بررسی پیکسل فولد؛ گوشی تاشو به سبک گوگل

۸ آذر ۱۴۰۲

در حال حاضر شرکت‌های زیادی وارد بازار گوشی‌های تاشو شده‌اند و در میان آن‌ها، گوگل هم تصمیم گرفته شانس خود را در این بازار امتحان کند. اولین گوشی تاشو گوگل به نام پیکسل فولد راهی بازار شده و باید ببینیم در مقابل رقبای قدرتمندی مانند گلکسی زد فولد ۵ آیا حرف زیادی برای گفتن دارد یا نه. در این ویدیو از زوایای مختلف به بررسی گوشی پیکسل فولد می‌پردازیم.

طراحی و نمایشگر

پیکسل فولد

در مورد طراحی این گوشی نمی‌توانیم با قاطعیت نظر بدهیم. زیرا از یک جهت طراحی جذابی ندارد ولی از طرف دیگر گوشی جذابی محسوب می‌شود. نمایشگر اصلی این گوشی دارای اندازه‌ی ۷.۶ اینچی است که از پنل OLED بهره می‌برد و تراکم پیکسلی آن ۳۷۸ پیکسل در هر اینچ است. نمایشگر بیرونی گوشی هم ۵.۸ اینچ اندازه دارد. هر دو نمایشگر از رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی می‌کنند و بنابراین تجربه کاربری خیلی خوبی ارائه می‌کنند.

پیکسل فولد

نسبت ابعاد نمایشگر بیرونی این گوشی، بهتر از زد فولد ۵ است و بنابراین در حالت بسته بودن گوشی، راحت‌تر می‌توانید از آن استفاده کنید. ضخامت این گوشی اصلا زیاد نیست و در حالت باز، با ضخامت ۵.۸ میلی‌متر و در حالت بسته با ضخامت ۱۲.۱ میلی‌متر روبرو هستیم.

پیکسل فولد

مشخص است که گوگل زمان زیادی را برای آماده‌سازی لولا و مکانیسم باز و بسته شدن این گوشی صرف کرده و به همین خاطر باز و بسته کردن پیکسل فولد، حس خیلی خوبی را انتقال می‌دهد. در کنار سنسور اثر انگشت، این گوشی از قابلیت تشخیص چهره هم پشتیبانی می‌کند که البته برای این کار از سیستم تشخیص چهره دو بعدی استفاده می‌کند. البته استفاده از این مشخصه را توصیه نمی‌کنیم زیرا امنیت بالایی ندارند و بنابراین ممکن است با یک عکس باکیفیت از چهره‌ی شما، فریب بخورند.

پیکسل فولد

حداکثر روشنایی نمایشگر، ۱۵۵۰ نیت است که این یعنی برای استفاده زیر نور خورشید، هیچ مشکلی نخواهید داشت. باز کردن این گوشی با یک دست ساده نیست و باید برای این کار از هر دو دست خود استفاده کنید. یکی از ضعف‌های نمایشگر پیکسل فولد، حاشیه‌های ضخیم اطراف نمایشگر اصلی آن است. از دیگر ایراد‌های این گوشی، می‌توانیم به ۱۸۰ درجه باز نشدن لولا اشاره کنیم. این یعنی حتی در حالت باز شده‌ی گوشی، دو سمت نمایشگر دقیقا در یک راستا قرار نمی‌گیرند.

پیکسل فولد

به لطف گواهی IPX8، این گوشی در برابر نفوذ آب می‌تواند مقاومت کند ولی در برابر گرد و غبار مقاومت خاصی از خود نشان نمی‌دهد.

چیپست و عملکرد پیکسل فولد

پیکسل فولد

پیکسل فولد از نظر عملکرد نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، فوق‌العاده ظاهر شده است. چیپست این گوشی تنسور G2 است که در سری پیکسل ۷ از همین تراشه استفاده شده. این تراشه از پس اجرای تمام بازی‌ها برمی‌آید. در کنار این تراشه، باید به بهره‌گیری از ۱۲ گیگابایت رم هم اشاره کنیم که منجر به روان‌تر شدن تجربه‌ی استفاده از گوشی شده است. کاربران برای خرید این گوشی می‌توانند بین دو مدل ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی دست به انتخاب بزنند.

قیمت

پیکسل فولد

مانند بیشتر گوشی‌های تاشوی افقی موجود در بازار، گوگل هم برای این گوشی تصمیم گرفته قیمت آن را حدود ۲ برابر گوشی‌های پرچم‌دار تعیین کند. مدل پایه این گوشی با قیمت ۱۷۹۹ دلار به فروش می‌رسد و مدل ۵۱۲ گیگابایتی هم ۱۹۱۹ دلار قیمت دارد.

باتری و سرعت شارژ پیکسل فولد

باتری ۴۸۰۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی، یکی از نقاط ضعف آن محسوب می‌شود. این گوشی نسبت به بسیاری از رقبای خود، مصرف انرژی بالاتری دارد. بنابراین اگر باتری برای شما اهمیت زیادی دارد، باید به سراغ یک گوشی تاشو با عمر باتری بهتر مانند گلکسی زد فولد ۴ بروید. سرعت شارژ این باتری، ۳۰ وات است. بنابراین نباید انتظار دوام یک روزه باتری را داشته باشید و مرتبا باید گوشی را به شارژر وصل کنید.

نرم‌افزار

طبیعتا تمام اپ‌های گوگل برای استفاده در این گوشی تاشو به طور کامل بهینه‌سازی شده‌اند تا بتوانید از امکانات مختلف نمایشگر بزرگ آن بهره ببرید. در نتیجه برای افرادی که به مولتی‌تسکینگ علاقه‌ی زیادی دارند، با این اپ‌ها به راحتی می‌توانند چنین کارهایی را انجام دهند. گوگل اعلام کرده که تا ۵ نسخه‌ی اندروید را برای این گوشی ارائه می‌دهد.

دوربین‌های پیکسل فولد

گوشی تاشو پیکسل فولد در مجموع از ۵ دوربین بهره می‌برد. دوربین سلفی قرار گرفته در نمایشگر بیرونی ۹.۵ مگاپیکسل رزولوشن دارد و دوربین سلفی موجود در نمایشگر اصلی از نوع ۸ مگاپیکسلی است. دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی در کنار پریسکوپی ۱۰.۸ مگاپیکسلی و اولترا واید ۱۰.۸ مگاپیکسلی هم در پنل پشتی دیده می‌شوند.

دوربین پریسکوپی این گوشی، زوم اپتیکال ۵ برابری را در اختیار شما قرار می‌دهد. گوشی‌های پیکسل از نظر عکاسی فوق‌العاده هستند و این گوشی هم از این قاعده مستثنا نیست. با استفاده از این گوشی، می‌توانید ویدیو‌های ۴K با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه را ضبط کنید. پیکسل فولد از جمله گوشی‌های تاشویی است که می‌توانید با خیال راحت از دوربین‌های آن بهره ببرید.

سخن پایانی

در نهایت باید بگوییم که مهم‌ترین نقطه ضعف این گوشی، عمر پایین باتری است و به غیر از این مورد، نمی‌توانیم ضعف مهمی را مطرح کنیم. البته در نهایت این گوشی نسل اول گوشی‌های تاشو گوگل است و در مقایسه با گلکسی زد فولد ۵، طبیعتا پختگی کمتری دارد. بنابراین باید ببینیم گوگل برای نسل بعدی این گوشی تا چه حد می‌تواند نقاط ضعف آن را برطرف کند.

دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

راهنمای خرید گوشی موبایل
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

یک دیدگاه
  1. رضا

    مرسی . مفید بود .

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه