از ویژگی جدید واتساپ تا پیروزی اپل بر شیائومی؛ بهترین‌های علم و تکنولوژی

۲۶ مهر ۱۴۰۰ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۶ دقیقه

اگر فرصت پیگیری خبرها و اتفاقات مهم دنیای علم و تکنولوژی را ندارید، می‌توانید گلچینی از مهم‌ترین اخبار و بهترین مقاله‌ها و ویدیوهای دنیای علم و تکنولوژی را در دیجی‌کالا مگ پیدا کنید. ما در سری مطالب بهترین‌های علم و تکنولوژی، هر دوشنبه ۱۰ خبر، مقاله و ویدیوی مهم و پربازدید هفته‌ی گذشته را در یک مجموعه کنار هم در اختیارتان قرار می‌دهیم.

پیروز نبرد حساس سامسونگ، گوگل و اپل در هفته‌ی آتی چه کسی خواهد بود؟

در هفته‌ای که پیش رو داریم، اتفاقات هیجان‌انگیز زیادی رخ خواهد داد. در رابطه با رویداد شرکت‌های بزرگی (سامسونگ و گوگل و اپل) صحبت می‌کنیم که به شدت با یکدیگر در حال رقابت هستند و هر یک قصد دارند جایگاه خود را از قبل مستحکم‌تر کنند. اما کدام یک از آن‌ها موفق می‌شود بیشتر از دیگری توجه کاربران را به خود جلب کند؟ اپل با معرفی و رونمایی از مک بوک پروهای جدید، گوگل با معرفی و رونمایی پیکسل ۶ و پیکسل ۶ پرو یا سامسونگ با نوآوری‌هایی که در گوشی‌های تاشوی خود به کار می‌برد؟ به زودی خواهیم دید.

مطلب کامل را بخوانید

جعبه‌گشایی و بررسی آیپد مینی ۲۰۲۱؛ بهترین تبلت کوچک اپل

آیپد مینی در واقع همان آیپد Air است که این بار در سایز کوچکتر، یعنی ۸,۳ اینچی تولید شده و طراحی نسبتا مشابهی با این سری دارد، ضمن اینکه از پردازنده M1 بهره نمی‌برد. در عوض اپل از پردازنده A15 در آیپد مینی ۲۰۲۱ استفاده کرده است. طراحی آیپد مینی سال‌ها بود که دست نخورده بود و این موضوع انتقاداتی را از سوی کاربران به همراه داشت. همین باعث شد که اپل بعد از چندین سال طراحی جدیدی برای آیپد مینی در نظر بگیرد و این دیوایس را از لحاظ ظاهری به آیپد پروهای ۲۰۲۱ با ظاهر تخت نزدیک‌تر کند.

مطلب کامل را بخوانید

واتساپ روی ویژگی جدیدی به نام کامیونیتی کار می‌کند

به نظر می‌رسد که واتساپ در حال کار کردن بر روی ویژگی جدیدی به نام «اجتماع» (Community) است. این ویژگی جدید توسط سایت XDA-Developers بعد از بررسی فایل APK نسخه‌ی بتای ۲.۲۱.۲۱.۶ این اپ کشف شده است. نگاهی به جزئیات مربوط به این ویژگی جدید که در چندین رشته‌ توضیح آمده، نشان می‌دهد که این ویژگی یک عنصر اجتماعی جدید در چارچوب بزرگ‌تری در پیام‌رسان واتساپ است. با این وجود هنوز هیچ مدارک دقیقی وجود ندارد که با توجه به آن بتوان فهمید که این ویژگی چیست یا این ویژگی در اپ واتساپ به چه شکل خواهد بود.

مطلب کامل را بخوانید

بررسی اولترابوک MSI MODERN 15-E؛ سبک و زیبا با عملکرد قابل قبول

اولترابوک جدید ام‌اس‌ای، از همه نظر پاسخگوی نیازمند کاربری روزانه است و در عین حال هم طراحی بسیار زیبایی دارد. در این بررسی ویدیویی، به سراغ اولترابوک MSI MODERN 15-E رفته‌ایم و به بررسی و جعبه‌گشایی این کامپیوتر مشغول می‌شویم. لپ‌تاپ سبک و فوق باریک ام‌اس‌آی، از نظر سخت‌افزاری قرار نیست مشخصات عجیب و غریبی داشته باشد و این موضوع کاملا از ظاهرش پیداست، ولی کیفیت ساخت این لپ‌تاپ، از بدنه‌ی فلزی‌اش گرفته تا کیبورد عالی و پورت‌های متعدد و شگفت‌انگیزش از همه نظر بالا و عالی است. در این ویدیوی بررسی، از همه لحاظ لپ‌تاپ را تحت آزمایش قرار می‌دهیم و از عملکرد بازی گرفته تا دمای آن و فن‌ها و صدای لپ‌تاپ را به خوبی تست خواهیم کرد.

مطلب کامل را بخوانید

بررسی هدفون بی‌سیم سونی مدل WF-1000XM4؛ برای حرفه‌ای‌ها

هدفون بی‌سیم سونی مدل WF-1000XM4 انتخابی مناسب برای افرادی است که دوست دارند کوچکترین جزئیات را در گوش دادن به موسیقی از دست ندهند. در این ویدیو به جعبه‌گشایی و بررسی این محصول پرداخته‌ایم. سونی در این هدفون بی‌سیم از پردازنده‌ی Integrated Processor V1 استفاده کرده که موجب بهبود عملکرد نویز کنسلینگ می‌شود و در کاهش مصرف انرژی هدفون نیز تأثیرگذار است. همچنین به لطف این پردازنده کیفیت صدای بسیار خوبی را از این هدفون شاهد خواهید بود.

مطلب کامل را بخوانید

چطور ماده تاریک را ببینیم؟

ماده‌ تاریک یا همان Dark Matter چیست؟ زمانی که سراغ بررسی جرم جهان بر اساس فرمول‌های حال حاضر می‌رویم، می‌بینیم که نمی‌توانیم نتیجه‌ی درستی از معادلات بگیریم. مشکل این جاست که جرم آن چه می‌بینیم، کمتر از آنچه در فرمول باید باشد از آب در می‌آید. اینجاست که سوالی مطرح می‌شود: آیا چیزی بین اجرام در دنیا وجود دارد که ما از دیدن و بررسی آن ناتوان هستیم؟ دنیایی را تصور کنید که داخلش، سیارات، موجودات و اجرامی وجود دارند که دیده نمی‌شوند. این بخش که دیده نمی‌شوند و دنیایی بزرگ و کامل هستند را ماده‌ی تاریک نامیده‌ایم. در این قسمت جدید از سری ویدیوهای علمی، به بررسی ماده‌ی تاریک پرداخته‌ایم.

مطلب کامل را بخوانید

ارتباطی مرموز؛ آیا شبکه‌های کوانتومی جای اینترنت را می‌گیرند؟

درهم‌تنیدگی کوانتومی، راهکار ارتباطی جدیدی است که پژوهشگران روی آن کار می‌کنند. تصور کنید دو نقطه‌ی مشخص را طوری به هم متصل کنیم و برنامه‌ای به آن‌ها بدهیم که نتیجه‌اش قابل پیش‌بینی باشد. طوری که اگر یک نقطه، داده‌ای خاص را داشته باشد، در همه حال بتوان وضعیت نقطه‌ی دیگر را پیش‌بینی کرد. حال باید این حرکت را روی ارتباط کوانتومی تعبیه کنیم. به نظرتان پیچیده است؟ پیشنهاد می‌کنیم ویدیو را ببینید تا با چگونگی کار این ایده بیشتر آشنا شوید.

مطلب کامل را بخوانید

کارگردان معروف انگلیسی یک فیلم کامل را با گلکسی S21 اولترا فیلم‌برداری می‌کند

در حالی که گلکسی S21 اولترا از لحاظ کیفیت دوربین امتیاز خوبی از وب‌سایت Dxomark دریافت نکرد اما به نظر می‌رسد سامسونگ می‌خواهد با همکاری یک کارگردان از آن برای فیلم‌برداری یک فیلم کامل استفاده کند. جو رایت، یکی از معروف‌ترین کارگردانان انگلیسی است که به خاطر فیلم‌هایی نظیر Pride and Prejudice و Atonement در بین مخاطبین شناخته می‌شود، قرار است طی همکاری با سامسونگ، برای فیلم‌برداری فیلم جدیدش که Princess & Peppernose نام دارد از گلکسی S21 اولترا استفاده کند. این فیلم موزیکال که از جلوه‌هایی نظیر حرکات لایو اکشن بهره می‌برد و تمام این حرکات هم با پرچم‌دار قدرتمند سامسونگ ضبط شده‌اند.

مطلب کامل را بخوانید

سفر تاریخی بازیگر پیشکسوت آمریکایی به فضا موفقیت‌آمیز بود

فضاپیمای سرنشین‌دار «نیو شپرد» (New Shepard) که برای پروازهای گردشگری فضایی طراحی شده است، برای دومین بار با موفقیت به مرز فضا دست یافت و طبق برنامه‌ریزی حدود ۱۱ دقیقه بعد به سلامت به زمین نشست. اما این پرواز اما از نظر دیگری هم اهمیت داشت. «ویلیام شاتنر» (William Shater) بازیگر پیشکسوت آمریکایی که بیشتر با نقش «کاپیتان کرک» (Captain Kirk) سریال «پیشتازان فضا» یا «سفر ستاره‌ای» (Star Trek) شناخته می‌شود، مسافر ویژه‌ی این سفر فضایی بود. او که اکنون ۹۰ سال سن دارد، نه تنها رکورد مسن‌ترین انسانی که به فضا رفته را از آن خود کرد، بلکه اکنون نخستین بازیگر آمریکایی لقب گرفت که به فضا رفته است.

مطلب کامل را بخوانید

اپل با کنار زدن شیائومی به رتبه‌ی دوم بازار موبایل جهان رسید

بر اساس جدیدترین گزارش شرکت کانالیس، آمار فروش گوشی‌های هوشمند در سه‌ماهه‌ی سوم ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۶ درصدی روبه‌رو شده است. این در حالی است که در سه‌ماهه‌ی نخست شاهد رشد ۲۷ درصدی بودیم و در سه‌ماهه‌ی دوم هم رشد ۱۱ درصدی ثبت شد. بنا به این گزارش، شیائومی بزرگ‌ترین بازنده‌ی بازار موبایل در سه‌ماهه‌ی سوم سال جاری است. از طرف دیگر، سال گذشته سهم بازار گوشی‌های اپل در همین مدت ۱۲ درصد بوده ولی حالا این گوشی‌ها ۱۵ درصد از بازار را از آن خود کرده‌اند و به همین خاطر این شرکت به رتبه‌ی دوم دست یافته است. همچنین در سه‌ماهه‌ی سوم ۲۰۲۱ سامسونگ با داشتن سهم بازار ۲۳ درصدی همچنان با فاصله‌ی زیادی رتبه‌ی اول را در اختیار دارد.

مطلب کامل را بخوانید
برای دسترسی به جدیدترین اخبار، مقاله‌ها و ویدیوها به بخش علم و تکنولوژی دیجی‌کالا مگ سر بزنید.
دیدگاه شما

loading...
بازدیدهای اخیر
بر اساس بازدیدهای اخیر شما
تاریخچه بازدیدها
مشاهده همه