۷ نکته‌ی مهم برای خرید یک چتر باکیفیت و مقاوم

۲۵ مهر ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۵ دقیقه
راهنمای خرید چتر

آیا قصد دارید که در روزهای خوش‌ آب و هوای پاییز یا بهار به مقصدی بارانی سفر کنید؟ شاید هم به تازگی به یک منطقه‌ی بارانی نقل مکان کرده‌اید؟ در هر شرایطی که باشید وجود یک چتر خوش‌ساخت و باکیفیت می‌تواند پیاده‌روی شما را لذت‌بخش‌تر کند. به همین دلیل هم با نزدیک شدن به روزهای زیبای بهار در این مقاله طیف وسیعی از اندازه‌ها و سبک‌های مختلف چتر را بررسی می‌کنیم و در کنار آن یکسری نکات ظریف را به منظور خرید بهتر به شما آموزش می‌دهیم.

آشنایی با انواع چتر و محافظ باران

در حالت کلی دو نوع چتر در بازار وجود دارد که شامل مد‌ل‌های فشرده (تلسکوپی) و مدل‌های ثابت یا غیرتلسکوپی می‌شود که هر یک از این محصولات دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. مدل‌های جمع‌وجور یا فشرده زمانی که کاملا جمع باشند، سبک‌تر و از نظر اندازه کوچک‌تر به نظر می‌رسند، در حالی که مدل‌های غیرفشرده یا ثابت معمولاً نسبت به گزینه‌های قبلی سنگین‌تر هستند و حمل آن‌ها آسان نیست. با این حال، مدل‌های ثابت عموماً محکم‌تر هستند و بنابر تجربه می‌توان ادعا کرد که، هیچ یک از چترهای ثابت در طول آزمایش‌های مختلف در باد از داخل به بیرون برنگشتند. حال که با دسته‌بندی کلی چترها آشنا شدید وقت آن است که به شکلی دقیق‌تر سبک‌های متنوع این محصول را کاوش کنیم.

چترهای غیرفشرده یا معمولی (Non-Compact)

آشنایی با انواع چتر و محافظ باران

این نوع از محصولات بارانی به عنوان چتر عصایی هم معروف هستند و برای بستن آن‌ها، تنها کافیست که سایبان کالا را به سادگی در اطراف محورش بپیچید. در چنین حالتی تنها یک عصا دارید که به راحتی با دست قابل جابه‌جایی است. دسته‌ی این نوع چترها معمولا از چوب یا فلز است و اغلب ساختاری کاملا محکم دارند. از آن‌جایی که سایبان چترهای غیر فشرده به سمت پایین جمع نمی‌شود، پره‌های فریم آن با لولاهای زیادی همراه نیست. مدل‌های سنتی چتر معمولا بادوام‌تر هستند و می‌توانند در مقابل باز و بسته شدن مکرر به خوبی مقاومت کنند. نقطه ضعف چترهای غیرفشرده معمولاً اندازه و وزن آن‌ها است، اما جالب است بدانید این گزینه‌های خرید جزو بهترین چترها از نظر عملکردی هستند. البته اگر چتر غیر فشرده‌ای که انتخاب می‌کنید، از نظر طراحی جمع‌وجور باشد قابلیت آویزان کردن به کوله‌پشتی را دارد. از طرفی اگر به محصولی نیاز دارید که به راحتی در یک کوله پشتی یا کیف جا شود، چترهای غیرفشرده برای شما مناسب نیستند.

چترهای فشرده

مدل‌های جمع‌وجور یا سفری به گونه‌ای طراحی شده‌اند که برای هر زمان و با هر حجم از بار مناسب باشند. این مدل‌ها دارای ستون‌ تلسکوپی با سایبان‌هایی تاشو هستند تا بسیار آسان قابل حمل باشند. در حالت بسته، این چتر فضای کمتری را نسبت به رقبای غیرفشرده خود اشغال می‌کند، همچنین نسبت به مدل‌های معمولی سبک‌تر است. با این حال، عواملی که حمل و نقل چترهای فشرده را بسیار آسان می‌کند، می‌تواند عاملی برای کاهش دوام آن‌ها هم باشد. این مساله از چند نظر قابل بررسی است، چراکه چتر فشرده عمدتا به دلیل وجود قطعات متحرک بسیار، مانند انواع لولاها آسیب‌پذیر است و استفاده‌ی مکرر و سوء از آن ممکن است تمام این جنبه‌های حرکتی را تضعیف کند.

لولاهای اضافی در ساختار این کالا احتمال چرخش سایبان چتر را در هنگام باد شدید افزایش می‌دهد. علاوه بر این به دلیل طراحی لوله‌های تلسکوپی روی هم در دسته‌ی این محصول، چترهای فشرده پتانسیل چرخش ناخواسته را دارند و در کنار آن استحکام چندان بالایی هم برخوردار نیستند.

کت‌های بارانی

آشنایی با انواع چتر و محافظ باران

پوشیدن کت بارانی راه دیگری برای خشک ماندن در زیر باران آن هم در زمان سفر است، اما در عین حال باید بدانید که سایبان‌های روی سری (overhead canopy)، قابلیت‌هایی را ارائه می‌کنند که یک کت بارانی نمی‌تواند ارائه دهد. اولین مورد تهویه‌ی زیاد این نوع سایبان‌ها است، این مساله هم می‌تواند نقطه‌ی قوت این کالا باشد و هم نقطه‌ی ضعف آن؛ از نظر فنی کت‌های بارانی در برابر عوامل محیطی مقاوم‌ترند و اگر باد شدید شود و باران از پهلو شروع به وزیدن کند، احتمال خیس شدن شما با وجود کت بارانی کمتر است. از سوی دیگر، نبود تهویه در پارچه‌های مورد استفاده در این بارانی‌ها به این معنی است که احتمال تعریق در داخل آن بیشتر است، چراکه ساخت پارچه‌ی ضدآب و با تهویه‌ی مناسب هنوز هم تا حدودی افسانه است. ترکیب کت بارانی و سایبان قطعا راهکاری موثر است، اما باید در نظر داشته باشید که همچنان به سایبانی نیاز دارید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا پوشش مفیدی را ارائه دهد.

بنابراین اگر هوا به طور همزمان گرم و بارانی شود، احساس می‌کنید که بارانی شما تبدیل به یک سونای شخصی شده است. با این حال، حمل یک سایبان در بالای سر خود، به هوا اجازه می‌دهد تا در اطراف شما گردش کند و بنابراین در دراز مدت راحتی بیشتری را فراهم می‌کند. ترکیب کت بارانی و سایبان قطعا راهکاری موثر است، اما باید در نظر داشته باشید که همچنان به سایبانی نیاز دارید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا پوشش مفیدی را ارائه دهد. کت‌های بارانی از بالاتنه‌ی شما محافظت می‌کنند، اما آب همچنان روی شلوار شما می‌ریزد. در صورتی که یک سایبان به اندازه کافی بزرگ داشته باشید، می‌توانید یک تجربه‌ی کاملاً عاری از خیس شدن داشته باشید. به طور ایدئال نه تنها نیم تنه بلکه پایین تنه‌ی شما هم محافظت می‌شود. کاپشن‌های بارانی هم گزینه‌هایی عالی برای پیاده‌روی یا کوله‌گردی هستند، اگر هوا به اندازه‌ی کافی سرد باشد کت بارانی کارساز نخواهد بود و وجود کاپشن می‌توان مفید واقع شود.

انواع سایبان‌های چتری برای فصول مختلف

این نوع از سایبان‌های چتری در درجه‌ی اول برای محافظت از شما در برابر باران طراحی شده است، اما شرایط دیگر مانند باد هم می‌تواند عملکرد آن را تغییر دهد.

سایبان‌های چتری مخصوص باران

انواع سایبان‌های چتری برای فصول مختلف

اولین چیزی که در خرید این دسته از کالاها باید در نظر بگیرید اندازه‌ی سایبان ویژه‌ی باران است، زیرا هر چه اندازه‌ی سایبان آن بزرگ‌تر باشد، احتمال محافظت از بارندگی از بالای سر شما بیشتر است. با این حال، انتخاب گزینه‌ای مناسب کمی پیچیده‌تر از بیرون رفتن و خرید سایبان بزرگ است. در واقع، انتخاب سایبان چتری‌ای که بتواند به محصولی کوچک تبدیل شود هم با اهمیت است، البته به یاد داشته باشید که هر چه محصول فشرده‌تر باشد، احتمال آسیب دیدن وسعت کلی سایبان چتری هم بیشتر می‌شود.

به طور کلی هنگام مقایسه‌ی اندازه‌ی سایبان‌های چتری، به نحوه‌ی اندازه‌گیری آن‌ها توجه کنید. برخی از سازندگان فقط طول قوس سایبان را اعلام می‌کنند که معمولاً عددی بسیار بزرگ‌تر از قطر واقعی آن است. در همین راستا انواع سایبان چتری در قطرهای متفاوتی از ۳۳.۵ تا ۵۲ اینچ (حدودا ۸۵ تا ۱۳۲ سانتی‌متر) در بازار وجود دارد. سایبان‌های کوچک‌تر و بدون عمق زیاد، هنگام بارش باران به خوبی عمل می‌کنند، همچنین انتخابی مناسب برای بچه‌ها هستند. علاوه بر این، اگر قصد دارید از سایبان خود برای پیاده‌روی در جنگل استفاده کنید، سایبان کوچکتر قدرت مانور بیشتری به شما می‌دهد زیرا کمتر در بوته‌ها و درختان گرفتار می‌شوید.

سایبان چتری ویژه‌ی باد

خرید چتر

جای تعجب نیست که باد تأثیر زیادی بر میزان محافظت یک سایبان در برابر باران دارد. اگر شما چتری داشته باشید که به راحتی از داخل برمی‌گردد، یک وزش ناگهانی باد می‌تواند به سرعت شما را بدون محافظت رها کند. با توجه به همین مساله هم در نظر داشته باشید که سایبان‌های چتری‌ای با شکل گردتر نسبت به باد مقاوم‌تر هستند و طراحی منحصربه‌فرد سایبان‌های دوتایی به کاهش فشار باد کمک می‌کند. همچنین از آن‌جایی که بهترین دفاع در برابر بادهای شدید، کج کردن سایبان به سمت باد و باران است. مدل‌های عمیق‌تر به شما این امکان را می‌دهند که قسمت بیشتری از سر و بالاتنه‌ی خود را در داخل آن پنهان کنید.

سایبان‌های دوتایی یا دریچه‌های باد شکن به پخش هوا کمک می‌کنند و اجازه‌ی ایجاد فشار از طرف باد بر روی شما را نمی‌دهند.

سایبان‌های آفتابی

مدل‌های آفتابی این کالا نه‌تنها شما در برابر باران محافظت می‌کند، بلکه در زیر آفتاب تند هم سایه‌ای مناسب برای شما ایجاد می‌کند. در همین راستا طبیعتا هرچه سایبان چتر بزرگ‌تر باشد، سایه بیشتری هم خواهید داشت، اما اگر قصد دارید که از این نوع چتر آفتابی برای پیاده‌روی استفاده کنید، توصیه می‌کنیم که یک مدل کوچک‌تر، سبک‌تر و جمع و جورتر را انتخاب و خریداری کنید. نکته‌ی دیگری که باید به آن توجه کنید رنگ سایبان آفتابی است. به طور کلی رنگ یا طرح‌های تیره نور بیشتری را به خود جذب می‌کنند و طبیعی است که گرمای بیشتری را هم ساطع می‌کنند، بنابراین انتخاب مدل‌هایی با رنگ روشن می‌تواند رویه‌ای هوشمندانه باشد.

نکات مهمی که قبل از خرید انواع چتر باید بدانید

چتر

حال که با انواع سایبان و چتر در موقعیت‌های مختلف آب و هوایی آشنا شدید، وقت آن است که چند نکته‌ی مهم را قبل از خرید این دسته از کالاها به ذهن بسپارید.

۱. اهمیت سهولت در حمل‌ونقل

هنگامی که در مورد شرایط آب و هوایی محل زندگی خود فکر کردید، باید در نظر بگیرید که انتخاب مدل‌های مختلف چتر چقدر می‌تواند در بحث حمل راحت باشد؛ به‌ویژه اگر مکررا پیاده‌روی و سفر می‌کنید یا روزانه از وسایل حمل و نقل عمومی بهره می‌برید، بهتر است این نکته را آویزه‌ی گوش خود کنید. همچنین در زمان خرید وزن چتر را به شکل آویزان هم بررسی کنید.

۲. اندازه‌ی چتر مدنظر

اگر در شهری زندگی می‌کنید که برای رفت و آمد به وسایل حمل و نقل عمومی متکی هستید یا مجبور هستید مسافت‌های طولانی‌ای را در روزهای بارانی پیاده روی کنید، احتمالاً یک مدل فشرده‌ی چتر که در کوله‌ی شما هم جا می‌شود، بهترین گزینه خواهد بود، البته در صورتی که هوای محل زندگی شما با طوفان هم آمیخته است، بهتر است به سراغ محصولات بادوام‌تر بروید. در واقع اگر چتر فشرده نمی‌خواهید، انتخاب محصولی که طراحی دسته‌ی راحتی داشته باشد و چندان سنگین نباشد، می‌تواند رویه‌ای بهینه باشد.

۳. فاکتور وزن محصول را فراموش نکنید

یک چتر مقاوم با وزنی در حدود ۱۰ تا ۱۴ اونس (حدودا ۰.۳ الی ۰.۴ کیلوگرم) گزینه‌ای مناسب برای پیاده‌روی‌های روزانه است. اما درصورتی که از ماشین شخصی استفاده می‌کنید یا معمولا با هوایی طوفانی روبه‌رو هستید، بهتر است چتری با وزنی در حدود ۱ پوند (حدودا ۰.۵ کیلوگرم) را امتحان کنید.

۴. آستری تنگ راحتی در استفاده را به چالش می‌کشد

نکته دیگری که باید در نظر گرفت این است که آستری یا کیسه‌ی مخصوص نگهداری از کالا در برخی مدل‌های چتر می‌تواند در زمان بارش‌های رگباری دردسرساز باشد و به کندی از بدنه‌ی چتر جدا شود. بنابراین در زمان خرید این محصول به میزان تنگ بودن آستری آن توجه کنید. به طور کلی ما آستری‌هایی با دهانه‌های گشاد را برای قرار دادن سریع و آسان چتر در آن را ترجیح می‌دهیم تا چتر به راحتی در زمان تعجیل در دسترس باشد.

۵. استحکام و ماندگاری کالا

استحکام تکیه‌گاه سایبان یا چتر (یعنی ستون و آتل‌های محصول) نقش مهمی در عملکرد آن و احتمال خرابی یا عدم موفقیت آن در حین استفاده دارد. در نگاه اول ممکن است این طور به نظر برسد که هر چه محصول سنگین‌تر باشد، بادوام‌تر هم خواهد بود و محصولات سبک وزن نمی‌توانند در مقابل باز و بسته شدن مکرر به خوبی مقاومت کنند، اما جالب است بدانید که همواره چنین مساله‌ای صادق نیست و این نوع مواد سازنده و نوع طراحی چتر است که می‌تواند بر دوام کلی و مقاومت در برابر باد تأثیر بگذارند.

هر چه قطعات متحرک چتر کمتر باشد، احتمال خرابی آن هم کمتر است. نوع مواد تشکیل دهنده آتل‌ها و لولاهای چتر هم بر میزان مقاومت آن تاثیرگذار است.

۶. ستون و آتل‌های چتر را بررسی کنید

برخی از محصولات بازار دارای ستونی از جنس فایبرگلاس یا چوبی هستند، در حالی که برخی دیگر از فلزاتی مانند فولاد و آلومینیوم ساخته شده‌اند. از بین تمام مدل‌هایی که مورد آزمایش قرار گرفته است، قوی‌ترین ستون‌ها مربوط به چترهایی هستند که حالت تلسکوپی ندارند. در واقع زمانی که ستون یک چتر به شکل یک‌دست باشد هرگونه مشکلی در ساختار آن به کل بدنه انتقال می‌یابد. در حالی که مدل‌های چند تکه دارای بخش‌های مختلفی هستند که می‌تواند تحت گشتاورهای مختلف از کار بیافتد.

هر چه قطعات متحرک چتر کمتر باشد، احتمال خرابی آن هم کمتر است. نوع مواد تشکیل دهنده آتل‌ها و لولاهای چتر هم بر میزان مقاومت آن تاثیرگذار است. لولا‌هایی از جنس فولاد یا آهن، در حالی که استحکام خوبی دارند، احتمال زنگ‌زدگی بیشتری هم دارند. فایبرگلاس زنگ نمی‌زند، و لولاهای آلومینیومی می‌توانند در طول زمان اکسید شوند، اما مشابه با زنگ‌زدگی معمول که انتظار دارید، عمل نمی‌کنند.

۷. به سایبان و دسته‌ی چتر توجه کنید

سایبان ها در طیف وسیعی از اندازه‌ها قرار دارند و معمولا از مواد مختلفی تهیه می‌شوند. در بیشتر مواقع سایبان چتر از پلی‌استر یا پارچه‌های محکمی ساخته می‌شود که البته با ماده‌ای خاص و شیمیایی به منظور عملکرد ضدآب پوشیده شده‌اند. سایبان‌هایی از جنس پلی اورتان ترموپلاستیک جزو مواد دیگری در ساخت سایبان به شمار می‌روند که خود ضد آب‌اند. سایبان چترهای معمولی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که انتهای آن‌ها با بخشی همراه است که به سیم‌های بدنه‌ی چتر دوخته می‌شوند. با این حال ممکن است، برخی از شرکت‌ها خلاقیت به خرج داده و جیب‌هایی را در قسمت زیرین سایبان طراحی کرده باشند تا انتهای سیم‌های بدنه‌ی چتر در آن قرار گیرد. مزیت این دسته از سایبان‌ها در این است که احتمال خارج شدن سیم از پارچه پایین می‌آید و در کنار آن از سایش پارچه هم جلوگیری می‌شود.

یک دسته‌ی ارگونومیک می‌تواند مواجه شدن شما با طوفان را حسابی تحت‌الشعاع قرار دهد. زیرا اگر دسته‌ی چتر شما بد شکل باشد، کنترل سایبان آن دشوارتر، ناخوشایندتر و ناراحت کننده‌تر خواهد بود. برخی از محصولات دارای دسته‌هایی با طراحی ارگونومیک و موادی با فوم نرم هستند تا در زمانی که در حال تلاش برای رسیدن به خانه‌ی گرم خود هستید، راحتی بیشتری داشته باشید. در این میان خرید چتری با دسته‌ی بزرگ می‌تواند از مزایای بیشتری نسبت به مدلی ظریف برخوردار باشد.

معرفی پرفروش‌ترین چترهای پیاده‌وری و طبیعت‌گردی

در کنار آشنایی با نکات اساسی در خرید انواع چتر، بررسی پرفروش‌ترین‌های دیجی‌کالا هم می‌تواند مفید و ارزشمند باشد.

چتر شوان مدل ۷۱۲-۱

چتر شوان مدل ۷۱۲-۱ محصولی با دسته‌ی عصایی و از جنس پلاستیک است که سایر مشخصه‌های آن شامل سایبانی از جنس پلی‌استر طلقی و ضدآب، وزن ۳۸۵ گرمی، قابلیت استفاده به صورت آبپاش و چتر دسته عصایی و نحوه‌ی باز و بسته شدن کششی است. منظور از امکان آب پاشی در این چتر این است که این نوع کالا مجهز به یک مخزن آب است که با کشیدن دسته‌ی چتر و قرار دادن سر چتر در بخش مدنظر، مخرن آب پر شده و با فشار دادن دسته به داخل، آب با فشار خارج می‌شود. این قابلیت در روزهای گرم تابستان بسیار کاربردی است.

چتر شوان مدل 712-1

چتر تاشو مدل باران

آخرین محصول باکیفیت و البته اقتصادی‌ای که قصد معرفی آن را داریم، چتر تاشو مدل باران است که با توجه به مشخصات ارزشمندی که دارد گزینه‌ای معقول برای خرید همگان به شمار می‌رود. از جمله ویژگی‌های این کالا می‌توان به سبکی (۲۵۰ گرم)، قابلیت تا شدن چتر، سایبان پلاستیکی آن، لوله‌ی تلسکوپی و ستونی از جنی فلز اشاره کرد. علاوه بر این موارد این محصول برای کسانی که به چتری کوچک ولی کاملا مستحکم نیاز دارند، گزینه‌ای مناسب است زیرا به راحتی در داخل کوله‌پشتی یا کیف شما جای می‌گیرد. به طور کلی برای نگهداری از چتر، کاوری پارچه‌ای در نظر گرفته شده است که علاوه بر مراقبت از کالا حمل آن را راحت‌تر هم کرده است.

چتر تاشو مدل باران

چتر بچگانه پیکاردو مدل سه بعدی طرح دراگون

چتر بچگانه پیکاردو مدل سه بعدی طرح دراگون گزینه‌ای جذاب و دوست‌داشتنی برای کودکان است که از کیفیت بالا و پلی‌استر ضدآب ساخته شده است. این نوع چتر بچه‌گانه نحوه‌ی باز شدنی به شکل کششی دارد و با وجود فریم فلزی تنها ۳۰۴ گرم وزن دارد. از این رو برای کودکان بالای سه سال گزینه‌ای ایدئال است. لازم به ذکر است که جنس دسته‌ی این کالا چوبی است و با حالتی ثابت همراه شده است.

چتر بچگانه پیکاردو مدل سه بعدی طرح دراگون

چتر ویکتوریناکس مدل ۹۶۰۷۹

چتر ویکتوریناکس مدل ۹۶۰۷۹ یک کالای بسیار باکیفیت و حرفه‌ای است که مشخصه‌های کلی آن شامل فریم ضدآب، پارچه‌ی نایلونی، ستون پلاستیکی و از نوع ضامن‌دار می‌شود. این چتر بارانی تنها ۴۵۰ گرم وزن دارد و یکی از حرفه‌ای‌ترین مدل‌ها برای قدم زدن در روزهای بارانی همراه با باد شدید است.

چتر ویکتوریناکس مدل 96079

چتر ایکیا مدل KNALLA-NEW

چتر ایکیا مدل KNALLA-NEW گزینه‌ای بسیار زیبا با فریم استیل است که همراه با کاور مخصوص به بازار عرضه شده است. این نوع کالای خاص وزنی به‌اندازه‌ی ۳۰۰ گرم دارد و جنس پارچه‌ی آن از پلی‌استر باکیفیت است. نحوه‌ی باز شدن محصول به شکل چسبی است و با وجود ستون نرم و دسته‌ی پلاستیک کالایی کاربردی برای افراد بالغ است.

چتر ایکیا مدل KNALLA-NEW

چتر مدل ۱۲ فنره ویندپروف

اگر به دنبال یک چتر بادوام و با قیمتی مناسب هستید، چتر مدل ۱۲ فنره ویندپروف می‌تواند گزینه‌ای قابل توجه برای شما باشد. این نوع کالای بارانی دسته ثابت و همراه با فریم فلزی است و پارچه‌ی آن از جنس شمعی ساخته شده است. جالب است بدانید که چتر پیش‌رو از ۱۲ فنر مستحکم فایبرگلاس ضد باد ساخته شده است و هر کدام از این فنرها با یک فنر ۶ سانتی کوچک تقویت شده‌اند که به تحمل شدیدترین بادها توسط چتر کمک می‌کند.

چتر مدل 12 فنره ویندپروف

ملاحظات نهایی

در پایان توصیه می‌کنیم که تصمیم خود برای خرید هر نوع چتری را با سه فاکتور اساسی محافظت در برابر باران، سهولت حمل و نقل و دوام همراه کنید. این روزها اکثر مدل‌های چتر در بازار تنها با فشار یک دکمه که مکانیسمی فنر شکل است، باز می‌شوند؛ با این حال، برخی همچنان علاقه‌دارند که که گیره‌ای را به سمت بالا کشیده و سایبان را باز کنند. در چنین حالتی لازم به ذکر است که ویژگی باز کردن خودکار (یا بهتر بگوییم، باز کردن و بستن خودکار) گزینه‌‌ای بسیار بسیار راحت‌تر است و با وجود آن یک دست شما همیشه آزاد است.

در نهایت، هنگام بررسی سَبک محصول، مهم‌ترین چیزی که باید در نظر بگیرید این است که از چتر خود برای چه چیزی و چه مکان‌هایی استفاده می‌کنید. اگر نیاز دارید که ظاهری بسیار تجاری داشته باشید، یک چتر کلاسیک بهترین گزینه برای شماست. اگر به دنبال کالایی هستید که شما را از دیگر متمایز کند، به دنبال چتری با طرح‌ها، رنگ‌ها یا الگوهای منحصربه‌فرد باشید.

منبع: Gear Lab

پاسخ به برخی پرسش‌های تکراری
بهترین چترهای بارانی در بازار ایران کدام‌اند؟
چتر مدل naabsell-UV03، چتر مدل ویندپروف کد ۸ Coiled و چتر مدل ویندپروف کد ۱۰۳ سه نمونه از بهترین گزینه‌های بارانی در سایت دیجی‌کالا هستند.
رنج قیمتی چتری باکیفیت که در باد و باران مستحکم باقی بماند چقدر است؟
به طور کلی در زمستان ۱۴۰۱ رنج قیمت انواع چتر طبیعت‌گردی بین ۵۰۰ هزار تومان الی ۱ میلیون تومان است.
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه