کارگاه آموزشی فروش آنلاین با مشارکت دیجی‌کالا و جهاد دانشگاهی استان زنجان برگزار شد

۱۵ بهمن ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲ دقیقه

کارگاه دو روزه آموزش فروش آنلاین برای تولیدکنندگان و کسب‌وکارهای خانگی با مشارکت تیم توسعه کسب‌وکارهای بومی و محلی دیجی‌کالا و مرکز جهاد دانشگاهی استان زنجان در پاییز ۱۴۰۰ برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، چگونگی فروش آنلاین محصولات در سه سرفصل با عناوین مقدمه و اهمیت فروش آنلاین، آموزش ثبت نام به عنوان فروشنده در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا و تاثیر محتوا در فروش آنلاین توسط تیم توسعه کسب‌و‌کارهای بومی و محلی دیجی‌کالا  آموزش داده شد.

همزمان با این کارگاه، نمایشگاه دو روزه مشاغل خانگی استان زنجان نیز در مرکز جهاد دانشگاهی استان آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه تعدادی از تولید کنندگان شهر زنجان برای معرفی کسب‌وکار و صنایع دستی این شهر، دست سازه‌های خود را در معرض دید علاقه مندان قراردادند. در بخش صنایع دستی  غرفه‌های گلیم، قالی، ملیله، محصولات چرمی دست دوز، قلمزنی، دوخت لباس و … به نمایش گذاشته شد.

جلسه شورای مشاغل خانگی استان زنجان با حضور مدیر پروژه کسب و کارهای محلی دیجی کالا

همچنین در حاشیه نمایشگاه، جلسه شورای مشاغل خانگی استان زنجان با حضور نماینده استاندار، رئیس مرکز جهاد دانشگاهی، مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی، نمایندگان جهاد کشاورزی، صندوق کارآفرینی امید، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی و صنایع دستی، شهرداری، اداره کل ارتباطات و کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با همراهی تیم توسعه کسب‌و‌کارهای بومی و محلی دیجی‌کالا برگزار شد. موضوع اصلی این نشست، تأکید بر اهمیت مشاغل خانگی استان زنجان و شناسایی پتانسیل‌های کسب‌وکارهای بومی و محلی فعال در استان زنجان برای رشد و شکوفایی در دنیای آنلاین بود.

با توجه به محدودیت‌های کرونایی و ظرفیت آمفی تاتر جهاد دانشگاهی استان زنجان، در این دوره تنها ۱۵۰ نفر پذیرش شد که در دو گروه ۷۵ نفری آموزش داده شدند.
پس از برگزاری این دوره آموزشی، تعداد فروشندگان فعال در پروژه بومی و محلی زنجان، از ۲۳ نفر به بیش از ۱۰۰ فروشنده افزایش داشته است. همچنین با مشارکت دیجی‌کالا و جهاد دانشگاهی زنجان، مرکز پشتیبانی تجارت الکترونیک در شهر زنجان برای مشاغل خرد و خانگی ایجاد خواهد شد که با فعالیت این مرکز و افزایش ظرفیت و توانمندی این کسب‌وکارها انتظار می‌رود فعالیت کسب‌وکارهای محلی استان زنجان در دیجی‌کالا فعالیت بیشتری داشته باشند.

سفر دو روزه تیم کسب‌وکارهای بومی و محلی دیجی‌کالا به استان زنجان با بازدید از مرکز رشد جهاد دانشگاهی و دیدار کامران جعفری، رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان و افشین خاکی، مدیر پروژه کسب‌وکار های بومی و محلی دیجی‌کالا به پایان رسید.

گفتنی‌ست پروژه کارآفرینی بومی دیجی‌کالا با هدف حمایت از کسب‌وکارهای روستایی از پاییز ۱۳۹۹ کار خود را آغاز کرده است. شما می‌توانید با ورود به این پروژه هم به عنوان خریدار از محصولات بومی و محلی ایران سفارش دهید و هم به عنوان فروشنده، محصولات خود را به تمام ایران عرضه کنید.

کارگاه آموزشی کسب و کارهای روستایی در زنجان

 

دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه