گوگل پیکسل فولد در برابر گلکسی زد فولد ۴؛ کدام گوشی تاشو بهتر است؟

۱۱ تیر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه
گوگل پیکسل فولد

در چند سال گذشته سامسونگ موفق شده بازار گوشی‌های تاشو را از آن خود کند و با وجود اینکه گوشی‌های تاشو مختلفی راهی بازار شده است، ولی آمار فروش هیچکدام از آن‌ها به گوشی‌های سامسونگ نزدیک هم نشده است. چند ماه قبل گوگل هم با معرفی گوشی تاشو پیکسل فولد وارد این بازار شده و رقابت بر سر این حوزه شدید‌تر شده است.

گلکسی زد فولد ۴ اصلا قیمت پایینی ندارد اما در عوض به عنوان یک تاشو پیشرفته امکانات جذابی را ارائه می‌دهد. در طرف دیگر پیکسل فولد هم یکی از تاشو‌های قدرتمند موجود در بازار به حساب می‌آید و اگرچه هر دو گوشی شباهت‌هایی به هم دارند، اما وقتی با دقت به ویژگی‌های آن‌ها نگاهی می‌اندازیم، می‌توانیم چندین تفاوت را مشاهده کنیم. در هر صورت سامسونگ انتظارات را از کیفیت گوشی‌های تاشو بسیار بالا برده و در این مطلب قصد داریم هر دو گوشی را از زوایای مختلف با یکدیگر بررسی کنیم.

گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Fold4 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Fold4 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

جدول مشخصات

نام گوشی گوگل پیکسل فولد
گلکسی زد فولد ۴
تاریخ معرفی ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ۱۹ مرداد ۱۴۰۱
وزن بدنه ۲۸۳ گرم ۲۶۳ گرم
ابعاد ۱۵۸.۷ در ۱۳۹.۷ در ۵.۸ میلی‌متر (بسته) ۱۳۹.۷ در ۷۹.۵ در ۱۲.۱ میلی‌متر (باز) ۱۵۵.۱ در ۱۳۰.۱ در ۶.۳ میلی‌متر (باز) ۱۵۵.۱ در ۶۷.۱ در ۱۵.۸ میلی‌متر (بسته)
جنس فریم فلز-آلومینیوم فلز-آلومینیوم
نمایشگر اصلی ۷.۶ اینچ
رزولوشن: ۱۸۴۰ در ۲۲۰۸
۷.۶ اینج
رزولوشن: ۱۸۱۲ در ۲۱۷۶
نمایشگر بیرونی ۵.۸ اینچ
رزولوشن: ۱۰۸۰ در ۲۰۹۲
۶.۲ اینچ
رزولوشن: ۹۰۴ در ۲۳۱۶
چیپست تنسور G2 اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱
مشخصات هسته‌ها ۲ هسته ۲.۸۵ گیگاهرتز Cortex-X1 و ۲ هسته ۲.۳۵ گیگاهرتز Cortex-A78 و ۴ هسته ۱.۸۰ گیگاهرتز Cortex-A55 ۱ هسته ۳.۱۹ گیگاهرتز Cortex-X2 و ۳ هسته ۲.۷۵ گیگاهرتز Cortex-A710 و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتز Cortex-A510
درگاه کارت حافظه ندارد ندارد
ترکیب حافظه داخلی و رم ۲۵۶/۱۲ گیگابایت، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت ۲۵۶/۱۲ گیگابایت، ۵۱۲/۱۲ گیگابایت، ۱ ترابایت و ۱۲ گیگابایت رم
دوربین‌های اصلی دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی
تله‌فوتو ۱۰.۸ مگاپیکسلی با زوم ۵ برابری
اولترا واید ۱۰.۸ مگاپیکسلی
دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی
تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری
اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی
دوربین‌های سلفی دوربین ۸ مگاپیکسلی در نمایشگر بیرونی
دوربین ۹.۵ مگاپیکسلی در نمایشگر داخلی
دوربین ۴ مگاپیکسلی زیر نمایشگر داخلی
دوربین ۱۰ مگاپیکسلی در نمایشگر بیرونی
جک هدفون ندارد ندارد
سایز باتری ۴۸۲۱ میلی‌آمپر ساعت ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعت
قیمت ۱۸۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار

طراحی و دوام بدنه

گوگل پیکسل فولد

از نظر ظاهری، این دو گوشی تفاوت‌های زیادی با هم دارند. به‌عنوان مثال گوگل پیکسل فولد هم در حالت باز و هم در حالت بسته شده، باریک‌تر از رقیب خود محسوب می‌شود. از طرف دیگر باید به تفاوت نسبت ابعاد نمایشگر بیرونی هم اشاره کنیم. نمایشگر بیرونی زد فولد ۴ دارای نسبت ۲۱.۶:۱۸ است که این یعنی با نمایشگر باریک‌تر و بلندتری روبرو هستیم اما همین مشخصه، استفاده از تمام فضای این نمایشگر را سخت‌تر کرده است. اما گوگل پیکسل فولد برای نمایشگر بیرونی از نسبت ابعاد ۱۷.۵:۹ استفاده کرده که برای یک گوشی کمی عجیب است اما در عوض راحت‌تر با یک دست می‌توانید از آن استفاده کنید.

خوشبختانه هر دو گوشی از کیفیت ساخت بسیار خوبی بهره می‌برند. به همین خاطر باز و بسته کردن این دو گوشی حس خیلی خوبی را به کاربر منتقل می‌کند. در ضمن نباید پشتیبانی هر دو گوشی از گواهی IPX8 را از قلم بیندازیم و این یعنی با خیال راحت می‌توانیم هر دو گوشی را درون آب بیندازید و با این کار هیچ مشکلی برای آن‌ها ایجاد نمی‌شود.

گوگل پیکسل فولد

نمایشگر اصلی هر دو گوشی ۷.۶ اینچ اندازه دارد و یکی از تفاوت‌هایی که حین مقایسه‌ی این دو گوشی توجه را جلب می‌کند، چین‌خوردگی بین نمایشگر است. چین‌خوردگی پیکسل فولد توجه کمتری را جلب می‌کند که با توجه به جدیدتر بودن این گوشی، چنین موضوعی کاملا طبیعی است. اما در واقعیت چین‌خوردگی نمایشگر سامسونگ هم چندان شدید نیست و خیلی زود به آن عادت می‌کنید.

حالا که مشغول بررسی تفاوت‌های طراحی این دو گوشی هستیم، باید به موضوع ماژول دوربین و به‌طور مشخص برجستگی این ماژول در هر دو گوشی هم اشاره کنیم. برجستگی ماژول دوربین در گوشی پیکسل بیشتر از گوشی رقیب است که با توجه محدوده‌ی زوم بیشتر دوربین تله‌فوتو، چنین تفاوتی کاملا طبیعی محسوب می‌شود. در نهایت هر دو گوشی روند تکامل گوشی‌های تاشو را به‌خوبی نشان می‌دهند و انتخاب اینکه کدام مدل از طراحی بهتری بهره می‌برد تا حد زیادی سلیقه‌ای است.

نمایشگرها

گوگل پیکسل فولد

یکی از مهم‌ترین مزایای گوشی‌های تاشو این است که عملا به یک تبلت کوچک دسترسی پیدا می‌کنید. همانطور که گفتیم، نمایشگر داخلی گوگل پیکسل فولد ۷.۶ اینچ اندازه دارد که دارای رزولوشن ۲۲۰۸ در ۱۸۴۰ است. از سوی دیگر گلکسی زد فولد ۴ نمایشگر ۷.۶ اینچی با رزولوشن ۲۱۷۶ در ۱۸۱۲ را ارائه می‌دهد. تراکم پیکسلی نمایشگر اصلی پیکسل به ۳۷۸ پیکسل در اینچ می‌رسد و در گوشی سامسونگ با تراکم پیکسلی ۳۷۳ پیکسل در اینچ روبرو می‌شوید. روی هم رفته هر دو نمایشگر کیفیت بسیار بالایی دارند و به راحتی نمی‌توانید تفاوت بین آن‌ها را تشخیص دهید.

هر دو نمایشگر کاربردی هستند و فضای بزرگی در اختیار کاربر قرار می‌دهند ولی روشنایی نمایشگر پیکسل اندکی بالاتر است. به طور مشخص نمایشگر پیکسل حداکثر روشنایی ۱۱۷۲ نیت را ارائه می‌دهد ولی نمایشگر سامسونگ دارای حداکثر روشنایی ۹۰۵ نیت است. نمایشگر بیرونی پیکسل ۵.۸ اینچ اندازه دارد و رزولوشن FHD+ و رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز در اختیار کاربر قرار می‌دهد. در طرف مقابل با نمایشگر بیرونی زد فولد ۴ اندازه ۶.۲ اینچ دارد و رزولوشن ۲۳۱۶ در ۹۰۴ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز را ارائه می‌دهد. روی هم رفته باید اعتراف کنیم که نمایشگر بیرونی گوگل پیکسل فولد کاربردی‌تر است و راحت‌تر با یک دست می‌توانید از آن استفاده کنید. در ضمن نباید حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت این نمایشگر را از قلم بیندازیم که بیشتر از رقیب خود است.

گوگل پیکسل فولد

از دیگر تفاوت‌های قابل توجه نمایشگر اصلی این دو گوشی، می‌توانیم به حاشیه‌های اطراف نمایشگر اشاره کنیم. در این زمینه، گلکسی زد فولد ۴ ظاهر جذاب‌تری دارد زیرا حاشیه‌های اطراف نمایشگر اصلی باریک‌تر است. البته حاشیه‌های اطراف نمایشگر اصلی گوگل پیکسل فولد هم چندان ضخیم نیست اما در هر صورت نمی‌توانیم این تفاوت را نادیده بگیریم.

نرم‌افزار و مولتی‌تسکینگ

گوگل پیکسل فولد

سال‌ها قبل رابط کاربری گوشی‌های سامسونگ بسیار سنگین بود و همین موضوع صدای کاربران زیادی را درمی‌آورد. اما بعد از معرفی رابط کاربری One UI، گوشی‌های سامسونگ در زمینه‌ی نرم‌افزاری بسیار بهتر شده‌اند. به همین خاطر طبیعتا تجربه‌ی نرم‌افزاری استفاده از گلکسی زد فولد ۴ هم شباهت زیادی به دیگر گوشی‌های این شرکت دارد.

از سوی دیگر باید بگوییم که برخی کاربران به استفاده از اندروید خام علاقه‌ی زیادی دارند و پیکسل فولد هم با توجه به اینکه توسط گوگل ساخته شده، از اندروید خام استفاده می‌کند. اما در این میان باید خاطرنشان کنیم برخی از قابلیت‌های اضافه رابط کاربری One UI واقعا مفید هستند. مثلا می‌توانیم به دسترسی به اپلیکیشن‌ها از طریق منوی کناری موسوم به Edge Panels اشاره کنیم که این یعنی راحت‌تر می‌توانید به برخی اپ‌های مورد علاقه‌ی خود دسترسی پیدا کنید. همین ویژگی‌های کوچک ولی مفید، امکانات مربوط به مولتی‌تسکینگ را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشند.

گوگل پیکسل فولد

در مورد اجرای دو اپ به طور همزمان باید بگوییم که هر دو گوشی می‌توانند این کار را به بهترین شکل انجام دهند. این مشخصه مثلا برای زمانی که حین تماشای فیلم و ویدیو می‌خواهید کار دیگری را انجام دهید به شدت مثمر ثمر واقع می‌شود. علاوه بر این می‌توانید اندازه‌ی یکی از اپ‌ها را کوچک یا بزرگ کنید تا اندازه‌ی اپ دوم به طور خودکار با توجه به این موضوع تنظیم شود. در ضمن نباید قابلیت کشیدن و رها کردن محتوا از یک اپ به اپ دوم را از قلم بیندازیم. به عنوان مثال می‌توانید یک عکس را از گالری به راحتی به سمت اپ جیمیل بکشانید تا برای طرف مقابل ارسال شود.

یکی از قابلیت‌های گلکسی زد فولد ۴ این است که به طور همزمان می‌توانید سه اپ را در کنار یکدیگر اجرا کنید. با وجود اینکه کمتر کاربری از این مشخصه استفاده می‌کند، ولی در هر صورت یک قابلیت مفید است که ممکن است گاهی اوقات ضروری باشد. در مورد تجربه‌ی نرم‌افزاری استفاده از پیکسل فولد باید بگوییم که بسیاری از اپ‌ها مانند اینستاگرام، نمی‌توانند به‌خوبی از تمام فضای گوگل پیکسل فولد استفاده کنند. اما زد فولد ۴ در این زمینه عملکرد بسیار بهتری دارد. احتمالا در آینده گوگل این مشکلات پیکسل فولد را با انتشار اندروید ۱۴ برطرف می‌کند اما در حال حاضر گلکسی زد فولد ۴ در این زمینه بهتر عمل می‌کند.

دوربین‌ها

گوگل پیکسل فولد

زمانی که به دنبال خرید یک گوشی جدید هستید، بدون شک کیفیت دوربین‌ها اهمیت زیادی برای شما دارد. خوشبختانه هر دو گوشی از دوربین سه‌گانه استفاده می‌کنند و انعطاف‌پذیری بالایی برای عکاسی ارائه می‌دهند. گوگل برای پیکسل فولد از دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، تله‌فوتو ۱۰.۸ مگاپیکسلی با زوم ۵ برابری و اولترا واید ۱۰.۸ مگاپیکسلی استفاده کرده است. گوشی تاشو سامسونگ هم با دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری راهی بازار شده است.

با وجود اینکه گوشی‌های پیکسل به داشتن دوربین‌های فوق‌العاده شهرت دارند، اما واقعیت این است که از نظر نرم‌افزاری، گوشی سامسونگ امکانات بیشتری ارائه می‌دهد. به طور مشخص حتی با گلکسی زد فولد ۴ می‌توانید با استفاده از حالت Pro تنظیمات مختلفی برای دوربین را تغییر دهید. این گوشی سامسونگ حالت سینماتیک هم برای فیلمبرداری دارد که با فعال کردن، سوژه در مرکز توجه قرار می‌گیرد و عمق میدان به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

گلکسی زد فولد 4

ولی اپ دوربین گوگل پیکسل فولد امکانات زیادی برای شخصی‌سازی ارائه نمی‌دهد که البته بسیاری از کاربران هم این رویکرد را می‌پسندند؛ زیرا حتی بدون تغییر در تنظیمات می‌توانید عکس‌های بسیار خوبی با دوربین‌های این گوشی ثبت کنید. در ضمن باید به امکان ثبت عکس‌های سلفی با دوربین‌های اصلی اشاره کنیم که هر دو گوشی انجام این کار را امکان‌پذیر کرده‌اند. در نهایت سوال اصلی این است که کدام گوشی عملکرد بهتری در زمینه‌ی عکاسی در اختیار شما قرار می‌دهد. بعد از ثبت عکس‌های مختلف و مقایسه‌ی بین آن‌ها، باید اعتراف کنیم که عکس‌های ثبت شده توسط این دو گوشی تفاوت زیادی با هم ندارند.

همانطور که در تصویر بالا می‌توانید ببینید (عکس پیکسل سمت راست و عکس زد فولد ۴ سمت چپ)، دوربین اصلی هر دو گوشی می‌توانند جزئیات بسیار زیادی را ثبت کنند. اما اگر خیلی سخت‌گیر باشیم، باید بگوییم که گستره دینامیکی در عکس ثبت شده توسط گوگل پیکسل فولد نسبتا بهتر است. البته این تفاوت فقط با زوم بر روی تصویر و دقت به برخی جزئیات تا حدی احساس می‌شود ولی در کل احتمالا بسیاری از کاربران بر این باور هستند که این دو عکس مزیت خاصی نسبت به یکدیگر ندارند.

تصویر بالا (عکس پیکسل سمت راست و عکس زد فولد ۴ سمت چپ) هم کیفیت دوربین اولترا واید این دو گوشی را نشان می‌دهد. در این زمینه، دوربین اولترا واید گلکسی زد فولد ۴ فضای بزرگ‌تری را ثبت می‌کند ولی به غیر از این موضوع، بار دیگر شاهد تفاوت قابل توجهی نیستیم.

در مورد کیفیت عکس‌های زوم، طبیعتا پیکسل فولد عملکرد بهتری دارد زیرا از دوربین تله‌فوتو با زوم ۵ برابری استفاده می‌کند. این در حالی است که دوربین تله‌فوتو گلکسی زد فولد ۴ زوم ۳ برابری در اختیار کاربر قرار می‌دهد. تصویر بالا (عکس پیکسل سمت راست و عکس زد فولد ۴ سمت چپ) با استفاده از زوم ۲۰ برابری دیجیتال ثبت شده و همانطور که می‌توانید ببیند، تصویر ثبت شده با پیکسل فولد جزئیات بهتری دارد.

برای حالت پرتره (عکس پیکسل سمت راست و عکس زد فولد ۴ سمت چپ)، هر دو گوشی عملکرد قابل توجهی ارائه می‌کنند. پیکسل فولد در این زمینه حالت بوکه طبیعی‌تری را عملی می‌کند و همچنین موفق به حفظ جزئیات چهره هم شده است. اما گلکسی زد فولد ۴ برای حالت بوکه خیلی شدید عمل کرده که البته در همان اپ دوربین می‌توانید شدت این حالت را کاهش دهید.

در نهایت باید به عملکرد دوربین‌های این دو گوشی در محیط‌های کم‌نور بپردازیم. بدون شک بسیاری از دوربین گوشی‌های جدید در شرایط نوری مناسب، می‌توانند عکس‌های بسیار خوبی ثبت کنند. اما زمانی که نور محیط کاهش پیدا می‌کند، تفاوت‌ها تا حد زیادی احساس می‌شود.

با وجود اینکه دوربین گوشی‌های پیکسل در محیط‌های تاریک می‌تواند عکس‌های بسیار خوبی ثبت کند، اما در این مقایسه باید اعتراف کنیم که گلکسی زد فولد ۴ توانسته بهتر از رقیب خود عمل کند. همانطور که می‌توانید ببینید (عکس پیکسل سمت راست و عکس زد فولد ۴ سمت چپ)، عکس ثبت شده توسط زد فولد ۴ نه‌تنها نور بیشتری دارد، بلکه در سایه‌ها هم جزئیات بیشتری ثبت کرده است.

بنابراین روی هم رفته باید بگوییم که دوربین گلکسی زد فولد ۴ بهتر از پیکسل فولد عمل می‌کند زیرا هم در محیط‌های کم‌نور عملکرد بهتری دارد و هم اینکه در اپ دوربین امکانات بیشتری در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

عملکرد

گلکسی زد فولد 4

بر اساس تست‌های صورت گرفته، در زمینه‌ی عملکرد گلکسی زد فولد ۴ برتری نسبی دارد ولی در کل فاصله‌ی این دو گوشی در این زمینه چندان قابل توجه نیست. باید خاطرنشان کنیم چیپست هر دو گوشی قدیمی محسوب می‌شود. درون پیکسل فولد شاهد قرارگیری چیپست تنسور G2 هستیم که سال گذشته در گوشی‌های سری پیکسل ۷ استفاده شده و گلکسی زد فولد ۴ هم از چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۱ استفاده می‌کند.

البته حین کار کردن با رابط کاربری، پیکسل فولد سرعت بالاتری را نشان می‌دهد که این موضوع به استفاده از اندروید خام و بهینه‌سازی‌های نرم‌افزاری گوگل برمی‌گردد. اما در کل هر دو گوشی از نظر عملکردی حرف زیادی برای گفتن دارند.

عمر باتری

گلکسی زد فولد 4

گوشی‌های تاشو معمولا عمر باتری بالایی ندارند اما در مورد این دو گوشی باید بگوییم که با خیال راحت می‌توانید یک روز کامل از آن‌ها استفاده کنید. البته عمر باتری گوگل پیکسل فولد بیشتر است که این موضوع به استفاده از باتری ۴۸۲۱ میلی‌آمپر ساعتی برمی‌گردد. این در حالی است که گوشی سامسونگ با وجود داشتن ضخامت بیشتر، از باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی استفاده می‌کند. سرعت شارژ پیکسل فولد به ۳۰ وات می‌رسد ولی زد فولد ۴ از شارژ ۲۵ وات پشتیبانی می‌کند. بنابراین پیکسل فولد در کنار داشتن ظرفیت بیشتر باتری، از سرعت شارژ بالاتری هم پشتیبانی می‌کند.

قابلیت‌های خاص

گلکسی زد فولد 4

در نهایت باید به برخی قابلیت‌های خاص این گوشی‌ها اشاره کنیم. به عنوان مثال پیکسل فولد برای ترجمه‌ی متن‌ها در اپلیکیشن‌های مختلف، امکانات خوبی دارد. مثلا در محیط واتساپ اگر مشغول چت کردن هستید، می‌توانید بدون نیاز به مراجعه به اپ گوگل ترنسلیت، پیام‌ها را در همان محیط ترجمه کنید. از سوی دیگر گوگل فوتوز در گوشی‌های پیکسل امکاناتی مانند Magic Eraser برای پاک کردن برخی موارد در عکس‌ها و قابلیت Photo Unblur برای واضح کردن چهره‌های مات شده در تصاویر را ارائه می‌دهد.

البته قابلیت‌های مشابه در گلکسی زد فولد ۴ هم دیده می‌شوند ولی خروجی آن‌ها به کیفیت پیکسل فولد نمی‌رسد. یکی از قابلیت‌های بسیار جذاب گلکسی زد فولد ۴ که برخی کاربران به شدت آن علاقه‌مند هستند، Samsung DeX است. با این قابلیت، فقط با استفاده از مانیتور، ماوس و کیبورد می‌توانید گوشی را به کامپیوتر تبدیل کنید. حتی می‌توانید این گوشی را به برخی تلویزیون‌های هوشمند به طور بی‌سیم وصل کنید.

گلکسی زد فولد 4

از دیگر ویژگی‌های مهم زد فولد ۴ که پیکسل فولد از آن بهره نمی‌برد، پشتیبانی از قلم S Pen است. این قلم صرفا ابزاری برای طراحی نیست و برای انجام کارهای مختلفی می‌توانید از آن بهره ببرید. با توجه به حساسیت به فشار، هرچقدر قلم را بیشتر فشار دهید قادر به ترسیم خطوط ضخیم‌تری هستید و در کل این گوشی برای قلم S Pen تجربه کاربری خوبی ارائه می‌دهید.

نتیجه‌ی نهایی؛ گوگل پیکسل فولد در برابر گلکسی زد فولد ۴

گلکسی زد فولد 4

گلکسی زد فولد ۴، نسل چهارم گوشی‌های تاشو سامسونگ است و به همین خاطر طبیعتا این شرکت بسیاری از ضعف‌های نسل‌های قبلی را برای این گوشی برطرف کرده است. بنابراین با وجود اینکه گوگل پیکسل فولد به‌عنوان اولین تلاش گوگل در زمینه‌ی گوشی‌های تاشو محصول فوق‌العاده‌ای به حساب می‌آید، اما در نهایت نمی‌توانیم برخی از برتری‌های گلکسی زد فولد ۴ را کتمان کنیم.

هر دو گوشی با قیمت ۱۸۰۰ دلاری راهی بازار شده‌اند و با توجه به همین موضوع، می‌توان گفت که خرید گلکسی زد فولد ۴ منطقی‌تر است. در ضمن نباید فراموش کنید که گلکسی زد فولد ۵ هم به زودی راهی بازار می‌شود که قرار است با بهبود‌های مختلفی روبرو شود. در نهایت هرچقدر رقابت در بازار گوشی‌های تاشو بیشتر شود، کاربران با محصولات جذاب‌تری روبرو می‌شوند. امیدواریم با افزایش رقابت، قیمت گوشی‌های تاشو هم به طور قابل توجهی کاهش پیدا کند تا تعداد بیشتری از کاربران قادر به خرید این گجت‌های جذاب باشند.

نکات مثبت گوگل پیکسل فولد

  • نمایشگر بیرونی عریض
  • امکانات مولتی‌تسکینگ جذاب
  • دوربین‌های باکیفیت

نکات منفی گوگل پیکسل فولد

  • حاشیه‌های ضخیم اطراف نمایشگر
  • عملکرد نسبتا ضعیف نسبت به پرچم‌داران

نکات مثبت گلکسی زد فولد ۴

  • پشتیبانی از قابلیت مفید سامسونگ دکس
  • دوربین ۵۰ مگاپیکسلی قدرتمند
  • پشتیبانی از قلم استایلوس

نکات منفی گلکسی زد فولد ۴

  • عملکرد ضعیف دوربین سلفی زیر نمایشگر
  • ضخامت و وزن بالا
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Fold4 دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 12 گیگابایت - ویتنام
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy Z Fold4 دو سیم کارت ظرفیت 512 گیگابایت و رم 12 گیگابایت

منبع: Tom’s Guide

سوالات متداول
آیا گوگل پیکسل فولد هم‌قیمت با گلکسی زد فولد ۴ است؟
بله هر دو گوشی ۱۸۰۰ دلار قیمت دارند.
آیا بین کیفیت دوربین‌های این دو گوشی اختلاف زیادی وجود دارد؟
طبق بررسی‌های صورت گرفته، تفاوت کیفیت عکس‌های این دو گوشی چندان زیاد نیست ولی در محیط‌های کم‌نور، زد فولد ۴ می‌تواند عکس‌های بهتری ثبت کند.
آیا گوگل پیکسل فولد از اندروید خام بهره می‌برد؟
بله مانند دیگر گوشی‌های پیکسل، این گوشی هم دارای اندروید خام است.
راهنمای خرید گوشی موبایل
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه