بررسی گلکسی زد فولد ۴؛ طراحی تکراری با سخت‌افزار فوق‌العاده

۲ شهریور ۱۴۰۱

سامسونگ چند سال قبل وارد بازار گوشی‌های تاشو شد و در حال حاضر هم بیشترین سهم از این بازار را در اختیار دارد. این شرکت مدتی قبل از گوشی‌های تاشوی گلکسی زد فلیپ ۴ و زد فولد ۴ رونمایی کرد. در این ویدیو قصد داریم گلکسی زد فولد ۴ را بررسی کنیم تا ببینیم آیا ارتقای قابل توجهی برای نسل قبلی محسوب می‌شود یا نه.

گلکسی زد فولد ۴ از نظر طراحی تفاوت زیادی با نسل قبلی ندارد. همین ابتدا در مورد لولای استفاده شده در گوشی‌های تاشوی سامسونگ باید بگوییم که معمولا دارای بهترین کیفیت در مقایسه با گوشی‌های تاشوی ساخت دیگر شرکت‌ها است. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای لولای استفاده شده در سری گلکسی زد فولد این است که می‌توانید نمایشگر تاشوی گوشی را در هر زاویه‌ای قرار دهید.

وزن این گوشی ۲۶۳ گرم است که یعنی ۳۵ گرم از گلکسی S22 اولترا سنگین‌تر است. این گوشی مانند نسل قبلی ضدآب است ولی در برابر نفوذ گردو‌غبار مقاومتی ندارد. بخش بیرونی لولای این گوشی نسبت به نسل قبلی کمی تخت‌تر شده ولی همچنان در حالت بسته، دو بخش نمایشگر به طور کامل روی یکدیگر قرار نمی‌گیرند. با وجود اینکه لولای استفاده شده در کل ضخامت کمتری دارد، ولی همچنان در میان نمایشگر شاهد چین‌خوردگی قابل توجهی هستیم.

در پنل پشتی شاهد دوربین سه‌گانه هستیم که طراحی ماژول دوربین مشابه زد فولد ۳ است و شباهتی به سری S22 ندارد. در مورد نمایشگرها باید بگوییم که در بخش داخلی صفحه‌نمایش ۷.۶ اینچی تعبیه شده و در بخش بیرونی هم شاهد نمایشگر ۶.۲ اینچی هستیم. در نمایشگر بیرونی، دوربین سلفی در حفره‌ی نمایشگر تعبیه شده و در بخش داخلی هم بار دیگر شاهد دوربین سلفی زیر نمایشگر هستیم. سامسونگ حالا تراکم پیکسلی بخش روی دوربین سلفی را افزایش داده تا وجود این دوربین کمتر به چشم بیاید.

برخلاف شایعات اولیه، این بار هم خبری از قرارگیری قلم S Pen درون بدنه نیست و باید این قلم را جداگانه خریداری کنید. البته قاب‌هایی به فروش می‌رسند که از جایگاه مخصوص این قلم بهره می‌برند. سامسونگ حالا توجه ویژه‌ای به قابلیت‌های نرم‌افزاری گلکسی زد فولد ۴ نشان داده و این گوشی مناسب افرادی است که می‌خواهند از تمام توان گجت‌های خود بهره ببرند. به طور مشخص زد فولد ۴ در زمینه‌ی قابلیت‌های مربوط به مولتی‌تسکینگ فوق‌العاده ظاهر شده است.

یکی از قابلیت‌های نرم‌افزاری مفید این گوشی، قرارگیری یک داک در بخش پایینی رابط کاربری که مانند تسک‌بار ویندوز عمل می‌کند و می‌توانید آیکن اپلیکیشن‌های محبوب خود را در این بخش قرار دهید. حتی یک آیکن شبیه به استارت ویندوز هم تعبیه شده که با ضربه زدن بر روی آن، می‌توانید تمام اپلیکیشن‌های نصب شده را مشاهده کنید.

حالا نوبت به بررسی مهم‌ترین بهبود این گوشی یعنی سخت‌افزار آن است. سامسونگ برای این گوشی از بهترین چیپست موجود در بازار یعنی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ به همراه ۱۲ گیگابایت رم استفاده کرده است. اگر هم گیمر هستید، باید بگوییم که به لطف نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، سخت‌افزار قدرتمند و اسپیکرهای استریو، برای اجرای بازی‌های مختلف با تجربه‌ی بسیار جذابی روبرو می‌شوید.

انرژی گلکسی زد فولد ۴ از طرف باتری ۴۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تامین می‌شود. اگرچه در نگاه اول این ظرفیت برای چنین گوشی غول‌پیکری کمی پایین است، اما در کل این گوشی تاشو عمر باتری قابل قبولی دارد. متاسفانه در جعبه خبری از شارژر نیست و باید شارژر ۲۵ واتی را به طور جداگانه خریداری کنید. در صورت استفاده از چنین شارژری، می‌توانید باتری گوشی را در عرض نیم ساعت از ۰ به ۵۰ درصد برسانید. در ضمن نباید پشتیبانی از شارژر بی‌سیم را از قلم بیندازیم.

این گوشی در مجموع از ۵ دوربین استفاده می‌کند. سه دوربین در پنل پشتی تعبیه شده و پنل اصلی و بیرونی هم هرکدام دارای یک دوربین سلفی هستند. خوشبختانه در زمینه‌ی دوربین کیفیت تصاویر به طور قابل توجهی بهتر از نسل قبلی شده است. در پنل پشتی دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی به همراه اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتو ۱۰ مگاپیکسلی تعبیه شده است. دوربین سلفی قرار گرفته در حفره‌ی نمایشگر بیرونی مبتنی بر سنسور ۱۰ مگاپیکسلی است و دوربین زیر نمایشگر داخلی هم از سنسور ۴ مگاپیکسلی استفاده می‌کند.

به طور کلی عکس‌های گرفته شده با این گوشی، شباهت زیادی به عکس‌های ثبت شده با S22 اولترا دارند. بنابراین در شرایط نوری مختلف با خیال راحت می‌توانید عکس‌های مختلفی را ثبت کنید. البته دوربین سلفی زیر نمایشگر همچنان کیفیت چندان خوبی ندارد.

در نهایت برای جمع‌بندی باید بگوییم که گلکسی زد فولد ۴ دقیقا همان چیزی است که یک خوره‌ی تکنولوژی از گوشی انتظار دارد. این دستگاه می‌تواند به عنوان گوشی، تبلت کوچک و گاهی اوقات حتی به عنوان کامپیوتر هم انجام وظیفه کند. اما در نهایت قیمت ۱۸۰۰ دلاری این گوشی آنقدر بالاست که طبیعتا بخش بزرگی از کاربران حتی اگر توانایی مالی کافی هم داشته باشند، به سمت این گوشی نخواهند رفت.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

در یوتیوب

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

۲ دیدگاه
  1. Hamid

    بررسی خیلی خوبی بود. بنظرتون کی موجود میشه و قیمتش ثبات پیدا میکنه؟

  2. AMIN JAFARI

    برسی ها شهروز خان عالین

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه