گوشی اندرویدی شما شارژ نمی‌شود؟ این ۷ راه را بیازمایید

۲۷ بهمن ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه
شارژ نشدن گوشی اندرویدی

بسیاری از کاربران این روزها ترجیح می‌دهند گوشی هوشمند خود را با کابل شارژ کنند. این در حالی است که با پیشرفت سریع تکنولوژی، شاهد حضور شارژرهای بی‌سیمی هستیم که اخیراً محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند و می‌توانند گوشی هوشمند شما را در کمترین زمان ممکن از ۰ به ۱۰۰ درصد شارژ برسانند. ممکن است گاهی اوقات برای شما نیز پیش آمده باشد که با وصل کردن گوشی خود به آداپتور دیواری متوجه‌ی شارژ نشدن آن شوید. به بیان دیگر گوشی شما با اتصال به شارژر شارژ نمی‌شود.

دلایل زیادی وجود دارند که ممکن است موجب به وجود آمدن این مسئله شده باشند. این مقوله می‌تواند به خرابی کابل، آداپتور یا حتی پورت شارژ گوشی نیز برگردد. در این مقاله قصد داریم تا ۷ روش کاربردی را برای رفع مشکل شارژ نشدن گوشی هوشمند اندرویدی شما معرفی کنیم تا در صورت مواجه شدن با مشکل شارژر بتوانید به راحتی آن را مرتفع کنید.

۱. پورت شارژ گوشی هوشمند خود را بررسی کنید

این مشکل بیشتر در گوشی‌های اندرویدی قدیمی دیده می‌شود. باید خاطر نشان کرد که همانند هر قطعه‌ی دیگری در گوشی‌های هوشمند، پورت شارژ نیز در اثر استفاده‌ی زیاد ممکن است آسیب ببیند و نیاز به تعویض پیدا کند. در صورت خرابی پورت شارژ، این قطعه نمی‌تواند جریان ارسالی از آداپتور را تشخیص دهد و گوشی هوشمند شما را به دلایل امنیتی شارژ نمی‌کند.

دلیل دیگری که می‌تواند منجر به این قضیه شود، خیس شدن گوشی است. حتی اگر گوشی هوشمند شما از گواهی IP68 و یا مقاومت در برابر آب بهره می‌برد ممکن است چند قطره آب درون پورت شارژ گوشی وجود داشته باشد که اجازه‌ی شارژ شدن به آن را نمی‌دهد. اگر چنین است ما پیشنهاد می‌کنیم که گوشی و به خصوص پورت شارژ آن را با دستمال میکرو فیبر خشک و تمیز کنید تا با وصل کردن مجدد به جریان برق، مشکل شارژ نشدن گوشی هوشمند اندرویدی شما مرتفع شود.

وقتی قصد شارژ کردن گوشی هوشمندی را دارید که اخیراً درون آب افتاده، ممکن است سیستم عامل با نشان دادن پیامی از شما بخواهد که پورت شارژ گوشی را خشک کنید، زیرا قطرات آب مانع عبور جریان برق می‌شود. بعد از خشک کردن پورت احتمال مشکل شما حل خواهد شد.

۲. آداپتور گوشی هوشمند خود را بررسی کنید

در وهله‌ی اول ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که همواره از آداپتور اصلی گوشی هوشمند که توسط سازنده در اختیار شما قرار گرفته استفاده کنید. ممکن است برخی کاربران بگویند که سازندگان دیگر گوشی‌های هوشمند خود را با آداپتور درون جعبه روانه‌ی بازار نمی‌کنند. در این صورت است که شما چاره‌ای جز استفاده از آداپتور‌های ثالث ندارید. برخی از کاربران به دلیل گران بودن قیمت آداپتورهای باکیفیت رو به استفاده و خرید آداپتور‌های تقلبی و ارزان قیمت می‌آورند و نمی‌دانند با این کار چه بلایی سر باتری گوشی خود خواهند آورد.

باید خاطر نشان کنیم هنگامی که شما یک آداپتور تقلبی را به گوشی خود وصل می‌کنید، ولتاژ دریافتی گوشی متفاوت خواهد بود و جدای از اینکه به باتری گوشی آسیب جدی وارد می‌کند، می‌تواند باعث گرم شدن باتری شود. هنگامی که باتری گوشی برای مدت طولانی تحت هر شرایطی گرم شود، عمر مفید آن کاهش پیدا خواهد کرد. همچنین باید اشاره کرد هنگامی تقاضای باتری شما برای دریافت ولتاژ بالا است و شما آداپتور با ولتاژ پایین را به آن وصل می‌کنید، شارژر قدرت پاسخگویی به تقاضای باتری را پیدا نخواهد کرد و به همین دلیل همراه با باتری گوشی گرمای زیادی تولید خواهد شد.

بنابراین بهتر است حتی در صورت عرضه نشدن آداپتور در جعبه‌ی گوشی، شما یک آداپتور باکیفیت تهیه کنید تا گوشی هوشمند شما دچار مشکل نشود. اگر شما از یک آداپتور به مدت چند سال استفاده می‌کنید، باید سالم بودن آن را بررسی کنید. ممکن است آسیب دیده باشد یا تغییر در شکل ظاهری آن ایجاد شده باشد. در این صورت وقت آن است تا یک آداپتور جدید برای گوشی هوشمند اندرویدی خود تهیه کنید.

۳. کابل شارژ گوشی هوشمند خود را بررسی کنید

بررسی کابل یکی از مقوله‌های اساسی برای برطرف کردن مشکل شارژ نشدن گوشی هوشمند شماست. کابل‌ها نیز همانند آداپتور نقش اساسی در شارژ شدن گوشی هوشمند شما دارند و متاسفانه در بازار در انواع مختلفی با قیمت‌های گوناگونی دیده می‌شوند که این موضوع کمی کاربران را برای خریدن یک کابل باکیفیت سردرگم می‌کند. ممکن است کابل گوشی هوشمند شما دچار بریدگی و قطعی شده باشد و همین علت موجب می‌شود تا گوشی هوشمند شما شارژ نشود. بنابراین بهتر است تا کابل شارژ را به دقت مورد بررسی قرار دهید و در صورت دیدن هرگونه پارگی آن را تعویض کنید.

۴. گوشی هوشمند خود را خنک کنید

بعد از استفاده طولانی مدت از گوشی خود و انجام دادن کار‌های سنگین نظیر بازی کردن، احتمالاً دمای گوشی هوشمند به شدت بالا می‌رود. در این شرایط وقتی گوشی خود را به شارژر وصل می‌کنید، ممکن است با پیام گرم بودن گوشی روبرو شوید، بنابراین بهتر است تا کمی به گوشی خود استراحت داده و آن را خنک کنید. بعد از این که گوشی هوشمند شما کمی خنک شد دوباره برای شارژ کردن آن اقدام کنید.

۵. سلامت باتری گوشی هوشمند خود را بررسی کنید

شارژ اندروید

همانطور که احتمالاً می‌دانید، باتری‌های گوشی‌های هوشمند یک قطعه‌ی مصرفی هستند و عمر مفیدی دارند. بنابراین اگر از گوشی هوشمند قدیمی استفاده می‌کنید، این احتمال وجود دارد که عمر مفید باتری گوشی شما به پایان رسیده و به سلامت ۴۰ یا ۵۰ درصدی رسیده باشند. باید خاطر نشان کنیم که  اصطلاح «عمر باتری» معمولا به مدت زمان شارژ باتری اشاره دارد. سلامت باتری به ما می‌گوید که باتری چقدر در حال خراب شدن است. به بیانی دیگر طول عمر باتری گوشی به معنای اندازه‌گیری عملکرد و بررسی باتری گوشی است. اگر سلامت باتری گوشی یا دستگاه شما پایین باشد، به این معنی است که باتری عملکرد درستی نخواهد داشت، شارژ آن سریع‌تر تخلیه می‌شود، زودتر گرم می‌شود و چیزهای دیگر.

بنابراین شما باید همواره سلامت باتری گوشی اندرویدی خود را بررسی کنید و در صورت به پایان رسیدن عمر مفیدش، اقدام به تعویض آن نمایید. شما می‌توانید مقاله مربوط به این موضوع را با عنوان چگونه سلامت باتری دستگاه‌های اندرویدی را بررسی کنیم؟ را مطالعه کنید تا به راحتی و با استفاده از اپلیکیشن‌هایی Accubattery سلامت باتری گوشی اندرویدی خود را مورد بررسی قرار دهید.

۶. اپلیکیشن و بازی‌های پرمصرف را حذف کنید

شارژ اندروید

یکی از قابلیت‌های خوب گوشی اندرویدی آن است که شما می‌توانید اپلیکیشن‌های ثالث را که در گوگل پلی وجود ندارند شناسایی کرده و آن‌ها را حذف کنید. به این دلیل که آن‌ها ممکن است حاوی بدافزار و یا فایل‌های مخرب باشند. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم که اپلیکیشن‌هایی که در گوگل پلی موجود نیستند را شناسایی کرده و اقدام به حذف آن‌ها نمایید.

۷. با وصل کردن گوشی به پاوربانک و یا کامپیوتر آن را شارژ کنید

شارژ اندروید

اگر آداپتور گوشی شما را شارژ نمی‌کند، همواره توصیه می‌شود که از پاوربانک استفاده کنید. این وسیله‌ی بسیار کاربردی می‌تواند در طول سفرهای طولانی بسیار برای شما مفید واقع شود. همچنین شما می‌توانید گوشی هوشمند اندروید خود را به کامپیوتر وصل کنید تا انرژی مورد نیاز آن به طور موقت تأمین شود.

در این مقاله ما به بررسی ۷ مورد از روش‌ها و راه‌حل‌های موجود برای مرتفع کردن مشکل شارژ نشدن گوشی‌های اندرویدی پرداختیم. امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید و روش‌های معرفی شده بتواند در صورت ایجاد مشکل برای گوشی هوشمند اندرویدی شما آن را برطرف نماید.

منبع: Guidingtech

برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه