید، قبل از اضافه کردن یک محصول جدید به روتین مراقبت از پوست خود حتما با پزشک مشورت کنید. بعضی از محصولات حاوی موادی هستند که می‌توانند به پوست شما آسیب بزنند یا مشکلات آن را تشدید کنند.

این مطلب صرفا جنبه‌ی آموزش و اطلاع‌رسانی دارد. پیش از استفاده از توصیه‌های این مطلب حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. برای اطلاعات بیشتر بیانیه‌ی رفع مسؤولیت دیجی‌کالا مگ را بخوانید.

منابع: skinkraft, skinkraft, healthnews

روتین پوستی
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه
دسته‌بندی‌های منتخب برای شما