۵ نوع مختلف جارو شارژی و نکاتی که برای خرید آن‌ها باید بدانید

۱۳ دی ۱۴۰۲ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۲۰ دقیقه
راهنمای خرید جارو شارژی

جارو شارژی یکی از لوازم مفید و با سهولت بالا در استفاده است که به کمک آن می‌توانید تمیزکاری‌های سطحی و سریعِ ناشی از شیطونی‌های گربه‌ی خانگی خود را پاک کنید. در همین راستا امروزه شاهد انواع متنوعی از این کالاها با ویژگی‌های خاص هستیم که بدنه‌ی هر چه سبک‌تر یکی از مهم‌ترین المان‌های این محصولات در پاک کردن سقف و پرده‌ها است. با توجه به همین تنوع در بازار هم در این راهنمای خرید انواع جاروهای شارژی، ویژگی‌های کلیدی، عمر باتری در آن‌ها و زمان شارژ شدن را بررسی می‌کنیم.

آشنایی با انواع جارو شارژی و مزایا و معایب هر کدام

آشنایی با انواع جارو شارژی و مزایا و معایب هر کدام

وقتی صحبت از انواع جارو شارژی می‌شود، قدرت موتور تضمینی برای عملکرد ایدئال آن نیست، بلکه طراحی این جاروها است که قدرت پاک کنندگی آن را نشان می‌دهد. به طور کلی، معمولاً انتظار نمی‌رود که جاروبرقی‌های مدل عصایی در تمیز کردن فرش به خوبی یک جاروبرقی استاندارد عمل کنند، اما در مدل‌های دستی، احتمالاً عملکرد بهتری را شاهد خواهید بود.

در همین راستا اگرچه جارو شارژی‌های دستی معمولاً با پایان یافتن شارژ باتری، خاموش می‌شوند اما طراحی‌ها و فناوری‌های جدید در ساختار این مدل‌ها، همچون وجود باتری‌های لیتیوم یونی، می‌تواند منجر به بهبود زمان کارکرد و جمع‌آوری بهینه‌تر زباله‌ها شود. به طور کلی جارو شارژی‌های امروزی در اغلب موارد به مدل‌های دستی، پارویی، عصایی، جاروی تخت‌خواب و خودرو تقسیم می‌شوند.

۱. جارو شارژی پارویی یا ایستاده (Upright vacuum cleaner)

جارو شارژی پارویی یکی از قدیمی‌ترین، رایج‌ترین و محبوب‌ترین محصولات بازار است که معمولا با دسته‌ای بلند و سطحی برای پاک‌ کردن محیط همراه است، همین ساختار هم طراحی ارگونومیک این محصولات را به راحتی قابل درک می‌کند.

برس جاروشارژی‌های پارویی دارای موتور است و آلودگی را از طریق مکش پاک می‌کند. این محصولات برای تمیز کردن سطوح بزرگی از فرش ایدئال‌ و قدرتمند هستند، همچنین سنسورهایی حساسی دارند که امکان مکش گرد و خاک را از بین تاروپود فرش‌ها فراهم می‌کند.

جارو شارژی‌های پارویی دارای تنظیمات متفاوتی برای تمیز کردن انواع سطوح فرش‌دار و بی‌فرش‌اند و در کنار آن قابلیت تنظیم ارتفاع را هم فراهم می‌کنند، البته گاهی برای پاک کردن گوشه‌های تنگ محیط نیاز است که از سری‌های مخصوصی که همراه با خود کالا ارائه می‌شود، استفاده کنید. از جمله معایب مدل‌های ایستاده‌ی جاروشارژی در این است که برای تمیزکاری سنگین هستند.

جارو شارژی‌های پارویی دارای تنظیمات متفاوتی برای تمیز کردن انواع سطوح فرش‌دار و بی‌فرش‌اند و در کنار آن قابلیت تنظیم ارتفاع را هم فراهم می‌کنند.

۲. جارو شارژی عصایی (Stick vacuum cleaner)

مدل‌های عصایی جارو شارژی باریک و سبک وزن هستند و برای تمیز کردن محیط به شکل سریع استفاده می‌شوند. به طور کلی طراحی اولیه‌ی این کالاها به شکل همان جاروی معمولی و با طراحی‌ای ساده است که نگهداری آسانی هم دارند.

موتور دستگاه بر روی بدنه‌ی این کالا قرار گرفته است و می‌تواند مکشی سبک را ایجاد کند. این گزینه‌‌ی تمیزکاری برای مانور دادن در اطراف مبلمان و فضاهای باریک گزینه‌هایی مناسب هستند و می‌توانند قسمت‌های کوچک فرش و پارکت‌ها را تمیز کنند.

همچنین جارو شارژی‌های عصایی برای تمیز کردن آشپزخانه و حمام گزینه‌هایی ایدئال هستند. البته لازم به ذکر است که این نوع جاروها خیلی قدرتمند نیست و برای تمیز کردن عمیق و اساسی محیط به کار نمی‌آیند. از طرفی ممکن است عمر باتری کمتری نسبت به انواع دیگر جاروها داشته باشند.

  • نکاتی برای نگهداری از جارو شارژی عصایی

جارو شارژی‌های عصایی به دلیل کوچک‌تر بودن سطل‌های جمع‌آوری گرد و غبار، باید به دفعات بیشتری تخلیه شوند و بسته به مدل ممکن است این مساله با دردسرهایی پیش رود، زیرا برس‌ها و غلتک‌های این وسیله باید به طور مرتب تمیز و زباله‌ها از آن خارج شوند.

در حالت کلی توصیه می‌شود که ماهی یک بار فیلتر جارو را بشویید و در صورت لزوم آن را هر سال (بسته به مدل دستگاه) تعویض کنید. همچنین لازم است همواره دهانه‌ی جارو عصایی خود را به منظور رفع هرگونه انسدادی بررسی کنید.

۳. جارو مخزنی (Canister vacuum cleaner)

جارو مخزنی دارای یک محفظه‌ است که با استفاده از دهانه‌ای که روی دسته خود دارد زباله‌ها را به شکل مکنده جذب و در کیسه‌ی داخل مخزن خود ذخیره می‌کند. جارو برقی‌های مخزنی می‌توانند انواع سطوح از جمله سرامیک، فرش، پارکت، کاشی‌ها، اتومبیل، پله‌ها، دیوار، سقف، گوشه‌های خانه، لوازم داخلی، مبلمان، پرده‌ها و هرچیزی را پاک کنند. البته از آن‌جایی که قابلیت‌های پاک کنندگی وسیعی دارند، گران‌تر از سایر مدل‌ها هستند. همچنین از آنجایی که ساختاری حجیم‌ دارند، از بابت ذخیره‌سازی در فضاهای کوچک ممکن است مشکل‌ساز باشند.

۴. جارو شارژی دستی (Handheld vacuum cleaner)

جارو شارژی‌های دستی اغلب کوچک، قابل حمل و سبک هستند و همین مساله هم از بابت تمیزکاری در حین حرکت این محصولات را به گزینه‌هایی با ارزش خرید بالا تبدیل کرده است. جالب است بدانید شما می‌توانید جارو شارژی دستی را تنها با یک دست نگه دارید و از بابت دسترسی به انواع طرح‌ها و مدل‌های مختلف در بازار خیالتان راحت باشد. برخی مدل‌های این کالا بی‌سیم و برخی با سیم هستند و برخی با یک برس چرخان و برخی بدون آن به بازار وارد می‌شوند.

گاهی جارو شارژی‌های دستی همراه با مدل‌های ایستاده عرضه می‌شوند و برای تمیز کردن مناطق تنگ که خیلی کوچک‌اند یا دسترسی خیلی سختی (مانند فضای داخلی و زیر صندلی‌های ماشین) دارند بسیار کاربردی هستند. به طور کلی این جاروهای دستی نسبت به مدل‌های دیگر ارزان‌تر هستند و برای تمیز کردن عمومی محیط کارایی ندارند!

۵. جاروبرقی رباتیک

در مقاله‌های قبلی از سری راهنماهای خرید دیجی‌کالا مگ قبلا به شکل مفصل در مورد جارو برقی‌های رباتیک صحبت کردیم. این گزینه‌های تمیزکاری جزو موارد خودکار هستند و از آن‌جایی که در ساختار خود سنسورهایی حساس دارند نیازی به شما برای هدایت و یافتن زباله‌ها ندارند.

معمولا جارو برقی‌های رباتیک دارای تنظیمات و دستورالعمل‌های از پیش تعیین شده و همراه با کنترل از راه دور‌اند و می‌توانند بدون نظارت شما محیط را تمیز کنند. این محصولات برای نظافت گوشه و کناره‌های اتاق، پارکت‌ها و موکت‌ها کاربردی هستند و از آنجایی که ساختاری جمع و جور دارند، مشکلی از بابت ذخیره‌سازی ندارند. البته جارو برقی‌های رباتیک جزو مدل‌های تمام اتوماتیک دسته‌بندی می‌شوند، قیمت بسیار بالاتری نسبت به سایر مدل‌های بازار دارند.

جارو شارژی تک منظوره بخرم یا دو منظوره؟

جارو شارژی تک منظوره بخرم یا دو منظوره؟

همانطور که از نام این سیستم‌ها مشخص است، جاروشارژی‌های تک منظوره تنها به منظوره جارو کردن و پاک کردن گرد و خاک ساخته شده‌اند، در حالی که گزینه‌های دو منظوره قابلیت جمع آوری آب و زباله را به شکلی همزمان دارند. به همین دلیل هم محصولات دو منظوره معمولا از قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های تک منظوره برخوردارند. در همین راستا پیشنهاد می‌کنیم که در صورت امکان خرید جارو شارژی دو منظوره را اولویت خود قرار دهید. چراکه این وسیله‌های دو منظوره این امکان را به شما می‌دهند که در صورت وجود کودک یا حیوان خانگی در خانه هر نوع مایعاتی را از روی سطوح پاک کنید و دردسرهای آب‌گیری و لکه‌بری را نکشید.

۷ نکته‌ی کلیدی قبل از خرید انواع جارو شارژی

صرف نظر از برند و مدل دستگاه، در اینجا برخی از ویژگی‌های اساسی وجود دارد که قبل از خرید جارو شارژی باید آن‌ها را در نظر داشته باشید.

۱. زمان لازم برای شارژ دستگاه

به دنبال جارو شارژی‌ای باشید که برای مدت زمان مفیدی کار کند و شارژ کردن آن زمان زیادی طول نکشد، چرا که در بین گزینه‌های خرید ممکن است مدل‌هایی باشند که نیاز به یک شبانه‌روز شارژ یا حتی بیشتر داشته باشند.

در همین راستا بررسی‌های متخصصین امر نشان می‌دهد که جاروهایی از نوع عصایی به طور متوسط تقریباً چهار ساعت طول می‌کشد تا شارژ شوند و بسته به سطحی که در حال تمیز کردن هستید، ممکن است فقط حدود ۱۳ دقیقه قابل استفاده باشد. همچنین برخی مدل‌های جارو شارژی در بازار وجود دارند که تنها ۶ دقیقه کار می‌کنند، بنابراین اگر چنین مدلی را خریداری کردید، بهتر است همراه با باتری یدکی باشد تا بتوانید بیشتر از آن استفاده کنید.

جاروهایی از نوع عصایی به طور متوسط تقریباً چهار ساعت طول می‌کشد تا شارژ شوند و بسته به سطحی که در حال تمیز کردن هستید، ممکن است فقط حدود ۱۳ دقیقه قابل استفاده باشد.

در حالت استاندارد انواع جارو شارژی توانی برابر با ۱۲ ولت دارند که این مدل‌ها در اکثر مواقع در عرض ۱۵ دقیقه شارژ می‌شوند و در صورت شارژ کامل می‌توانید حدود ۱۰ دقیقه به صورت مداوم از آن استفاده کنید. در صورت خرید جارو شارژی برای خودرو بهتر است مدل‌‌هایی را انتخاب کنید که دارای کابل شارژ فندکی مخصوص ماشین هستند، در چنین حالتی می‌توانید به راحتی با استفاده از کابل ماشین اقدام به شارژ جارو کنید.

۲. سبکی، بی‌صدا بودن و سهولت در مانور

اگر این امکان برای شما مهیا است، جارو شارژی را در فروشگاه امتحان کنید و بررسی کنید که آیا جزو مدل‌های کم‌صدا دسته‌بندی می‌شود یا خیر! همچنین میزان سبکی محصول هم حائز اهمیت است، چراکه وزن برخی مدل‌های عصایی به ۴ کیلوگرم هم می‌رسد، که برای استفاده‌ی روزمره آن هم به شکلی که به کمک آن بخواهید سقف‌ها و پنکه سقفی‌ها را تمیز کنید، واقعا سنگین است و عملا دستان شما را خسته می‌کند.

۳. سری‌های متنوع برای پاک کردن سطوح

بسیاری از جارو شارژی‌های بازار دارای سری استاندارد هستند که هم برای فرش و هم برای سطوح سخت انتخابی مناسب است. از طرفی برخی مدل‌های این دسته از سیستم‌های شارژی دارای سری کرکی یا نرم برای پاک کردن برخی سطوح هستند، که وجود آن می‌تواند مزیتی برای سهولت در استفاده از جارو باشد. جالب است بدانید که برخی از جارو شارژی‌های رده بالا این قابلیت را دارند که بر اساس سطحی که در حال جارو زدن آن هستید، مکش دستگاه را بدون نیاز به تعویض سری تنظیم کنید.

وجود یک سری استاندارد، در کنار سری‌های مخصوص انواع سطوح و تمیز کردن گوشه‌ها می‌تواند مزیتی قابل توجه در انواع جارو شارژی‌های بازار باشد.

۴. باتری جارو شارژی

باتری‌های لیتیوم یونی (Li-ion) رایج‌ترین نوع باتری‌ها در انواع جارو شارژی هستند. این نوع از باتری‌های نسبت به باتری های نیکل کادمیوم (NiCd) و سربی اسید که در مدل‌های قدیمی جاروها دیده می‌شد، عملکرد بهتر و ماندگاری بیشتری دارند.

در عین حال لازم به تاکید است که جزئیات گارانتی باتری جارو را قبل از خرید بررسی کنید و از ضمانت حداقل یک‌ساله‌ی باتری مطمئن شوید. یک باتری باکیفیت می‌تواند به اندازه‌ی کافی شارژ را نگه‌داری کند تا با استفاده از آن بتوانید کاری که قصد انجام آن را دارید، بدون تمام شدن مکرر شارژ در حین کار انجام دهید.

لازم به ذکر است که برخی از جارو شارژی‌ها دارای نشانگر باتری هستند، که این مشخصه به آگاهی شما از اتمام شارژ قبل از خاموش شدن دستگاه کمک می‌کند. در نهایت به یاد داشته باشید که اگر باتری جاروی شما دیگر توانایی نگه‌داری شارژ را نداشت، بهتر است به فکر ارتقاء جارو شارژی ارزان خود باشید؛ مگر اینکه بتوانید باتری را به راحتی با گزینه‌ای باکیفیت جایگزین کنید. به یاد داشته باشید که باتری‌های یدکی می‌توانند تا ۱۹۹ دلار قیمت داشته باشند.

۵. قدرت مکش قابل تنظیم

برخی مدل‌های جارو شارژی به شما این امکان را می‌دهند که مکش دستگاه را با توجه به سطحی که قصد تمیزکاری آن را دارید، تغییر دهید. به عنوان مثال با کار بر روی فرشی گوشتی، قدرت مکش جارو بالا رود و در زمان تمیز کردن سقف این قدرت کاهش پیدا کند. در همین راستا لازم است بدانید که بسیاری از برندها و مدل‌ها چنین قابلیتی دارند، اما طبیعتا این کار باتری را سریع‌تر تخلیه می‌کند.

قدرت مکش قابل تغییر با توجه به سطحی که قصد پاک‌سازی آن را دارید، می‌تواند ویژگی‌ای کلیدی و کاربردی باشد، اما طبیعتا این کار باتری را سریع‌تر تخلیه می‌کند.

۶. جنس بدنه‌ی کالا

7 نکته‌ی کلیدی قبل از خرید انواع جارو شارژی

در حالت کلی معمولاً جنس بدنه‌ی تمام جاروهای شارژی از پلاستیک فشرده است که به همین دلیل هم وزن کمی دارند. از طرفی این بدنه‌ها می‌توانند آسیب‌پذیر باشند و با ضربه یا افتادن در ساختار آن‌ها شکستگی‌هایی به وجود آید. به همین دلیل هم در هنگام استفاده جاروهایی با بدنه‌ی پلاستیکی و هنگام جدا کردن قطعات آن برای تمیز کردن، بهتر است ملاحظات لازم را در نظر داشته باشید.

۷. فیلتر

فیلتر جارو شارژی باید به راحتی جدا، تمیز یا جایگزین شود. از طرفی اگر آسم یا آلرژی دارید، دستگاهی با فیلتر HEPA یا فیلترهایی که عملکردی معادل آن را دارند می‌تواند مفید باشد. به یاد داشته باشید که جاروهایی با فیلتر هپا می‌توانند حداقل ۹۹.۹۷ درصد از ذرات گرد و غبار با اندازه‌ی ۰.۳ میکرون را جمع‌آوری کنند.

امکانات اضافی و ویژه در جارو شارژی‌های مدرن

امکانات اضافی و ویژه در جارو شارژی‌های مدرن

علارقم ویژگی‌های کلی‌ای که برای انواع جارو شارژی وجود دارد، یکسری مشخصات خاص و اضافی‌ای هم در برخی مدل‌ها پیاده‌سازی شده‌اند که به عملکرد بهتر آن‌ها کمک می‌کند.

نمایشگر ال‌سی‌دی (LCD display)

در برخی موارد محصولات متوسط و رده بالا دارای نمایشگر ال‌سی‌دی‌ هستند و می‌توانند اطلاعات مفیدی درباره زمان باقی مانده‌ی باتری (که بسته به قدرت مکش می‌تواند متفاوت باشد) یا مقدار و اندازه‌ی گرد و غباری که جمع آوری کرده‌اید، در اختیار شما قرار دهد. همچنین ممکن است در مورد زمان تعویض فیلتر جارو یا گیر کردن مانع در گلوی آن به شما هشدارهایی را نمایش دهد.

ابزارهای متنوع

وجود انواع برس گردگیری، برس موی حیوان خانگی و ابزارهای انعطاف‌پذیر در پاک کردن شکاف‌ها می‌تواند از جمله لوازم جانبی‌ای باشد که وجود آن‌ها همراه با جارو شارژی بسیار کاربردی باشد. به طور کلی بسته به مدل دستگاه، برخی از ابزارها را می‌توان بر روی خود جارو ذخیره کرد، در حالی که برخی دیگر را می‌توان در داخل پایه/پایه شارژ نگهداری کرد.

مدل‌های ۲ در ۱

این نوع از جارو شارژی‌ها قابلیت تبدیل به جارو عصایی و دستی را دارند، و با کمک یک کلید ساده می‌توانند از حالت دسته‌دار خارج و به حالت دستی وارد شوند.

عملکرد تخلیه خودکار (Self-emptying function)

برخی از تولید کنندگان جاروبرقی‌های رباتیک از جمله ال‌جی و سامسونگ، جاروهایی با قابلیت تخلیه‌ی خودکار را به بازار معرفی کرده‌اند که سطل جمع‌آوری گرد و غبار را در بخش بزرگ‌تری که قسمتی از پایه‌ی شارژ است، تخلیه می‌کند.

وجود کلید روشن/خاموش به جای ماشه

به منظور کار مداوم جارو شارژی‌هایی با سوئیچ روشن/خاموش راحت‌تر از ماشه‌‌هایی هستند که دائما باید پایین نگه داشته شوند.

جاروهایی با قابلیت جمع‌آوری مایعات

برخی از مدل‌های این کالا که از آن به عنوان جارو دو منظوره یاد کردیم، این امکان را به کاربران می‌دهند که مواد یا مایعات مرطوب را بمکند. با این حال، این گزینه‌های دو منظوره معمولاً تنها می‌توانند مقدار نسبتاً کمی (حدود ۱۵۰ میلی‌لیتر) مایع را جمع کنند، بنابراین نباید سطل مایع آن‌ها را بیش از حداکثر سطح تعیین شده، پر کنید.

 

معرفی پرفروش‌ترین مدل‌های جارو شارژی

در کنار تمام جزئیات مطرح شده در این راهنمای خرید خوب است که نگاهی هم به انواع پرفروش جارو شارژی در بازار ایران بیاندازیم تا با در نظر گرفتن نکات مطرح شده و محبوبیت مدل‌های مختلف این جاروها انتخابی درست را رقم بزنید.

جارو شارژی درما مدل dx700s

اولین گزینه‌ی خرید در لیست پرفروش‌های این راهنما جارو درما مدل dx700s که علاوه بر مشخصات کاربردی‌ و کیفیتی که دارد قیمت آن هم چندان بالا نیست و برای اغلب خانواده‌ها گزینه‌ای مناسب است. این محصول به نوعی جارویی عصایی به حساب می‌آید و از جمله ویژگی‌های آن می‌توان به وجود سری‌های قابل تعویض، دسته‌ی تاشو، وزن ۱.۸ کیلوگرمی، ساختار ارگونومیک و مخزن ۰.۸ لیتری آن اشاره کرد. البته لازم به ذکر است که اگرچه نام این نوع جارو با عبارت شارژی همراه شده است، اما با استفاده از برق کار می‌کند و فاقد هر نوع باتری‌ای است!

جارو شارژی درما مدل dx700s

جارو شارژی پارس خزر مدل شارک

جارو شارژی پارس خزر مدل شارک جزو نمونه جاروهای دستی به شمار می‌رود و از آن‌جایی که محصولی از برند خوش‌نام پارس خزر است، می‌تواند گزینه‌ای بادوام و با طول عمر طولانی در نظر گرفته شود. محدوده‌ی شارژدهی این کالا تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است و قدرت موتور آن به ۶۰ وات می‌رسد.

به طور کلی این جارو شارژی دستی دارای مشخصه‌هایی همچون ۴ مرحله فیلتراسیون، بدنه‌ی پلاستیکی، فیلتر پلاستیکی مجهز به توری، نشانگر در حال شارژ بودن، باتری Ni-MH و محفظه‌ی پلاستیکی جمع آوری زباله است. در کنار این موارد وجود برس مخصوص گوشه‌ها، برس مویی و نازل مخصوص جمع آوری مایعات از دیگر اقلام کاربردی و همراه این سیستم است که با قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای هم همراه شده است.

جارو شارژی پارس خزر مدل شارک

جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B

یکی از مدل‌های پارویی بسیار باکیفیت در بازار ایران جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B است که از جمله مشخصات جالب‌توجه آن می‌توان به کارکرد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه‌ای پس از شارژ، سری‌های قابل تعویض، فیلتر قابل شست‌وشو، مجهز به فن خنک کننده‌ی موتور، فیوز حرارتی جهت جلوگیری از گرمای موتور، طراحی ارگونومیک، باتری لیتیوم یونی، قدرت موتور ۱۴.۴ واتی و قابلیت استفاده در دو حالت پایه‌دار و تکی اشاره کرد. همچنین جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B دارای ظرفیتی به اندازه‌ی ۰.۵ لیتر است که برای تمیز کردن محیط‌های کوچک کارایی دارد.

جارو شارژی بلک اند دکر مدل SVA420B

جارو شارژی بوش مدل BCHF2MX20

یکی دیگر از جارو شارژی‌های پارویی که محصولی از برند معتبر بوش است، جارو شارژی بوش مدل BCHF2MX20 است. این مدل کالا دارای حداکثر میزان انعطاف‌پذیری است چراکه هم به شکل ایستاده و هم دستی قابل استفاده است. از طرفی وجود باتری‌های NiMH قابل‌تعویض که میزان شارژدهی بالایی (۴۴ دقیقه) دارند، از جمله دیگر مزیت قابل توجه در این جاروشارژی است. در کنار این موارد وزن ۲.۵ کیلوگرمی، دسته‌‌ی تاشو، قابلیت تنظیم توان و فیلتر قابل شست‌وشو جزو دیگر مشخصه‌های این محصول است که ارزش خرید بالایی را برای آن رقم زده است.

جارو شارژی بوش مدل BCHF2MX20

جارو شارژی درما مدل DX700s

یکی دیگر از مدل‌های عصایی بازار با قابلیت تنظیم توان برای استفاده در سطوح مختلف، جارو شارژی درما مدل DX700s است. به طور کلی این نوع جارو شارژی به عنوان محصولی با سبک شارژی به بازار ارائه شده است و عملا بدون باتری و همراه با سیم به فروش می‌رسد.

وجود محفظه‌ی جمع‌آوری نخاله از نوع ۰.۸ لیتری، فیلتر قابل شست‌وشو، دسته‌ی تاشو، سری قابل تعویض، وزن ۲.۷۵ کیلوگرمی و همراه با طراحی راحت و جمع‌وجور از جمله دیگر مشخصات این کالا است که با توجه به قیمتی که دارد می‌تواند گزینه‌ای اقتصادی برای اغلب خانه‌های کوچک باشد.

جارو عصایی درما مدل DX700s

جارو شارژی بلک اند دکر مدل PV1420

اگر به دنبال یکی از باکیفیت‌ترین مدل‌های جارو دستی در بازار ایران هستید ما به شما خرید جارو شارژی بلک اند دکر مدل PV1420 را پیشنهاد می‌کنیم. این نوع جارو شارژی میزان شارژدهی‌ای در بازه‌ی ۵ الی ۱۰ دقیقه دارد و قدرت موتور آن به حدودا ۲۷ وات می‌رسد. وجود نشانگر شارژ، گنجایش مخزن ۰.۴۴ لیتری، فیلتر قابل شست‌وشو، سری‌های قابل تعویض و وزن ۱.۳ کیلوگرمی همه و همه از مشخصات این محصولات است که در نوع خود جزو مرغوب‌ترین مدل‌های دستی بازار به شمار می‌رود. شما می‌توانید همین حالا و در کمترین زمان ممکن جارو شارژی بلک اند دکر مدل PV1420 را از دیجی‌کالا خریداری کنید.

جارو شارژی بلک اند دکر مدل PV1420

جارو شارژی کنوود مدل HVP19

جاروشارژی دومنظوره‌ی کنوود مدل HVP19 یکی از جدیدترین محصولات این شرکت خوش‌نام است که قدرت مکش آن در حدود ۱۴.۸ ولت است و توانایی ایدئالی در جمع آوری گرد و غبار و مایعات دارد. به طور کلی مخزن HVP19 برای جمع آوری زباله‌ها ۰.۵ لیتر و جمع‌آوری مایعات ۰.۱۲ لیتر است، به همین دلیل هم برای محیط‌های کوچک گزینه‌ای معقول‌تر است.

از جمله ویژگی‌‌های اساسی جارو شارژی کنوود مدل HVP19 می‌توان به شارژدهی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ای، باتری لیتیوم یونی، قابلیت نصب بر روی دیوار، فیلتر قابل شست‌وشو و وزن ۱.۵ کیلوگرمی آن اشاره کرد. همچنین ابعاد این کالا با بدنه‌ای از پلاستیک فشرده به ۴۴۰x170x170 سانتی‌متر می‌رسد.

جارو شارژی کنوود مدل HVP19

جارو شارژی سایا مدل Turbo

جارو شارژی سایا مدل Turbo یکی از مدل‌های میان‌رده‌ی جارو شارژی و از نوع دستی است که با مشخصاتی همچون شارژدهی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ای، قابلیت جذب مایعات، امکان اتصال به دیوار، سری‌های قابل تعویض و فیلتر NON WOVEN همراه شده است. درواقع این مدل جارو به خاطر عدم نیاز به سیم برق و نصب به منظور تمیز کردن فضاهای محدود و کوچک مانند آشپزخانه یا میز کار به شدت پرطرفدار است و جالب است بدانید که این برند از جمله زیرمجموعه‌های شرکت پارس خزر به شمار می‌رود. وزن این نوع جارو شارژی حدودا ۱ کیلوگرم است و ولتاژ باتری آن به ۴.۸ ولت می‌رسد.

جارو شارژی سایا مدل Turbo
۲۰ %
۱,۹۸۰,۳۰۰
۱,۵۸۴,۲۴۰ تومان

جارو شارژی شیائومی مدل Light

یکی از برندهای چینی محبوب در ایران مارک شیائومی است که اگرچه محصولاتی میان‌رده و با قیمتی نه‌چندان بالا دارد اما کیفیت و کارایی که محصولات این برند ارائه می‌کند، زبان‌زد است. در این میان جارو شارژی شیائومی مدل Light هم از این قاعده مستثنی نبوده و این نوع جاروی عصایی با قابلیت‌هایی همچون بیش از ۲۰ دقیقه شارژدهی، باتری لیتیوم یونی (با ظرفیت ۲۵۰۰ میلی آمپر بر ساعت)، قابلیت نصب بر روی دیوار، طراحی سبک و خوش‌دست، میزان صدای کم (کمتر از ۷۹ دسی‌بل)، فیلتر کارآمد سه‌گانه، ظرفیت مخزن ۰.۵ لیتری، قدرت مکش تا ۱۷ کیلو پاسکال و موتور بدون جاروبک و از نوع پرسرعت به بازار عرضه شده است. لازم به تاکید است که ابعاد این جارو شارژی عصایی ۱۱۳۲x240x148 سانتی‌متر است.

جارو شارژی شیائومی مدل Light

جاروی شارژی بوش مدل BHN14090

جاروی شارژی بوش مدل BHN14090 گزینه‌ای دستی با فیلتر قابل شست‌وشو است که پس از شارژ شدن (۱۶ دقیقه زمان) می‌توان از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه شارژدهی داشته باشد. وجود سری‌های قابل تعویض در کنار حفظ قدرت مکش به مدت طولانی به کمک سیستم High Airflow از دیگر ویژگی‌های جاروی شارژی بوش مدل BHN14090 است که در کنار باتری نیکل هیدرید و ظرفیت مخزن ۰.۳ لیتری مدلی جذاب برای خرید است.

جاروی شارژی بوش مدل BHN14090

جارو دستی و عصایی مدل SF876VC

جارو دستی و عصایی مدل SF876VC محصولی پرقدرت از شرکت سانفورد است که هم به حالت عصایی و هم دستی قابل استفاده است. به طور کلی مخزن SF876VC گنجایشی معادل با ۱ لیتر دارد که با یک فیلتر بهداشتی همراه شده است. همچنین امکان چرخش ۳۶۰ درجه سری متصل به فرچه، قابلیت اتصال به سری‌های مختلف، وزن ۲ کیلوگرمی دستگاه و قابلیت جریان هوا تا ۱۱۰۰ لیتر در دقیقه از دیگر مشخصه‌های جارو دستی و عصایی مدل SF876VC است که با بدنه‌ای محکم و استوار به بازار عرضه شده است.

جارو شارژی عصایی شیائومی مدل G11

میزان شارژدهی تا ۲۰ دقیقه، وجود باتری لیتیوم یونی در ساختار کالا، قابلیت تنظیم سرعت، امکان فیلتر ۹۹.۹۵% از کلیه‌ی ذرات معلق تا ۰.۳ میکرون، صفحه نمایش LCD و موتوری با قدرت ۱۲۵۰۰۰ دور در دقیقه همه و همه از مشخصه‌های جارو شارژی عصایی شیائومی مدل G11 به شمار می‌رود که مدت زمان لازم برای شارژ آن به ۴ الی ۵ ساعت می‌رسد اما شارژدهی آن بیش از ۶۰ دقیقه است. این مدل جارو شارژی عصایی مجهز به فیلتراسیون ۵ مرحله‌ای است و وجود باتری لیتیوم پلیمری در ساختار آن، این مدت زمان در شارژدهی را برای این جارو فراهم کرده است.

جارو شارژی عصایی شیائومی مدل G11

جارو شارژی شیائومی مدل SSXCQ01XY

جارو شارژی شیائومی مدل SSXCQ01XY یکی دیگر از محصولات باکیفیت شرکت شیائومی است که می تواند تا ۲۰ دقیقه شارژدهی داشته باشد. قابلیت تنظیم توان، سری‌های قابل تعویض، قدرت پاک کنندگی سریع و وجود باتری لیتیوم یونی از جمله مشخصات قابل توجه این کالا است که در کنار توان موتوری تا ۱۲۰ وات این نوع جارو شارژی دستی را به گزینه‌ای ارزشمند تبدیل کرده است.

البته جالب است بدانید که این محصول با طراحی استوانه‌ای و قالب پلاستیکی ارائه شده است و به همین دلیل هم ظاهر این کالا بیشتر شبیه به قمقمه است تا جارو شارژی! در همین راستا لازم به تاکید است، که مینی جاروی شیائومی به هیچ‌وجه جای جاروبرقی‌های کیسه بزرگ و مخزنی را نمی‌گیرد و تنها به عنوان گزینه‌‌ای دم‌دستی به کار می‌آید.

جارو شارژی شیائومی مدل SSXCQ01XY

جمع‌بندی

خوشبختانه امروز پیشرفت روزافزون تکنولوژی باعث شده است تا محصولات بسیار متنوعی با ویژگی‌های کاربردی وارد عرصه‌ی کار خانگی شوند و تمیز کردن خانه را به امری ساده تبدیل کنند. این مساله در مورد وسیله‌ای مانند جاروبرقی هم صدق می‌کند و همان‌طور که دیدید امروزه با انواع مختلفی از جارو شارژی بدون مزاحمت هیچ سیمی مواجه هستیم. اما در این بازار متنوع مسلما آگاهی از یکسری فاکتورهای ساده و کلیدی می‌تواند به انتخاب محصولی مناسب توسط شما کمک کند تا سال‌های سال بتوانید بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنید و به شکل بلند مدت در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید.

منبع: CHOICE

کندوکاو بیشتر
میزان نگهداری شارژ در جارو شارژی چقدر است؟
به طور کلی این نوع دستگاه‌ها معمولا با باتری ۱۲ ولت کار می‌کنند و می‌توانند ۱۵ الی ۲۰ دقیقه شارژ را نگه دارند.
پرفروش‌ترین جارو شارژی‌های بازار ایران کدام‌اند؟
به طور کلی می‌توان اذعان داشت که برندهای بوش، پاناسونیک، هاردستون، بلک اند دکر، فکر، فیلیپس و پارس‌خزر از جمله بهترین و پرفروش‌ترین مارک‌های این وسیله در بازار ایران هستند.
رنج قیمت یک جارو شارژی باکیفیت و میان‌رده در بازار ایران چقدر است؟
اکثر جارو شارژی‌های محبوب در بازار در بازه‌ی قیمتی‌ای بین ۲ میلیون تومان تا ۶ میلیون تومان قرار دارند.
برچسب‌ها :
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه