نقد و بررسی کلاسیک گوشی شیائومی Lite 13

۴ مرداد ۱۴۰۲

شیائومی تنها شرکتی است که به سنت ساخت گوشی‌های دارای پسوند لایت وفادار مانده است. سال‌ها قبل گوشی‌های لایت، مدل ضعیف‌شده‌ی پرچم‌داری بودند که همان سال راهی بازار شده بود. اما حالا گوشی‌های لایت شیائومی هویت مستقلی دست پیدا کرده‌اند و فضای بین میان‌رده‌های گران‌قیمت و پرچم‌داران را پر می‌کنند. در این ویدیو گوشی شیائومی Lite 13 را بررسی می‌کنیم که حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

گوشی موبایل شیائومی مدل  13 Lite دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال

در این گوشی خبری از لبه‌های تخت نیست. طراحی این گوشی بیش از هر چیزی یادآور ظاهر شیائومی ۱۲ و ۱۲X است. روی هم رفته نمی‌توانیم از طراحی این گوشی ایراد خاصی بگیریم. بسیاری از کاربران علاقه‌ی زیادی به گوشی‌های تخت ندارند و در عوض لبه‌های خمیده‌ی نمایشگر و بدنه را ترجیح می‌دهند. قاب گوشی فلزی است و در لبه‌ها با انحنای ظریفی روبرو هستیم که کار کردن با گوشی را لذت‌بخش‌تر می‌کند. پنل پشتی هم شیشه‌ای است و کیفیت بسیار خوبی دارد. با وجود استفاده از فلز و شیشه، وزن گوشی فقط ۱۷۱ گرم است.

با توجه به ضخامت گوشی، احتمالا فقدان اسپیکرهای استریو به محدود بودن فضای داخلی بدنه برمی‌گردد. البته همین اسپیکر مونو هم از نظر بلندی و کیفیت صدا، عملکرد قابل قبولی دارد. اگر به بیس عمیق علاقه دارید، این اسپیکر احتمالا شما را ناامید می‌کند ولی در عوض وکال‌ها را به صورت شفاف در اختیار شما قرار می‌دهد.

در پنل جلویی، با نمایشگر ۶.۵۵ اینچی روبرو هستیم که ۸۹.۵ درصد از کل پنل جلویی را پوشش داده است. با توجه به خمیده بودن لبه‌های نمایشگر، حاشیه‌های سمت راست و چپ اصلا به چشم نمی‌آیند. شیائومی برای نمایشگر این گوشی از پنل AMOLED با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز با حداکثر روشنایی ۱۰۰۰ نیت استفاده کرده است. حسگر اثر انگشت این گوشی زیر نمایشگر قرار دارد و مهم‌ترین مشکل حسگر این است که برای انگشت‌هایی که چرب هستند یا خیلی عرق می‌کنند، نمی‌تواند عملکرد خوبی ارائه کند. البته این سنسور می‌تواند ضربان قلب را هم ثبت کند که یک ویژگی دقیق و کاربردی است.

دوربین اصلی این گوشی مبتنی بر سنسور ۵۰ مگاپیکسلی است و در کنار آن اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و ماکرو ۲ مگاپیکسلی قرار دارند. دوربین‌های اولترا واید و ماکرو چندان مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و در مورد دوربین اصلی باید بگوییم که در یک کلام عالی است. دوربین اصلی در شرایط نوری مناسب، می‌تواند عکس‌های جذاب با جزئیات فراوان و همراه با کمترین نویز ممکن را ثبت کند. حتی در محیط‌های کم‌نور هم با نویز زیادی روبرو نمی‌شویم. شیائومی Lite 13 از دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق ۸ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. به لطف این سنسور‌ها، می‌توانید سلفی‌های بسیار جذابی را ثبت کنید.

پردازش‌های این گوشی توسط چیپست اسنپدراگون ۷ نسل ۱ صورت می‌گیرد. واقعیت این است که این تراشه نسبت به اسنپدراگون ۷۷۸G عملکرد خیلی بهتری ارائه نمی‌کند و فاصله‌ی آن‌ها در بهترین حالت حدود ۱۰ درصد است. این چیپست مثلا برای بازی Call Of Duty نمی‌تواند بازی را با بهترین گرافیک و بالاترین فریم‌ریت اجرا کند. باتری این گوشی در حالت عادی حدود دو روز و اگر فشار زیادی به آن وارد کنید، حدود یک روز دوام می‌آورد. البته به لطف پشتیبانی از شارژ سریع ۶۷ واتی، کل فرایند شارژ در عرض تقریبا ۴۵ دقیقه صورت می‌گیرد.

اگر گیمر هستید، در این محدوده‌ی قیمتی گزینه‌های بهتری وجود دارد ولی اگر برای شما در کنار عملکرد و نمایشگر خوب، بهره‌گیری از دوربین‌های باکیفیت اهمیت زیادی دارد، بدون شک شیائومی Lite 13 یکی از بهترین گزینه‌ها به حساب می‌آید.

نقد و بررسی کلاسیک، یکی از نوستالژیک‌ترین برنامه‌های ویدیویی دیجی‌کالا مگ، یک بار دیگر بازگشته است؛ با شکل و شمایلی جدید، اما در عین حال با حفظ المان‌هایی که شما همراهان همیشگی دیجی‌کالا مگ طی این سال‌ها دوست داشته‌اید.

سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفی‌زاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.

 

 

راهنمای خرید گوشی موبایل
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه